Asiunia02 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW !!!!!!! Licze ma ogromna ilosc zdjec !!!! :) :)
Gosica Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Wilekie Gratulacje WSZYSTKICH AKICIARZY:D i wszytkich innch wystawiajacych :) Wiadc było bardzo miło i pewnie dobry nastroj był:PTo sie chwali.:lol:
Asiunia02 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gosiu chyab bedziemy musiały poczekac do jutra na obszerna relacje, bo ludziska wymeczone droga i emocjami na wystawie chyba dzisaj tuta nie zawitaja :)
Gosica Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 No cóz zobaczymy ;) W koncu cierpliwośc to podstawa, wiec czekamy ... Nie długo moze i ja cos wrzuce (ze zdjec) :lol:.Pozdro;)
weihaiwej Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Daria! Serdecznie Ci gratuluję sukcesu Twojego i Anaty :) Brawo! Gratulacje również dla pozostałych mniej lub bardziej wygranych :)
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='weihaiwej']Daria! Serdecznie Ci gratuluję sukcesu Twojego i Anaty :) Brawo! Gratulacje również dla pozostałych mniej lub bardziej wygranych :) Dziękuję :)) Agata bardzo miło było Cie poznać i Twojego pieszczocha :) no i życze Ci, żeby na następnych wystawach było tylko lepiej ;)
Kasia_i_Łukasz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Witajcie kochani :lol: Ograniczę się w mojej fotorelacji wyłącznie do suczek w klasie młodzieży, gdyż takich fotek posiadam najwięcej ;) Najpierw jednak podaję ich stawkę: 31 AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze 32 AKEGATA Halne Wzgórze 33 ARASHI Tajgeta 34 ATSUMI Tajgeta 35 FUFU Yamamoto 36 FUJIN Yamamoto 37 OHISAMA Co Ty Na To 38 OSAMERU Co Ty Na To 39 SHIRATORI Eskimo River Jedna z wyżej wymienionych suczek była nieobecna, ale niestety nie wiem która :oops: siostrzyczki AKARI i AKEGATA (wiem, że AKEGATA jest uchwycona w nienajlepszym momencie :oops2: , ale AKARI tak pięknie stoi, więc musiałam wkleić to zdjęcie :roll: siostrzyczki ARASHI i ATSUMI :loveu: FUFU ATSUMI porównanie AKARI i ATSUMI Lokaty: I ATSUMI, II AKARI, III ARASHI :multi: :loveu: Będę wszystkim ogromnie zobowiązana za przesłanie na mojego e-maila: jabola@poczta.onet.pl zdjęć Aszki-Araszki :lol:
weihaiwej Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Daria, mój pieszczoch na pewno Cię zapamiętał, więc uważaj, bo na następnych wystawach się nie opędzisz od jej jęzora :eviltong: Mnie również bylo miło Cię poznać! Do zobaczenia :) A z Iru będziemy ćwiczyć dalej, opis dostałyśmy bardzo dobry mimo jej zachowania, więc trzeba jeszcze popróbować :)
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a mi tam ten jęzor nie przeszkadza ;) zresztą to chyba u halniaków rodzinne, bo wszystkie maluchy były takie całuśne ;) dobra podaje stwake.. z wynikami w niektórych klasach poczekam jeszcze na Jole.. nie zabiore jej przyjemności pochwalenia się :) PSY baby INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze ISSUN BOSHI Halne Wzgórze PARYS Puchate Kreple szczenięta MONOYAWARAKE Tajgeta I, wo MUSHA Tajgeta III, o NORITSU-GO Matagiinu PL II, wo młodzież HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze II, bdb MARMUR Puchate Kreple III, bdb?? <nie jestem w 100% pewna oceny> ONKEI Co Ty na To I, dosk <bez.Zw.Mł> pośrednia AKAJ z Diabelskiej Góry I, < oceny nie znam i czy ma CWC też nie wiem - był na porównaniu o NPwR??> CZANDOR Porażynianka II, oceny nie znam otwarta AKITO Testosteron bdb AZURO Roal IV, dosk CHAKUJITSU Suteki bdb CZANAJ (tak jest w katalogu;p) Roal I, dosk, CWC, Zw.Klubu FOKUS Roal dosk/bdb?? OKII Matagiinu PL dosk TCHIKADO Co Ty na To III, dosk TOSHI GORO Dogutti bdb Akita u Izis UTSUKUSHII II, dosk championy AMAI Bakira II, dosk BIMBO Yamamoto I, dosk, CWC RENGOKU.. dosk, nie rywalizował o miejsca lokatowe na prośbe właściciela zaraz beda suki
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 SUKI baby ICZCZITE Halne Wzgórze nb? IRU Halne Wzgórze I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze KITSUNE Halne Wzgórze szczeniaki MORISHITA Tajgeta nb NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze młodzież<pozwoliłam sobie skopiować :) 31 AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze II, dosk 32 AKEGATA Halne Wzgórze IV, dosk? <nie jestem pewna> 33 ARASHI Tajgeta III, dosk 34 ATSUMI Tajgeta I, dosk, Zw.Mł, NJwR 35 FUFU Yamamoto bdb 36 FUJIN Yamamoto nb 37 OHISAMA Co Ty Na To ???? <nie mam pojęcia> 38 OSAMERU Co Ty Na To bdb 39 SHIRA TORI Eskimo River bdb pośrednia DAICHI Omono Gawa I, dosk, CWC MIDORI Turzycowa Dolina III, dosk/bdb <nie mam pojęcia> REN'AI SABI Halne Wzgórze IV, bdb RYOKO Halne Wzgórze II, dosk? otwarta AITE Yamamoto I, dosk, CWC MOMIJI Halne Wzgórze II, ??? championy ANATA Yamamoto I, CWC, Zw.Klubu, Zw.Rasy mam nadzieje, ze nic nie pokręciłam
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 no dobra to lecą kolejne zdjęcia z klasy młodziezy.. nic z nimi nie robie.. jak ktos je chce gdzies wykorzystać to bardzo prosze :) jak dla mnie AKARI wyszła na tym zdj pięknie :))
AKITY-HalneWzgórze Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Witajcie kochani :lol: Ograniczę się w mojej fotorelacji wyłącznie do suczek w klasie młodzieży, gdyż takich fotek posiadam najwięcej ;) Najpierw jednak podaję ich stawkę: 31 AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze 32 AKEGATA Halne Wzgórze 33 ARASHI Tajgeta 34 ATSUMI Tajgeta 35 FUFU Yamamoto 36 FUJIN Yamamoto 37 OHISAMA Co Ty Na To 38 OSAMERU Co Ty Na To 39 SHIRATORI Eskimo River Jedna z wyżej wymienionych suczek była nieobecna, ale niestety nie wiem która :oops: nie było FUJIN Yamamoto,nie dojechała z powodu cieczki,na wystawie był jej właściciel i rownież wł.Issuna H.Wzg. stąd wiem,której suczki nie było po obrobce fotek też ich trochę zamieszczę,postaram sie jak najszybciej
Kasia_i_Łukasz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Agappe, ARASHI dostała ocenę doskonałą, więc AKARI napewno też, nie jestem pewna co do oceny AKEGATY, ale wydaje mi się, że również dostała doskonałą, bo suczki z bdb od razu po ocenie schodziły z ringu, przynajmniej ja tak to sobie wydedukowałam :razz:
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Agappe, ARASHI dostała ocenę doskonałą, więc AKARI napewno też, nie jestem pewna co do oceny AKEGATY, ale wydaje mi się, że również dostała doskonałą, bo suczki z bdb od razu po ocenie schodziły z ringu, przynajmniej ja tak to sobie wydedukowałam :razz: nie zawsze.. tzn w psach np zszedł z ringu w jednej turze OKII Matagiinu i FOKUS Roal, nie wiem jak FOKUS, ale OKII miał doskonałą... 2 oceny już poprawiłam na poprzedniej stronie :)
Kasia_i_Łukasz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Daria mogłabyś mi przesłać te zdjęcia, z poprzedniej strony, w oryginale na adres jabola@poczta.onet.pl :cool3:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Agappe']a mi tam ten jęzor nie przeszkadza ;) zresztą to chyba u halniaków rodzinne, bo wszystkie maluchy były takie całuśne ;) dobra podaje stwake.. z wynikami w niektórych klasach poczekam jeszcze na Jole.. nie zabiore jej przyjemności pochwalenia się :) -Dzięki Ok -uzupełniam znane mi wyniki(nie tylko babisiów i szczeniąt):lol: -uzupełnione przeze mnie wyniki będą wytłuszczone PSY baby INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze WO ,NAJLEPSZE BABY ISSUN BOSHI Halne Wzgórze WO PARYS Puchate Kreple WO (niektóre szczenieta miały wpis bardzo obiecujący-myslę,że chodziło o Wyb.Ob. bo towarzyszyła tej ocenie żółta wstążeczka) szczenięta MONOYAWARAKE Tajgeta I, wo MUSHA Tajgeta III, o NORITSU-GO Matagiinu PL II, wo młodzież HOKARI-TAKAI Halne Wzgórze II, bdb MARMUR Puchate Kreple III, bdb?? <nie jestem w 100% pewna oceny> ONKEI Co Ty na To I, dosk <bez.Zw.Mł> pośrednia AKAJ z Diabelskiej Góry I, < oceny nie znam i czy ma CWC też nie wiem - był na porównaniu o NPwR??> CZANDOR Porażynianka II, oceny nie znam otwarta AKITO Testosteron bdb AZURO Roal IV, dosk CHAKUJITSU Suteki bdb CZANAJ (tak jest w katalogu;p) Roal I, dosk, CWC, Zw.Klubu FOKUS Roal dosk/bdb?? OKII Matagiinu PL dosk TCHIKADO Co Ty na To III, dosk TOSHI GORO Dogutti bdb Akita u Izis UTSUKUSHII II, dosk championy AMAI Bakira II, dosk BIMBO Yamamoto I, dosk, CWC RENGOKU.. dosk, nie rywalizował o miejsca lokatowe na prośbe właściciela zaraz beda suki za chwilę uzupełnie suczki-znane mi wyniki
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Daria mogłabyś mi przesłać te zdjęcia, z poprzedniej strony, w oryginale na adres jabola@poczta.onet.pl :cool3: wysłane :)
AKITY-HalneWzgórze Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Agappe']SUKI baby ICZCZITE Halne Wzgórze nb? -NIEOBECNA IRU Halne Wzgórze WO 3 I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgórze WO 1 KITSUNE Halne Wzgórze WO 2 szczeniaki MORISHITA Tajgeta nb NAGASAKI MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze WO 2 NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze WO 1,NAJLEPSZE SZCZENIĘ, 3 BIS Szczeniąt młodzież<pozwoliłam sobie skopiować :) 31 AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze II, dosk 32 AKEGATA Halne Wzgórze IV, dosk? <nie jestem pewna> 33 ARASHI Tajgeta III, dosk 34 ATSUMI Tajgeta I, dosk, Zw.Mł, NJwR 35 FUFU Yamamoto bdb 36 FUJIN Yamamoto nb 37 OHISAMA Co Ty Na To ???? <nie mam pojęcia> 38 OSAMERU Co Ty Na To bdb 39 SHIRA TORI Eskimo River bdb pośrednia DAICHI Omono Gawa I, dosk, CWC MIDORI Turzycowa Dolina III, dosk/bdb <nie mam pojęcia> -tu Kasia musi upewnić REN'AI SABI Halne Wzgórze IV, bdb -Dobra (warknęła na sędzine) RYOKO Halne Wzgórze II, dosk? -Dosk otwarta AITE Yamamoto I, dosk, CWC MOMIJI Halne Wzgórze II, ??? -Dosk. championy ANATA Yamamoto I, CWC, Zw.Klubu, Zw.Rasy mam nadzieje, ze nic nie pokręciłam wpisałam te,których jestem pewna
AKITY-HalneWzgórze Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 [quote name='Agappe']no dobra to lecą kolejne zdjęcia z klasy młodziezy.. nic z nimi nie robie.. jak ktos je chce gdzies wykorzystać to bardzo prosze :) jak dla mnie AKARI wyszła na tym zdj pięknie :)) Dzięki Agappe! a to jeszcze jedna fotka AKARI ja nie zrobiłam żadnej fotki w tej klasie(robiła moja córcia) -bacznie obserwowałam porównanie AKARI z ATSUMI,ktore trwało i trwało -b.się cieszymy,ze Akari tak fajnie została oceniona,mimo lekko uszkodzonego uszka(ma brzydką blizne na uchu-pamiątkę po tym jak dostała w ucho jako maluch,kiedy psocila sie każdemu niemilosiernie) i biorąc pod uwagę,że ma jeszcze w tej chwili mało atrakcyjne futerko(z szczenięcym szarym podszerstkiem) to b.jesteśmy szczesliwi,że tak spodobała się sedzinie:lol:
Agappe Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 a ja tak na chwile zmienie temat.. tak sie zaaferowaliśmy klubówką, ze nikt nic nie napisał o wystawie w Gdańsku... a że własnie próbuje uzupełnić stronkę to przydałyby mi sie wyniki.. ktoś je zna?? stawka: Akita Psy - młodzieży MARMUR Puchate Kreple Akita Psy - pośrednia Akita u Izis (FCI) TADA Akita Psy - otwarta BUT-SU Omono Gawa Akita Psy - otwarta TOSHI GORO Dogutti Akita Psy - championów TANOSHIMI-GO Dogutti Akita Suki - młodzieży AKEGATA Halne Wzgórze (FCI) Akita Suki - młodzieży Akita u Izis (FCI) YAWARA Akita Suki - pośrednia EHIME Roal Akita Suki - otwarta BELISHA Roal Akita Suki - otwarta CHIMIDORI Połkrza Akita Suki - otwarta HASHIRA z Wilczego Dworu
Kasia_i_Łukasz Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Jolu a co z oceną AKEGATY? Dostała doskonałą? Z niecierpliwością czekam na Twoją fotorelację :lol: Szczególnie na fotkę z BISa szczeniaczków - Niagarka napewno prezentowała się fantastycznie :p
AKITY-HalneWzgórze Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Klasa Baby psy InOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze,ISSUN BOSHI Halne Wzgorze i PRYS Puchate Kreple Inochi i Issun ISSUN PARYS INOCHI
Recommended Posts