Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Niestety wsrod suczek mam tylko Daichi Omono- Gawe, nawet swojej Donci nie mam.
Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Chciałam takze poinformowac, ze oprocz naszej nowej strony pojawi sie takze nowa strona dotyczace Fumisia Pa-Lis i Sakai Askimo River. Jak znam zycie to wczesniej powstanie ta nowa niz unowoczesnienie naszej :: :) :) Kasia cos na temat moich zapedow wie :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Dzięki Asiunia za fotki,oceny sędziego - not disputandum :oops: -choć niektóre zadziwiają:shake: Rewanżuję sie fotką Niagary i nie omieszkam wkleic jeszcze pare fotek z harców akicich,ta zima jest tak piękna i nie można sie oprzec robieniu setek fotek :lol: (no i za to piękno wybaczamy jej wszelkie niedogodnosci)a akitki cieszą się nią bardzo:loveu: Często też korzystamy z darów pobliskiego wyciągu i tam nasze akitki oswajają sie z dziwnymi ludźmi,którzy " chodza szybko i inaczej" A tak wygląda nasza śnieżna kraina widziana z wyciągu, vis a vis
donya Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzięki Asiunia za fotki,oceny sędziego - not disputandum :oops: -choć niektóre zadziwiają:shake: Rewanżuję sie fotką Niagary i nie omieszkam wkleic jeszcze pare fotek z harców akicich,ta zima jest tak piękna i nie można sie oprzec robieniu setek fotek :lol: (no i za to piękno wybaczamy jej wszelkie niedogodnosci)a akitki cieszą się nią bardzo:loveu: Często też korzystamy z darów pobliskiego wyciągu i tam nasze akitki oswajają sie z dziwnymi ludźmi,którzy " chodza szybko i inaczej" A tak wygląda nasza śnieżna kraina widziana z wyciągu, vis a vis PIĘKNIE :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Jola miałaś mi coś przysłać :roll:
weihaiwej Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Cudownie macie na Halnym Wzgórzu :loveu: :loveu: :loveu:
Ziemniak Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Już majaczymy od tego śniegu,bo którejś niedzieli odwiedziły nas....Teletubisie!!!! Sami zobaczcie!!! Ziemniak , mam nadzieję,że się nie obrazisz za tę fotkę? Ps. tego dnia Monika miała wolne od zajęć matecznych i szalała z starszą latoroślą-Sebastianem na deskach.:multi: ...a nas odwiedziły ...teletubisie ... w osobie Ziemiaka i przecudnej urody malutkiej Teletubisiówny Ziemniakowej-Weroniki! Aj jaj ... jakie fajne zdjecie:lol: Jolu dzieki za pamiec o mnie ... bylo to juz dawno, dawno temu - a pamietam, ze bylo b.mrozno - 16. Zdjecia ktore zamiescilas sa super! Cos czuje, ze niedlugo na wystawach bedzie glosno i Halnym!:evil_lol: Powodzenia na Klubowce, zycze paru CWC no i ..... My teraz odpoczywamy i czekamy z Shogunem na Ich, a potem kto wie moze sie troche poobijamy jeszcze po wystawach.... milo by bylo spotakac sie z dawnymi znajomymi:lol:
Asiunia02 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Gdyby Halniaczki nie wygrywały wystaw to było by cos dziwnego i do tego z tak liczna reprezentacja no to czyz moze byc innego jak nie wysyp tytułów. Ja licze na niagare !!! i prosiłabym bardzo o jakies jej zdjecie nie ustawiane. Chce zobacz ja w naturze :) :) dziwna prosba prawda?? Sedzia Marcinkowska jednym zdaniem zdobyła moje uznanie :) chodzi o przygotowanie psa do wystawy. Zwróciła uwage jednej z osób wystawiajacych na ilosc kosmetyku na psie :) Jestem z tego bardzo dumna bo to psy a nie lalki :) :) :) :)
AKITY-HalneWzgórze Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Asiunia02'] Ja licze na niagare !!! i prosiłabym bardzo o jakies jej zdjecie nie ustawiane. Chce zobacz ja w naturze :) :) dziwna prosba prawda?? Prosze bardzo -oto kilka fotek Niagarki -nieustawianych;)
Asiunia02 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Asiunia02'] Prosze bardzo -oto kilka fotek Niagarki -nieustawianych;) Śliczna sunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AKITY-HalneWzgórze Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Ziemniak']Aj jaj ... jakie fajne zdjecie:lol: Jolu dzieki za pamiec o mnie ... bylo to juz dawno, dawno temu - a pamietam, ze bylo b.mrozno - 16. Uffff,a już się balam,że mnie ochrzanisz za teletubisia więc jeszcze jedna fotka z Weroniką w roli najgłówniejszej "Zdjecia ktore zamiescilas sa super!" -Dzięki!-fotki niemalże same się robią ,bo pogoda i okolice są cudne "Cos czuje, ze niedlugo na wystawach bedzie glosno i Halnym!:evil_lol: Powodzenia na Klubowce, zycze paru CWC no i ..... My teraz odpoczywamy i czekamy z Shogunem na Ich, a potem kto wie moze sie troche poobijamy jeszcze po wystawach.... milo by bylo spotakac sie z dawnymi znajomymi:lol:" -a co do zgloszen na klubowkę to nieźle zamieszałam,bo nie zglosiłam HOSEKI'ego(bo jego rodowód leżał jeszcze w zwiazku) ,no i grupy też nie,bo nie bylo w imternecie formularzy,miałam wysłać poźniej i nie zdążyłam:oops: a Hoseki bardzo chciał się pokazać,no cóż innym razem :-( -ale za to do Katowic -zgłosiłam go 2x:oops: Pozdrowienia od Hoseki'ego
AKITY-HalneWzgórze Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='donya'] Jola miałaś mi coś przysłać :roll: Sory,:oops: -przywiozę na wystawę
donya Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):Sory,:oops: -przywiozę na wystawę No cóż, poczekam te pare godzin ;)
Gosica Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Jak tu dawno nic nie pisałam , ale oczywsicie wiem co tu w trawie piszczy i na bierzac sprawdzam . Widze ze do Katowic szykuje sie ciekawa stawka:)no cóz moge jedynie porobic zdjecia:P Pozdrówka:lol:
Asiunia02 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Przesyłam jeszcze kilka zdjec z Bydgoszczy, a ze to od Violli szczesliwej wlascicielki fumisia to bedzie on głównym bohaterem.
Asiunia02 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 No i jeszcze na koniec (bo juz wiecej zdjec nie posiadam) wstawie zdjecia suczki z klasy młodziezy Sakai Askimo River :) przyjaciolki Fumisia.
Agappe Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Asiunia02']No i jeszcze na koniec (bo juz wiecej zdjec nie posiadam) wstawie zdjecia suczki z klasy młodziezy Sakai Askimo River :) przyjaciolki Fumisia. Za pierwszym razem jak napisałaś "Askimo River" myślałam, ze to literówka.. ale teraz widze, że jednak nie.. Hodowla Uli nazywa sie Eskimo River
Asiunia02 Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [quote name='Agappe']Za pierwszym razem jak napisałaś "Askimo River" myślałam, ze to literówka.. ale teraz widze, że jednak nie.. Hodowla Uli nazywa sie Eskimo River A rzeczywiscie !!!! :) :) nie zwróciłam nawet na to uwagi :oops::oops::oops::oops:
Gosica Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Zdjecia piekne , Halne Wzgorze , naprawde wielkie słowa uznania , takze dla pozostałych . Akity kochają zime i to widac na wszytkich fotkach :DMoze nie długo ja wkleje jedno zdjecie :) ale to kiedys tam... jak na razie jeszcze raz Pozdrówka dla wszystkich;)
Asiunia02 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Gdzie sa jakies wiadomosci. Juz sie nie cierpliwie. Obcy ty masz za zadanie podac Gdańsk, a reszcie chyba nie musze przypominac, co do Was nalezy !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Agappe Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 no dobra to ja może zaczne... CZENAJ Roal CWC, Zw.Klubu, BIMBO Yamamoto CWC ATSUMI Tajgeta Zw.Mł DAICHI Omono-Gawa CWC ? AITE Yamamoto CWC ANATA Yamamoto CWC, Zw.Klubu, Zw.Rasy o Halnym nic nie pisze, niech Jola sie chwali :) a po za tym Yamamoto - 3 miejsce w skali wystawy GYOHIME Go Yumenoshima - 2 miejsce w skali wystawy ANATA i BIMBO Tamamoto - 2 miejsce w skali wystawy mam nadzieje, że nic nie pokręciłam aa Zw.Klubu dostawali booooskie akicie maskotki i akicie japońskie kalendarze :)) dla takich nagród warto wystawiać!! :)
donya Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 To ja wstawię kilka zdjęć Moja para hodowlana Bimbo & Anata Yamamoto Najlepsza suka hodowlana Yumenoshima No GYOHIME GO i znowu Asiaczek przed nami ;)
donya Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ja nie robiłam zdjęć. Anantowych fotek nie mam bo trzymałam Twoje nagrody. Wstawię to co mam ale jest tego niewiele AMAI Bakira - nasz konkurent w klasie championów BIMBO Yamamoto
Asiunia02 Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='donya']AITE Yamamoto ładna psiutka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Recommended Posts