Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam takze poinformowac, ze oprocz naszej nowej strony pojawi sie takze nowa strona dotyczace Fumisia Pa-Lis i Sakai Askimo River. Jak znam zycie to wczesniej powstanie ta nowa niz unowoczesnienie naszej :: :) :)
Kasia cos na temat moich zapedow wie :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Dzięki Asiunia za fotki,oceny sędziego - not disputandum :oops: -choć niektóre zadziwiają:shake:

Rewanżuję sie fotką Niagary

i nie omieszkam wkleic jeszcze pare fotek z harców akicich,ta zima jest tak piękna i nie można sie oprzec robieniu setek fotek :lol: (no i za to piękno wybaczamy jej wszelkie niedogodnosci)a akitki cieszą się nią bardzo:loveu:

Często też korzystamy z darów pobliskiego wyciągu i tam nasze akitki oswajają sie z dziwnymi ludźmi,którzy " chodza szybko i inaczej"

A tak wygląda nasza śnieżna kraina widziana z wyciągu, vis a vis

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzięki Asiunia za fotki,oceny sędziego - not disputandum :oops: -choć niektóre zadziwiają:shake:

Rewanżuję sie fotką Niagary

i nie omieszkam wkleic jeszcze pare fotek z harców akicich,ta zima jest tak piękna i nie można sie oprzec robieniu setek fotek :lol: (no i za to piękno wybaczamy jej wszelkie niedogodnosci)a akitki cieszą się nią bardzo:loveu:

Często też korzystamy z darów pobliskiego wyciągu i tam nasze akitki oswajają sie z dziwnymi ludźmi,którzy " chodza szybko i inaczej"

A tak wygląda nasza śnieżna kraina widziana z wyciągu, vis a vis

PIĘKNIE :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Jola miałaś mi coś przysłać :roll:

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Już majaczymy od tego śniegu,bo którejś niedzieli odwiedziły nas....Teletubisie!!!!

Sami zobaczcie!!!

Ziemniak , mam nadzieję,że się nie obrazisz za tę fotkę?

Ps. tego dnia Monika miała wolne od zajęć matecznych i szalała z starszą latoroślą-Sebastianem na deskach.:multi: ...a nas odwiedziły ...teletubisie ... w osobie Ziemiaka i przecudnej urody malutkiej Teletubisiówny Ziemniakowej-Weroniki!

Aj jaj ... jakie fajne zdjecie:lol:
Jolu dzieki za pamiec o mnie ... bylo to juz dawno, dawno temu - a pamietam, ze bylo b.mrozno - 16.
Zdjecia ktore zamiescilas sa super!
Cos czuje, ze niedlugo na wystawach bedzie glosno i Halnym!:evil_lol:
Powodzenia na Klubowce, zycze paru CWC no i .....
My teraz odpoczywamy i czekamy z Shogunem na Ich, a potem kto wie moze sie troche poobijamy jeszcze po wystawach.... milo by bylo spotakac sie z dawnymi znajomymi:lol:

Posted

Gdyby Halniaczki nie wygrywały wystaw to było by cos dziwnego i do tego z tak liczna reprezentacja no to czyz moze byc innego jak nie wysyp tytułów.
Ja licze na niagare !!! i prosiłabym bardzo o jakies jej zdjecie nie ustawiane. Chce zobacz ja w naturze :) :) dziwna prosba prawda??

Sedzia Marcinkowska jednym zdaniem zdobyła moje uznanie :) chodzi o przygotowanie psa do wystawy. Zwróciła uwage jednej z osób wystawiajacych na ilosc kosmetyku na psie :) Jestem z tego bardzo dumna bo to psy a nie lalki :) :) :) :)

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Asiunia02']

Prosze bardzo -oto kilka fotek Niagarki -nieustawianych;)

Śliczna sunia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Ziemniak']Aj jaj ... jakie fajne zdjecie:lol:
Jolu dzieki za pamiec o mnie ... bylo to juz dawno, dawno temu - a pamietam, ze bylo b.mrozno - 16.

Uffff,a już się balam,że mnie ochrzanisz za teletubisia

więc jeszcze jedna fotka z Weroniką w roli najgłówniejszej

"Zdjecia ktore zamiescilas sa super!"

-Dzięki!-fotki niemalże same się robią ,bo pogoda i okolice są cudne

"Cos czuje, ze niedlugo na wystawach bedzie glosno i Halnym!:evil_lol:
Powodzenia na Klubowce, zycze paru CWC no i .....
My teraz odpoczywamy i czekamy z Shogunem na Ich, a potem kto wie moze sie troche poobijamy jeszcze po wystawach.... milo by bylo spotakac sie z dawnymi znajomymi:lol:"

-a co do zgloszen na klubowkę to nieźle zamieszałam,bo nie zglosiłam HOSEKI'ego(bo jego rodowód leżał jeszcze w zwiazku) ,no i grupy też nie,bo nie bylo w imternecie formularzy,miałam wysłać poźniej i nie zdążyłam:oops:
a Hoseki bardzo chciał się pokazać,no cóż innym razem :-( -ale za to do Katowic -zgłosiłam go 2x:oops:
Pozdrowienia od Hoseki'ego

Posted

Jak tu dawno nic nie pisałam , ale oczywsicie wiem co tu w trawie piszczy i na bierzac sprawdzam . Widze ze do Katowic szykuje sie ciekawa stawka:)no cóz moge jedynie porobic zdjecia:P Pozdrówka:lol:

Posted

[quote name='Asiunia02']No i jeszcze na koniec (bo juz wiecej zdjec nie posiadam) wstawie zdjecia suczki z klasy młodziezy Sakai Askimo River :) przyjaciolki Fumisia.

Za pierwszym razem jak napisałaś "Askimo River" myślałam, ze to literówka.. ale teraz widze, że jednak nie.. Hodowla Uli nazywa sie Eskimo River

Posted

[quote name='Agappe']Za pierwszym razem jak napisałaś "Askimo River" myślałam, ze to literówka.. ale teraz widze, że jednak nie.. Hodowla Uli nazywa sie Eskimo River

A rzeczywiscie !!!! :) :) nie zwróciłam nawet na to uwagi :oops::oops::oops::oops:

Posted

Zdjecia piekne , Halne Wzgorze , naprawde wielkie słowa uznania , takze dla pozostałych . Akity kochają zime i to widac na wszytkich fotkach :DMoze nie długo ja wkleje jedno zdjecie :) ale to kiedys tam... jak na razie jeszcze raz Pozdrówka dla wszystkich;)

Posted

Gdzie sa jakies wiadomosci. Juz sie nie cierpliwie. Obcy ty masz za zadanie podac Gdańsk, a reszcie chyba nie musze przypominac, co do Was nalezy !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

no dobra to ja może zaczne...

CZENAJ Roal CWC, Zw.Klubu,
BIMBO Yamamoto CWC

ATSUMI Tajgeta Zw.Mł
DAICHI Omono-Gawa CWC ?
AITE Yamamoto CWC
ANATA Yamamoto CWC, Zw.Klubu, Zw.Rasy

o Halnym nic nie pisze, niech Jola sie chwali :)

a po za tym Yamamoto - 3 miejsce w skali wystawy
GYOHIME Go Yumenoshima - 2 miejsce w skali wystawy
ANATA i BIMBO Tamamoto - 2 miejsce w skali wystawy

mam nadzieje, że nic nie pokręciłam

aa Zw.Klubu dostawali booooskie akicie maskotki i akicie japońskie kalendarze :)) dla takich nagród warto wystawiać!! :)

Posted

To ja wstawię kilka zdjęć

Moja para hodowlana Bimbo & Anata Yamamoto

Najlepsza suka hodowlana Yumenoshima No GYOHIME GO

i znowu Asiaczek przed nami ;)

Posted

Ja nie robiłam zdjęć. Anantowych fotek nie mam bo trzymałam Twoje nagrody.
Wstawię to co mam ale jest tego niewiele

AMAI Bakira - nasz konkurent w klasie championów

BIMBO Yamamoto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...