sh_maniak Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Matagi napisał(a): I wielkie GRATULACJE DLA CIEBIE I ASANPI !!!!:multi: :multi: :multi: dzięki :loveu:
Ka$iaN. Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Witajcie:) Wklejam kilka zdjec radosnych akicich harcow:) Spacer byl poznym popoludniem, wiec dziewczyny sa w niebieskiej poswiacie;) Kitsune Odgryzanie ogona Radosc z biegania - Ushi Ushi nie jest dobrze wychowana - pokazuje mlodszej siostrze jezor;) Kitsu tropi;) Dziwny stwor Ushi tropi Ushi zamyslona Kitsune zmeczona
weihaiwej Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Skąd my znamy te zabawy w odgryzanie ogona... [quote name='Ka$iaN.'] Pięknie wygladają (a)kitki na błękitnym tle :) Na klubówce w klasie baby będą chyba same "prawie szczenięta", jak się trafi jakiś prawdziwy maluch, to będzie wyglądać komicznie :) Do zobaczenia w niedzielę! PS. Kasia, z Iru wszystko dobrze, na szczęście :)
Ka$iaN. Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 weihaiwej napisał(a): PS. Kasia, z Iru wszystko dobrze, na szczęście :) Bardzo sie ciesze, ze po malej to splynelo:) Do zobaczenia w niedziele:) Kasia z akitką w klasie baby (jedyne 21kg:evil_lol: )
AKITY-HalneWzgórze Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 [quote name='Ka$iaN.']Witajcie:) Wklejam kilka zdjec radosnych akicich harcow:) Spacer byl poznym popoludniem, wiec dziewczyny sa w niebieskiej poswiacie;) Kitsune Dziwny stwor Ushi zamyslona Kitsune zmeczona jak miło,że znowu tu jesteś Ka$ia! b.fajne fotki,a te wyżej podobają mi się szczegolnie! jeśli dobrze zrozumialam -spotkamy się na wystawie!tak, te nasze baby będą największe ,bo tylko pare dni im zabraklo do szczeniąt sory,ze nie wysłałam kalendarza -ale przywiozę w niedzielę
AKITY-HalneWzgórze Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Gratulacje dla FUMIKO,dla AKUMY!!! Asiunia,a fotki? -obiecywalaś fotorelację
Ka$iaN. Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):sory,ze nie wysłałam kalendarza -ale przywiozę w niedzielę Nie ma sprawy,taki wyczekany lepiej "smakuje" :) Bardzo jestem ciekawa stawki bejbikow;)
weihaiwej Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Ka$iaN. napisał(a):Nie ma sprawy,taki wyczekany lepiej "smakuje" :) Bardzo jestem ciekawa stawki bejbikow;) A ja już ją znam... :D Kasia, będzie dość rodzinnie :)
Ka$iaN. Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 weihaiwej napisał(a):A ja już ją znam... :D Kasia, będzie dość rodzinnie :) Rodzina to podstawa :loveu:
Kasia_i_Łukasz Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Ka$iaN.'] Kitsune Ka$iaN miło Was znowu widzieć :lol: Kitsu wyrosła na śliczną panienkę :loveu: Jeszcze nie dawno to takie maleństwo było :crazyeye: Niebieska fotorelacja - super !!:multi: Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę :cool3:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Witajcie! Czy może chce ktoś trochę sniegu?!?!? -odstąpimy- każdą ilość;) bo akitki już nie mają siły po nim brodzić już nawet takie akity pojawiły się na podworku a może sople ktos chce?!?! -też sie podzielimy ....soplowych akitek się jeszcze nie doczekalismy,ale jak tak dalej będzie to może....
AKITY-HalneWzgórze Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Już majaczymy od tego śniegu,bo którejś niedzieli odwiedziły nas....Teletubisie!!!! Sami zobaczcie!!! Ziemniak , mam nadzieję,że się nie obrazisz za tę fotkę? Ps. tego dnia Monika miała wolne od zajęć matecznych i szalała z starszą latoroślą-Sebastianem na deskach.:multi: ...a nas odwiedziły ...teletubisie ... w osobie Ziemiaka i przecudnej urody malutkiej Teletubisiówny Ziemniakowej-Weroniki!
Kasia_i_Łukasz Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Jolu fotki bajeczne!! :loveu: Osobiście namawiam Cię do pójścia w moje ślady - musisz koniecznie wysłać je na konkurs do "Mojego Psa" :) Ps. składam zamówienie na tę sopelkową firankę :cool3:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Mam nadzieję ,że Was trochę rozweseliłam przed Klubówką?:lol: Pozdrawiamy serdecznie od akitek z Halnego! Tak,Weihajwej i Ka$ia w klasie BABy będzie rodzinnie:lol: a to jedna z baybisiów;)
AKITY-HalneWzgórze Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Jolu fotki bajeczne!! :loveu: Osobiście namawiam Cię do pójścia w moje ślady - musisz koniecznie wysłać je na konkurs do "Mojego Psa" :) Ps. składam zamówienie na tę sopelkową firankę :cool3: Ale bez KWARANTANN i GWARANCYJ -Will be OK?
Agappe Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Mam nadzieję ,że Was trochę rozweseliłam przed Klubówką?:lol: Pozdrawiamy serdecznie od akitek z Halnego! a mi tam nadal sie podoba najbardziej moja wybranka biała Nagasaki :) Joluu może masz jeszcze jakieś zdjęcia tej uroczej śnieżynki?? :)
Agappe Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 a tu kilka zagubionych zdjęć, których nie miałam czasu wczesniej wstawić
AKITY-HalneWzgórze Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='Agappe']a mi tam nadal sie podoba najbardziej moja wybranka biała Nagasaki :) Joluu może masz jeszcze jakieś zdjęcia tej uroczej śnieżynki?? :) Mam b.b.b.dużo fotek Nagasaki,trudno wybrać
Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 JUZ SIE POPRAWIAM !!! tylko sie lekko uporzadze po ciezkim tygodniu :) Zaraz wstawie staweczke z Bydgoszczy :)
weihaiwej Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Asiunia, czekamy!! A zauważyłaś, że na jednym ze zdjęć powyżej jest Twoja ulubienica, Niagara? O ile mnie wzrok nie myli, to pozuje do zdjęcia wraz z Inochim i Nagasaki :) Ja też ją uwielbiam! Pozdr.
weihaiwej Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Tak,Weihajwej i Ka$ia w klasie BABy będzie rodzinnie:lol: a to jedna z baybisiów;) Heh, tę małą to chyba znam... ;)
Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 II WALENTYNKOWA WYSTAWA W BYDGOSZCZY AKEBONO Tomodachi - zw.ml.dosk Akita, pies, pośrednia - AKAJ z Diabelskiej Góry 2 dosk.? - bardzo ładny piesek w mojej ocenie, ale niestety nieobyty z ringiem. Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) TADA 1cwc dosk
Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Niestety zdjecia sa takiej jakosci a nie innej i niestety ilosc tez jest mala, ale czekam na zdjacia od rodzinki (Fumisiowej) to wstawie jeszcze. Akuma Akairo -> moje kochanie z którego jestem bardzo dumna chociazby za samo zachowanie :)
Asiunia02 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 FUMIKO PA-LIS moje drugie kochanie z którego jestem jeszcze bardziej dumna bo z wiekszosci wystaw wyjezdza z Bobkiem :) :) musze sie nacieszyc jednym z nielicznych dzieci wystawianych.
Recommended Posts