AKITY-HalneWzgórze Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='christoph']Zagadka: Co to jest? Odpowiedź wkrótce... Wg mnie to AKITA AMERYKAŃSKA -wersja panda:))
Kasia_i_Łukasz Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='weihaiwej']Asiaczek, weekend był wspaniały, wciąż z uśmiechem wracamy do niego myślami, a i Iru pewnie we śnie biega z Aszi i Asztarem po ośnieżonych zboczach :) Zgodnie doszliśmy do wniosku, że jedna akita to spełnienie marzeń, dwie - podwójne szczęście, a trzy to juz eksplozja radości! Ponieważ było nas czworo, zdecydowanie wciąż było o jedną akitkę za mało... Oby więcej takich cudownych spotkań! Kasiu, następnym razem u nas :):):) Agatko dla nas ten wspólny weekend na zawsze pozostanie fantastycznym wspomnieniem :lol: Szczerze przyznam, że z niecierpliwością oczekuję kolejnego :lol: Na szczęście 19 luty zbliża się dużymi krokami, więc znowu spotkam się z Wami - mam nadzieję, że to będzie dla nas udany debiut :lol: Pozdrowienia od snieżnych brodaczy :p
Asiunia02 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Pozdrowienia od snieżnych brodaczy :p dziekujemy za pozdrowienia ;) Zdjecie jest cudne :)
Asiunia02 Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='christoph']Zagadka: Co to jest? Odpowiedź wkrótce... Ja nie wiem co to jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLICZNY SZCZENIACZEK !!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Daisunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Agatko dla nas ten wspólny weekend na zawsze pozostanie fantastycznym wspomnieniem :lol: Szczerze przyznam, że z niecierpliwością oczekuję kolejnego :lol: Na szczęście 19 luty zbliża się dużymi krokami, więc znowu spotkam się z Wami - mam nadzieję, że to będzie dla nas udany debiut :lol: Pozdrowienia od snieżnych brodaczy :p :multi: :multi: :lol: :multi: :loveu: :loveu: jaaaakie misie :loveu:
sh_maniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Akity w Brnie sedziuje "nasza" sedzina :loveu: Pani Musiał :multi: Christoph słuszałam, że jedziesz więce powodzenia :multi: i do zobaczenie na wystawie, ringi mamy niedaleko wiec pewnie gdzieś się spotkamy ;) stawka ilościowa Akita - inu 13 pes Rueden mladých Jugendklasse 3 033 1 mezitřída Zwischenklasse 3 034 - 3 035 2 otevřená Offene Klasse 3 036 - 3 039 4 šampiónů Championklasse 3 040 - 3 041 2 fena Huendinnen mladých Jugendklasse 3 042 1 mezitřída Zwischenklasse 3 043 1 otevřená Offene Klasse 3 044 - 3 045 2
Matagi Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Barbara_bb']Lilka, czy Ty zaglądasz do poczty? Yhy!:evil_lol: Zaglądam,zaglądam!:lol:
christoph Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To jest coś w sam raz dla początkującego hodowcy akit, żeby mu się czasami nie zachciało skrzyżować akity amerykańskiej i japońskiej, bo to jest właśnie taki mixt:roll:. Mam gdzieś jeszcze zdjęcie rodziców i pozostalych szczeniaków, ale na razie nie mogę znaleźć.:user:
christoph Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 sh_maniak napisał(a):Akity w Brnie sedziuje "nasza" sedzina :loveu: Pani Musiał :multi: Christoph słuszałam, że jedziesz więce powodzenia :multi: i do zobaczenie na wystawie, ringi mamy niedaleko wiec pewnie gdzieś się spotkamy ;) Nie jadę;)
sh_maniak Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 christoph napisał(a):Nie jadę;) :crazyeye: czemu ? :(
Daisunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Matagi'] Yhy!:evil_lol: Zaglądam,zaglądam!:lol: :loveu: :loveu: :loveu:
małgoooś Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Matagi'] Yhy!:evil_lol: Zaglądam,zaglądam!:lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Asiunia02 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dziś odbyła się Walentynkowa wystawa psow w Bydgoszczy. BOB otrzymał Fumiko Pa-Lis. Cała stawke podam i fotorelacje równiez ale dopiero jutro :) :) :) :) Moj Rysiu zaliczył udany powrót na ring CWC :) :)
cleo2000 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Bylismy widzielismy i cos zapisalismy II WALENTYNKOWA WYSTAWA W BYDGOSZCZY Akita, pies, młodzieży - AKEBONO Tomodachi - zw.ml.dosk Akita, pies, pośrednia - AKAJ z Diabelskiej Góry 2 dosk.? Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) TADA 1cwc dosk Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo 1 dosk cwc Akita, pies, championów - FUMIKO Pa-Lis dosk npwr BOB cwc Akita, suka, młodzieży - SAKAI Eskimo River bdb Akita, suka, pośrednia - DONA OMONO-GAWA 2 bdb Akita, suka, pośrednia - DAICHI Omono Gawa 1 bdb Akita, suka, pośrednia - ENISA Porażynianka nie obecna suczki z klasy ml. i posrebniej linialy Akita, suka, otwarta - BATUMI Zielony Jawor z Lipinek bez oceny lub bdb lub db - suczka miala cieczke sedzia pani Marcinkowska
weihaiwej Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Asiunia i cleo, gratulacje dla Waszego wychowanka Fumiko i dla Tigera powracającego na ring :) Co postanowiliście w sprawie klubówki, będziecie? Pozdr.
Asiaczek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Piękne wyniki z Bydgoszczy! Gratulacje! pzdr.
cleo2000 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Niestety my na klubowke nie jedziemy , bylismy kiedys na tej pierwszej w Lodzi i na razie ..............................;) ;) ;) ;) planujemy miot Chikaki tylko odpowiedniego partnera brak lub ci zagraniczni sa za drodzy
sh_maniak Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Akity w Brnie. PSY kl. młodzieży Emir Tomimopa kl.pośrednia Artush Aiersen Bakim Tana Kora kl. otwarta Amor Tomimopa Falco na Obraze Kendo Ken Amana Toramaru Go Sanzenkarisou kl. championów Chakiri z Bambusowego Haje Haciko Go Haru Kaze SUKI kl. młodzieży Beni Hime z Hrabovskeho Dvora kl. pośrednia Any Aiersen kl. otwarta Fanny Mae na Obraze O-j Shinju z Bambusovehi Haje
Matagi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 sh_maniak napisał(a):Akity w Brnie. PSY kl. młodzieży Emir Tomimopa kl.pośrednia Artush Aiersen Bakim Tana Kora kl. otwarta Amor Tomimopa Falco na Obraze Kendo Ken Amana Toramaru Go Sanzenkarisou kl. championów Chakiri z Bambusowego Haje Haciko Go Haru Kaze SUKI kl. młodzieży Beni Hime z Hrabovskeho Dvora kl. pośrednia Any Aiersen kl. otwarta Fanny Mae na Obraze O-j Shinju z Bambusovehi Haje Dzięki,Marcik za staweczkę!:loveu: I wielkie GRATULACJE DLA CIEBIE I ASANPI !!!!:multi: :multi: :multi: a nieśmiało się zapytam.....może ktos ma foteczki akitek z Brna...?:eviltong:
Matagi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 cleo2000 napisał(a):Niestety my na klubowke nie jedziemy , bylismy kiedys na tej pierwszej w Lodzi i na razie ..............................;) ;) ;) ;) planujemy miot Chikaki tylko odpowiedniego partnera brak lub ci zagraniczni sa za drodzy Ale klubówka jest nie w Łodzi,to już druga w Nowym Dworze,może warto było by przyjechać.....?:roll:
Matagi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 A teraz ja mam zagadkę::eviltong: w jakim wieku jest ten pies?
Daisunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 [quote name='Matagi']A teraz ja mam zagadkę::eviltong: w jakim wieku jest ten pies? strzelam : A) 5 miesiecy B) 5,5 miesiaca C)4,5 miesiaca (bardziej stawiam na 5,5 mies ;)) )
Recommended Posts