Daisunia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] -to nowa dyscyplina sportowa -taniec na plecach, na śniegu w wykonaniu mistrzyni okręgu:) suuuper :multi: :loveu:
kinga.l Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Daisunia napisał(a):suuuper :multi: :loveu: Super fotka :lol: hihih
Asiaczek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dawno tutaj nie zaglądałam, ale już nadrobiłam zaległości. Kasia i Łukasz i Weihaiwej - ale mieliście wspaniały weekend!!! Tylko pozazdrościć! A psiaki też miały niezłą frajdę, prawda? Pzdr.
Asiunia02 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Mam chwile czasu wiec wstawiam moje bialutkie (8-dniowe) mordki. A tu taj ze szczescliwa mamusia ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich !!! :) :)
Asiunia02 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 STAWKA NA II WALENTYNKOWA WYSTAWE W BYDGOSZCZY Akita, pies, młodzieży - AKEBONO Tomodachi Broda Piotr, Police Akita, pies, pośrednia - AKAJ z Diabelskiej Góry Akita, pies, pośrednia - Akita u Izis (FCI) TADA Akita, pies, otwarta - AKUMA Akairo Akita, pies, championów - FUMIKO Pa-Lis Akita, suka, młodzieży - SAKAI Eskimo River Akita, suka, pośrednia - DONA OMONO-GAWA Akita, suka, pośrednia - DAICHI Omono Gawa Akita, suka, pośrednia - ENISA Porażynianka Akita, suka, otwarta - BATUMI Zielony Jawor z Lipinek
Asiunia02 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Moi faworyci Fumiko Pa-Lis lub DAICHI Omono-Gawa i moge załozyc sie o ..... że którys z nich ma BOBA :) :) :)
Agappe Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 hmm a czy dzisiaj nie ma wystawy w Rzeszowie???? zna ktoś wyniki?? bardzo bym prosiła, żeby ktoś mi przesłal na @ całą stawkę + sędziego z Głogowa
Musha Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agappe napisał(a):hmm a czy dzisiaj nie ma wystawy w Rzeszowie???? zna ktoś wyniki?? bardzo bym prosiła, żeby ktoś mi przesłal na @ całą stawkę + sędziego z Głogowa Daria!!! Rzeszów- Akit sztuk 2 suki: 1.młodzież -SHIRA TORI Eskimo River oc.dosk.- zw.mł.-n.s.w r.-zw.rasy 2. otwarta -BANJI Toszi Kon oc.dosk.? ocenę suki z otwartej wnioskuję na podstawie wyjścia do porównania o rasę,ponieważ nie rozmawiałem z właścicielem sędziował:Paweł Szemraj
Agappe Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Musha napisał(a): 1.młodzież -SHIRA TORI Eskimo River oc.dosk.- zw.mł.-n.s.w r.-zw.rasy hmm zw.mł i nswr??? ciekawa sprawa :p
christoph Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Agappe napisał(a):hmm zw.mł i nswr??? ciekawa sprawa :p Wg regulaminu: --------- Tytuł "Najlepszy Pies/Suka w Rasie". O tytuł ten mogą ubiegać się psy (suki) w każdej rasie z ocenami doskonałymi i I lokatą z klasy pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, konkurując ze sobą w tzw. "porównaniu". --------- Ale nie ma pewności, czy w karcie oceny jest wpis NSwR:niewiem:
obcy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :evil_lol: -"- :evil_lol:Dawno nie było mnie tu –ale widzę że wszyscy są to bardzo dobrze !!! jakieś nowe twarze się tu pojawiły nie znam osobnika ( kto mnie uświadomi? ) Mam i dobre wieści niedawno doszło do spotkania na szczycie przepięknej szlachcianki ARIGATA TAMURA a skromnym szlachcicem ( o powalającym wyglądzie ) BUT-SU. Rozmowy sączyły się powodzeniem!
weihaiwej Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='obcy']:evil_lol: -"- :evil_lol:Dawno nie było mnie tu –ale widzę że wszyscy są to bardzo dobrze !!! jakieś nowe twarze się tu pojawiły nie znam osobnika ( kto mnie uświadomi? ) Obcy! :nono: ;) Gdybys uważniej czytał, znalazłbyś informację podaną przez Jolę, że to Kensei, dokładniej Kensei Go Okayama Nishioota - aż tak dokładnie nie był opisany :) Był we francuskiej hodowli La Vallee des Dragons Sacres. But-Su miał okazję troche pofiglować... ;) Pozdrawiam!
obcy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='weihaiwej']Obcy! :nono: ;) Gdybys uważniej czytał, znalazłbyś informację podaną przez Jolę, że to Kensei, dokładniej Kensei Go Okayama Nishioota - aż tak dokładnie nie był opisany :) Był we francuskiej hodowli La Vallee des Dragons Sacres. But-Su miał okazję troche pofiglować... ;) Pozd :evil_lol: -"-:evil_lol: Dzięki bardzo za inf.- potrzebowałem rzetelnych informacji ;) ! pozd :p
weihaiwej Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :) Swoją drogą, Obcy, będziesz z But-Su na klubówce? Wtedy przestałbyś być taki obcy ;);) ha ha, na razie to pewnie w akitowym światku bardziej obca jestem ja...
weihaiwej Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='Asiaczek']Dawno tutaj nie zaglądałam, ale już nadrobiłam zaległości. Kasia i Łukasz i Weihaiwej - ale mieliście wspaniały weekend!!! Tylko pozazdrościć! A psiaki też miały niezłą frajdę, prawda? Pzdr. Asiaczek, weekend był wspaniały, wciąż z uśmiechem wracamy do niego myślami, a i Iru pewnie we śnie biega z Aszi i Asztarem po ośnieżonych zboczach :) Zgodnie doszliśmy do wniosku, że jedna akita to spełnienie marzeń, dwie - podwójne szczęście, a trzy to juz eksplozja radości! Ponieważ było nas czworo, zdecydowanie wciąż było o jedną akitkę za mało... Oby więcej takich cudownych spotkań! Kasiu, następnym razem u nas :):):)
Musha Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 christoph napisał(a):Wg regulaminu: --------- Tytuł "Najlepszy Pies/Suka w Rasie". O tytuł ten mogą ubiegać się psy (suki) w każdej rasie z ocenami doskonałymi i I lokatą z klasy pośredniej, otwartej, użytkowej i championów, konkurując ze sobą w tzw. "porównaniu". --------- Ale nie ma pewności, czy w karcie oceny jest wpis NSwR:niewiem: nistety oceny i tytuły przepisałem z karty ocen:eviltong: :eviltong:
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='weihaiwej']Asiaczek, weekend był wspaniały, wciąż z uśmiechem wracamy do niego myślami, a i Iru pewnie we śnie biega z Aszi i Asztarem po ośnieżonych zboczach :) Zgodnie doszliśmy do wniosku, że jedna akita to spełnienie marzeń, dwie - podwójne szczęście, a trzy to juz eksplozja radości! Ponieważ było nas czworo, zdecydowanie wciąż było o jedną akitkę za mało... Oby więcej takich cudownych spotkań! Kasiu, następnym razem u nas :):):) Ludziska - pozazdrościć!:lol: Pzdr.
obcy Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='weihaiwej']:) Swoją drogą, Obcy, będziesz z But-Su na klubówce? Wtedy przestałbyś być taki obcy ;);) ha ha, na razie to pewnie w akitowym światku bardziej obca jestem ja...[ :evil_lol: -"- :evil_lol: Niestety na klubowej raczej mnie nie będzie bo chyba pracuje i dzień prędzej jadę na krajową do Gdańska no i chyba zgłoszeń już nie przyjmują . Ale kto wie może się pojawię ? Nie wiem jeszcze, ---a można się zgłosić przed samą wystawą ,kto wie? Nie jesteś taka obca no stoper widzę cię w sieci :crazyeye: –nie bądź taka skromna :diabloti: hahhahhahha!!!! :cool3:
Agappe Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Krajowa wystawa w Głogowie - 21-22.01.2006, sędzia ????? psy - kl.młodzieżywynik HOSEKI Halne Wzgórze oc.doskonała, med.złoty, lokata I, Zw.Mł psy - kl.pośredniawynik CZNADOR Porażynianka nieobecny UTSUKUSHI Akita u Izis FCI oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NPwR, Zw.Rasy, BOG3!!! psy - kl.otwartawynik FUJIMARU Pa-Lis oc.doskonała, med.złoty, lokata I psy - kl.championówwynik BISHO Tajgeta oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC suki - kl. szczeniątwynik AKARI No TSUKI Halne Wzgórze oc.wybitnie obiecująca, lokata I CAMA Dolina Wiązów oc.obiecująca, lokata II suki - kl.młodzieżywynik HACHIKO Pa-Lis oc.bardzo dobra, lokata I suki - kl.pośredniawynik DONA Omono-Gawa oc.bardzo dobra, lokata I suki - kl.otwartawynik RYOKO Halne Wzgórze oc.doskonała, med.złoty, lokata I, CWC, NSwR tak to szło??? kto sędziował?? bo coś nie moge sie doczytac
Matagi Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 :cool1:[quote name='AKITY-HalneWzgórze']- dzięki za info-ale moze teraz już Chakiri Bambusovy Haj skończył już interchampionat? Czenajowi też sie uda,Chakiri to piesek już chyba prawie 5-letni,a Czenaj to młodzik ma może 2,5 roku -jeszcze wszystko przed nim!!!:)) Chakiri może i skończył intera ,ale nim nie jest....:p :cool1: :p A latek to ma troszkę...:evil_lol: więcej niż 5 -w maju skończy 7;) . A teraz foteczki /żeby nas mod nie pogonił:lol: /:
christoph Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Musha napisał(a):nistety oceny i tytuły przepisałem z karty ocen:eviltong: :eviltong: @Musha Czasami zdarzało się, że przy pytaniach o wyniki sami właściciele nie do końca wiedzieli, jak to jest z ich psami (kilkakrotnie byłem tego świadkiem), zdarzało się też, że gdyby właściciel sam nie upomniał się o odpowiedni wpis, to później miałby niejakie problemy z wyprostowaniem tego post factum (niektórzy zainteresowani mogą potwierdzić:thumbs:) W związku z tym chwała Ci za to, że zajrzałeś (albo było Ci dane zajrzeć) do kart ocen a podana ocena jest rzetelna. A że wzbudza pewne kontrowersje?;)
Asiaczek Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Szczeniak basenji w zimowym futerku! Hihihi... pzdr.
Recommended Posts