Matagi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] MATAGI-tego Donya -i co już nie wroci? -jeśli nie to szkoda,bo....ale to już.... never mind Yes!:multi: To Kensei!:ylsuper:
donya Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Lilka ty oszukanico :mad: :mad: :mad: , nowe...........
Agappe Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hmm a on u nas w Polsce był?? a ja mam nadal dylemat.. jutro mija termin przyjmowania zgłoszeń na klubową.. i nie wiem zgłaszać, nie zgłaszać.. niby tragnicznie nie wygląda, ale bywało lepiej.. i nie wiem co sie bedzie działo z futrem po myciu.. Agnieszka to co z tym psiakiem?? w jakim wieku??
donya Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Tajemnica :eviltong: może kiedyś....., może niedługo.........
Matagi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='donya']Lilka ty oszukanico :mad: :mad: :mad: , nowe........... Nooo ... nie takie stare....:wink: :wink: :wink:
Kasia_i_Łukasz Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 W weekend mieliśmy przyjemność gościć u nas Agatkę, Andrzeja i Irulkę. Mieszkamy w cudownej okolicy, do tego pogoda była jak na zamówienie, więc udało się nam zrobić naprawdę fantastyczne fotki!! :lol: Kochani bardzo Wam dziękujemy, za cudownie spedzony czas!! :loveu:
weihaiwej Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Chciałam się z Wami podzielić zdjęciami z wyjątkowego weekendu, kiedy Iru poznała Aszi i Asztara, a ja z Andrzejem spędziliśmy cudowny weekend u Kasi i Łukasza :) Widzę, że Kasia mnie ubiegła, więc pozostaje mi uzupełnić jej fotorelację :) Zobaczcie, jak dziewczyny świetnie się bawiły! Szczęśliwi akiciarze :) Pozdrawiamy Was serdecznie, to był niezapomniany weekend!
Daisunia Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 :multi: :multi: śliczne zdjątka :loveu: :loveu:
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Matagi']:multi: :loveu: Marcik!!! Wielkie gratki dla Ciebie i Asanpi za Trencin!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Napisz nam jakie akity były zgłoszone,nikt sie nie przyznał do tej pory,że był,albo zgłosił...;) ;) ;) Dziękujemy za gratulacje, jechałam zacząc Championat Słowacji a tu jeszcze Interka małolata zaczeła :multi: i BOB wywalczyła :loveu: Akity PSY kl. honorowa Amor z Galffiho Dvora kl. pośrednia Artush Aiersen kl. otwarta Falco na Obraze kl. champ. Czenaj Roal Torazaru Go Sanzenkarisou Chakiri z Bambusoveho Haje SUKI kl.pośrednia Fumika Go Harukaze kl. otwarta Bara Anupev kl. champ. Beri Kumade
Agappe Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sh_maniak napisał(a):Dziękujemy za gratulacje, jechałam zacząc Championat Słowacji a tu jeszcze Interka małolata zaczeła :multi: i BOB wywalczyła :loveu: Akity PSY kl. honorowa Amor z Galffiho Dvora kl. pośrednia Artush Aiersen kl. otwarta Falco na Obraze kl. champ. Czenaj Roal Torazaru Go Sanzenkarisou Chakiri z Bambusoveho Haje SUKI kl.pośrednia Fumika Go Harukaze kl. otwarta Bara Anupev kl. champ. Beri Kumade Marta wielkie gratulacje!!!!!! ;) a z Polski zgłoszony był tylko 1 pies: CZENAJ Roal.. ktoś wie czy był i co dostał???
sh_maniak Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Własciel Czenaja był, bo mi gdzieś mignął ;) Dzięki Daria :)
Matagi Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Wygrzebałam foteczkę taką,ładna z niej dziewczynka /moim zdaniem,oczywiście;) /:
christoph Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Akity na pływalni;)
AKITY-HalneWzgórze Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 sh_maniak napisał(a):Dziękujemy za gratulacje, jechałam zacząc Championat Słowacji a tu jeszcze Interka małolata zaczeła :multi: i BOB wywalczyła :loveu: Cześć Sh-Maniak-i ja dołączam sie do gratulacji -to wspaniałe osiągniecie!!! i udany(chyba debiut?) zagraniczny -SERDECZNE GRATULACJE!!! Już wcześniej miałam przywitać Iwonap,ale przez tak byłam zaaferowana określaniem wieku pieska,którego fotkę Donya wkleiła,iż umknelo mi -sory -niniejszym IWONAP -witam cię serdecznie!:) Kasia i Łukasz i Weihajwej -wspaniałe fotki!!!! i widać ,jaka super wyprawa:)) -nie działają dziś ani pogrubienia,ani Emotiokonki :( Donya-na tej fotce,na której iesek jest z profilu wyglada już na młodzieńca,ale bliżej 9miesiaca życia</p> -hm -emotikonki działają ale inaczej:)) Matagi-czy to TATAMI -trenuje do światówki?,czy to właśnie ta suczka jest w Anglii? i tak b.podobała sie na wystawie w Belgii ,jako szczeniątko (chyba o4 w lutym w GENT)-czy ja może konfabuluję? chcę sprawdzić,czy mam dobrą pamięć,czy to inna suczka?
AKITY-HalneWzgórze Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 nie wiem czemu to wszystko wyzej wpadło tak jednym ciurkiem,mimo,iż starałam się to przejżyście poodzielać :(
sh_maniak Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Dziękuje Halne Wzgórze :) Tak to debiut zagraniczny mojej suni i w ogole jej druga wystawa w życiu w dorosłej klasie :) Mała juz ma rozpoczęty Championat Polski, Słowacki i Interka, za 1,5 tyg będziemy walczyć o rozpoczecie Championa Czech w Brnie. Mamy trudnego sędziego, bo do takich się zaliczaja Węgrzy, no cóz pojedziemy zobaczymy :roll: , ale na nic się nie nastawiamy.
Matagi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Agappe napisał(a):Marta wielkie gratulacje!!!!!! ;) a z Polski zgłoszony był tylko 1 pies: CZENAJ Roal.. ktoś wie czy był i co dostał??? Ktoś wie:evil_lol: !Czesiek dostał res.Cacib.
Matagi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Jutro mija ostateczny termin zgłaszania na Klubówkę,może ktoś się jeszcze zdecyduje......????:roll:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Brawo dla Czenaja!!! ciekawam,czy CACIB przypadl Chakiri'emu?,czy innemu pieskowi i ciekawe kto sędziował,jak ktoś wie to dajcie znać. chcialam wkleić jakieś fotki ,ale coś kiepsko to dzisiaj dziala,mam wrazenie,ze coś się zepsuło ,może dlatego tu taka cisza?
AKITY-HalneWzgórze Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 -to nowa dyscyplina sportowa -taniec na plecach, na śniegu w wykonaniu mistrzyni okręgu:)
bellatriks Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] -to nowa dyscyplina sportowa -taniec na plecach, na śniegu w wykonaniu mistrzyni okręgu:) hehe, świetne pozycja!
donya Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Brawo dla Czenaja!!! ciekawam,czy CACIB przypadl Chakiri'emu?,czy innemu pieskowi i ciekawe kto sędziował,jak ktoś wie to dajcie znać. chcialam wkleić jakieś fotki ,ale coś kiepsko to dzisiaj dziala,mam wrazenie,ze coś się zepsuło ,może dlatego tu taka cisza? sędziowała Gabriela Ridarcikova SK
Matagi Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):Brawo dla Czenaja!!! ciekawam,czy CACIB przypadl Chakiri'emu?,czy innemu pieskowi i ciekawe kto sędziował,jak ktoś wie to dajcie znać. chcialam wkleić jakieś fotki ,ale coś kiepsko to dzisiaj dziala,mam wrazenie,ze coś się zepsuło ,może dlatego tu taka cisza? Dobrze się domysliłaś Jolu komu przypadł Cacib!:multi: Niestety nie przeszedł na Cześka...:shake:
AKITY-HalneWzgórze Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='donya']sędziowała Gabriela Ridarcikova SK Dzięki za info -zupełnie nie znam sędziów słowackich,poza Matyjasem,ale byłam ciekawa,bo tam czasem sędziują Czesi... najciekawsze,czego byłam świadkiem to fakt,iż kiedy byliśmy w Hiszpanii i kiedy to towarzyszyliśmy Sylvii w wystawie w Vitoria Gasteiz(26.06.05) to..sędziowała Czeszka!!!-ale nazwiska w tej chwili nie pamiętam.
AKITY-HalneWzgórze Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Matagi napisał(a):Dobrze się domysliłaś Jolu komu przypadł Cacib!:multi: Niestety nie przeszedł na Cześka...:shake: - dzięki za info-ale moze teraz już Chakiri Bambusovy Haj skończył już interchampionat? Czenajowi też sie uda,Chakiri to piesek już chyba prawie 5-letni,a Czenaj to młodzik ma może 2,5 roku -jeszcze wszystko przed nim!!!:))
Recommended Posts