Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiunia02 napisał(a):
a okarze sie w koncu ze ma 4 miesiace i wcale nie bede zaskoczona :)

nie no jak na 4 czy 5 miesięcznego pieska to my miał chyba za chude i za długie łapki w porównaniu do reszty .. .. ja zostaje w w klasie szczeniąt.. 6-7 miesięcy

Posted

Mnie się bardzo podoba ta akita, jeśli to pies, to moim zdaniem wygląda na 7-10 miesięcy, jeśli suczka, może mieć 9-15. To dość duże przedziały, ale na podstawie jednego zdjęcia trudno ocenić, a więc nie zdziwi mnie zupełnie inny wiek...

Posted

[quote name='donya']

Jak myślicie w jakim wieku jest ten piesek?

Moim skromnym zdaniem na zdjęciu jest piesek ,nie suczka.Zwierzę jest w trakcie linienia,może dlatego umięśnienie jest dosyć wyraźnie widoczne,szczególnie dobrze widać umięśnione udo.Szczenię nie będzie miało takiego udźca;) :cool3: Poza tym szczenięta mają takie charakterystyczne "miękkie " łapki,a ten pies stoi wyciągnięty jak struna,jego łapy nie maja tej szczenięcej miękkości.Dalej: szczenięta nie zmieniaja sierści w wieku 4,5 ,czy sześciu miesięcy,dzieje się to ciut później.Piesek na zdjęciu miał przed linieniem całkiem bogaty włos na ogonie,widać kawałek nawet:p ,szczeniaki takiego pióra na ogonie nie mają zazwyczaj:razz:
Ten pies ma najmniej 9- 12 miesięcy,ale równie dobrze może być psem dorosłym.;) :lol:

Posted

[quote name='donya']Lilka podoba Ci sie ten pies :roll:

Podobać się ,to mi sie podoba....ładny jest,ma wyraz pyska jaki lubię,ale mógłby być ciut większy,taki bardziej ......męski!;) :lol:

Nooo gadaj kto to i w jakim wieku!!!:mad: :mad: :mad: Może to emeryt się okaże?:evil_lol: :diabloti: :evil_lol:

Posted

:multi: :loveu:[quote name='sh_maniak']Jak poszło rodzimym akitką w Trencinie, bo widziałam w katalogu, że były? :)

Marcik!!! Wielkie gratki dla Ciebie i Asanpi za Trencin!!!:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Napisz nam jakie akity były zgłoszone,nikt sie nie przyznał do tej pory,że był,albo zgłosił...;) ;) ;)

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']
sory ,że akurat ta fotka,ale patrząc na końce ogonów to nijak nie widze różnicy-Lilka -Ty widzisz?

Jasne,że widzę!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam rentgen w oczach....wszystko widzę!:eviltong:

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']
Donya -i co już nie wroci?
-jeśli nie to szkoda,bo....ale to już.... never mind

Z tego co wiem - nie :shake: przynajmniej w najblizszym czasie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...