donya Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Matagi']Czy Wam sie też ta suczka podoba?:roll: fajna sunia, tylko dlaczego już jej nie.... :razz: :razz: :razz:
Matagi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 donya napisał(a):fajna sunia, tylko dlaczego już jej nie.... :razz: :razz: :razz: Co nie....????:roll: :crazyeye:
Yorczka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 ejjjjj moze to nie stosownepytanie....???? i troszke nie madre al czy sa całkowicieczarne akity albo siwe ???? albo całkiem białe?????? bo chyba najczęściej rude występują... no nie ??????
donya Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Matagi napisał(a):Co nie....????:roll: :crazyeye: Powinnaś wiedzieć :eviltong:
Asiunia02 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Yorczka napisał(a):ejjjjj moze to nie stosownepytanie....???? i troszke nie madre al czy sa całkowicieczarne akity albo siwe ???? albo całkiem białe?????? bo chyba najczęściej rude występują... no nie ?????? CAŁE BIAŁE TAK :) JEST TUAJ NA GALERII TAKI JEDEN BIAŁY NIEDZWIADEK :) :) :) A takie czarne, łaciate i wszelkie inne kolory od białego, czerwonego(rudego) i prgowanego to Duże Psy Japońskie.
Asiunia02 Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Matagi a jak Tobie sie ten wyraz buźki podoba ??? To sa nastepne dzieci naszego Tigerka :)
ewelinabuck Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 jakie cudne maluchy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
takatuka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] :crazyeye: Lewy sierpowy:multi:
iwonap Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Matagi']Witaj!:multi: A ja fotkę Tchikado mam....;) :lol: Bardzo dziekuje za zdjecie:) nie mielismy takiego,a to bylo bardzo duze wydarzenie,poniewaz to byla pierwsza wystawa Cziko:) niestety potem tez troszeczke zaniedbalismy sprawe,wiec teraz bedzie dopiero druga:( kurcze ciagly brak czasu. W Warszawie wystawial moj tata,teraz ja sie postaram go wystawic,tylko musimy pocwiczyc:) jakos bedzie. Pozdrawiamy:)
Asiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 W pierwszej chwili pomyślałam, że to jakiś mały basek-bobasek zaplątał się do Waszej Galerii. A to mała akitka-słodyczka! Pzdr.
Matagi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='Asiunia02']Matagi a jak Tobie sie ten wyraz buźki podoba ??? To sa nastepne dzieci naszego Tigerka :) Hii hiiii!:lol: Ten maluszek jakby mówił:"No co się gapisz?Czy ja tobie przerywam jedzenie?Migiem mnie połóż tam gdzie jest jedzenie!!!!":lol: :lol: :lol:
Asiunia02 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ja daje młodziez :) Widac, ze to młoda mordka :)
AKITY-HalneWzgórze Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='donya'] Jak myślicie w jakim wieku jest ten piesek? Przychyliłabym się do zdanai Agappe Ja też widzę,ze to b.młodziutki pies i wygląda na szczeniaka,kl.szczeniąt 6-9 miesiecy i bliżej 6-go miesiąca. Gdyby to byla suczka to moze już młodzież ,blizej 9m-ca. Ciekawa jestem opinii Wejhajwej i innych forumowiczów. Hoseki na tej fotce ma 16 m-cy,czyli jeszcze młodzież,wydaje mi się ,ze tak,jak u niego główka u młodzieńca powinna być juz nieco szersza;)
AKITY-HalneWzgórze Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 I jeszcze jedno,myślę też,ze tak duze oczy w stosunku do reszty głowy może mieć tylko szczenię pozdrawiam wszystkich
AKITY-HalneWzgórze Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Bardzo przydałaby sie opinia GR w sprawie określenia wieku tego pieska
iwonap Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 A dla mnie wyglada niestety na staruszka:( glowa jakos nie pasuje mi do reszty:)
Musha Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 [quote name='donya'] Jak myślicie w jakim wieku jest ten piesek? ja również przychylam się do opini Joli i Dari i stawiam na szczeniaka ok. 6 miesiąca
Asiunia02 Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 a okarze sie w koncu ze ma 4 miesiace i wcale nie bede zaskoczona :)
Recommended Posts