weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ha ha ha :roflt: 'The End' jest the best! A Nankyoku-wilczysko piękny... I oczywiście cudowne rodzeństwo mojej Iru :loveu: Widzę, że obsługa aparatu idzie Ci już coraz lepiej, bo zdjęcia są przepiękne! Pozdrawiamy gorąco!
AKITY-HalneWzgórze Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Mam i takie trochę intymne,łóżkowe-akitki serwują nam pobudkę:lol:
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jakie zadowolone włochate smoczyska! Same uśmiechnięte mordki!!! Pzdr.
Matagi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jola,Kasia i Łukasz !!!Piękne zimowe / i nie tylko;) / zdjęcia!!!:loveu: A mnie się podoba ta akitka :multi: :
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] hihi wyszła tu jak niedźwiedź :crazyeye: :razz: nie mogę uwierzyć jaka ona już duża :loveu: piękna pannica :iloveyou:
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Matagi']Jola,Kasia i Łukasz !!!Piękne zimowe / i nie tylko;) / zdjęcia!!!:loveu: A mnie się podoba ta akitka :multi: : Matagi - chyba zapadłaś w sen zimowy, bo zapomniałaś wstawić zdjęcie. Hihihi... Pzdr.
weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Asiaczek']Matagi - chyba zapadłaś w sen zimowy, bo zapomniałaś wstawić zdjęcie. Hihihi... Pzdr. Asiaczek, daję głowę, że jak zaglądałam tu poprzednio, zdjęcie było... I całkiem ładna suczka (chyba?) na nim :) Pozdrawiam
Matagi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Fotkę wcięło????proszę raz jeszcze-fajna akitka!:multi:
donya Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 LILKA no właśnie, a gdzie są zdjęcia, które do mnie słałaś :shake:
Asiaczek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Tym razem fotka jest. No i akitka przyzwoita. Pzdr.
Matagi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='donya']LILKA no właśnie, a gdzie są zdjęcia, które do mnie słałaś :shake: Wysłałam je na neostrada.....,ze 2 dni temu....nie ma?????:crazyeye:
donya Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Matagi napisał(a):Wysłałam je na neostrada.....,ze 2 dni temu....nie ma?????:crazyeye: nic nie doszło :shake: na pewno je wysłalaś :evil_lol: może nie do mnie :evil_lol: jedynie kalendarze listonosz dostarczył :multi:
Matagi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 donya napisał(a):nic nie doszło :shake: na pewno je wysłalaś :evil_lol: może nie do mnie :evil_lol: jedynie kalendarze listonosz dostarczył :multi: JUż wysyłam apiać!!!!:cool3:
christoph Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][SIZE=2] przyczajony tygrys...;) To mi się podoba...
Matagi Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 donya napisał(a):może podziel na mniejsze :cool3: Wróciło:angryy: Jutro podzielę na mniejsze i wyśle .:razz: ;) Ty nie masz zapchanej skrzynki czasem?:roll: Jak Wam sie podoba ta dziewczynka -akitka,która pojawia się i znika?:roll: /nie wiem naprawdę dlaczego pierwszy raz zamieszczona przeze mnie fota znikła?:shake: /
AKITY-HalneWzgórze Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Matagi napisał(a):Wróciło:angryy: Jutro podzielę na mniejsze i wyśle .:razz: ;) Ty nie masz zapchanej skrzynki czasem?:roll: Jak Wam sie podoba ta dziewczynka -akitka,która pojawia się i znika?:roll: /nie wiem naprawdę dlaczego pierwszy raz zamieszczona przeze mnie fota znikła?:shake: / Czy to może siostra Tanoshimi'ego? jako szczeniaczek? czy córcia?
Kasia_i_Łukasz Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']rodzeństwo Jolu wiedziałam, że na Ciebie zawsze możemy liczyć :) Fantastyczne fotki!!:multi: Mój hiszpański ulubienieć - INOCHI - wyrasta na przystojnego kawalera :loveu: Po Twojej "łóżkowej" sesji zdjęciowej, naszła mnie taka refleksja, że akitki powinny być sprzedawane jako wyposażenie podstawowe, każdego łóżka :evil_lol:
iwonap Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:)
Agappe Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Matagi napisał(a):JUż wysyłam apiać!!!!:cool3: Matagi... ja Ci nie chce nic mówić.. ale mi już tyg temu miałaś coś przesłać.. i nic nie dostałam :/ i jeszcze @ Ci wysłałam i też cisza :/ Agnieszka nie dostałaś może jakiegoś innego @ od matagi?? może jej sie osoby pomyliły? :p Witam iwonap w naszym gronie! :) hmm Ty masz psa TCHIKADO Co Ty na To??
Matagi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='iwonap']Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:) Witaj!:multi: A ja fotkę Tchikado mam....;) :lol:
Matagi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Agappe napisał(a):Matagi... ja Ci nie chce nic mówić.. ale mi już tyg temu miałaś coś przesłać.. i nic nie dostałam :/ i jeszcze @ Ci wysłałam i też cisza :/ Agnieszka nie dostałaś może jakiegoś innego @ od matagi?? może jej sie osoby pomyliły? :p Witam iwonap w naszym gronie! :) hmm Ty masz psa TCHIKADO Co Ty na To?? Ojjjj,zadzwonię i powiem wszystko bez telefon,jakoś na pisanie czasu nie miałam ostatnio....:shake: Mnie się nic nie myli,a tym bardziej osoby:eviltong: to nie ja chodzę na wystawie na wybór Najpiękniejszej Pary z 1 psem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 AKITY-HalneWzgórze napisał(a):Czy to może siostra Tanoshimi'ego? jako szczeniaczek? czy córcia? Tak!:multi: To jest Tatami!Bardzo mi się podoba jej wyraz pyska,minkę na tej fotce ma niesamowitą!:lol: :lol: :lol:
weihaiwej Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 iwonap napisał(a):Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:) Witamy serdecznie w forumowym gronie akiciarzy :) Na klubówce spotkamy się na pewno w większym gronie :) Pozdrawiamy!
Matagi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dwa pręgusy:lol: :lol: :lol: I dwa pręgusy:cool3: :cool3: :cool3: /nie podobają mi się/ fajny kudłaty łaciaty:lol:
Recommended Posts