Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

ha ha ha :roflt: 'The End' jest the best!
A Nankyoku-wilczysko piękny... I oczywiście cudowne rodzeństwo mojej Iru :loveu: Widzę, że obsługa aparatu idzie Ci już coraz lepiej, bo zdjęcia są przepiękne!
Pozdrawiamy gorąco!

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

hihi wyszła tu jak niedźwiedź :crazyeye: :razz:
nie mogę uwierzyć jaka ona już duża :loveu: piękna pannica :iloveyou:

Posted

[quote name='Matagi']Jola,Kasia i Łukasz !!!Piękne zimowe / i nie tylko;) / zdjęcia!!!:loveu:
A mnie się podoba ta akitka :multi: :

Matagi - chyba zapadłaś w sen zimowy, bo zapomniałaś wstawić zdjęcie. Hihihi...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi - chyba zapadłaś w sen zimowy, bo zapomniałaś wstawić zdjęcie. Hihihi...
Pzdr.

Asiaczek, daję głowę, że jak zaglądałam tu poprzednio, zdjęcie było... I całkiem ładna suczka (chyba?) na nim :)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='donya']LILKA no właśnie, a gdzie są zdjęcia, które do mnie słałaś :shake:

Wysłałam je na neostrada.....,ze 2 dni temu....nie ma?????:crazyeye:

Posted

Matagi napisał(a):
Wysłałam je na neostrada.....,ze 2 dni temu....nie ma?????:crazyeye:

nic nie doszło :shake: na pewno je wysłalaś :evil_lol: może nie do mnie :evil_lol:

jedynie kalendarze listonosz dostarczył :multi:

Posted

donya napisał(a):
nic nie doszło :shake: na pewno je wysłalaś :evil_lol: może nie do mnie :evil_lol:

jedynie kalendarze listonosz dostarczył :multi:

JUż wysyłam apiać!!!!:cool3:

Posted

donya napisał(a):
może podziel na mniejsze :cool3:

Wróciło:angryy: Jutro podzielę na mniejsze i wyśle .:razz: ;) Ty nie masz zapchanej skrzynki czasem?:roll:

Jak Wam sie podoba ta dziewczynka -akitka,która pojawia się i znika?:roll: /nie wiem naprawdę dlaczego pierwszy raz zamieszczona przeze mnie fota znikła?:shake: /

Posted

Matagi napisał(a):
Wróciło:angryy: Jutro podzielę na mniejsze i wyśle .:razz: ;) Ty nie masz zapchanej skrzynki czasem?:roll:

Jak Wam sie podoba ta dziewczynka -akitka,która pojawia się i znika?:roll: /nie wiem naprawdę dlaczego pierwszy raz zamieszczona przeze mnie fota znikła?:shake: /

Czy to może siostra Tanoshimi'ego? jako szczeniaczek? czy córcia?

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']rodzeństwo

Jolu wiedziałam, że na Ciebie zawsze możemy liczyć :) Fantastyczne fotki!!:multi:

Mój hiszpański ulubienieć - INOCHI - wyrasta na przystojnego kawalera :loveu:

Po Twojej "łóżkowej" sesji zdjęciowej, naszła mnie taka refleksja, że akitki powinny być sprzedawane jako wyposażenie podstawowe, każdego łóżka :evil_lol:

Posted

Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:)

Posted

Matagi napisał(a):
JUż wysyłam apiać!!!!:cool3:

Matagi... ja Ci nie chce nic mówić.. ale mi już tyg temu miałaś coś przesłać.. i nic nie dostałam :/ i jeszcze @ Ci wysłałam i też cisza :/
Agnieszka nie dostałaś może jakiegoś innego @ od matagi?? może jej sie osoby pomyliły? :p

Witam iwonap w naszym gronie! :) hmm Ty masz psa TCHIKADO Co Ty na To??

Posted

[quote name='iwonap']Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:)

Witaj!:multi:
A ja fotkę Tchikado mam....;) :lol:

Posted

Agappe napisał(a):
Matagi... ja Ci nie chce nic mówić.. ale mi już tyg temu miałaś coś przesłać.. i nic nie dostałam :/ i jeszcze @ Ci wysłałam i też cisza :/
Agnieszka nie dostałaś może jakiegoś innego @ od matagi?? może jej sie osoby pomyliły? :p

Witam iwonap w naszym gronie! :) hmm Ty masz psa TCHIKADO Co Ty na To??

Ojjjj,zadzwonię i powiem wszystko bez telefon,jakoś na pisanie czasu nie miałam ostatnio....:shake:
Mnie się nic nie myli,a tym bardziej osoby:eviltong: to nie ja chodzę na wystawie na wybór Najpiękniejszej Pary z 1 psem....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

AKITY-HalneWzgórze napisał(a):
Czy to może siostra Tanoshimi'ego? jako szczeniaczek? czy córcia?

Tak!:multi: To jest Tatami!Bardzo mi się podoba jej wyraz pyska,minkę na tej fotce ma niesamowitą!:lol: :lol: :lol:

Posted

iwonap napisał(a):
Witam:) nareszcie znalazlam chwilke,zeby sie zalogowac:) niestety nie mam zdjec mojego czikusia:( ale pewnie i tak wiekszosc z Was poznam w Legionowie,wlasnie sie zapisalismy:) Pozdrawiam:)

Witamy serdecznie w forumowym gronie akiciarzy :) Na klubówce spotkamy się na pewno w większym gronie :)
Pozdrawiamy!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...