Kasia_i_Łukasz Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Jolu to doskonały, aczkolwiek czasochłonny pomysł. Mam jednak nadzieję, że Chris podejmie wezwanie i kolejny raz odwali kawał solidnej roboty :cool3: Chris liczymy na Ciebie!! :modla:
AKITY-HalneWzgórze Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Asiaczek']I strona Waszego kalendarza - bardzo mi się podoba. Podejrzewam, że i środek jest równie ciekawy. Pzdr.[/quote -Asiaczek-nie bądź taka podejrzliwa:lol: -to nie początek,ani koniec-to CAŁY!!! :oops2: Może na 2007 pokusimy się wszyscy zebranie odpowiednich środków,by wydać kalendarz z środkiem?:loveu: a jak sie nie uda to może tak jak w kabarecie: "zrobimy ściepe Narodową i kupimy bombe a.....?"
AKITY-HalneWzgórze Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Jolu to doskonały, aczkolwiek czasochłonny pomysł. Mam jednak nadzieję, że Chris podejmie wezwanie i kolejny raz odwali kawał solidnej roboty :cool3: Chris liczymy na Ciebie!! :modla: Pomysł nie był czasochłonny;) ale praca,by go zrealizować to na peeewnnnooo!!!:lol: Chris wszystko w Twoich zacnych rękach i Mocy:helo:
Asiaczek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Oops! A ja myślałam, że to pierwsza strona kalendarza. Ale wpadka! No nic, życzę Wam, aby następny kalendarz (a wierzę, że będzie!) miał już pełne 12 stron!!!:lol: A z tą ściepą i...., to wstrzymajmy się. Szkoda tak pięknie rozpoczętego dnia, co nie? Pzdr.
Ziemniak Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Przygladajac sie tej goracej dyskusji - dodam tylko tyle, ze jestem pod wrazeniem kalendarza i tego co Chris robi dla nas wszystkich:lol: . Kalendarz extra, pomysl z rankingiem tez fajny - gratulacje dla wspanialej Trojki. A co do kalendarza to zostalo mi puste miejsce po ubieglorocznym kalendarzu i chetnie bym je wypelnil.... tylko czy jest czym? Dajcie znac jak cos wiecie, bo niebylem dlugo w temacie :oops: ale postaram sie poprawic:multi:
Agappe Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 WOW!!!!!!!!!!! aż brak mi słów :) kalendarz piękny!!! ranking niesamowicie pracochłonny i chris gratuluje rezultatu!!!! :) jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! :) tylko mogę POGRATULOWAĆ!!! :) oby tak dalej!!! :) a ja prosze o wybaczenie, bo do 6lutego (koniec sesji) nie będę w stanie uaktualnić strony i jak będzie jakaś wystawa (z tego co sie orientuje to chyba jeszcze nie było) to będę ogromnie wdzięczna za przesłanie mi na @ wyników :) jeszcze raz gratulacje!!! :)
Asiunia02 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Co do Rankingu !!! Chris gratulacje !!! jednakze przychylam sie do pomysłu Joli bo troche w tym rankingu nie jest pieknosc psa odzwierciedlowa bo pies który był wystawiany 4 razy i 4 razy wygrał moze byc nizej niz ten co 10 razy i zajał ostatnie miesjce. Bimbolek ogromne gratulacje !!!!!!!!!! Wracajac do kalendarza to tegoroczny mi nie pasuje do koloru scian :) Ale i tak go powiesze jesli go dostane bo jak narazie wiem tylko ze Gr bedzie w NDM a czy gdzies jeszcze nic mi nie wiadomo,a na dodatek sie nie odzywa.
Asiunia02 Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 A nasza Chikaka na najlpeszym bo 13 :) Ale na to co była wystawiana to i tak super !!!!!
Agappe Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 co do pomysłu Joli.. zamiast dzielić cały ranging na psy które były wystawiane 1-5 razy itd proponuje mniej pracochłonny sposób tzn łączną ilość punktów podzielić na ilość wystaw, to by było chyba równie miarodajne, a niewąplitwie mniej pracy by wymagało od Chrisa. a przy ilości punktów można by było napisać ilosć wystaw na których ta "pięknosć psa" została sprawdzana.... co Wy na to? :)
donya Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Asiunia02'] Bimbolek ogromne gratulacje !!!!!!!!!! Wracajac do kalendarza to tegoroczny mi nie pasuje do koloru scian :) Ale i tak go powiesze jesli go dostane bo jak narazie wiem tylko ze Gr bedzie w NDM a czy gdzies jeszcze nic mi nie wiadomo,a na dodatek sie nie odzywa. Ładnie dziekujemy :lol: Kolorystycznie też mi nie pasuje do ścian ;) Klaendarz mozna zamówić u p. Ewy natsume@wp.pl Ja tak zamówiłam i p. Ewa odpisała, że wysłala. Więc czekam z niecierpliwością na przesyłkę
obcy Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 0X -"-0X Ranking jest niesamowity wielki szacunek za włożoną prace dla Krzyska !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBA W DALSZEJ PRACY ------- jeśli podejmiesz wyzwanie Joli ale było by fajnie . Krzysiek szacuneczek dla ciebie!!!!
Musha Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 :loveu: [quote name='Matagi']Napisałam przed chwilą duuuużo,ale mi zeżarło!!!!:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: Może później napiszę jakiś komentarz do tych zdjęć,teraz jestem zła!!!!:angryy: :angryy: :angryy: Matagi ???? skąd wytrzasnełaś tego białego kundelka dla baby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Hahaha... biały kundelek! Matagi Cię :mad: Pzdr.
Agappe Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='obcy'] 0X -"-0X Ranking jest niesamowity wielki szacunek za włożoną prace dla Krzyska !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBA W DALSZEJ PRACY ------- jeśli podejmiesz wyzwanie Joli ale było by fajnie . Krzysiek szacuneczek dla ciebie!!!! a Obcy :)) ja Ciebie także witam bardzo serdecznie.. my również mieliśmy okazje sie poznać w Sopocie, kiedy to Twoj miś chciał mnie zjeść bo chciałam sie z nim przywitać, a mu przydzielono ważną misje "pilowanować namiotu" :) no i ten uścik dłoni właścicieli NPwR i NSwR :)
Matagi Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 Musha napisał(a)::loveu: Matagi ???? skąd wytrzasnełaś tego białego kundelka dla baby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmmm......:mad: :mad: :mad: chyba sobie grabisz.....:2gunfire: ,dawno byłeś pogryziony?:diabloti: :biggrina: :evil_lol: Wszystko przed Tobą- białasek będzie na Klubowej,szykuj 4 litery...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
weihaiwej Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Matagi, śliczna jest Baba :) i widzę, że szykujecie sie do agility :) Chris, bardzo fajnie, że się tak angażujesz i starasz, dzięki temu Twoja strona już jest skarbnicą informacji, gratuluję! I dziekuję, bo często tam zaglądam, kiedy czegoś szukam :) A na kalendarz już czekam, zamówiłam u pani Agnieszki :) Anata i Bimbo pośrodku wyglądaja fantastycznie :D Pozdrawiamy!
obcy Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Agappe']a Obcy :)) ja Ciebie także witam bardzo serdecznie.. my również mieliśmy okazje sie poznać w Sopocie, kiedy to Twoj miś chciał mnie zjeść bo chciałam sie z nim przywitać, a mu przydzielono ważną misje "pilowanować namiotu" :) no i ten uścik dłoni właścicieli NPwR i NSwR :) 0X-"- 0X Cze… to akurat dobrze pamiętam jesteś niedoszłą ofiarom BUT-SU jeśli masz z tym jakiś problem ;) nie przejmuj się dokończy Cię następnym razem :cool3: !!!! żartowałem :evil_lol:cieszę się że wreszcie kogoś kojarzę mam nadzieje ze jeszcze się spotkamy na niejednej wystawie :popcorn:
yahoo Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hejki Witamy po baaardzo dłuuugiej nieobecnosci:) Obcy! My Ciebie i Twojego psa bardzo dobrze kojarzymy (np. z wystawy w Słupsku, Sopocie..) Fajnie, że i Ty znalazłeś się w tym akiciarskim gronie forumowiczów. My co prawda nie należymy do stałych bywalców tej galerii, ale raz na "ruski rok" kusi nas, aby tutaj zajrzeć i dowiedzieć się co w trawie piszczy :). Gdybyśmy chcieli wszystkim gratulować za sukcesy wystawowe, extra sesje zdjęciowe, powiększenia grona czworonożnych przyjaciół, achom i ochom nie byłoby końca.... Dlatego gromko i radośnie "cuzamen do kupy" tym co nalezy serdeczne GRATKI !!! Cieszą nas bardzo Wasze wszystkie osiągnięcia... Chris! Kapitalna sprawa z tym rankingiem, szacuneczek za wkład włożony w stworzenie czegoś takiego... (skromnie i cicho cieszymy się, że nasz Yahoo uplasował się na 16-tym miejscu:lol: :multi: :multi: ) Może nadejdą jeszcze czasy, aby ten wynik poprawić, choć pewnie czołówki nie dogoniat:eviltong: ;) ;) Tymczasem pozdroofka dla stałych bywalców tej galerii.
weihaiwej Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Yahoo, a jak się potoczyła sprawa owego nieszczęsnego pogryzienia? Mam nadzieję, że rany już wygojone (na pewno, to było przecież już daaawno) :) a właściciela udało się pociągnąć do odpowiedzialności. Pozdrowienia!
cleo2000 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 witamy wszystkich i pozdrawiamy ranking akit - Chris gratulacje pomyslu i wykonanej pracy:multi: idziemy przesledzic wyniki
cleo2000 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 :placz: :placz: :placz: a mowilem zeby wiecej wystawiac psy bo sie ktos znajdzie i zrobi taki ranking;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Asiunia02 Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Chris a czy planujesz moze 2004 rok dorobic ???? W sumie od tych dwóch lat zaczeła sie historia wielu ładnych akit w Polsce. I tak psy typu Rengoku i Bos jedne z ładniejszych psow w Polsce (w koncu to intery) tez miały by szanse pokazania sie w rankingu.
Musha Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Matagi napisał(a):Hmmmm......:mad: :mad: :mad: chyba sobie grabisz.....:2gunfire: ,dawno byłeś pogryziony?:diabloti: :biggrina: :evil_lol: Wszystko przed Tobą- białasek będzie na Klubowej,szykuj 4 litery...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w dalszym ciągu nie wiem skąd go wytrzasnełaś :eviltong: :eviltong: :eviltong: uważaj jak mi będziesz grozić to podkabluje cię mojej kochance i będzie po białasku, choć ona nie nie cierpi tylko owczarków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale skonsumuje z ochotą jak nie białaska to może ciebie
Agappe Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Asiunia02 napisał(a):Chris a czy planujesz moze 2004 rok dorobic ???? W sumie od tych dwóch lat zaczeła sie historia wielu ładnych akit w Polsce. I tak psy typu Rengoku i Bos jedne z ładniejszych psow w Polsce (w koncu to intery) tez miały by szanse pokazania sie w rankingu. myśle, ze w wynikach na 2004rok jest za dużo luk i znaków zapytania.. z niektórych wystaw w ogole nie mam wyników (chyba 2 są takie) a wielu nie wiem czy są CWC lub inne tytuły, a Pan Jakubowski nie chciał mi udostępnić tych informacji (bylam u Niego 2 razy w tej sprawie), wiec nie byłby to raczej w pełni miarodajny ranking..
Recommended Posts