Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']I strona Waszego kalendarza - bardzo mi się podoba.
Podejrzewam, że i środek jest równie ciekawy.
Pzdr.[/quote

-Asiaczek-nie bądź taka podejrzliwa:lol:
-to nie początek,ani koniec-to CAŁY!!! :oops2:
Może na 2007 pokusimy się wszyscy zebranie odpowiednich środków,by wydać kalendarz z środkiem?:loveu:
a jak sie nie uda to może tak jak w kabarecie:
"zrobimy ściepe Narodową i kupimy bombe a.....?"

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']Jolu to doskonały, aczkolwiek czasochłonny pomysł. Mam jednak nadzieję, że Chris podejmie wezwanie i kolejny raz odwali kawał solidnej roboty :cool3:
Chris liczymy na Ciebie!! :modla:

Pomysł nie był czasochłonny;) ale praca,by go zrealizować to na peeewnnnooo!!!:lol:

Chris wszystko w Twoich zacnych rękach i Mocy:helo:

Posted

Oops! A ja myślałam, że to pierwsza strona kalendarza. Ale wpadka!
No nic, życzę Wam, aby następny kalendarz (a wierzę, że będzie!) miał już pełne 12 stron!!!:lol:
A z tą ściepą i...., to wstrzymajmy się. Szkoda tak pięknie rozpoczętego dnia, co nie?
Pzdr.

Posted

Przygladajac sie tej goracej dyskusji - dodam tylko tyle, ze jestem pod wrazeniem kalendarza i tego co Chris robi dla nas wszystkich:lol: .
Kalendarz extra, pomysl z rankingiem tez fajny - gratulacje dla wspanialej Trojki.
A co do kalendarza to zostalo mi puste miejsce po ubieglorocznym kalendarzu i chetnie bym je wypelnil.... tylko czy jest czym?
Dajcie znac jak cos wiecie, bo niebylem dlugo w temacie :oops: ale postaram sie poprawic:multi:

Posted

WOW!!!!!!!!!!! aż brak mi słów :) kalendarz piękny!!! ranking niesamowicie pracochłonny i chris gratuluje rezultatu!!!! :)

jestem pod ogromnym wrażeniem!!!! :)
tylko mogę POGRATULOWAĆ!!! :) oby tak dalej!!! :)

a ja prosze o wybaczenie, bo do 6lutego (koniec sesji) nie będę w stanie uaktualnić strony i jak będzie jakaś wystawa (z tego co sie orientuje to chyba jeszcze nie było) to będę ogromnie wdzięczna za przesłanie mi na @ wyników :)

jeszcze raz gratulacje!!! :)

Posted

Co do Rankingu !!!

Chris gratulacje !!! jednakze przychylam sie do pomysłu Joli bo troche w tym rankingu nie jest pieknosc psa odzwierciedlowa bo pies który był wystawiany 4 razy i 4 razy wygrał moze byc nizej niz ten co 10 razy i zajał ostatnie miesjce.

Bimbolek ogromne gratulacje !!!!!!!!!!

Wracajac do kalendarza to tegoroczny mi nie pasuje do koloru scian :) Ale i tak go powiesze jesli go dostane bo jak narazie wiem tylko ze Gr bedzie w NDM a czy gdzies jeszcze nic mi nie wiadomo,a na dodatek sie nie odzywa.

Posted

co do pomysłu Joli.. zamiast dzielić cały ranging na psy które były wystawiane 1-5 razy itd proponuje mniej pracochłonny sposób tzn łączną ilość punktów podzielić na ilość wystaw, to by było chyba równie miarodajne, a niewąplitwie mniej pracy by wymagało od Chrisa. a przy ilości punktów można by było napisać ilosć wystaw na których ta "pięknosć psa" została sprawdzana....

co Wy na to? :)

Posted

[quote name='Asiunia02']

Bimbolek ogromne gratulacje !!!!!!!!!!

Wracajac do kalendarza to tegoroczny mi nie pasuje do koloru scian :) Ale i tak go powiesze jesli go dostane bo jak narazie wiem tylko ze Gr bedzie w NDM a czy gdzies jeszcze nic mi nie wiadomo,a na dodatek sie nie odzywa.

Ładnie dziekujemy :lol:
Kolorystycznie też mi nie pasuje do ścian ;)
Klaendarz mozna zamówić u p. Ewy natsume@wp.pl
Ja tak zamówiłam i p. Ewa odpisała, że wysłala. Więc czekam z niecierpliwością na przesyłkę

Posted

0X -"-0X

Ranking jest niesamowity wielki szacunek za włożoną prace dla Krzyska !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBA W DALSZEJ PRACY ------- jeśli podejmiesz wyzwanie Joli ale było by fajnie . Krzysiek szacuneczek dla ciebie!!!!

Posted

:loveu: [quote name='Matagi']Napisałam przed chwilą duuuużo,ale mi zeżarło!!!!:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: Może później napiszę jakiś komentarz do tych zdjęć,teraz jestem zła!!!!:angryy: :angryy: :angryy:

Matagi ???? skąd wytrzasnełaś tego białego kundelka dla baby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='obcy'] 0X -"-0X

Ranking jest niesamowity wielki szacunek za włożoną prace dla Krzyska !!!! NIECH MOC BĘDZIE Z TOBA W DALSZEJ PRACY ------- jeśli podejmiesz wyzwanie Joli ale było by fajnie . Krzysiek szacuneczek dla ciebie!!!!

a Obcy :)) ja Ciebie także witam bardzo serdecznie.. my również mieliśmy okazje sie poznać w Sopocie, kiedy to Twoj miś chciał mnie zjeść bo chciałam sie z nim przywitać, a mu przydzielono ważną misje "pilowanować namiotu" :) no i ten uścik dłoni właścicieli NPwR i NSwR :)

Posted

Musha napisał(a):
:loveu:
Matagi ???? skąd wytrzasnełaś tego białego kundelka dla baby:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Hmmmm......:mad: :mad: :mad: chyba sobie grabisz.....:2gunfire: ,dawno byłeś pogryziony?:diabloti: :biggrina: :evil_lol: Wszystko przed Tobą- białasek będzie na Klubowej,szykuj 4 litery...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Matagi, śliczna jest Baba :) i widzę, że szykujecie sie do agility :)

Chris, bardzo fajnie, że się tak angażujesz i starasz, dzięki temu Twoja strona już jest skarbnicą informacji, gratuluję! I dziekuję, bo często tam zaglądam, kiedy czegoś szukam :)

A na kalendarz już czekam, zamówiłam u pani Agnieszki :)
Anata i Bimbo pośrodku wyglądaja fantastycznie :D

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Agappe']a Obcy :)) ja Ciebie także witam bardzo serdecznie.. my również mieliśmy okazje sie poznać w Sopocie, kiedy to Twoj miś chciał mnie zjeść bo chciałam sie z nim przywitać, a mu przydzielono ważną misje "pilowanować namiotu" :) no i ten uścik dłoni właścicieli NPwR i NSwR :)

0X-"- 0X

Cze… to akurat dobrze pamiętam jesteś niedoszłą ofiarom BUT-SU jeśli masz z tym jakiś problem ;) nie przejmuj się dokończy Cię następnym razem :cool3: !!!! żartowałem :evil_lol:cieszę się że wreszcie kogoś kojarzę mam nadzieje ze jeszcze się spotkamy na niejednej wystawie :popcorn:

Posted

Hejki

Witamy po baaardzo dłuuugiej nieobecnosci:)

Obcy! My Ciebie i Twojego psa bardzo dobrze kojarzymy (np. z wystawy w Słupsku, Sopocie..) Fajnie, że i Ty znalazłeś się w tym akiciarskim gronie forumowiczów. My co prawda nie należymy do stałych bywalców tej galerii, ale raz na "ruski rok" kusi nas, aby tutaj zajrzeć i dowiedzieć się co w trawie piszczy :).
Gdybyśmy chcieli wszystkim gratulować za sukcesy wystawowe, extra sesje zdjęciowe, powiększenia grona czworonożnych przyjaciół, achom i ochom nie byłoby końca.... Dlatego gromko i radośnie "cuzamen do kupy" tym co nalezy serdeczne GRATKI !!!
Cieszą nas bardzo Wasze wszystkie osiągnięcia...
Chris! Kapitalna sprawa z tym rankingiem, szacuneczek za wkład włożony w stworzenie czegoś takiego... (skromnie i cicho cieszymy się, że nasz Yahoo uplasował się na 16-tym miejscu:lol: :multi: :multi: )
Może nadejdą jeszcze czasy, aby ten wynik poprawić, choć pewnie czołówki nie dogoniat:eviltong: ;) ;)
Tymczasem pozdroofka dla stałych bywalców tej galerii.

Posted

Yahoo, a jak się potoczyła sprawa owego nieszczęsnego pogryzienia? Mam nadzieję, że rany już wygojone (na pewno, to było przecież już daaawno) :) a właściciela udało się pociągnąć do odpowiedzialności.

Pozdrowienia!

Posted

Chris a czy planujesz moze 2004 rok dorobic ???? W sumie od tych dwóch lat zaczeła sie historia wielu ładnych akit w Polsce. I tak psy typu Rengoku i Bos jedne z ładniejszych psow w Polsce (w koncu to intery) tez miały by szanse pokazania sie w rankingu.

Posted

Matagi napisał(a):
Hmmmm......:mad: :mad: :mad: chyba sobie grabisz.....:2gunfire: ,dawno byłeś pogryziony?:diabloti: :biggrina: :evil_lol: Wszystko przed Tobą- białasek będzie na Klubowej,szykuj 4 litery...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

w dalszym ciągu nie wiem skąd go wytrzasnełaś :eviltong: :eviltong: :eviltong:
uważaj jak mi będziesz grozić to podkabluje cię mojej kochance i będzie po białasku, choć ona nie nie cierpi tylko owczarków:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale skonsumuje z ochotą jak nie białaska to może ciebie

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Chris a czy planujesz moze 2004 rok dorobic ???? W sumie od tych dwóch lat zaczeła sie historia wielu ładnych akit w Polsce. I tak psy typu Rengoku i Bos jedne z ładniejszych psow w Polsce (w koncu to intery) tez miały by szanse pokazania sie w rankingu.

myśle, ze w wynikach na 2004rok jest za dużo luk i znaków zapytania.. z niektórych wystaw w ogole nie mam wyników (chyba 2 są takie) a wielu nie wiem czy są CWC lub inne tytuły, a Pan Jakubowski nie chciał mi udostępnić tych informacji (bylam u Niego 2 razy w tej sprawie), wiec nie byłby to raczej w pełni miarodajny ranking..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...