donya Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Matagi napisał(a):Agnieszce oczywiście rezerwuję namiot :cunao: :cunao: :cunao: :cunao:
Asiaczek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Matagi']Jestem bardzo heeeeeeeeeepi!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wybiegając w przyszłość,odległa ona co prawda;) ,mam przyjemność zaprosić WSZYSTKICH AKICIARZY na I WYSTAWĘ MIĘDZYNARODOWĄ W BIAŁYMSTOKU W ROKU 2007 !!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]/WYSTAWA JUŻ JEST ZATWIERDZONA/ zamiast krajówki w ostatnia niedziele sierpnia będziemy mieli międzynarodówkę!:loveu: SUPEROWO!!! Już teraz się cieszę!!! Brawo!!!! Pewnie przyjedziemy!!!! Pzdr.
Asiaczek Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Cleo2000 i Akity - Halne Wzgórza - tak. Oddziałw Głogowie podlega pod O/Legnica. I na stronie Legnicy trzeba szukać katalogu. Co do zgłoszonych psiaków - wejdźcie na topik "Zimowy Głogów" i tam zwróćcie się o pomoc do Blanki. Ona pracuje przy wystawie i na pewno pomoże. Mnie pomogła... Pzdr.
Musha Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Lila !!! uważaj bo co poniektórzy zaczną się bić o twoje pole namiotowe:lol:
donya Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Musha']Lila !!! uważaj bo co poniektórzy zaczną się bić o twoje pole namiotowe:lol: Zaklepany namiot to pole namiotowe zaklepane - tylo dla nas :eviltong: Pozostali nocują na polu pod Politechniką :cool3: :lol: :lol:
Asiunia02 Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 My wyslalismy do Głogowa faksem w terminie ale do dzis mi nie odpowiedzieli na maila czy sa przyjete. A tak po za tym to termin został przedłuzony do 31 grudnia. Jesli my mamy 2 suczki zgłoszone w tych samych klasach co Halne :) Jak zwykle :) to mamy juz 5 akitek :) No i napewno Bisho Tajgeta z legnickiego oddziału co roku wygrywa :) to juz mamy 6, jeszcze 4, ktos to moze byc?? Moze czasem Fujimaru Pa-Lis bo w zeszłym roku byli niespodziewanie.
Agappe Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='donya']Zaklepany namiot to pole namiotowe zaklepane - tylo dla nas :eviltong: Pozostali nocują na polu pod Politechniką :cool3: :lol: :lol: no wiesz co Agneiszka... nas nie wpuścisz do namiotu?? :/ a na Bimbusiu sie tak wygodnie śpi.. :)
donya Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Agappe napisał(a):no wiesz co Agneiszka... nas nie wpuścisz do namiotu?? :/ a na Bimbusiu sie tak wygodnie śpi.. :) W 2007 r Bimbuś będzie już weteranem ;) i musi mieć wygodne spanie, a nie tak, że ktoś sobie poduszkę z niego robi :eviltong:. Zresztą zachwycony nie był z tego spania na nim. :shake:
Asiunia02 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 donya napisał(a):W 2007 r Bimbuś będzie już weteranem ;) i musi mieć wygodne spanie, a nie tak, że ktoś sobie poduszkę z niego robi :eviltong:. Zresztą zachwycony nie był z tego spania na nim. :shake: A do tego to on bedzie uczestniczyc w imprezie i to go beda macac itd i to on musi miec humor :) wy mozecie spac pod gołym niebem :)
obcy Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 0X Witam0X Pochodzimy z Pomorza środkowego z pięknego miasta Słupsk nie daleko mamy do morza tylko 18 km . BUT-SU( imię rodowe )to pies prawie cztero letni urodził się 20 kwietnia z hodowli Omono Gawa od pana H. Janikowskiego polecam!. Wystawiam go od dwóch lat (mamy niewielkie sukcesy ;) ) choć czasem, mnie nie słucha na ringu (bo późno zaczęliśmy się uczyć –ale jak zwykle znalazło się wiele życzliwych ludzi którzy pomagali nam wszystko przyswoić i są rezultaty za co im tu bardzo dziękuje !!!) (zdj.przechwycone z kamery i tla tego troche nie wyraźne ) Pozdrawiam Wszystkich
Asiunia02 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='obcy']0X Witam0X Pochodzimy z Pomorza środkowego z pięknego miasta Słupsk nie daleko mamy do morza tylko 18 km . BUT-SU( imię rodowe )to pies prawie cztero letni urodził się 20 kwietnia z hodowli Omono Gawa od pana H. Janikowskiego polecam!. Wystawiam go od dwóch lat (mamy niewielkie sukcesy ;) ) choć czasem, mnie nie słucha na ringu (bo późno zaczęliśmy się uczyć –ale jak zwykle znalazło się wiele życzliwych ludzi którzy pomagali nam wszystko przyswoić i są rezultaty za co im tu bardzo dziękuje !!!) (zdj.przechwycone z kamery i tla tego troche nie wyraźne ) Pozdrawiam Wszystkich To ty nie taki obcy :) Spotkalismy sie nie raz na wystawie ;) np. w sopocie :) Fajnie ze jestes, mozna Ci pogratukowac :) a wiec serdecznie Gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i twoj piesek jest na starym kalendarzu akit (z 2005 roku). ja mam tez jedna sunie z hodowli Omono - Gawa, jest piekna, ale sama z nia problemy :) Ale i tak ja kocham :)
weihaiwej Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Obcy, my nie mieliśmy okazji poznać się na ringu, bo moja Iru jest jeszcze za młoda, ale zdjęcia But-su nieraz widziałam :) Zatem miło Cię poznać tutaj, zanim spotkamy się na jakiejś wystawie :) Pozdrawiam
AKITY-HalneWzgórze Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 I ja również serdecznie witam Ciebie - Obcy,i myślę,że będzeimy się musieli wszyscy przyzwyczaić do wymyślnego Twego "imienia",jak widzisz kiedy tylko przedstawiłeś swojego akitę-okazało się,że już wielu i Ciebie poznało ,choć niektórzy najpierw BUT-SU.:multi: Mam kilka ładnych fotek But-su,które pewnie widzialeś,ale myślę,że teraz,kiedy przedstawileś But-su to wszyscy je chętnie obejrzą: a przy okazji pozdrowienia od jego córci -AKARI NO TSUKI -Akari na Śnieżnej Pustyni: pewnie wielu ,którzy tu zagladają wiedzieli,ze But-su to jej tatuś,ale teraz juz wszyscy wiedzą;) pozdrowienia dla But-su takze od Khadusi:
cleo2000 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 tak przypuszczlismy ze piesek OBCEGO jest z omono gawy widac to bylo na pierwszych fotkach , bo typ glowy taki jak butsu maja tylko szczeniaki z linii omona gawy, pozdrawiamy
Matagi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witam Obcego!:multi: :multi: :multi: Dla mnie But-Su również nie jest nieznajomym psem,możliwe,że jesienią pomyślę o bliskim spotkaniu But-Su i jednej z moich akitek...:loveu: Byłam dzisiaj na placu szkoleniowym,zrobiłam troszke fotek/nienajlepsze wyszły,szaro było jakoś/,wstawię je ciut później;) / a w oczekiwaniu na nie przyjrzyjcie się uśmiechowi Baby:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :
Matagi Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Napisałam przed chwilą duuuużo,ale mi zeżarło!!!!:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: Może później napiszę jakiś komentarz do tych zdjęć,teraz jestem zła!!!!:angryy: :angryy: :angryy:
Asiaczek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Stwierdzam z całą stanowczością, że Baba ma piękny uśmiech!!! Pzdr.
donya Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Baba ćwiczy zawzięcie czy zażarcie :roll: :lol: :lol:
Asiaczek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Baba ćwiczy zawzięcie, bo za żarcie... Jak wróci do domu, to dostaje żarcie...:razz: pzdr.
Asiunia02 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Halniaczki jakie macie numerki startowe w Głogowie ??
obcy Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 0X WITAM 0X Bardzo mnie cieszy fakt że BUT-SU jest tak znany choć trochę mnie to dziwi bo nie jestem częstym uczestnikiem wystaw ale jest to bardzo miłe. AKARI NO TSUKI---jest fantastyczna :thumbs: i bardzo podobna do BUT-SU, ja widziałem ją jak miała parę tygodni. Widzę że wyrosła na pięknego :Dog_run: , mam nadzieje że sprawi wam wiele radości jak mi sprawia BUT-SU. A jak pozostałe rodzeństwo !! Pozdrawiam całe HALNE WZGÓRZE i wszystkich którzy nas kojarzą, bo ja nie ukrywam wszystkich nie pamiętam ale myślę że to szybko nadrobię.
Matagi Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Asiaczek napisał(a):Baba ćwiczy zawzięcie, bo za żarcie... Jak wróci do domu, to dostaje żarcie...:razz: pzdr. Racja!:evil_lol: Baba ćwiczy za żarcie /ostatnio za kocie buby;) /,a jak wraca do domu,to zawzięcie szuka żarcia /psiego;) /:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A to mała małpiatka!!! Moje sznaucery, a potem baski też miały taki okres, że robiły wręcz gonitwy do łazienki po... no, właśnie. Po kocie bobki.:oops: Tak mnie to zdenerwowało, że na jakiś czas przeniosłam kocie kuwety do pokoju. Psy zgłupiały i... przeszło. Ja już dostałam potwierdzenie z Głogowa (tylko potwierdzenie, bez numerków. Nie wiem, dlaczego): 701 i 702. Pzdr.
AKITY-HalneWzgórze Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Asiunia02 napisał(a):Halniaczki jakie macie numerki startowe w Głogowie ?? nic jeszcze nie wiemy,nie zagladałam do skrzynki pocztowej ,zajrzę dziś i jeśli mam potwierdzenia to dam znać wieczorem
Recommended Posts