Evelina Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Agappe, sesja w pierwszej kolejnosci, reszta moze poczekac. Powodzenia :)
obcy Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 witam0X ponownie i przepraszam za (:mad: )ale to mial byc zart a wszyscy wzieli to na powaznie wiec prosze :modla: jeszcze raz o strone gdzie mozna zobaczyc kalendarz i jakis kontakt gdzie mozna go zamowic z gory bardzo dziekuje
Daisunia Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 weihaiwej napisał(a):Ja i Iru jedziemy - klasa baby :) Będziemy obie debiutować:roll: Pozdr. no no no :lol: 3mam kciuki :lol:
Asiunia02 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Nas niestety nie bedzie :) Ale bedziemy w Głogowie i Bydgoszczy i bedziemy na wielu innych bo nasza Doncia zaczeła dochodzic do siebie (bo znow liniała) i Hachiko - tajfunik dorósl do klasy mlodziezy. No i nadal nasze "weterany" czekaja na swoja kolejke. Chikaka co prawda nie lubi wystaw wiec jest zadowlona ale Akuma wreszcie dojrzał i chetnie by sie pokazał :) :) GR : Bedzie Pani gdzies jeszcze na wystawie oprocz NDM ??? I czy bedzie na Pani stronie zebysmy mogli zobaczyc go sobie. Ciekawosc mnie zjada czy sa jakies nasze pociechy, są moze gdzies tam ?? :cool3: :cool3:
Kasia_i_Łukasz Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witajcie kochani!! weihaiwej, Jolu, Asiaczku, Asiuniu02, Chrisie i Agappe nawet nie wiecie jaką frajdę, sprawiły mi Wasze fantastyczne, cudowne i ciepłe słowa na temat naszej mazurskiej fotorelacji :lol: Najbardziej cieszę się, że nasza nowa pasja "biegówki z akitkami" zdobyła również Wasze uznanie :loveu: Gorąco wszystkim polecam!! To naprawdę fantastyczny sport, który na dodatek możemy uprawiać z naszymi pupilami:lol: Sezon wystawowy 2006 zbliża się dużymi krokami, więc my również postanowiliśmy podzielić się naszymi planami - przynajmniej tymi najbliższymi ;) Dziś zgłosiłam Aszi na wystawę w Katowicach. Asztarka nie mogłam zgłosić, bo nie dawno miał robione testy alergiczne, więc nie wiem, czy do tego czasu odzyska pełną szatę :-( Do NDM również zgłosimy wyłącznie Aszi - to będzie jej debiut w klasie młodzieży :lol: Jejku!! jak ten czas szybko przemija... Mam nadzieję, że pójdziecie za ciosem i zdradzicie swoje plany wystawowe ;) Słoneczne pozdrowienia :B-fly:
Asiunia02 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Kasia_i_Łukasz napisał(a): Mam nadzieję, że pójdziecie za ciosem i zdradzicie swoje plany wystawowe ;) Słoneczne pozdrowienia :B-fly: Wyprzedziłam Cie :) :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :razz: :razz:
donya Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 No dobra, my sie też podzielimy... :lol: NDM - pewnie tak ale do końca jeszcze nie wiem - Bimbo z tyłu odrasta z przodu łysieje - zobaczymy jak będzie. Do końca stycznia jeszcze trochę czasu W marcu jedziemy do Wilna - tu na 100% W kwietniu Opole ale też do końca nie jestem pewna
Asiunia02 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 My jeszcze do Berlina i Fumiko Pa-Lis tez :)
obcy Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 0Xwitam 0X jak sie tu wstawia zdjecia bo nie mam pojecia -czy moglby ktos mi podpowiedziec (chcialbym sie pochwalic swoim pieskiem:painting: ale mi to nie wychodzi)
weihaiwej Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='obcy']0Xwitam 0X jak sie tu wstawia zdjecia bo nie mam pojecia -czy moglby ktos mi podpowiedziec (chcialbym sie pochwalic swoim pieskiem:painting: ale mi to nie wychodzi) Hej, tutaj jest instrukcja wklejania zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 A jakiego masz psa, z jakiej hodowli? Rozumiem, że akitę? :) A co do kalendarza, to pewnie już doczytałeś kilka stron wcześniej jak go zdobyć... Trzeba się skontaktować z GR lub Agnieszką od Inazumy - e-mail był wcześniej podany :) Pozdr.
AKITY-HalneWzgórze Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witam wszystkich b.b.b.b ,jak zwykle serdecznie,i my się na klubówce pojawimy,ale jeszcze ustalam ,w jakim składzie.Pewnie będzie Hoseki,Ryoko,może Akari,choc sądzę,ze zacieczkuje,no i na pewno jakieś baby i szczenieta,przydałby się autobus;) W Głogowie też chyba się pojawimy,piszę chyba,bo do końca nie jestem pewna ,czy zdążyłam z zgłoszenaimi(fax u nich nie działał,wiec w ostatni moment wrzuciłam zgloszenia w kopertę i posłałam)zgloszone są Ryoko do pośredniej Akari do mlodzieży i Hoseki do mł. pozdrawiam i do zobaczenia
Asiaczek Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Na stronie Głogowa jest już katalog przedwystawowy - można sprawdzić, czy przyjęli. Agappe - sesja, sesja i jeszcze raz sesja! Mnie tez przydałoby się więcej czasu. Jak ktoś ma go w nadmiarze, to ja chętnie wezmę... Odezwij się "po", trzymamy kciuki. Donya - pamiętaj o wizycie u nas! Przyszły tydzień. Pzdr.
donya Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='Asiaczek'] Donya - pamiętaj o wizycie u nas! Przyszły tydzień. Pzdr. Oczywiście, że pamietam i baaaardzo się cieszę :lol: :lol: :multi: :multi: :multi:
Matagi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja w sezonie 2006 zamierzam zaliczyć:Klubową w NDM,w maju Łódź,lipiec międzynarodówka w Warszawie i Augustów,sierpień Sopot i Białystok,wrzesień specjalistyczna w Łodzi i Światowa!:cool1: Chyba,że wygram w totka -wtedy będe jeździła co tydzień gdzie się da!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
cleo2000 Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witamy Wszystkich i Pozdrawiamy ASIACZEK gdzie jest ten katalog przedwyst. Glogowa bo nie mozemy znaleźć?
AKITY-HalneWzgórze Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 [quote name='cleo2000']Witamy Wszystkich i Pozdrawiamy ASIACZEK gdzie jest ten katalog przedwyst. Glogowa bo nie mozemy znaleźć? Głogów podlega pod oddział legnicki,ale nie ma rozpiski,jakie akitki przyjęte,jest tylko liczba -10 zgłoszonych akit,a sędzia Karel Horak(wg.folderków miał być Paweł Szemraj. Dzięki Asiaczek,jak widzisz pognałam sprawdzić,ale nadal nie wiem,czy moje się załapały, za parę dni przyjdzie potwierdzenie...lub nie.Mam jednak przeczucie,że są zapisane,tak wnioskuję po liczbie akitek.
Matagi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jestem bardzo heeeeeeeeeepi!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wybiegając w przyszłość,odległa ona co prawda;) ,mam przyjemność zaprosić WSZYSTKICH AKICIARZY na I WYSTAWĘ MIĘDZYNARODOWĄ W BIAŁYMSTOKU W ROKU 2007 !!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: [SIZE=2]/WYSTAWA JUŻ JEST ZATWIERDZONA/ zamiast krajówki w ostatnia niedziele sierpnia będziemy mieli międzynarodówkę!:loveu:
Agappe Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Witajcie kochani!! weihaiwej, Jolu, Asiaczku, Asiuniu02, Chrisie i Agappe nawet nie wiecie jaką frajdę, sprawiły mi Wasze fantastyczne, cudowne i ciepłe słowa na temat naszej mazurskiej fotorelacji :lol: Najbardziej cieszę się, że nasza nowa pasja "biegówki z akitkami" zdobyła również Wasze uznanie :loveu: Gorąco wszystkim polecam!! To naprawdę fantastyczny sport, który na dodatek możemy uprawiać z naszymi pupilami:lol: ja też sie próbowałam w coś takiego bawić.. nawet wsadziłam Anate do zaprzęgu z pięcioma innymi psami.. efekt był tego taki że biegła w drugą strone czyli do mnie ;p jak pobiegłam przodem i ją zawołałam to biegła do mnie a potem ani rusz dalej.. jak biegałam z nia to ja ją ciągnęłam.. jak biegałam z sh i nią.. najpierw mała rywalizacja z sh a potem sh ciągnął mnie i ją.. teraz już mi zostały rolki, ale to już czysto rekraacyjnie, gdzie ona biegnie koło mnie.. poddałam się.. nie zmusze Anaty żeby mnie ciągnęła no chyba, że np mój tata biegłby przede mną ;p no chyba, że macie jakieś inne pomysły bo mi przez 2 lata prób już sie wykończyły.. został mi jeszcze amortyzator, pas do biegania, szelek nie zamawiałam, bo wtedy sie jeszcze rozwijałam i miałam od znajomych od sh.. nawet na smyczy z sankami przyczepionymi z tyłu chodziła i brak jakichkolwiek rezultatów.. komandy lewo, prawo, stój, naprzód zna.. ale co z tego :/ macie jakieś ciekawe pomysły ?
obcy Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='weihaiwej']Hej, tutaj jest instrukcja wklejania zdjęć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6259 A jakiego masz psa, z jakiej hodowli? Rozumiem, że akitę? :) A co do kalendarza, to pewnie już doczytałeś kilka stron wcześniej jak go zdobyć... Trzeba się skontaktować z GR lub Agnieszką od Inazumy - e-mail był wcześniej podany :) Pozdr. 0X Witam0X Dzieki bardzo za pomoc :Rose:-- nie wiem jak te zdjecia wyjda ale naprawde sie staralem ( sa to starsz zdjecia -wklejone na probe) ale wydaje mi sie ze wam sie spodobaja a oto moja AKITA: jeszcze raz dzeki za pomoc:thumbs:
weihaiwej Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Obcy, nie ma sprawy :) Wszyscy tu kiedyś się uczyli jak to robić :cool1: Ja całkiem niedawno :) Fajna ta Twoja akita, opowiedz cos więcej o niej: ile ma lat, jak sie nazywa, skąd jesteście? Pozdrawiamy
Musha Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Lila????????? czyżbyś kupiła 4 koła:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Musha Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Matagi gdzie pomieścisz tyle akit w 2007:lol: :lol:
Matagi Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Musha napisał(a):Matagi gdzie pomieścisz tyle akit w 2007:lol: :lol: Czterech kół nie mam:shake: :placz: ale liczę na tego totka!:evil_lol: :lol: A akity pomieszcze jakoś!;) :evil_lol: Agnieszce oczywiście rezerwuję namiot:lol: ,tak myslę,że zrobie w ogrodzie pole namiotowe!!!!:loveu: :loveu: :loveu: Jeżeli wystawa będzie w miejscu ,gdzie nasz oddział planował,to na dojście na teren wystawy z mego domu trzeba będzie ....3 minut!:diabloti: Będzie to na terenie Politechniki,a finały beda w nowo wybudowanej hali sportowej!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czyli prawie za płotem!:loveu: :lol:
Recommended Posts