Kasia_i_Łukasz Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Teraz już chyba nikt nie będzie miał wątpliwości, dlaczego kochamy zimę i dlaczego zawsze marzyliśmy o dwóch akitach :p Pozdrawiamy Was bardzo serdecznie, trzymajcie się cieplutko :hand:
weihaiwej Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Kasiu! Fantastyczne zdjęcia! Aż trudno z nich wybrać ulubione :) Fotorelacja ze sportu zachęca do naśladownictwa :cool2: a te zdjęcia Aszi są extra :) Ma piękną sierść i śliczny profil, co widać na ostatnim zdjęciu :D [quote name='Kasia_i_Łukasz'] cel obrany :lol: zawsze zgodni ;) Wyściskaj swoje pociechy ode mnie! Także te, które Sylwestra spędzały w domu :)
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Kasia i Łukasz - zawsze z niecierpliwością czekamy na Wasze zdjęcia. To jasne! I dlatego bardzo ciepło dziękujemy za sesję! Mnie najbardziej podobają się 2 zdjęcia: Akitki wewnątrz i na zewnątrz. Po prostu bomba!!!!! Trzymajcie się i zaglądajcie do Galerii. Pzdr.
Asiunia02 Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Kasia i Łukasz No to czas sie wziasc do pracy, takie zdjecia to obowiazkowo trzeba pokazac światu :) niech patrza i :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak ludzie potrafia cudownie spedzac czas z swoimi pupilkami. Ja dzisiaj chciałam troche zdjec porobic ale jedno wyjełam aparat to "umarł" na tym mrozie :(
christoph Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 weihaiwej napisał(a):Czy Bushi brał udział w zawodach? Na razie się Bushi się dopiero uczy. Może zdąży do następnego sezonu:painting:
christoph Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie. To akita z innej planety...:fadein: Wynika z tego, że więcej jest śniego-akito-maniaków:lol:
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Faktycznie, to zdjęcie też jest superaste!!! Pzdr.
AKITY-HalneWzgórze Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 KASI i ŁUKASZA: Akitki od wewnątrz :lol: A to foto jest szczególne,to foto ma tak wiele w sobie ,nie umiem wyrazić uczuć,jakie we mnie budzi,nie jestem poetką,ale to foto jest poetyckie-to murowany champion konkursów fotograficznych. Witam WSZYSTKICH BARDZO CIEPŁO I SERDECZNIE TAK,JAK MROŹNA I ŚNIEŻNA JEST TERAZ ZIMA. Fotki super i KAsioŁukaszowe i CHrisowe -przebajeczne. Wspaniałe narciarskie zmagania Kasi i Łukasza w kolektywie z Asztarkiem i Ashi (Ashi pięknie rozkwitła) -PEŁNIA SZCZĘŚCIA-tylko zazdrościć takich wypraw i tak spędzanego czasu,nic dziwnego,ze potem takie fotki powstają.:roll: Wyprawa Chrisa i Wejhaiwej też godna pozazdroszczenia:multi: Jakoś tak szczęśliwie rozwija sie ten rok,bo i znalazła sie dzisiaj akitka p.Beaty -ARIGATA-Beata,to niezwykle dzielna osoba,można podziwiać na jaką skalę poszukiwała-i na szczęście wielki wysiłek,jaki w to włożyła,dzisiaj zaowocował WIELKIM SUKCESEM!!!!- znalazła ją dosć daleko od granicy na terenie Niemiec,gdzie wyciągnął ją inny pies. Teraz na pewno już śpią obie bardzo szczęśliwe i obie bardzo wyczerpane.. Może jutro w końcu opowiem przygodę sylwestrowo-noworoczną,na razie pozdrawiam wszystkich jeszcze raz b.b.b.serdecznie ...a zima,ech jest przecudowna,choć utrudnia trochę życie,ale wolę 1000x te utrudnienia niż wiatry halne,które o dziwo,coś nie wieją tu tak,jak onegdaj,i oby jak najdłużej omijały nas szerokim kołem,choć śniegu mamy po pas,i odśnieżanie to gwóźdz programu niemalże każdego dnia,choć prądu nie ma średnio 5-8 godz.dziennie,choć nie ma już właściwie wybiegu,bo płot znad śniegu już nie wystaje...
Asiaczek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ale masz uroki..., szczególnie ten prąd, co to go nie ma;) I ogromniaste i b.b.b ciepłe uściski i poklepki dla Arigaty!!! To rzeczywiście wspaniała informacja na poczatku roku! Pzdr.
weihaiwej Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jolu, to wspaniała wiadomość, że Arigata się znalazła! Pozdrawiam
obcy Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 witam jak mozna dostac kalendaz z akitami i gdzie mozna go zobaczyc nie jadac na wystawe czekam !!!!:mad:
Evelina Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='obcy']witam jak mozna dostac kalendaz z akitami i gdzie mozna go zobaczyc nie jadac na wystawe czekam !!!!:mad: Nie sadze by taka forma prosby kogokolwiek zachecila do pomocy
Asiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Prośba taka bardziej bezceremonialna. Co na to GR i inni? Pzdr.
JustynaJK Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 christoph napisał(a):Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie. To akita z innej planety...:fadein: Wynika z tego, że więcej jest śniego-akito-maniaków:lol: mnie też ono zachwyciło:lol:
Musha Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :mad: :mad: hej !! może byście pochwalili się kto jedzie na klubową wiem o sobie , Lilce i Iwonie a dalej ???????????????????
weihaiwej Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Musha napisał(a)::mad: :mad: hej !! może byście pochwalili się kto jedzie na klubową wiem o sobie , Lilce i Iwonie a dalej ??????????????????? Ja i Iru jedziemy - klasa baby :) Będziemy obie debiutować:roll: Pozdr.
Asiaczek Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Ja powysyłam zgłoszenia w przyszłym tygodniu; powinnam znaleźć trochę czasu... Pzdr.
weihaiwej Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Asiaczek napisał(a):No to się spotkamy.:lol: Pzdr. W NDM na pewno, a może i do Głogowa zawitam...
Matagi Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='obcy']witam jak mozna dostac kalendaz z akitami i gdzie mozna go zobaczyc nie jadac na wystawe czekam !!!!:mad: Nie powiem!!!:shake: :diabloti: Możesz sobie czekać z tym bejsbolem,nie doczekasz się !!!:shake: :diabloti: Żegnam!:angryy:
donya Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Matagi']Nie powiem!!!:shake: :diabloti: Możesz sobie czekać z tym bejsbolem,nie doczekasz się !!!:shake: :diabloti: Żegnam!:angryy: Ty coś wiesz :cool3: - to gadaj jaka niespodzianka na nas czeka :crazyeye: :crazyeye: - bo bejsbola wstawię :eviltong:
Agappe Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 dobra ja tak tylko na sekunde.. przegladałam fotki które ostatnio wstawiliscie.. Kasia, & łukasz + Chris.. wspaniałe!!! pogratulować i pozazdrościć tylko!!! :) co do klubowej to zaczynam sie poważnie zastanawiać czy z tego nie zrezygnować, bo Anata od 2 tygodni gubi futro tak jak nie gubiła przez ostatnie półtora roku.. jeśli nie przestanie to akurat na klubówke wyłysieje.. na razie nadal jest puchata, ale z każdej strony ją można skubać.. gdybym miała czas ją wyczesac pozadnie to nie wiem co by z tego zostało... :/ qrcze dziwna pora jak na zmienianie qbraczka.. a po za tym nawet nie wiem czy będę w tym czasie w Warszawie.. :/ qrcze pożyczcie mi troche czasu!!!! Oddam po sesji!! mam jakies zdjecia śnieżne z zabaw Anaty z bergamaskiem, ale wstawic to chyba je wstawie po 6 lutego :/
Recommended Posts