Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu! Fantastyczne zdjęcia! Aż trudno z nich wybrać ulubione :) Fotorelacja ze sportu zachęca do naśladownictwa :cool2: a te zdjęcia Aszi są extra :) Ma piękną sierść i śliczny profil, co widać na ostatnim zdjęciu :D
[quote name='Kasia_i_Łukasz']
cel obrany :lol:

zawsze zgodni ;)

Wyściskaj swoje pociechy ode mnie! Także te, które Sylwestra spędzały w domu :)

Posted

Kasia i Łukasz - zawsze z niecierpliwością czekamy na Wasze zdjęcia. To jasne! I dlatego bardzo ciepło dziękujemy za sesję!
Mnie najbardziej podobają się 2 zdjęcia: Akitki wewnątrz i na zewnątrz. Po prostu bomba!!!!!
Trzymajcie się i zaglądajcie do Galerii.
Pzdr.

Posted

Kasia i Łukasz No to czas sie wziasc do pracy, takie zdjecia to obowiazkowo trzeba pokazac światu :) niech patrza i :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak ludzie potrafia cudownie spedzac czas z swoimi pupilkami.

Ja dzisiaj chciałam troche zdjec porobic ale jedno wyjełam aparat to "umarł" na tym mrozie :(

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie. To akita z innej planety...:fadein:

Wynika z tego, że więcej jest śniego-akito-maniaków:lol:

Posted

KASI i ŁUKASZA:
Akitki od wewnątrz :lol:

A to foto jest szczególne,to foto ma tak wiele w sobie ,nie umiem wyrazić uczuć,jakie we mnie budzi,nie jestem poetką,ale to foto jest poetyckie-to murowany champion konkursów fotograficznych.

Witam WSZYSTKICH BARDZO CIEPŁO I SERDECZNIE TAK,JAK MROŹNA I ŚNIEŻNA JEST TERAZ ZIMA.

Fotki super i KAsioŁukaszowe i CHrisowe -przebajeczne.
Wspaniałe narciarskie zmagania Kasi i Łukasza w kolektywie z Asztarkiem i Ashi (Ashi pięknie rozkwitła) -PEŁNIA SZCZĘŚCIA-tylko zazdrościć takich wypraw i tak spędzanego czasu,nic dziwnego,ze potem takie fotki powstają.:roll:
Wyprawa Chrisa i Wejhaiwej też godna pozazdroszczenia:multi:

Jakoś tak szczęśliwie rozwija sie ten rok,bo i znalazła sie dzisiaj akitka p.Beaty -ARIGATA-Beata,to niezwykle dzielna osoba,można podziwiać na jaką skalę poszukiwała-i na szczęście wielki wysiłek,jaki w to włożyła,dzisiaj zaowocował WIELKIM SUKCESEM!!!!- znalazła ją dosć daleko od granicy na terenie Niemiec,gdzie wyciągnął ją inny pies.
Teraz na pewno już śpią obie bardzo szczęśliwe i obie bardzo wyczerpane..

Może jutro w końcu opowiem przygodę sylwestrowo-noworoczną,na razie pozdrawiam wszystkich jeszcze raz b.b.b.serdecznie

...a zima,ech jest przecudowna,choć utrudnia trochę życie,ale wolę 1000x te utrudnienia niż wiatry halne,które o dziwo,coś nie wieją tu tak,jak onegdaj,i oby jak najdłużej omijały nas szerokim kołem,choć śniegu mamy po pas,i odśnieżanie to gwóźdz programu niemalże każdego dnia,choć prądu nie ma średnio 5-8 godz.dziennie,choć nie ma już właściwie wybiegu,bo płot znad śniegu już nie wystaje...

Posted

Ale masz uroki..., szczególnie ten prąd, co to go nie ma;)

I ogromniaste i b.b.b ciepłe uściski i poklepki dla Arigaty!!! To rzeczywiście wspaniała informacja na poczatku roku!
Pzdr.

Posted

[quote name='obcy']witam
jak mozna dostac kalendaz z akitami i gdzie mozna go zobaczyc nie jadac na wystawe czekam !!!!:mad: Nie sadze by taka forma prosby kogokolwiek zachecila do pomocy

Posted

christoph napisał(a):
Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie. To akita z innej planety...:fadein:

Wynika z tego, że więcej jest śniego-akito-maniaków:lol:

mnie też ono zachwyciło:lol:

Posted

Musha napisał(a):
:mad: :mad: hej !!
może byście pochwalili się kto jedzie na klubową

wiem o sobie , Lilce i Iwonie a dalej ???????????????????

Ja i Iru jedziemy - klasa baby :) Będziemy obie debiutować:roll:

Pozdr.

Posted

[quote name='obcy']witam
jak mozna dostac kalendaz z akitami i gdzie mozna go zobaczyc nie jadac na wystawe czekam !!!!:mad:

Nie powiem!!!:shake: :diabloti: Możesz sobie czekać z tym bejsbolem,nie doczekasz się !!!:shake: :diabloti:
Żegnam!:angryy:

Posted

[quote name='Matagi']Nie powiem!!!:shake: :diabloti: Możesz sobie czekać z tym bejsbolem,nie doczekasz się !!!:shake: :diabloti:
Żegnam!:angryy:

Ty coś wiesz :cool3: - to gadaj jaka niespodzianka na nas czeka :crazyeye: :crazyeye: -
bo bejsbola wstawię :eviltong:

Posted

dobra ja tak tylko na sekunde.. przegladałam fotki które ostatnio wstawiliscie.. Kasia, & łukasz + Chris.. wspaniałe!!! pogratulować i pozazdrościć tylko!!! :)

co do klubowej to zaczynam sie poważnie zastanawiać czy z tego nie zrezygnować, bo Anata od 2 tygodni gubi futro tak jak nie gubiła przez ostatnie półtora roku.. jeśli nie przestanie to akurat na klubówke wyłysieje.. na razie nadal jest puchata, ale z każdej strony ją można skubać.. gdybym miała czas ją wyczesac pozadnie to nie wiem co by z tego zostało... :/ qrcze dziwna pora jak na zmienianie qbraczka.. a po za tym nawet nie wiem czy będę w tym czasie w Warszawie.. :/ qrcze pożyczcie mi troche czasu!!!! Oddam po sesji!!

mam jakies zdjecia śnieżne z zabaw Anaty z bergamaskiem, ale wstawic to chyba je wstawie po 6 lutego :/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...