Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 To co, szykować jakieś ciacho z okazji naszego spotkania? pzdr.
Matagi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Ponieważ nie mam zdjęć własnej produkcji /pogoda jakaś taka szara,nie pamiętam jak wygląda słońce,nic sie nie chce,nawet focić/,to wstawiam zdjęcia,które zostały mi nadesłane:
Daisunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 a ten bialasek to piesek z ostatniego miotu z przydomkiem twojej hodowli ? :lol: piekny :lol:
Matagi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Mam jeszcze takie fajne zimowe akity /u mnie tyle śniegu co kot napłakał:placz: ,napada więcej zapewne ...przed Wielkanocą:cool3: / a tu białas na wystawie....
Matagi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 ;) Daisunia napisał(a):a ten bialasek to piesek z ostatniego miotu z przydomkiem twojej hodowli ? :lol: piekny :lol: Białasek nie mój,przysłany został...:lol: Ale i białasek i szczeniaczek z dorosłą akitą i szczeniaczek na rękach,to akity mieszkające w Polsce:lol: Ja dostaję sporo fotek,nie zawsze zapisuję kto jest na zdjęciach....i zapominam...:oops: :roll:
Daisunia Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Aha ale i tak ladniutkie :) u mnie w drawsku widzialam tylko dwie akity jedna pregowana i jedna ruda
donya Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Matagi'] Coś mi to przypomina :evil_lol:
Matagi Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 donya napisał(a):Coś mi to przypomina :evil_lol: Mnie tyż:evil_lol: ...pewnego myszołapa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Matagi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Taką kartkę świąteczną rozsyłał po świecie kynologicznym Zarząd Główny w 2002 albo 2003 roku /akitek jest z polskiej hodowli:multi: /:loveu: :loveu: :loveu:
Matagi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Uwaga,uwaga!!!:multi: :multi: :multi: Mam dla wszystkich miłe informacje!:loveu: Kalendarz akitowy na 2006 rok jest już gotowy!!!:multi: Aby go "posiąść";) trzeba skontaktowac się z GR albo z Agą od Inazumy! Kalendarz również będzie mozna kupić na wystawie klubowej w NDM! Druga część monografii akit w Polsce pisana przez GR również jest już gotowa!!!/ 20 stron maszynopisu!!!:crazyeye: :roll: /:multi: Ukaże się w związkowym "Psie" niedługo! Na wystawie Klubowej w NDM będą suprajsy!!!:multi: Upominki dostaną Ci,którzy coś tam "wywalczą " w swoich klasach:loveu: Szykujcie swoje ogonki,nagroda suuuuuuper akitowa!!!;) :loveu:
Matagi Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Przygotowujcie swoje akitki do wystawy,małe pręguski już trenują:lol: :lol: :lol: :
christoph Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Nowy rok zaczął się nieźle, jest już trochę nowych fotek, przygotowania do wystaw idą pełną parą:cool3:. I my dokładamy się znowu z fotkami, tym razem z dzisiejszego pobytu na zawodach w Szklarskiej Porębie. Sceneria, jak dla mnie bajkowa... Na początek zabawa z malamutką ...1... ...2... ...3... ...cdn
christoph Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Nie ma to jak tyle śniegu Obserwator zawodów Podoba mi się tutaj cdn... równolegle wstawiam zdjęcia z zawodów w dziale V grupa - psy zaprzęgowe - temat: "Jakuszyce tydzień po".
Magda Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='christoph'] ...3... ...cdn Wow, ale malamutka ma paskow na sobie!! Slicznie razem wygladaja.:multi:
christoph Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 A kuku I znowu coś za tą górką się dzieje cdn
Asiunia02 Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Matagi']Uwaga,uwaga!!!:multi: :multi: :multi: Mam dla wszystkich miłe informacje!:loveu: Kalendarz akitowy na 2006 rok jest już gotowy!!!:multi: Aby go "posiąść";) trzeba skontaktowac się z GR albo z Agą od Inazumy! Kalendarz również będzie mozna kupić na wystawie klubowej w NDM! Druga część monografii akit w Polsce pisana przez GR również jest już gotowa!!!/ 20 stron maszynopisu!!!:crazyeye: :roll: /:multi: Ukaże się w związkowym "Psie" niedługo! Na wystawie Klubowej w NDM będą suprajsy!!!:multi: Upominki dostaną Ci,którzy coś tam "wywalczą " w swoich klasach:loveu: Szykujcie swoje ogonki,nagroda suuuuuuper akitowa!!!;) :loveu: A czy GR lub Agnieszka bedziecie w Bydgoszczy lub na innej wystawie niz w NDM, bo ja nie wiem czy my tam dojedziemy: sedzia kusi, ale droga dosc długa.
christoph Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Ale śniegu Jak ja lubię po tym chodzić Czas do domu?
weihaiwej Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='christoph'] I znowu coś za tą górką się dzieje cdn Chris, przepiękne zdjęcia! To jedno szczególnie nam się podoba :) Czy Bushi brał udział w zawodach?
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Matagi napisał(a):;) Białasek nie mój,przysłany został...:lol: Ale i białasek i szczeniaczek z dorosłą akitą i szczeniaczek na rękach,to akity mieszkające w Polsce:lol: Ja dostaję sporo fotek,nie zawsze zapisuję kto jest na zdjęciach....i zapominam...:oops: :roll: Z okazji Nowego Roku możesz podjąć wyzwanie i obiecać sobie i nam wszystkim, że będziesz podpisywac zdjęcia!!! To jak? pzdr.
Asiaczek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 - zdjęChriscia - tradycyjnie - super!!! Wysyłasz jakieś do "Mojego Psa" (ale ze mnie upierdliwa baba, co?) Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Witajcie kochani!! Strasznie ubolewam nad tym, że mam coraz mniej czasu na naszą galerię :placz: Na szczęście mam wyrozumiałych znajomych, którzy podczas niedzielnej kawki udostępnili mi swój komputer :lol: Gratulacje dla waihaiwej za cudowne zdjęcia :Cool!: gratki należą się również Chisowi za śnieżną sesję Bushiego :cool2: Nowy rok przywitaliśmy z akitkami na Mazurach, czego owocem jest poniższa fotorelacja: :lol: Miejsce strategiczne Asztara na tarasie domku , w którym przebywaliśmy Asztar był wyraźnie zachwycony nową okolicą :lol: a Aszi popadła w zadumę... zbliżała się noc a Asztar uparcie strzegł obranego na tarasie miejsca ;) tymczasem Aszi, jak na prawdziwą damę przystało, wygrzewała się przy kominku :lol: a teraz odpowiedź na pytanie, dlaczego Asztar wolał "wygrzewać się" na śniegu ;) Akitki od wewnątrz :lol: i akitki na zewnątrz :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Akitki w śnieżnym, mazurskim plenerze :lol: cel obrany :lol: zawsze zgodni ;) dwie baby na jednego Asztarka :lol: a tak Asztar sobie radzi z niesforną Aszi ;)
Recommended Posts