Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ nie mam zdjęć własnej produkcji /pogoda jakaś taka szara,nie pamiętam jak wygląda słońce,nic sie nie chce,nawet focić/,to wstawiam zdjęcia,które zostały mi nadesłane:

Posted

Mam jeszcze takie fajne zimowe akity /u mnie tyle śniegu co kot napłakał:placz: ,napada więcej zapewne ...przed Wielkanocą:cool3: /

a tu białas na wystawie....

Posted

;)

Daisunia napisał(a):
a ten bialasek to piesek z ostatniego miotu z przydomkiem twojej hodowli ? :lol: piekny :lol:

Białasek nie mój,przysłany został...:lol: Ale i białasek i szczeniaczek z dorosłą akitą i szczeniaczek na rękach,to akity mieszkające w Polsce:lol: Ja dostaję sporo fotek,nie zawsze zapisuję kto jest na zdjęciach....i zapominam...:oops: :roll:

Posted

Taką kartkę świąteczną rozsyłał po świecie kynologicznym Zarząd Główny w 2002 albo 2003 roku /akitek jest z polskiej hodowli:multi: /:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Uwaga,uwaga!!!:multi: :multi: :multi:

Mam dla wszystkich miłe informacje!:loveu:

Kalendarz akitowy na 2006 rok jest już gotowy!!!:multi:
Aby go "posiąść";) trzeba skontaktowac się z GR albo z Agą od Inazumy!
Kalendarz również będzie mozna kupić na wystawie klubowej w NDM!

Druga część monografii akit w Polsce pisana przez GR również jest już gotowa!!!/ 20 stron maszynopisu!!!:crazyeye: :roll: /:multi:
Ukaże się w związkowym "Psie" niedługo!

Na wystawie Klubowej w NDM będą suprajsy!!!:multi:
Upominki dostaną Ci,którzy coś tam "wywalczą " w swoich klasach:loveu:
Szykujcie swoje ogonki,nagroda suuuuuuper akitowa!!!;) :loveu:

Posted

Nowy rok zaczął się nieźle, jest już trochę nowych fotek, przygotowania do wystaw idą pełną parą:cool3:. I my dokładamy się znowu z fotkami, tym razem z dzisiejszego pobytu na zawodach w Szklarskiej Porębie. Sceneria, jak dla mnie bajkowa...
Na początek zabawa z malamutką
...1...

...2...

...3...

...cdn

Posted

Nie ma to jak tyle śniegu

Obserwator zawodów

Podoba mi się tutaj

cdn... równolegle wstawiam zdjęcia z zawodów w dziale V grupa - psy zaprzęgowe - temat: "Jakuszyce tydzień po".

Posted

[quote name='Matagi']Uwaga,uwaga!!!:multi: :multi: :multi:

Mam dla wszystkich miłe informacje!:loveu:

Kalendarz akitowy na 2006 rok jest już gotowy!!!:multi:
Aby go "posiąść";) trzeba skontaktowac się z GR albo z Agą od Inazumy!
Kalendarz również będzie mozna kupić na wystawie klubowej w NDM!

Druga część monografii akit w Polsce pisana przez GR również jest już gotowa!!!/ 20 stron maszynopisu!!!:crazyeye: :roll: /:multi:
Ukaże się w związkowym "Psie" niedługo!

Na wystawie Klubowej w NDM będą suprajsy!!!:multi:
Upominki dostaną Ci,którzy coś tam "wywalczą " w swoich klasach:loveu:
Szykujcie swoje ogonki,nagroda suuuuuuper akitowa!!!;) :loveu:

A czy GR lub Agnieszka bedziecie w Bydgoszczy lub na innej wystawie niz w NDM, bo ja nie wiem czy my tam dojedziemy: sedzia kusi, ale droga dosc długa.

Posted

[quote name='christoph']
I znowu coś za tą górką się dzieje

cdn Chris, przepiękne zdjęcia! To jedno szczególnie nam się podoba :)
Czy Bushi brał udział w zawodach?

Posted

Matagi napisał(a):
;)

Białasek nie mój,przysłany został...:lol: Ale i białasek i szczeniaczek z dorosłą akitą i szczeniaczek na rękach,to akity mieszkające w Polsce:lol: Ja dostaję sporo fotek,nie zawsze zapisuję kto jest na zdjęciach....i zapominam...:oops: :roll:

Z okazji Nowego Roku możesz podjąć wyzwanie i obiecać sobie i nam wszystkim, że będziesz podpisywac zdjęcia!!! To jak?
pzdr.

Posted

Witajcie kochani!!
Strasznie ubolewam nad tym, że mam coraz mniej czasu na naszą galerię :placz: Na szczęście mam wyrozumiałych znajomych, którzy podczas niedzielnej kawki udostępnili mi swój komputer :lol:
Gratulacje dla waihaiwej za cudowne zdjęcia :Cool!: gratki należą się również Chisowi za śnieżną sesję Bushiego :cool2:

Nowy rok przywitaliśmy z akitkami na Mazurach, czego owocem jest poniższa fotorelacja: :lol:

Miejsce strategiczne Asztara na tarasie domku , w którym przebywaliśmy

Asztar był wyraźnie zachwycony nową okolicą :lol:

a Aszi popadła w zadumę...

zbliżała się noc a Asztar uparcie strzegł obranego na tarasie miejsca ;)

tymczasem Aszi, jak na prawdziwą damę przystało, wygrzewała się przy kominku :lol:

a teraz odpowiedź na pytanie, dlaczego Asztar wolał "wygrzewać się" na śniegu ;)

Akitki od wewnątrz :lol:

i akitki na zewnątrz :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...