christoph Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='weihaiwej']Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami! Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu... ... a do Szwecji to na lewo, czy na prawo?
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 hihihi...najpierw prosto, a potem lekko skosem w prawo... Pzdr.
weihaiwej Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 christoph napisał(a):... a do Szwecji to na lewo, czy na prawo? ...chętnie następnym razem odwiedziłabym sąsiadów... tylko przygotowania muszę zacząć pół roku wcześniej... ech, szkoda. :roll:
Agappe Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 mam nadzieje, że mnie jeszcze nie zabiliście za te zdjecia :) w końcu udało mi sie je zmieniejszyć, ale niestety oczy świecące zostały :/ jutro pozstaram sie nowe zrobić, ale nic nie obiecuje.. śniegu jest teraz ze 3 razy wiezej w wwie niż na tych zdjęciach.. aa i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku!! :) i tak z ciekawostek tak wygląda warszawska skocznia narciarska :)
Draczyn Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Ojejeje jakie piękne fotki. Jestem oczarowana i morze o tej porze roku cudeńka:multi::multi::multi:
Agappe Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 a tu troszke ze słowackiej zimy.. mam nadzieje, ze nikt nie bedzie miał pretensji za wstawienie tych zdjęć... a oto ja :p (ktoś by poznał ? :) )
AKITY-HalneWzgórze Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 KOMUNIKAT: -ZAGINĘŁA BIAŁA SUCZKA AKITA ARIGATA Tamura w okolicach NOWEGO WARPNA wieś BRZÓZKI,najbliższe b.duże miasto to SZCZECIN,blisko granicy z Niemcami. Może ktoś jakiś cudem (zaglądający tutaj) coś wie,bo istnieje obawa,że suczka mogła zostać stamtąd wywieziona,ostatnio 2 dni temu,ktoś widzial ją koło jakiegoś auta w tychże okolicach.ARIGATA to suczka p.Beaty Pociej,były fotki tej suczki na tym forum przy okazji wystawy w Poznaniu,gdzie uzyskała CACIB.W każdym razie biała sunia,a zaginęła w czwartek,w zeszłym tygodniu.Właścicielka powiadomiła już m.in.leśniczych,ogłoszenia poszly do lokalnego radia i gazet,wszsycy w oklicznych wsiach są powiadomieni. Może ktoś z tego forum,mógłby dać ten komunikat w innym temacie,pewnie jest gdzieś na tym forum temat o zaginionych pieskach. o,co prosze w imieniu właścicielki.
donya Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']KOMUNIKAT: -ZAGINĘŁA BIAŁA SUCZKA AKITA ARIGATA Tamura w okolicach NOWEGO WARPNA wieś BRZÓZKI,najbliższe b.duże miasto to SZCZECIN,blisko granicy z Niemcami. Może ktoś jakiś cudem (zaglądający tutaj) coś wie,bo istnieje obawa,że suczka mogła zostać stamtąd wywieziona,ostatnio 2 dni temu,ktoś widzial ją koło jakiegoś auta w tychże okolicach.ARIGATA to suczka p.Beaty Pociej,były fotki tej suczki na tym forum przy okazji wystawy w Poznaniu,gdzie uzyskała CACIB.W każdym razie biała sunia,a zaginęła w czwartek,w zeszłym tygodniu.Właścicielka powiadomiła już m.in.leśniczych,ogłoszenia poszly do lokalnego radia i gazet,wszsycy w oklicznych wsiach są powiadomieni. Może ktoś z tego forum,mógłby dać ten komunikat w innym temacie,pewnie jest gdzieś na tym forum temat o zaginionych pieskach. o,co prosze w imieniu właścicielki. Wstawiłam w dziale "psy w potrzebie" i na innym forum
AKITY-HalneWzgórze Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 donya napisał(a):Wstawiłam w dziale "psy w potrzebie" i na innym forum Dzieki Donya! -a jak tylko bedę miała trochę wiecej czasu to opowiem przygode,jaką przeżyliśmy za sprawą Thayluni w sylwestrowy wieczór i sporą część Nowego Roku. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku!
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agappe - dzięki zdjęciom blokami w tle, wiem, gdzie mieszkasz. To całkiem niedaleko mnie i Donyi. Donya - dzięki, wyprzedziłaś mnie. Pzdr.
Agappe Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Asiaczku ja świetnie wiem gdzie donya mieszka, a że Ty mieszkasz blisko niej też słyszałam :) dzis zrobiłam kolejne zdjęcia, ale nie wiem kiedy będę miała cazs je wstawić :(( styczeń będzie tragiczny.. chyba sobie powinnam neta odłaczyć do zakończenia sesji :(
Asiaczek Posted January 4, 2006 Posted January 4, 2006 Agappe - wiem, jak DGM wciąga! "Krakowskim targiem" kontaktuj się z nami np. co drugi dzień, co? pzdr.
sh_maniak Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 donya napisał(a)::klacz: myślę, że ktoś Ci podpowiedział - nawet wiem kto :mad: Nie było trudno zgadnąc i nikt mi nie musiał podpowiadać ;) Wygrałam coś ? :cool3: Christoph do zobaczenia w Brnie :razz:
Asiunia02 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Agappe napisał(a):Asiaczku ja świetnie wiem gdzie donya mieszka, a że Ty mieszkasz blisko niej też słyszałam :) dzis zrobiłam kolejne zdjęcia, ale nie wiem kiedy będę miała cazs je wstawić :(( styczeń będzie tragiczny.. chyba sobie powinnam neta odłaczyć do zakończenia sesji :( Rozumiem Cie w pełni :) A myslicie ze czemu mnie nie ma :) Zamiast uczyc sie, trzeba by sie wziasc za zgłasznie psow na wystawy. Sezon zaczynamy z pregusami, ale bedzie ciekawie :) Nasz Tajfun na samym poczatku zawładnie Głogowem !!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) dobrze, ze odpowiedzialnosc za jej wystawienia spadła na brata :) bo ja do niej nie mam cierpliwosci :) Przecie to istny szakal !!!!
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Ja już się boję jechać do Głogowa! Jak tam ma Tajfun szaleć, bo może lepiej zostać w domu, co?;) Pzdr.
donya Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 sh_maniak napisał(a):Nie było trudno zgadnąc i nikt mi nie musiał podpowiadać ;) Wygrałam coś ? :cool3: Christoph do zobaczenia w Brnie :razz: To ;) mówi samo za siebie. Wygrałaś :multi: buziaczka od Bimbonka :cool3:
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 A ja? A ja? Ja w drugim podejściu tez zgadłam... I co, też załapuję się na buziaczka od Bimbonka? Pzdr.
donya Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Asiaczek napisał(a):A ja? A ja? Ja w drugim podejściu tez zgadłam... I co, też załapuję się na buziaczka od Bimbonka? Pzdr. Oczywiście :lol:
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 OK. Ale chyba okularki będę musiała zdjąć... Pzdr.
donya Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Asiaczek napisał(a):OK. Ale chyba okularki będę musiała zdjąć... Pzdr. Oj, chyba tak :p
Asiunia02 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='Asiaczek']Ja już się boję jechać do Głogowa! Jak tam ma Tajfun szaleć, bo może lepiej zostać w domu, co?;) Pzdr. moze zaskoczy Nas wszystkich i duzego szumu nie narobi. sama jestem ciekawa jej zachowania :) Niedosyc ze to jej pierwsza wystawka, to jest w hali, no i ten jej charakterek. naprawde jestem ciekawa, co tam sie wydarzy. Asiaczek a ty z Baskami tez bedziesz??
Asiaczek Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Będę z Gusiem-pręgusiem i Dablikiem. Ale Dablika będzie prezentowała Agabass. Aha, i będziemy w niedzielę. Pzdr.
Asiunia02 Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Asiaczek napisał(a):Będę z Gusiem-pręgusiem i Dablikiem. Ale Dablika będzie prezentowała Agabass. Aha, i będziemy w niedzielę. Pzdr. ja bede tez w niedziele i to pewnie na tym samym ringu. Jak bedziesz cos wiedziec o stawkach to poinformuj mnie szybciutko :) Jade w podobnym składzie jak Ty bo z pregowanym tajnunem i ruda suczka.
Recommended Posts