Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='weihaiwej']Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami!

Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu...

... a do Szwecji to na lewo, czy na prawo?

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

christoph napisał(a):
... a do Szwecji to na lewo, czy na prawo?

...chętnie następnym razem odwiedziłabym sąsiadów... tylko przygotowania muszę zacząć pół roku wcześniej... ech, szkoda. :roll:

Posted

mam nadzieje, że mnie jeszcze nie zabiliście za te zdjecia :)
w końcu udało mi sie je zmieniejszyć, ale niestety oczy świecące zostały :/ jutro pozstaram sie nowe zrobić, ale nic nie obiecuje.. śniegu jest teraz ze 3 razy wiezej w wwie niż na tych zdjęciach..

aa i jeszcze wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku!! :)

i tak z ciekawostek tak wygląda warszawska skocznia narciarska :)

Posted

a tu troszke ze słowackiej zimy.. mam nadzieje, ze nikt nie bedzie miał pretensji za wstawienie tych zdjęć...

a oto ja :p (ktoś by poznał ? :) )

Posted

KOMUNIKAT:

-ZAGINĘŁA BIAŁA SUCZKA AKITA ARIGATA Tamura w okolicach NOWEGO WARPNA wieś BRZÓZKI,najbliższe b.duże miasto to SZCZECIN,blisko granicy z Niemcami.

Może ktoś jakiś cudem (zaglądający tutaj) coś wie,bo istnieje obawa,że suczka mogła zostać stamtąd wywieziona,ostatnio 2 dni temu,ktoś widzial ją koło jakiegoś auta w tychże okolicach.ARIGATA to suczka p.Beaty Pociej,były fotki tej suczki na tym forum przy okazji wystawy w Poznaniu,gdzie uzyskała CACIB.W każdym razie biała sunia,a zaginęła w czwartek,w zeszłym tygodniu.Właścicielka powiadomiła już m.in.leśniczych,ogłoszenia poszly do lokalnego radia i gazet,wszsycy w oklicznych wsiach są powiadomieni.

Może ktoś z tego forum,mógłby dać ten komunikat w innym temacie,pewnie jest gdzieś na tym forum temat o zaginionych pieskach.
o,co prosze w imieniu właścicielki.

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']KOMUNIKAT:

-ZAGINĘŁA BIAŁA SUCZKA AKITA ARIGATA Tamura w okolicach NOWEGO WARPNA wieś BRZÓZKI,najbliższe b.duże miasto to SZCZECIN,blisko granicy z Niemcami.

Może ktoś jakiś cudem (zaglądający tutaj) coś wie,bo istnieje obawa,że suczka mogła zostać stamtąd wywieziona,ostatnio 2 dni temu,ktoś widzial ją koło jakiegoś auta w tychże okolicach.ARIGATA to suczka p.Beaty Pociej,były fotki tej suczki na tym forum przy okazji wystawy w Poznaniu,gdzie uzyskała CACIB.W każdym razie biała sunia,a zaginęła w czwartek,w zeszłym tygodniu.Właścicielka powiadomiła już m.in.leśniczych,ogłoszenia poszly do lokalnego radia i gazet,wszsycy w oklicznych wsiach są powiadomieni.

Może ktoś z tego forum,mógłby dać ten komunikat w innym temacie,pewnie jest gdzieś na tym forum temat o zaginionych pieskach.
o,co prosze w imieniu właścicielki.

Wstawiłam w dziale "psy w potrzebie" i na innym forum

Posted

donya napisał(a):
Wstawiłam w dziale "psy w potrzebie" i na innym forum

Dzieki Donya! -a jak tylko bedę miała trochę wiecej czasu to opowiem przygode,jaką przeżyliśmy za sprawą Thayluni w sylwestrowy wieczór i sporą część Nowego Roku.
Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku!

Posted

Asiaczku ja świetnie wiem gdzie donya mieszka, a że Ty mieszkasz blisko niej też słyszałam :)

dzis zrobiłam kolejne zdjęcia, ale nie wiem kiedy będę miała cazs je wstawić :(( styczeń będzie tragiczny.. chyba sobie powinnam neta odłaczyć do zakończenia sesji :(

Posted

donya napisał(a):
:klacz:

myślę, że ktoś Ci podpowiedział - nawet wiem kto :mad:

Nie było trudno zgadnąc i nikt mi nie musiał podpowiadać ;) Wygrałam coś ? :cool3:

Christoph do zobaczenia w Brnie :razz:

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaczku ja świetnie wiem gdzie donya mieszka, a że Ty mieszkasz blisko niej też słyszałam :)

dzis zrobiłam kolejne zdjęcia, ale nie wiem kiedy będę miała cazs je wstawić :(( styczeń będzie tragiczny.. chyba sobie powinnam neta odłaczyć do zakończenia sesji :(

Rozumiem Cie w pełni :) A myslicie ze czemu mnie nie ma :) Zamiast uczyc sie, trzeba by sie wziasc za zgłasznie psow na wystawy. Sezon zaczynamy z pregusami, ale bedzie ciekawie :)

Nasz Tajfun na samym poczatku zawładnie Głogowem !!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) dobrze, ze odpowiedzialnosc za jej wystawienia spadła na brata :) bo ja do niej nie mam cierpliwosci :) Przecie to istny szakal !!!!

Posted

sh_maniak napisał(a):
Nie było trudno zgadnąc i nikt mi nie musiał podpowiadać ;) Wygrałam coś ? :cool3:

Christoph do zobaczenia w Brnie :razz:

To ;) mówi samo za siebie. Wygrałaś :multi: buziaczka od Bimbonka :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
A ja? A ja? Ja w drugim podejściu tez zgadłam... I co, też załapuję się na buziaczka od Bimbonka?
Pzdr.

Oczywiście :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja już się boję jechać do Głogowa! Jak tam ma Tajfun szaleć, bo może lepiej zostać w domu, co?;)
Pzdr.

moze zaskoczy Nas wszystkich i duzego szumu nie narobi. sama jestem ciekawa jej zachowania :) Niedosyc ze to jej pierwsza wystawka, to jest w hali, no i ten jej charakterek. naprawde jestem ciekawa, co tam sie wydarzy.

Asiaczek a ty z Baskami tez bedziesz??

Posted

Asiaczek napisał(a):
Będę z Gusiem-pręgusiem i Dablikiem. Ale Dablika będzie prezentowała Agabass. Aha, i będziemy w niedzielę.
Pzdr.

ja bede tez w niedziele i to pewnie na tym samym ringu.
Jak bedziesz cos wiedziec o stawkach to poinformuj mnie szybciutko :)
Jade w podobnym składzie jak Ty bo z pregowanym tajnunem i ruda suczka.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...