christoph Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 U mnie zima też zawitała i będą fotki. Wprawdzie takich chatek z piernika z wywijanymi daszkami, takimi jakie bywają na Halnym u nas nie ma, ale coś podobnego znalazłem. A teraz coś z akitowego tematu. Akita w pełnym biegu... i numer 2 Zaraz będzie jeszcze...
christoph Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Szalone zabawy nr 2 Zdjęcie z dzisiejszego spaceru - spotkanie z panienką. A jaka reakcja...
christoph Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 W poszukiwaniu zdobyczy Coś się dzieje w pobliżu... I na dzisiaj tyle, reszta wkrótce na stronie. Tak przy okazji, czy ktoś wybiera się na wystawę do Brna? Jeszcze parę dni zostało do zgłoszenia w 2 terminie. Nie mogłem zgłosić wcześniej, bo championat przyszedł dopiero 28.12.
donya Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 sh_maniak napisał(a):Jest zadowolony, bo zostanie tatusiem ? :cool3: :klacz: myślę, że ktoś Ci podpowiedział - nawet wiem kto :mad:
Matagi Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 donya napisał(a)::klacz: myślę, że ktoś Ci podpowiedział - nawet wiem kto :mad: Cikawwe kto?:loveu: Napewno nie ja!!!!!:shake: :shake: :shake: Ja idę spaććććććććććććć!:p
takatuka Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [quote name='christoph']i numer 2 Zaraz będzie jeszcze... Hahaha, prawie by mu tylne nogi uciekły :thumbs:
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Zdjęcia super! Christoph - marnujesz się! Może by tak zawodowo coś w tym kierunku, co? Pzdr.
christoph Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Szampańskiej zabawy sylwestrowej:BIG::drink1: ,wielu sukcesów i szczęścia w Nowym Roku wszystkim akiciarzom i innym forumowiczom także życzy Krzysztof i spółka
Asiaczek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Ja już Wam składałam życzenia na Nowy Rok, ale jeszcze raz powtórzę: Uśmiechów i sukcesów, słoneczka i zdrowia! Wspaniałej zabawy w Sylwestra! :multi: :loveu: :lol: Pzdr
christoph Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Póki jeszcze trochę zimy, trzeba się spieszyć. Jego Wysokość na wysokościach... A teraz prezent noworoczny
Asiunia02 Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 [quote name='christoph']Póki jeszcze trochę zimy, trzeba się spieszyć. A teraz prezent noworoczny TO JEST ARCYDZIEŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTOŚ Z WASZEJ RODZINKI SIE MARNUJE !!!!!!! Co do KLUBÓWKI to my sie zastanawiamy, bo terminarz napiety, ale w koncu pani Angelika sedziuje, wiec chyba warto jechac. Ale to nic pewnego. Narazie Nasza preguska debiutuje juz niedługo w Głogowie.
Asiaczek Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 O rany! Ten śniegowy akita mnie poraził! I rzeczywiście Ktoś się marnuje... Christoph - kto to ten Ktoś? Pzdr.
maga18 Posted January 2, 2006 Posted January 2, 2006 [quote name='christoph'] a mi sie wydaje, że się potknął i zaraz zaryje mordką w śnieg :lol:
Matagi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='maga18']a mi sie wydaje, że się potknął i zaraz zaryje mordką w śnieg :lol: Nie ma takiej możliwości,że zaryje!!!!!!!!!!To akita!!!!!!!!!:eviltong: :multi: Akiciarzom i miłośnikom akit życzę ....akitowego 2006 roku!!!!! Niech się wszystkim w zdrowiu żyje,niech wszystkie wystawy będą wygrane,niech [SIZE=5]światowa 2006 będzie naszą wygraną/a coooooooooooo????też mamy super psy!!!/ wszystkiego Naj...........!!!!!:laola: :laola: :laola: :laola:
Matagi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='maga18']a mi sie wydaje, że się potknął i zaraz zaryje mordką w śnieg :lol: one nie ryją,mają super napęd!!!!!!:p :p :p
weihaiwej Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami! Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu... A to zima czy lato? Pozdrowienia noworoczne!
christoph Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Asiaczek']O rany! Ten śniegowy akita mnie poraził! I rzeczywiście Ktoś się marnuje... Christoph - kto to ten Ktoś? Pzdr. Ten ktoś to ja osobiście:oops: Przecież jestem uzdolniony wszechstronnie. I jaki do tego skromny:evil_lol:
christoph Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='Matagi']one nie ryją,mają super napęd!!!!!!:p :p :p Jak widać na zdjęciu, akity potrafią biegać jak Struś Pędziwiatr, czasami wręcz unoszą sie w powietrzu...:Dog_run:
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 [quote name='weihaiwej']Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami! Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu... A to zima czy lato? Pozdrowienia noworoczne! A może przez W-wę wracaliście? Jeśli tak, to trzeba było wdepnąć do ciotki Asiaczkowej i pomiziać maluchy! Pzdr.
Asiaczek Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 christoph napisał(a):Ten ktoś to ja osobiście:oops: Przecież jestem uzdolniony wszechstronnie. I jaki do tego skromny:evil_lol: Taaa...;) Pzdr.
Recommended Posts