Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie zima też zawitała i będą fotki. Wprawdzie takich chatek z piernika z wywijanymi daszkami, takimi jakie bywają na Halnym u nas nie ma, ale coś podobnego znalazłem.

A teraz coś z akitowego tematu.
Akita w pełnym biegu...

i numer 2

Zaraz będzie jeszcze...

Posted

W poszukiwaniu zdobyczy

Coś się dzieje w pobliżu...

I na dzisiaj tyle, reszta wkrótce na stronie.
Tak przy okazji, czy ktoś wybiera się na wystawę do Brna? Jeszcze parę dni zostało do zgłoszenia w 2 terminie. Nie mogłem zgłosić wcześniej, bo championat przyszedł dopiero 28.12.

Posted

donya napisał(a):
:klacz:

myślę, że ktoś Ci podpowiedział - nawet wiem kto :mad:

Cikawwe kto?:loveu: Napewno nie ja!!!!!:shake: :shake: :shake: Ja idę spaććććććććććććć!:p

Posted

Szampańskiej zabawy sylwestrowej:BIG::drink1: ,wielu sukcesów i szczęścia w Nowym Roku wszystkim akiciarzom i innym forumowiczom także
życzy
Krzysztof i spółka

Posted

Ja już Wam składałam życzenia na Nowy Rok, ale jeszcze raz powtórzę:

Uśmiechów i sukcesów, słoneczka i zdrowia!
Wspaniałej zabawy w Sylwestra!

:multi: :loveu: :lol:
Pzdr

Posted

[quote name='christoph']Póki jeszcze trochę zimy, trzeba się spieszyć.
A teraz prezent noworoczny

TO JEST ARCYDZIEŁO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KTOŚ Z WASZEJ RODZINKI SIE MARNUJE !!!!!!!

Co do KLUBÓWKI to my sie zastanawiamy, bo terminarz napiety, ale w koncu pani Angelika sedziuje, wiec chyba warto jechac. Ale to nic pewnego. Narazie Nasza preguska debiutuje juz niedługo w Głogowie.

Posted

[quote name='maga18']a mi sie wydaje, że się potknął i zaraz zaryje mordką w śnieg :lol:

Nie ma takiej możliwości,że zaryje!!!!!!!!!!To akita!!!!!!!!!:eviltong: :multi:
Akiciarzom i miłośnikom akit życzę ....akitowego 2006 roku!!!!!
Niech się wszystkim w zdrowiu żyje,niech wszystkie wystawy będą wygrane,niech [SIZE=5]światowa 2006 będzie naszą wygraną/a coooooooooooo????też mamy super psy!!!/ wszystkiego Naj...........!!!!!:laola: :laola: :laola: :laola:

Posted

[quote name='maga18']a mi sie wydaje, że się potknął i zaraz zaryje mordką w śnieg :lol:

one nie ryją,mają super napęd!!!!!!:p :p :p

Posted

Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami!

Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu...

A to zima czy lato?

Pozdrowienia noworoczne!

Posted

[quote name='Asiaczek']O rany! Ten śniegowy akita mnie poraził! I rzeczywiście Ktoś się marnuje...
Christoph - kto to ten Ktoś?
Pzdr.
Ten ktoś to ja osobiście:oops: Przecież jestem uzdolniony wszechstronnie. I jaki do tego skromny:evil_lol:

Posted

[quote name='Matagi']one nie ryją,mają super napęd!!!!!!:p :p :p

Jak widać na zdjęciu, akity potrafią biegać jak Struś Pędziwiatr, czasami wręcz unoszą sie w powietrzu...:Dog_run:

Posted

[quote name='weihaiwej']Wrócilismy znad polskiego morza, jego piękno zimą zapiera dech w piersi. Zobaczcie sami!

Nic dziwnego, że Iru przygląda się mu w zamyśleniu...

A to zima czy lato?

Pozdrowienia noworoczne!
A może przez W-wę wracaliście? Jeśli tak, to trzeba było wdepnąć do ciotki Asiaczkowej i pomiziać maluchy!
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...