Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
byłam dziś u mnie na wsi w centrum Warszawy robiłam zdjęcia:)) i są zimowe!!! :) chcecie ?? :p

Chcemy!! Wstawiaj, wstawiaj, bo nam ciągle galeria ucieka na dalsze strony :P

Pozdrawiam

Posted

WESOŁYCH ŚWIĄT :x-mas: , PEŁNYCH AKITOWEGO CIEPŁA GRZEJĄCEGO STOPY, UŚMIECHNIĘTYCH SKOŚNYCH OCZU WPATRZONYCH MIŁOŚNIE ORAZ DOBRYCH SŁÓW OD NASZYCH ULUBIEŃCÓW W WIGILIĘ...

A TAKŻE DUŻO SZCZĘŚCIA I SUKCESÓW W 2006 ROKU!

Agata & Iru

Posted

Witam wszystkich po dwutygodniowym odwyku.......od netu!!!!!:-D :-D :-D
Dwa tygodnie,a ile tutaj zmian:eek2: !!!Wstawiliście kupę pięknych zdjęć!!!:-D :-D :-D Dogomania zmieniła swe oblicze,muszę obadac teraz co i jak się robi;-) Może uda mi się jutro zrobić jakieś foteczki.....;-)
A Daria to jakaś maupa:lol: :sg168: Pyta się czy chcemy zdjęcia i nie wstawia,o!!!:nonono2:

Posted

[quote name='Matagi']Witam wszystkich po dwutygodniowym odwyku.......od netu!!!!!:-D :-D :-D
Dwa tygodnie,a ile tutaj zmian:eek2: !!!Wstawiliście kupę pięknych zdjęć!!!:-D :-D :-D Dogomania zmieniła swe oblicze,muszę obadac teraz co i jak się robi;-) Może uda mi się jutro zrobić jakieś foteczki.....;-)
A Daria to jakaś maupa:lol: :sg168: Pyta się czy chcemy zdjęcia i nie wstawia,o!!!:nonono2:

Witaj nareszcie :lol:

Posted

grrr a ja mam bunt na pokłacie przedmiotów martwych :// fotki mam na cyfrówce, ale jak na razie nie mam jak ich na kompa przenieść :((( <musze tate pogonić, zeby coś z tym zrobił>

i wcale mi sie nowa dgm nie podoba!!! :(

Posted

takatuka napisał(a):
Zagadka rozwiązana, nieznany samoyedek to Nestor z Księżej Góry, syn Ałysza :)

Pozdrawiam
Elka

P.S.
Daria wysyłam do Ciebie pw z pewną prośbą 8)

mówiłam, ze będe na niego polować i mi sie udało :) Mówią na niego w domu Nestor, ma ok roku.. mało z nim wychodzą bo państwo późno wracają z pracy, mają 8miesieczne dziecie i dwójke starszych (ale to taki wiek poniżej 10lat), wiec nie bardzo kto ma wychodzić z nim na spacer.. rozmawiałam z rosjanką, która u nich pracuje / mieszka z nimi? chciałam na jakiś spacer sie umówić, ale ona nie była do tego upoważniona wiec nic z tego.. a psiak niesamowicie milutki :) wielka biała pluszowa maskotka... cóż bedę probowała dalej.. może uda mi sie kiedyś wlaścicieli spotkać.. a kobieta z którą rozmawiała myslała że Anata to łajka :p :)

a zdjęc nadal nie mam jak tu wsadzić :(

Posted

Ponieważ czasu mi brak/robię za kuchtę przed świętami;-) / i nie mam jak stworzyć porządnej karteczki świątecznej,to wklejam /mam nadzieję ,że sie wklei;-) / ubiegłoroczną.
Wszystkim życzę .....NAJWSPANIALSZYCH ŚWIĄT !!!!!!!!!!! NIECH MIKOŁAJ BĘDZIE HOJNY,NIECH BĘDZIE CIEPŁO I RODZINNIE.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:-D :-D :-D :-D :-D :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Posted

Agappe napisał(a):
grrr a ja mam bunt na pokłacie przedmiotów martwych :// fotki mam na cyfrówce, ale jak na razie nie mam jak ich na kompa przenieść :((( <musze tate pogonić, zeby coś z tym zrobił>

i wcale mi sie nowa dgm nie podoba!!! :(

Pewnie, najlepiej zwalić winę na Tatę...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pewnie, najlepiej zwalić winę na Tatę...
Pzdr.

na kogoś trzeba :p a tak na serio to dziś udało sie to naprawić.. ale gorączka świąteczna zawitała do mojego domu i mam za sobą męczące zakupy, ubieranie choinki, pranie, prasowanie, robienie sobie jedzenia, przegrwanie płyt (wyjeżdzam w poniedziałek) sprzątaniem i na prawde nie miałam na zdjęcia dziś czasu udało mi sie je na razie na kompa przerzuć.. teraz trzeba je jeszcze zmniejszyć i obrobić... <jak ja mam świecące oczy zlikwidować?? :p >

mam nadzieje, ze jutro bedę miała czas na powalczenie z tym.. a zima w Warszawie jest już tylko wspomnieniem.. znowu mamy lodowe błoto :/

Posted

Wyjątkowo radosnych, ciepłych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich dogomaniaków odwiedzających tą galerię życzenia przesyłają akiciarze z Pruszcza: Magda, Marcin wraz z Yahoo.:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :x-mas:

Posted

Agappe napisał(a):
na kogoś trzeba :p a tak na serio to dziś udało sie to naprawić.. ale gorączka świąteczna zawitała do mojego domu i mam za sobą męczące zakupy, ubieranie choinki, pranie, prasowanie, robienie sobie jedzenia, przegrwanie płyt (wyjeżdzam w poniedziałek) sprzątaniem i na prawde nie miałam na zdjęcia dziś czasu udało mi sie je na razie na kompa przerzuć.. teraz trzeba je jeszcze zmniejszyć i obrobić... <jak ja mam świecące oczy zlikwidować?? :p >

mam nadzieje, ze jutro bedę miała czas na powalczenie z tym.. a zima w Warszawie jest już tylko wspomnieniem.. znowu mamy lodowe błoto :/

Ja to rozumiem.
A na oczy proponuję Nibalin. Będziesz miała oczka superowate!!!
Pzdr.

Posted

Ja jestem grzeczna, w szkole miałam piątki i czwórki (tylko z matmy - 3), a szóstek nie było. Śmiecie wyrzucam systematycznie i dobrze gotuję.
To jak? Będą zdjęcia?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jestem grzeczna, w szkole miałam piątki i czwórki (tylko z matmy - 3), a szóstek nie było. Śmiecie wyrzucam systematycznie i dobrze gotuję.
To jak? Będą zdjęcia?
Pzdr.

Przyjdę w piątek na inspekcję :chlup: to zobaczymy

Posted

Donya - cały akitowy świat zawiśnie na Twoich ustach i będzie czekał na odpowiedź. A jakaż odpowiedzialnośc ciąży na mnie?! Boshe, za co te męczarnie?!
Pzdr.

Posted

Zdjęcia już są zrobione ale jeszcze jedna osoba musi zdecydować czy zostaną ujawnione a to nastąpi jutro - a właściwie już dzisiaj mam nadzieję

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...