donya Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Agappe napisał(a):po piątku dołoże jeszcze kilka zdjęć z tej wystawy.. Agnieszka prześlij mi prosze zdjecia z hoką :) Prześlę, tylko trochę poczekaj. Muszę... zresztą wiesz co.
weihaiwej Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Donya, gratulacje dla Ciebie i Bimba :) Przy okazji NDM, co to za pies Akai Bieżynaki, w życiu nie słyszałam o takiej hodowli. Czy wiesz może coś więcej o nim? Pytam z czystej ciekawości :) Minął weekend, dla mnie i Iru to kolejny weekend z przedszkolem :) Po nauce (i zabawie ze mną) przyszedł czas na zabawę w psim gronie... Starczyło jeszcze czasu, żeby pojechać do lasu! To Iru w objęciach mojego TZ, Andrzeja :) Pozdrawiam!
Agappe Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='weihaiwej']Donya, gratulacje dla Ciebie i Bimba :) Przy okazji NDM, co to za pies Akai Bieżynaki, w życiu nie słyszałam o takiej hodowli. Czy wiesz może coś więcej o nim? Pytam z czystej ciekawości :) Ja co prawda Donyą nie jestem ale moge odpowiedziec.. Pies jest po Goku.. matki nie pamietam.. gdzieś Ci ludzie już byli z nim na wystawie.. są z Płocka.. a piesek według mnie nie brzydki przynajmniej w statyce.. kolor ładny, głowa troche do Czenaja podobna, dość mocny, tylko ruch mi sie do końca nie podobał.. a i śmiesznie ma na łapkach czerwony kolor z białym odcięty..tak po prostej lini - co zresztą widać na zdjeciu zamieszczonym przez Agnieszke..
Asiaczek Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='weihaiwej']Donya, gratulacje dla Ciebie i Bimba :) Przy okazji NDM, co to za pies Akai Bieżynaki, w życiu nie słyszałam o takiej hodowli. Czy wiesz może coś więcej o nim? Pytam z czystej ciekawości :) Minął weekend, dla mnie i Iru to kolejny weekend z przedszkolem :) Po nauce (i zabawie ze mną) przyszedł czas na zabawę w psim gronie... Starczyło jeszcze czasu, żeby pojechać do lasu! To Iru w objęciach mojego TZ, Andrzeja :) Pozdrawiam! Qurczę! Śnieg znowu nie w Warszawie! To jest normalnie niedopuszczalne!Ja poproszę śnieg w W-wie, niech sparaliżuje ulice, jezdnie, drogi i co tam jeszcze chce! Ja chcę zimy i prawdziwego śniegu. Mam dosyć oglądania go na zdjęciach, ja kcem go podeptać... Pzdr.
donya Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='weihaiwej']Donya, gratulacje dla Ciebie i Bimba :) Przy okazji NDM, co to za pies Akai Bieżynaki, w życiu nie słyszałam o takiej hodowli. Czy wiesz może coś więcej o nim? Pytam z czystej ciekawości :) Ja co prawda Donyą nie jestem ale moge odpowiedziec.. Pies jest po Goku.. matki nie pamietam.. gdzieś Ci ludzie już byli z nim na wystawie.. są z Płocka.. a piesek według mnie nie brzydki przynajmniej w statyce.. kolor ładny, głowa troche do Czenaja podobna, dość mocny, tylko ruch mi sie do końca nie podobał.. a i śmiesznie ma na łapkach czerwony kolor z białym odcięty..tak po prostej lini - co zresztą widać na zdjeciu zamieszczonym przez Agnieszke.. To ja jeszcze dodam - matka TANAKA Royal weihaiwej dziękuję też za gratulacje. Asiaczek wczoraj jeszcze jakies resztki śniegu były a dzisiaj w błocie można.... Eeeeeh szkoda. Tak paskudnie na dworzu.
Agappe Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='donya'] Asiaczek wczoraj jeszcze jakies resztki śniegu były a dzisiaj w błocie można.... Eeeeeh szkoda. Tak paskudnie na dworzu. cieszcie sie, ze Wy macie chodniki.. u mnie zanim sie dojdzie do sieci chodnikowej można utopić sie w błocie :/
weihaiwej Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='Asiaczek']Qurczę! Śnieg znowu nie w Warszawie! To jest normalnie niedopuszczalne!Ja poproszę śnieg w W-wie, niech sparaliżuje ulice, jezdnie, drogi i co tam jeszcze chce! Ja chcę zimy i prawdziwego śniegu. Mam dosyć oglądania go na zdjęciach, ja kcem go podeptać... Pzdr. Asiaczku! Ten śnieg też nie we Wrocławiu :( Udało nam się go znaleźć w Parku Krajobrazowym Doliny Baryczy, w rezerwacie Wzgórze Joanny :P Ale był juz mocno nadwyrężony, nie pierwszej świeżości ;) Ale i tak pieknie wyczyścił Iru futerko :) Dzięki Agappe i Donya za odpowiedź w sprawie Akai Bieżynaki :) Na tym zdjęciu wygląda całkiem, całkiem :lol: Agappe, masz go jeszcze na jakimś? Pozdr.
Agappe Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='weihaiwej'] Dzięki Agappe i Donya za odpowiedź w sprawie Akai Bieżynaki :) Na tym zdjęciu wygląda całkiem, całkiem :lol: Agappe, masz go jeszcze na jakimś? Pozdr. mam, ale napisałam, że zdjecia wstawie po piątku.. na razie mam 2 kolokwia i jestem zakopana w knigach
Asiaczek Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A może ktoś ma jakieś nieznane zdjęcie ze śniegiem? A jakby jeszcze na tym sniegu była jakaś akitka, to mlaskałabym z zachwytu! Poproszę... Pzdr.
Barbara_bb Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Mam sentyment do tego zdjecia - Toki była u nas dopiero od kilku dni i juz wspólnie z Tekilla urzadzały polowanie na kota a to takie tam sobie
donya Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 hej, hej - gdzie są wszyscy? :roll: znowu nasza galeria znalazła się w drugiej lidze
cleo2000 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 Syberian Husky dorosłe 2 suk i pies (500zł za komplet) AKITA INU suka (pokryta)i pies z rodowodem dorosła ,FILA BRASILEIRO suka dorosła :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ZOBACZCIE JAKIE OGLOSZENIE ZNALAZLEM NA TG gosc sprzedaje psy w kompletach i w ciazy :cry:
Asiaczek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Barbara_bb']Mam sentyment do tego zdjecia - Toki była u nas dopiero od kilku dni i juz wspólnie z Tekilla urzadzały polowanie na kota a to takie tam sobie No, proszę. Jednak jakieś zdjęcia śniegowe znalazły się!!! A gdzie jest taki śnieg?!?!?!?! Dzięki. Pzdr.
Barbara_bb Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 A gdzie jest taki śnieg?!?!?!?! Tak wyglądała wiosna na Warmii. Teraz jst okropnie - plucha, błocko, brrrr
weihaiwej Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Asiaczek, specjalnie dla Ciebie: A dla tych, co wolą ciepełko... Iru odpoczywająca po długim dniu: Pozdrowienia! Agappe, dziś piątek, to znaczy, że juz niedługo wstawisz zdjęcia z NDM? :D
Kasia_i_Łukasz Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 weihaiwej coś mi wiadomo na temat wypoczywania w ciepłym domku :wink: ostatnio z Asztarkiem można robić dosłownie wszystko, ale nie ma się co dziwić, jego ukochana dojrzewa... :loveu: Aszi - uciekająca sexbomba :lol: pozdrówka :hand:
weihaiwej Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Ha ha ha, fantastycznie Aszi wygląda w seksownych majteczkach :) Miałaś rację :) A Asztar przytulaniec cuudoowny :D
Agappe Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='weihaiwej'] Agappe, dziś piątek, to znaczy, że juz niedługo wstawisz zdjęcia z NDM? :D no niech Ci będzie :p może nawet strone uda mi sie uaktualnić :) psy - pośrednia psy - kl otwarta suki - kl.młodzieży suki - kl.pośrednia porównanie o rase wstawiłam wszystkie zdjecia, które mam.. niestety ring był tak ustawiony, ze ciężko było zrobic dobre zdjęcie :( , ale jak komus sie do czegoś przydadzą te które wstawiłam bierzcie ile chcecie :) <ja ostatnio mam dobre serduszko :p >
Asiunia02 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']weihaiwej coś mi wiadomo na temat wypoczywania w ciepłym domku :wink: TO JEST POTWIERDZENIE, ZE OPROCZ WERSJI ŁÓŻKO JEST JESZCZE WERSJA "PODUSZKA" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SLICZNE ZDJECIE !!!!! A teraz wiadomosci pogodowe: A Poznaniu od 9 rano ciagla pada snieg i jesli sie utrzyma przez weekend to beda zdjecia :) :) :)
Asiunia02 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Cos mi sie wydaje, ze te w wersja "PODUSZKA" to jest dzieki krwi z hodowli BAMBUSOVY HAJE od Pana Wolfa. Bo i moje akity i Asztarek maja ja w sobie :)
Agappe Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Asiunia02 napisał(a):Cos mi sie wydaje, ze te w wersja "PODUSZKA" to jest dzieki krwi z hodowli BAMBUSOVY HAJE od Pana Wolfa. Bo i moje akity i Asztarek maja ja w sobie :) Anata i Bimbo nie maja tej krwi co Wasze, a na nich też sie świetnie śpi.. Na Bimbuśku spałam przez tydzień jak byłyśmy u Lili:), a z Anaty udało mi sie ostatnio skorzystać, kiedy to wpadłam zmeczona do domu, zdązyłam tylko zdjąć buty, właczyć komputer (tzn tylko nacisnęłam jeden guziczek) i usiadlam na kanapie kładąc sie na Anacie.. i jak sie położyłam tak sie obudziłam po jakiś 2 godzinach jak mi poduszka poszła zobaczyć kto przyszedł do domu :p
Agappe Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 a tu takie jedno zdj które wynalazłam na kompie.. Anata przed wystawą :p
Asiunia02 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Agappe napisał(a):Asiunia02 napisał(a):Cos mi sie wydaje, ze te w wersja "PODUSZKA" to jest dzieki krwi z hodowli BAMBUSOVY HAJE od Pana Wolfa. Bo i moje akity i Asztarek maja ja w sobie :) Anata i Bimbo nie maja tej krwi co Wasze, a na nich też sie świetnie śpi.. Na Bimbuśku spałam przez tydzień jak byłyśmy u Lili:), a z Anaty udało mi sie ostatnio skorzystać, kiedy to wpadłam zmeczona do domu, zdązyłam tylko zdjąć buty, właczyć komputer (tzn tylko nacisnęłam jeden guziczek) i usiadlam na kanapie kładąc sie na Anacie.. i jak sie położyłam tak sie obudziłam po jakiś 2 godzinach jak mi poduszka poszła zobaczyć kto przyszedł do domu :p Ale jeszcze nie dawno narzekałas, ze masz wybrakowana Akite bo bez wersji "Łózko" :) :)
Agappe Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 bo spać ze mną nie chce na ŁÓŻKU.. ale za poduszke na KANAPIE może robić :)
Recommended Posts