Matagi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Asiunia02! :P Fajnie ,że masz śnieg! :D Mój już się w nocy stopił... :( Ze zdjęć ,które wstawiłaś najbardziej mi sie podoba ostatnia foteczka Hachiko :D ! Taka młoda i dumna... :P Mam tu też zdjęcie młodej dumnej,ma 5 miesięcy,zdjęcie zostało zrobione dzisiaj w Wieluniu /gdzie ten Wieluń?/
Asiaczek Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Matagi - jeśli tak, to nie poganiam... Pzdr.
Matagi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagi - jeśli tak, to nie poganiam... Pzdr. :wink: :lol:
Matagi Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 A tu inne zdjęcia panienki akitowej z Wielunia:
weihaiwej Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 :D :D :D Super, że galeria odżyła! Akitki na zimowym tle są wspaniałe. Swoją drogą, piękne zdjęcia akitki z Wielunia :)
weihaiwej Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 W Gliwicach znowu spadł śnieg, dodatkowo dzisiaj słońce rozpieszczało nas promieniami :) Udało mi się wyciągnąć na spacer mamę jako fotografa i muszę się pochwalić wielką panną Iru :P Oczywiście zdaję sobie sprawę z niedoskonałości tych zdjęć, mam nadzieję, że wybaczycie - wszystkie trzy musimy się lepiej zgrać :lol:
Asiunia02 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Matagi napisał(a):A tu inne zdjęcia panienki akitowej z Wielunia: Przesliczny KUS akitek :) kocham to. Jak tak biega cała nasza gromada to zawsze patrze, któremu sie pierwszemu nogi zaplacza. Matagi: Hachiko jest nawet za dumna :) Ma maluda charakterek ognisty, ale naszczescie wystawianie sie odziedzicyzła po mamusi wiec jeszcze da sie ja jakos udobruchac :) Weihaiwej te pierwsze zdjecie jest takie kochaniutkie. Słodziutkie bardzo!!!
Asiaczek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Matagi napisał(a):A tu inne zdjęcia panienki akitowej z Wielunia: A mnie się najbardziej podobają te dwa zdjęcia. A ostatnie - MALINA!!! Pzdr.
Asiaczek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 weihaiwej napisał(a):W Gliwicach znowu spadł śnieg, dodatkowo dzisiaj słońce rozpieszczało nas promieniami :) Udało mi się wyciągnąć na spacer mamę jako fotografa i muszę się pochwalić wielką panną Iru :P Oczywiście zdaję sobie sprawę z niedoskonałości tych zdjęć, mam nadzieję, że wybaczycie - wszystkie trzy musimy się lepiej zgrać :lol: Co Ty opowiadasz - zdjecia super!!! Brawo dla MAMY. Oj, rośnie nam ładna akitka... Pzdr.
Matagi Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Asiaczek rację ma!!! :P :D Super zdjęcia,Weihaiwej! :P !!! A Iru pięknie rośnie,śliczna dziewczynka!!!! :P :D :P :D
Kasia_i_Łukasz Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Witajcie kochani!! Doczekaliśmy się!! Jest śnieg, więc to oznacza, że jest nasza ulubiona pora roku!! :lol: Calusieńki rok warto czekać, aby móc pstryknąć naszym akitkom takie fotki!! :D Serdecznie zapszaszam na nasz śnieżny fotoreportaż: :D
Asiunia02 Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Kasiou natychmiast przesyłaj mi zdjecia na maila i wsadzamy je na strone, bo sa piekne !!!!!!!!!!!! Widoki i nie tylko macie cudowne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Kasiu - zdjęcia są po prostu piękne. Tylko powiedz mi, gdzie w Częstochowie (lub okolicach) można znaleźć tak piękne widoki, z jeziorem w tle?! Toż to wygląda prawie jak jaka Syberia (?). Może jedno z tych zdjęć zdobęcie uznanie jurorów w "Moim Psie"? Będziecie próbować? SUPEROWE FOTECZKI!!!!!!!! Pzdr.
weihaiwej Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Asiaczek i Matagi, dziękuję bardzo za uznanie dla nas :D Fotografowi - mojej Mamie - już przekazałam :) Chyba zgodzi się na dalszą współpracę! :P
weihaiwej Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Kasia!! Cudowne zdjęcia, jej, naprawdę piękne! Rzeczywiście, gdzie Wy tam macie takie tereny...? Pozdrawiam! :D
Asiaczek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 weihaiwej napisał(a):Asiaczek i Matagi, dziękuję bardzo za uznanie dla nas :D Fotografowi - mojej Mamie - już przekazałam :) Chyba zgodzi się na dalszą współpracę! :P Widzisz? I taki wspaniały kontrakt masz podpisany z Mamą dzięki nam!!!! HA! Pzdr.
weihaiwej Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek, pozostanę dozgonnie wdzięczna! :lol: :D
Matagi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Kasia i Łukasz! :P Piękne zdjęcia pięknych psów!!!!!!!!! :P :D :P :D A sceneria....ehhhhhhh,tylko pozazdrościć :D :D :D
Matagi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 A tutaj akitki z Holandii :D : dorosła suczka /niewystawowa jak widać / i pięciomiesięczny piesek pręgusek :D .Jak się Wam maluszek podoba?
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE!!!!!!! WSPANIAŁA NOWINA!!!!!!!!!! Nasza Kasia & Łukasz zajęli 3 miejsce w konkursie "Mojego Psa"!!!!! (wyniki w nr 12/2006 "Mojego Psa"). I wygrali jednorazowe aparaty fotograficzne Kodak. A I miejsce Marysia Gondek z Katowic, akurat moja znajoma. Jejku, ja ja się cieszę!!!!!!!! Kasia - stawiasz...... o matko, sama nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P GRATULACJE (i na przyszłośc słuchajcie się nas, my wiemy najlepiej, a redkacji "Mojego Psa" serdecznie dziękujemy!). Pzdr.
Asiaczek Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Matagi napisał(a):A tutaj akitki z Holandii :D : dorosła suczka /niewystawowa jak widać / i pięciomiesięczny piesek pręgusek :D .Jak się Wam maluszek podoba? Mnie tam się pręgus podoba. Ale co tam pręgus - Kasia i Łukasz są dzisiaj najważniejszymi osobami na forum!!! Pzdr.
Matagi Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 :laola: SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE, SŁUCHAJCIE!!!!!!! WSPANIAŁA NOWINA!!!!!!!!!! Nasza Kasia & Łukasz zajęli 3 miejsce w konkursie "Mojego Psa"!!!!! (wyniki w nr 12/2006 "Mojego Psa"). I wygrali jednorazowe aparaty fotograficzne Kodak. A I miejsce Marysia Gondek z Katowic, akurat moja znajoma. Jejku, ja ja się cieszę!!!!!!!! Kasia - stawiasz...... o matko, sama nie wiem co!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE (i na przyszłośc słuchajcie się nas, my wiemy najlepiej, a redkacji "Mojego Psa" serdecznie dziękujemy!). Pzdr. WIELKIE GRATULACJE DLA KASI I ŁUKASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D :P :D :P :D wYGRALI APARATY FOTO,BĘDZIEMY TERAZ MIELI JESZCZE WIĘCEJ FOTECZEK!!!!!!!!!!!! :D :P :D :P :D :P
weihaiwej Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 Asiaczek napisał(a):Kasia - odezwij się!!!! Pzdr. Kasia odezwie się dopiero jutro, bo niestety ma internet tylko w pracy :( Ale najlepsze, że... Kasia dowiedziała się o tym dopiero dziś wieczorem. Ale będzie miała niespodziankę jak zajrzy na forum :D:D:D Kasia i Łukasz, gratulacje!
donya Posted November 30, 2005 Posted November 30, 2005 KASIA & ŁUKASZ my też się przyłączamy do gratulacji :P
Recommended Posts