Kasia_i_Łukasz Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Ja pytam z ciekawości. Tak więc Krzysztof do mnie nie napisze... pzdr. Asiaczku chodziło mi o to, że Ty jesteś na galerii akit stałym bywalcem, więc jeżeli sprawa byłaby odpowiednio nagłośniona to napewno byś o tym wiedziała ;)
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Zgadza się. Czytam i oglądam Waszą Galerię stale i - nawiasem mówiąc - jestem pod wrażeniem. I nic nie słyszałam o kalendarzach. Ale ponieważ jest jeszcze sporo czasu, to może nie należy robić rabanu? Niech się Krzysztof wypowie, co? pzdr.
Agappe Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 donya napisał(a):Agappe napisał(a): ASHI Joko-inu, czerwona z białym, 11.02.2003 (ATO Kumade - JOKO Czech Jakobin)..................... Biedny psiak. :cry: :cry: Ale czy tak można z imienia i nazwiska - publicznie - na forum???? a katalog nie jest publicznie dostępny??? przeciez to są informacje z katalogu do którego teoretycznie każdy może mieć dostęp
Agappe Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Przyznawać mi się tutaj proszę, kto nie wysłał zdjęcia swojego pupila (pupili) :question: :pissed: i tym samym przyczynił się do tego, że nie będziemy mieli kalendarza z akitkami :cry: ja w tym roku nie wysyłałam.. wysyłałam rok temu i zdjęcie sie nie pojawiło, więc z tym roku sobie darowałam
Agappe Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Zgadza się. Czytam i oglądam Waszą Galerię stale i - nawiasem mówiąc - jestem pod wrażeniem. I nic nie słyszałam o kalendarzach. Ale ponieważ jest jeszcze sporo czasu, to może nie należy robić rabanu? Niech się Krzysztof wypowie, co? pzdr. a jeśli chodzi o spraw kalendarza to nawet ja pamiętem, ze temat był tu poruszany.. Krzysiek prosił o przesłanie zdjęc swoich psów tych co chcę.. a co do @ ja zadnego nie dostałam
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='"Agappe ja w tym roku nie wysyłałam.. wysyłałam rok temu i zdjęcie sie nie pojawiło, więc z tym roku sobie darowałam[/quote'] Ale chyba się nie obraziłaś? Może mimo wszystko warto wysłać zdjęcie, hm? Pzdr.
Kasia_i_Łukasz Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Ale ponieważ jest jeszcze sporo czasu, to może nie należy robić rabanu? Niech się Krzysztof wypowie, co? pzdr. Asiaczku rzeczywiście jest sporo czasu do kalendarza na 2007 rok (to ten, który ma być gotowy przed światówką), natomiast mail od Krzysztofa dotyczył kalendarza na 2006 rok :), więc chyba było o co robić raban ;)
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Zdążycie! Jak się chce, to się zawsze uda! :bigok: Pzdr.
Agappe Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Asiaczek napisał(a):[quote name='"Agappe ja w tym roku nie wysyłałam.. wysyłałam rok temu i zdjęcie sie nie pojawiło, więc z tym roku sobie darowałam[/quote'] Ale chyba się nie obraziłaś? Może mimo wszystko warto wysłać zdjęcie, hm? Pzdr. nie obraziłam sie
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 To i dobrze. A pogrzebiesz w swoich zdjęciach i wybierzesz jakieś ładniutkie foto Anatki? Szkoda, aby takiej laleczki nie było w kalendarzu, prawda? Pzdr.
Asiunia02 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ja wysłałam w zeszłym roku i nasza lala jest na kalenadrzyku, ale i w tym roku rowniez nie "nawaliłam" :)
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No, Agappe - do dziełą! Nie rezygnuj!!! Pzdr.
Musha Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 O ILE MNIE PAMIĘĆ NIE MYLI TO TEMAT ZDJĘĆ BYŁ NA TYM FORUM!!!!! Natomiast kalendaż można zrobić (ninimum 300 szt.)nawet na koniec roku ale jest jeden problem --- trzeba taką ilość sprzedać a to po zakończeniu sezonu wystawowego nistety jest trudne Krzysztof.
Asiaczek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Musha - jeżeli twierdzisz, że temat był, ja nie będę dyskutować. Może tak, może nie. Wydaje mi się natomiast, że taką informację warto kilkakrotnie powtarzać na forum, bo nie każdy czytuje minione posty, prawda? Zobacz sam, ile osób nic nie wie o kalendarzu, nie kojarzy tematu itp. To znaczy, że reklama tego kalendarza była niewystarczająca - bez obrazy. To moje zdanie. Pzdr.
christoph Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Na pocieszenie na mojej stronie w dziale Wystawy-Wykazy-2006 jest kalendarz użyteczny dla planów wystawowych. W tym kalendarzu równie dobrze mogę zamieścić zdjęcia innych akit, wystarczy przesłać na mój adres 1 fotkę, najlepiej w formacie poziomym, jpg 180x130. Ew. mogę sam obrobić. A z tym kalendarzem na Światówkę trzeba rzeczywiście się sprężyć, żeby mieć z czym się pokazać.javascript:emoticon(':terazpol:')
donya Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Agappe napisał(a):donya napisał(a):Agappe napisał(a): ASHI Joko-inu, czerwona z białym, 11.02.2003 (ATO Kumade - JOKO Czech Jakobin)..................... Biedny psiak. :cry: :cry: Ale czy tak można z imienia i nazwiska - publicznie - na forum???? a katalog nie jest publicznie dostępny??? przeciez to są informacje z katalogu do którego teoretycznie każdy może mieć dostęp Poczytaj sobie regulamin forum. A poza tym wysoki poziom kultury osobistej nakazuje pewne rzeczy przemilczeć. Nie sądzę aby właścicielka nie wiedziała co dzieje sie z jej psem.
Matagi Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Dostałam dzisiaj zdjęcia NAMI GO Matagiinu PL,córeczki Okiiego I Sake!!! :D :P Nami mieszka od miesiąca w Legnicy,ma kolegę akitę Platona i "zabawkę" sznaucerka miniaturę,którego imię....zapomniałam :oops: Jak widać na foteczkach, ma się całkiem dobrze,rezolutna i ....naukowa z niej panienka/czytać się uczy :lol: próbuje z rodzinką skontaktować sie przez skyp`a,a,że zima idzie ,zadbała też o obuwie i nakrycie głowy :lol: / :D :lol: :P
Matagi Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Jutro zaś wstaję :evil: o 3.30 :evil: i wyruszam z NAGATĄ GO Matagiinu PL do Warszawy.NAGATA czyli Agata w niedzielę jedzie pod Wrocław do nowego domku :D :P Będzie mieszkała...."na pałacach" :lol: :wink: .Nowi pańciuńkowie są właścicielami ośrodka wczasowego nad jeziorem,mieszkają w zabytkowym pałacu,który jest na terenie tegoż ośrodka,do biegania będzie miała 4 hektary super ogrodzonego terenu i będzia miała kumpla.....pięcioletniego akitę!!! :P :D A w sobotę spotykam się z Agappe,Anatą,Agnieszką ,Bimbomkiem!!! :D :P :D :P Ciekawam bardzo jak starsza koleżanka i kolega przyjmą Agatę :o :lol: Po 10.00 rano ruszamy do parku na harcowanie!!!! :lol: Cieszę się bardzo,że Agata będzie miała nowy domek,ale......tak smutno jest się rozstawać... :(
Asiunia02 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Matagi napisał(a): Wytrwały maluch :) Ja jak chciałam zrobic świąteczne zdjecia, czyli akitki z czapkami mikołaja to czapka szybciej znajdowała sie na ziemi niz ja zdarzyłam zrobic zdjecie.
Matagi Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Asiunia02 napisał(a):Matagi napisał(a): Wytrwały maluch :) Ja jak chciałam zrobic świąteczne zdjecia, czyli akitki z czapkami mikołaja to czapka szybciej znajdowała sie na ziemi niz ja zdarzyłam zrobic zdjecie. Hiiiii hiiiii! :lol: Znam ten ból,przerabiałam :lol: :wink: Myslałam,że szlag mnie trafi kiedy usiłowałam zrobić zdjęcia w czapkach mikołajowych :lol: :lol: :lol: ...ale się udało :wink: znalazłam sposób:trzeba zrobić malutkie dziureczki w czapce ,przewlec przez dziurki cieniutka żyłkę wędkarską,zawiązać pod brodą psa....i galopem cykać foteczki! :lol: :lol: :lol: Żyłki nie widać :wink:
weihaiwej Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 PIERWSZY ŚNIEG! Dzisiaj w Gliwicach Iru bawiła się w białym puchu :) Matagi, Agata będzie niedaleko Wrocławia? To super, może kiedyś się spotkamy :)
nice_girl Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Lilka, Fotki makitówki świetne!:fadein: :P :P :P Wychodzi na to, że mieszkam na jakimś drugim końcu świata. U mnie za oknem śniegu ani widu, ani słychu, a słońce pięknie świeci. :)
Asiunia02 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 matagi w tym roku jesli znow bede miec jakis problemy to spróbuje cos wykombinowac z twoim sposobem :) A swoim droga skad ty masz tyle czapek mikołajowych ??? JA TEZ CHCE SNIEG !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj w Poznaniu spadło w sumie troche, az z 3 mm :) ale widac, ze zima blisko ;) :) akitki bede w zywiole ;)
Asiaczek Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 A w W-wie rano trochę śnieg popruszył, a po 2-3 godzinach zniknął. Zostało tylko powietrze pachnące sniegiem, no i niebo śniegowe. dobre i to... Pzdr.
weihaiwej Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Asiunia! Dokładnie, wiem już oczym mówisz :) Iru szaleje na śniegu tak, że aż miło patrzeć - zresztą nie jest to obserwacja z boku... Biegam po puchu razem z nią :P Tak, po puchu! Bo w Gliwicach ciągle pada... i jest coraz bardziej miękko i biało :) Spryciula wyciąga mnie częściej na dwór teraz, a wraca baardzo niechętnie :lol:
Recommended Posts