Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Matagiinu - dzięki za link do strony tych ślicznych maluszków. Mam nadzieję, że rozłożenie płci w miocie nie zniechęci właścicieli do następnych posunięć hodowlanych... Maluchy = miśki-słodyśki. A ten jeden na czerwonej ringówce to... przechodzi ludzkie pojęcie. CUDO! Pzdr.
Matagi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagiinu - dzięki za link do strony tych ślicznych maluszków. Mam nadzieję, że rozłożenie płci w miocie nie zniechęci właścicieli do następnych posunięć hodowlanych... Maluchy = miśki-słodyśki. A ten jeden na czerwonej ringówce to... przechodzi ludzkie pojęcie. CUDO! Pzdr. Asiaczku! :P nie ma za co!Ja już z niecierpliwością czekam na foteczki malutkich basków,które mam nadzieję nam tutaj zaprezentujesz? :wink: :lol: :P Nigdy nie widziałam takich macipeńkich....ciekawam ich baaaaaaaardzo! :P :D :P :D
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Matagiinu - na zdjęcia moich maluchów trzeba jeszcze trochę poczekać; termin porodu przypada na 2-3 grudnia. Ale ponieważ Felka jest coraz grubsza i dopisuje jej apetyt, to termin ten może ulec skróceniu. A zdjęć raczej nie będę wklejać do tego topiku, bo mnie Moderator wyrzuci. W grupie PSY PIERWOTNE jest temat "Dumni tatusiowie i mamcie, czyli skąd..." - osoby zainteresowane niech tam zaglądną po 3 grudnia br. Coś powinno się pojawić... A teraz to trzymajcie kciuki za Felkę i jej maluchy. Pzdr.
Matagi Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Zajrzę na bank do "dumnych tatusiów..." A kciuki już trzymam za Felunię!!! :P :D :bigok: i za baskibobaski :baby: !!!! :P :D :P
Asiunia02 Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Akiciarze zrobcie cos z tym forum :) W koncu to Galeria !!!!!!!!!!!! Ja chce zdjecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :)
Asiaczek Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Asiunia02 - nie Ty jedna... Matagiinu - "baskibobaski" = bardzo podoba mi się to określenie. BRAWO!!! Pzdr.
Agappe Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Asiunia02 napisał(a):Akiciarze zrobcie cos z tym forum :) W koncu to Galeria !!!!!!!!!!!! Ja chce zdjecia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) :) chyba trzeba poczekać aż śnieg spadnie :)
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Akitki zakopały się w opadłych liściach i nie chcą zdjęć! Ale niech no tylko spadnie śnieg - oh, wtedy w Galerii zaroi się od cudownych fotek. Jestem pewna. pzdr.
Evelina Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Asiaczek napisał(a): A zdjęć raczej nie będę wklejać do tego topiku, bo mnie Moderator wyrzuci. W grupie PSY PIERWOTNE jest temat "Dumni tatusiowie i mamcie, czyli skąd..." - Nie wyrzuci lecz wytnie, przytnie, topik stosowny zalozy, wklei wyciete i wyda nakaz regularnego wklejania nowych zdjec 8)
Agappe Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Akitki zakopały się w opadłych liściach i nie chcą zdjęć! Ale niech no tylko spadnie śnieg - oh, wtedy w Galerii zaroi się od cudownych fotek. Jestem pewna. pzdr. moja sie zakopała w domowych pieleszach i odsypia kazdą noc gdzie ja chodze spać o 4 w nocy, a tata wstaje o 5-6 i wyciąga ją na spacer.. no powiedzcie sami jak można w takich warunkach funkcjonować?? :p a tak szczerze mówiąc to w taką przygnębiającą pogode - deszcz, bloto, mgła - nie warto wg. mnie robić zdjęc
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Evelina napisał(a):Asiaczek napisał(a): A zdjęć raczej nie będę wklejać do tego topiku, bo mnie Moderator wyrzuci. W grupie PSY PIERWOTNE jest temat "Dumni tatusiowie i mamcie, czyli skąd..." - Nie wyrzuci lecz wytnie, przytnie, topik stosowny zalozy, wklei wyciete i wyda nakaz regularnego wklejania nowych zdjec 8) Evelina - dzięki za pouczenie. :) Pzdr.
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a):Akitki zakopały się w opadłych liściach i nie chcą zdjęć! Ale niech no tylko spadnie śnieg - oh, wtedy w Galerii zaroi się od cudownych fotek. Jestem pewna. pzdr. moja sie zakopała w domowych pieleszach i odsypia kazdą noc gdzie ja chodze spać o 4 w nocy, a tata wstaje o 5-6 i wyciąga ją na spacer.. no powiedzcie sami jak można w takich warunkach funkcjonować?? :p a tak szczerze mówiąc to w taką przygnębiającą pogode - deszcz, bloto, mgła - nie warto wg. mnie robić zdjęc No widzisz, chciałaś rzeczy - jak się okazuje - niemożliwych. Poczekajmy na śnieg, to dopiero będzie dla wszystkich wielką frajdą! I meteorolodzy mówią, że to już niedługo. Tylko, czy można im wierzyć? A co na to górale? Pzdr.
Matagi Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Mam fotki z Poznania,mogę je wetknąć dla żądnych nowości :wink: tylko czy to nowość? :wink: Zdjęcia zrobiła forumowa Nice_girl :P ,za co jestem jej bardzo wdzięczna :D :P Kto jest na fotach niestety nie wszędzie jestem pewna,dlatego może ktoś opisze zdjątka.... :lol: Bardzo jestem ciekawa psa na 3 zdjęciu,a raczej jego właściciela :x albo on ślepy albo ...sadysta :evil: Jak można dopuścić do tego,żeby pies miał aż tak chorego.....no fiutka :o :evilbat: :evil:
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Matagiinu - myślisz, że teraz właściciel przyzna się do swojego psa? Najpierw spostponowałaś go i na dodatek potem stwierdziłaś, że psiak ma chorego "...no, fiutka". Pzdr.
Matagi Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagiinu - myślisz, że teraz właściciel przyzna się do swojego psa? Najpierw spostponowałaś go i na dodatek potem stwierdziłaś, że psiak ma chorego "...no, fiutka". Pzdr. Wątpię żeby właścicielem czy też handlerem była osoba z DGM,ale liczę na to,że może właśnie dogomaniacy będący w Poznaniu powiedza mi kim jest osoba "tak bardzo dbająca " :evil: :evilbat: o swoją akitę.Może kiedyś spotkam tego /chociaż sądząc po focie jest to TA/ właściciela i mu nagadam,a co !!!!,właśnie nagadam!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Asiunia02 Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 Mi sie wydaje ze to piesek z klasy posredniej. bo byly dwa: ten bialy co jest zdjeciu wyzej i drugi wlasnie czerwony i z tego co pamietam to był dosc wysoki wiec w sumie by pasował.
Asiaczek Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 No to sprawdźcie w katalogu, jak to było w kl. posredniej. I sprawa jasna. Pzdr.
Ziemniak Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 W posredniej byl Oda Nobunaga i to chyba on? Wystawial go Marcin, ktory nie jest wytrawnym handlerem :cry: - sedzia zwrocil uwage na ten fakt - co sie odbilo na ocenie koncowej. Prosze o wyrozumialosc dla chlopaka, bo sie dopiero uczy. Lilka ja juz mu nagadalem wiec oszczedz chlopa... :wink:
małgoooś Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ziemniak napisał(a):W posredniej byl Oda Nobunaga i to chyba on? Wystawial go Marcin, ktory nie jest wytrawnym handlerem :cry: - sedzia zwrocil uwage na ten fakt - co sie odbilo na ocenie koncowej. Prosze o wyrozumialosc dla chlopaka, bo sie dopiero uczy. Lilka ja juz mu nagadalem wiec oszczedz chlopa... :wink: Wyrozumiałość?????????????????? Przeciez tu nie chodzi o sposób wystawiania psa. Byłam na tej wystawie a ponieważ interesuje sie akitami - byłam przy ringu gdzie były wystawiane. Koszmar - jak mozna było psa w takim stanie pokazac na wystawie???????
Matagi Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Ziemniak napisał(a):W posredniej byl Oda Nobunaga i to chyba on? Wystawial go Marcin, ktory nie jest wytrawnym handlerem :cry: - sedzia zwrocil uwage na ten fakt - co sie odbilo na ocenie koncowej. Prosze o wyrozumialosc dla chlopaka, bo sie dopiero uczy. Lilka ja juz mu nagadalem wiec oszczedz chlopa... :wink: Marek! :P Ja Marcina oszczędzę :wink: ,bo ten pies z chorym fiutkiem to raczej nie Oda.Skoro to Marcin wystawiał Odę,to wątpię żeby nosił on pasek do portek z TAKĄ klamrą jak widać na zdjęciu :lol: :wink: Bardziej mi to pasuje na panienkę :wink: Hmmm....klamerka ozdobna,błyszcząca,laska zadbała o swój wygląd,a że pies ma chorego,to co taaaam.... :evil: :evil: :evil: :evil:
XXL Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 witka dawno mnie tu nie bylo :) spoko fotki :) ktos wystawial chorego psa ? :-?
Asiaczek Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Przeczytaj kilka postów wcześniej, a wszystko będzie jasne. To jak się nazywa ten drugi pies z pośredniej? Ktoś to wie? Pzdr.
Agappe Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 christoph napisał(a):PO - Amai Bakira, Ashi Joko-Inu, Fumiko Pa-Lis, Sujiwara Rilaf to chyba wszystko wyjaśni..
Agappe Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Asiaczek napisał(a):Przeczytaj kilka postów wcześniej, a wszystko będzie jasne. To jak się nazywa ten drugi pies z pośredniej? Ktoś to wie? Pzdr. Asiaczek Ziemniak ci już odpisał na to.. w pośredniej były 2 psy.. biały EBRO Porażynianka i czerwony ODA HOBUNAGA Halne Wzgórze syn Shoguna.. ale moge ręczyć głową, ze to nie był ODA, Anata przebawiła sie z nim pół wystawy i niejednokrotnie go widywałam do góry brzuchem :) a po za tym ODA inaczej wygląda
Agappe Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 małgoooś napisał(a):Ziemniak napisał(a):W posredniej byl Oda Nobunaga i to chyba on? Wystawial go Marcin, ktory nie jest wytrawnym handlerem :cry: - sedzia zwrocil uwage na ten fakt - co sie odbilo na ocenie koncowej. Prosze o wyrozumialosc dla chlopaka, bo sie dopiero uczy. Lilka ja juz mu nagadalem wiec oszczedz chlopa... :wink: Wyrozumiałość?????????????????? Przeciez tu nie chodzi o sposób wystawiania psa. Byłam na tej wystawie a ponieważ interesuje sie akitami - byłam przy ringu gdzie były wystawiane. Koszmar - jak mozna było psa w takim stanie pokazac na wystawie??????? to nie ODA!!!!! albo ktos kogoś nie zrozumiał albo nie dokładnie przeczytał.. chorym psem nie był pies z klasy pośredniej!!!! wg. był to pies z klasy otwartej ASHI Joko-inu, czerwona z białym, 11.02.2003 (ATO Kumade - JOKO Czech Jakobin), hod.Wiesław Kuśmierzak, wł.Klaudia Bentkowska
Recommended Posts