Asiaczek Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Agappe - fakt, misio pierwszej wody! To co? Bierzesz go/ją... wirtualnie? Pzdr.
Agappe Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 wirtualnie moge brać :p chociaż preferuje kolor czerwony, ale na halnym tyle tych maluchów bbyło, że nie dało sie jednego wybrać :p w jakiej hodowli te maleństwa sie urodziły??
Matagi Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 A dzisiaj są..... DARII IMIENINKI!!!!! STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZE AKITOŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :beerchug: :laola:
Asiunia02 Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 [quote name='Matagi']A dzisiaj są..... DARII IMIENINKI!!!!! STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZE AKITOŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :beerchug: :laola: Ja równiez sie dolaczam do zyczen !!!!!!!!!! Ale dodatkowo zycze Ci aby rodzice zgodzi sie na kolejna akitke :)
Agappe Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Lila dziękuję :)) Asiunia nie dziękuję :)) (nie chce zapeszać:p ) ps.będzie znana stawka na poznań czy raczej jest to nie możliwe przed wystawą?
Asiunia02 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Jesli da sie cos załatwic to napewno podam, ale ogolnie to nie podaja, ale sprobuje pociagnac za odpowiednie sznureczki :)
Asiaczek Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Matagi']A dzisiaj są..... DARII IMIENINKI!!!!! STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZE AKITOŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :beerchug: :laola: Dużo ... wszystkiego, a przede wszystkim akitek! Może to pręgusiowe maleństwo będzie Twoje? Pzdr.
weihaiwej Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Asiunia, specjalnie dla Ciebie Niagara Halne Wzgórze w szaleńczym pędzie :) (Mnie również ona się ogromnie podoba!) Agappe, spóźnione, acz szczere, serdeczne życzenia imieninowe - aby spełniły się Twoje marzenia akitowe... Twoje zdrowie! :popcorn:
Asiunia02 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='weihaiwej']Asiunia, specjalnie dla Ciebie Niagara Halne Wzgórze w szaleńczym pędzie :) (Mnie również ona się ogromnie podoba!) Niagara sie tak rzuca w oczy, ze to sie w głowie nie miesci wiec musi cos w niej byc :) Jest poprotsu piekna :) Czekam na wiadomosci, czy zostaje w Polsce bo chciałabym ja zobaczyc na zywo :) zapraszam na strone naszej wychowanki Chokai (www.akita.booot.pl). Chokai doczekała sie wreszcie pierwszych dzieci. Co prawda urodziły sie 2 pieski, ale takie kochaniutkie.
weihaiwej Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Asiunia, myślę (mam nadzieję), że Jola nie będzie miała mi za złe, jak zdradzę, że Niagarka zostaje u niej...:D Ja się bardzo z tego cieszę! :D :D :D
AKITY-HalneWzgórze Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Agatko-pewnie ,ze się nie gniewam Tak Niagara zostaje na Halnym,choć nie było to zaplanowane,jakiś czas była na sprzedaż,i nawet otarła sie o wyjazd do Francji,teraz już przesądzone-ZOSTAJE! i na pewno pojawi się na wystawach,więc Asiuniu zobaczysz ją kiedyś na żywo-a że ja wypatrzyłaś wśród wielu to powiem,że szczerze mnie zdziwiło :o -bo wiele na tej fotce ładnych akitek,ale jej pierwszej z rodzeństwa stanęły uszka-może dlatego bardziej wpadła w oko? :P -za pare dni wkleję parę "hiszpańskich" akitek na dowód,że nie tylko Niagarka jest ładniutka. Mamy tu na Halnym od miesiąca przepiękną pogodę ,jak na zamówienie,daje to wielkie możliwości pracy z malcami w plenerze(bo nie tylko harcują beztrosko) pogoda sprzyjała też setkom fotek,jakie poczyniłam obserwując malce i ganiając za nimi,może w zimowe wieczory czasem coś wstawię na razie tylko łepetyna Niagarki dla zainteresowanych jej akicią osóbką no i nie moge się oprzeć przed pokazaniem akciego ogródka,w pięknej jesiennej scenerii. Też życzę Darii wymarzonego pupila :D Dziękuję wszystkim za pochwałę ogrodu,którym się spodobał,dzięki !,no i pewnie to mnie też skłoniło do wstawienia tych wyżej fotek. pozdrawiam serdecznie Ps. Pręguski prześliczne! a ten wskazany przez Darię w szczególności - :roll: :P gratulacje! czy to tajemnica ,kto jest tatusiem? bo ja się domyśliłam :wink: no i ukłony dla mamusi też na pewno jest świetna!
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Oj, dajcie dane rodziców tego pręguska, co tak zauroczył Darię! Ja z tych mało wiedzących o akitach, i żeby tak rozpoznawać rodziców, to mi jeszcze duuużo brakuje. Proszę. Pzdr.
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 ojcem pręgusków jest zapewne Ch.Pl, Zw.Kl'05 TANOSHIMI Go Dogutti... ale matką nie mam pojecia kto jest i w jakiej hodowli sie urodziły też nie wiem Asiaczku jak już pisałam ja preferuje jednak czerwone misiaczki.. a moje marzenia niestety są bardziej egzotyczne i wybiegają po za granice naszego kraju (przez co są i droższe).. a po za tym.. misia to jak będę brała to na wakacje.. w roku studenckim nie będę miała tyle czasu żeby móc małego w pełni wychować tak jak należy.. dziękuje wszystkim za życzenia :)
Asiunia02 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Mi wpadła w oko, bo poprostu jest piekna :) Jest w miocie jeszcze kilka ciekawych, ale ja zawsze skłaniam sie do tych wyrozniajacych sie. Tak samo bylo z nasza Chikaka. Od pierwszych swoich dni byla inna niz reszta. Nasz wybor, jak i ten o pozostaniu w hodowli Niagary to sa swietne decyzje :) Bardzo dobry wybor !!!!! Ciesze sie bardzo, ze bede mogla sledzic jej karriere :)
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 czym były wstawiane zdjęcia z wystawy w Legionowie??? ja juz nie pamiętam.. a udało mi sie zaoszczędzić troszke czasu i po miesiącu przerzuciłam te zdjecia na komputer (a wymagało to tylko włożenia karty do drukarki i przekopiowanie ich na dysk:p ) ktoś jest nimi zainteresowany??
Musha Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 DARIA!!!! wszystkiego naj zdrowia szczęścia sto lat życia może wódki do wypicia!!!!!!! A teraz nie pytaj się tylko wstawiaj legionowo
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 wstawiam wszystkie.. w wielkości którą mam, bez zadnych podpisów, nie obrobione.. (zaszalałam dziś z czasem, ale zdjec już obrobić nie zdołam)jak ktoś chce jakieś zdjecia wykorzystać gdzieś to bardzo prosze <chris możesz np dodać do fotek z wystaw na Twoje stronie:) ) Nowy dwór MAzowiecki 2.X.2005 PSY młodzież otwarta championy suki otwarta porównanie o BOBa
Asiunia02 Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Agappe']no to zgadujcie która to jest Anata :) Anatka gryzue płotek ?? Zgadłam ?? A na koljenych zdjeciach jest w srodku :)
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 nie :p ani jedna ani druga odpowiedź nie jest dobra :p
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 aaa jeszcze jedno.. jedyną osobą która dobrze wskazała jak do tej pory był mój tata ( ja też sie pomyliłam:p )
Asiaczek Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Agappe - tatusia widziałam w Łodzi i rzeczywiście wart grzechu! A co do Anaty - to może druga z lewej na I zdjęciu? Ja zupełnie nie wiem, strzelam! pzdr.
Agappe Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='Asiaczek']Agappe - tatusia widziałam w Łodzi i rzeczywiście wart grzechu! A co do Anaty - to może druga z lewej na I zdjęciu? Ja zupełnie nie wiem, strzelam! pzdr. drugą z lewej to własnie wskazała Asiunia.. i mówiła że to nie ta.. obgryzajaca siatkę to sunia ASHITA a tata jako jedyny nie lubi wystaw jako jedyny nie chciał psa i jako jedyny kompletnie sie na nich nie zna :p może na zdjęciu serduszko mu podpowiedziało? :)
Recommended Posts