Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wirtualnie moge brać :p chociaż preferuje kolor czerwony, ale na halnym tyle tych maluchów bbyło, że nie dało sie jednego wybrać :p

w jakiej hodowli te maleństwa sie urodziły??

Posted

[quote name='Matagi']A dzisiaj są.....

DARII IMIENINKI!!!!!

STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZE AKITOŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :beerchug: :laola:

Ja równiez sie dolaczam do zyczen !!!!!!!!!! Ale dodatkowo zycze Ci aby rodzice zgodzi sie na kolejna akitke :)

Posted

Lila dziękuję :))
Asiunia nie dziękuję :)) (nie chce zapeszać:p )

ps.będzie znana stawka na poznań czy raczej jest to nie możliwe przed wystawą?

Posted

[quote name='Matagi']A dzisiaj są.....

DARII IMIENINKI!!!!!

STO LAT,STO LAT!!!!!!!!!!!!!!! NAJLEPSZE AKITOŻYCZENIA!!!!!!!!!!!!! :smilecol: :beerchug: :laola:
Dużo ... wszystkiego, a przede wszystkim akitek! Może to pręgusiowe maleństwo będzie Twoje?
Pzdr.

Posted

Asiunia, specjalnie dla Ciebie Niagara Halne Wzgórze w szaleńczym pędzie :) (Mnie również ona się ogromnie podoba!)

Agappe, spóźnione, acz szczere, serdeczne życzenia imieninowe - aby spełniły się Twoje marzenia akitowe... Twoje zdrowie! :popcorn:

Posted

[quote name='weihaiwej']Asiunia, specjalnie dla Ciebie Niagara Halne Wzgórze w szaleńczym pędzie :) (Mnie również ona się ogromnie podoba!)

Niagara sie tak rzuca w oczy, ze to sie w głowie nie miesci wiec musi cos w niej byc :) Jest poprotsu piekna :) Czekam na wiadomosci, czy zostaje w Polsce bo chciałabym ja zobaczyc na zywo :)

zapraszam na strone naszej wychowanki Chokai (www.akita.booot.pl). Chokai doczekała sie wreszcie pierwszych dzieci. Co prawda urodziły sie 2 pieski, ale takie kochaniutkie.

Posted

Agatko-pewnie ,ze się nie gniewam
Tak Niagara zostaje na Halnym,choć nie było to zaplanowane,jakiś czas była na sprzedaż,i nawet otarła sie o wyjazd do Francji,teraz już przesądzone-ZOSTAJE! i na pewno pojawi się na wystawach,więc Asiuniu zobaczysz ją kiedyś na żywo-a że ja wypatrzyłaś wśród wielu to powiem,że szczerze mnie zdziwiło :o -bo wiele na tej fotce ładnych akitek,ale jej pierwszej z rodzeństwa stanęły uszka-może dlatego bardziej wpadła w oko? :P -za pare dni wkleję parę "hiszpańskich" akitek na dowód,że nie tylko Niagarka jest ładniutka.

Mamy tu na Halnym od miesiąca przepiękną pogodę ,jak na zamówienie,daje to wielkie możliwości pracy z malcami w plenerze(bo nie tylko harcują beztrosko)

pogoda sprzyjała też setkom fotek,jakie poczyniłam obserwując malce i ganiając za nimi,może w zimowe wieczory czasem coś wstawię

na razie tylko łepetyna Niagarki dla zainteresowanych jej akicią osóbką

no i nie moge się oprzeć przed pokazaniem akciego ogródka,w pięknej jesiennej scenerii.

Też życzę Darii wymarzonego pupila :D
Dziękuję wszystkim za pochwałę ogrodu,którym się spodobał,dzięki !,no i pewnie to mnie też skłoniło do wstawienia tych wyżej fotek.
pozdrawiam serdecznie

Ps. Pręguski prześliczne! a ten wskazany przez Darię w szczególności - :roll: :P gratulacje! czy to tajemnica ,kto jest tatusiem? bo ja się domyśliłam :wink: no i ukłony dla mamusi też na pewno jest świetna!

Posted

Oj, dajcie dane rodziców tego pręguska, co tak zauroczył Darię!
Ja z tych mało wiedzących o akitach, i żeby tak rozpoznawać rodziców, to mi jeszcze duuużo brakuje. Proszę.
Pzdr.

Posted

ojcem pręgusków jest zapewne Ch.Pl, Zw.Kl'05 TANOSHIMI Go Dogutti... ale matką nie mam pojecia kto jest i w jakiej hodowli sie urodziły też nie wiem

Asiaczku jak już pisałam ja preferuje jednak czerwone misiaczki.. a moje marzenia niestety są bardziej egzotyczne i wybiegają po za granice naszego kraju (przez co są i droższe)..
a po za tym.. misia to jak będę brała to na wakacje.. w roku studenckim nie będę miała tyle czasu żeby móc małego w pełni wychować tak jak należy..

dziękuje wszystkim za życzenia :)

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']

Mi wpadła w oko, bo poprostu jest piekna :) Jest w miocie jeszcze kilka ciekawych, ale ja zawsze skłaniam sie do tych wyrozniajacych sie. Tak samo bylo z nasza Chikaka. Od pierwszych swoich dni byla inna niz reszta. Nasz wybor, jak i ten o pozostaniu w hodowli Niagary to sa swietne decyzje :) Bardzo dobry wybor !!!!! Ciesze sie bardzo, ze bede mogla sledzic jej karriere :)

Posted

czym były wstawiane zdjęcia z wystawy w Legionowie??? ja juz nie pamiętam.. a udało mi sie zaoszczędzić troszke czasu i po miesiącu przerzuciłam te zdjecia na komputer (a wymagało to tylko włożenia karty do drukarki i przekopiowanie ich na dysk:p )
ktoś jest nimi zainteresowany??

Posted

DARIA!!!!
wszystkiego naj zdrowia szczęścia sto lat życia może wódki do wypicia!!!!!!!

A teraz nie pytaj się tylko wstawiaj legionowo

Posted

wstawiam wszystkie.. w wielkości którą mam, bez zadnych podpisów, nie obrobione.. (zaszalałam dziś z czasem, ale zdjec już obrobić nie zdołam)jak ktoś chce jakieś zdjecia wykorzystać gdzieś to bardzo prosze
<chris możesz np dodać do fotek z wystaw na Twoje stronie:) )

Nowy dwór MAzowiecki 2.X.2005
PSY
młodzież

otwarta

championy

suki
otwarta

porównanie o BOBa

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - tatusia widziałam w Łodzi i rzeczywiście wart grzechu!

A co do Anaty - to może druga z lewej na I zdjęciu? Ja zupełnie nie wiem, strzelam!
pzdr.

drugą z lewej to własnie wskazała Asiunia.. i mówiła że to nie ta.. obgryzajaca siatkę to sunia ASHITA

a tata jako jedyny nie lubi wystaw jako jedyny nie chciał psa i jako jedyny kompletnie sie na nich nie zna :p może na zdjęciu serduszko mu podpowiedziało? :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...