Kasia_i_Łukasz Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Kasiu foty rewelacyjne !! :D :lol: :) :D :lol: :) Teraz koniecznie musicie pomyśleć o własnej stronce www, skoro zwierzyniec powiększa się w takim tempie :D Ps. małe sprostowanie, od teraz o Konni będę mówić Koniczi gdyż tak została ochrzczona przez Pańcię :D
Ka$iaN. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Asiunia02'] Nawet gdybym nie widziała jak wyglada Kasia to po tym zdjeciu od razu bym wiedziała, z kims ja szukac :) Kasiunia ty jak zwykle przytulasz bialaski :) Asiunia i Asiaczek o białaskę do zdjęcia prawie się pobiłam z drugą Kasią :wink: :) Tak bylo, a tutaj mam dowod, ze biale cudo chcialo isc do mnie :P
AKITY-HalneWzgórze Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Ka$iaN.']Wstawiam obiecane zdjecia z zabaw kocio-akicich. UWAGA-Niektore sceny są drastyczne! -Niezła historia! Tylko chwilę się zdrzemnęłam a już nabroiłaś! -...teraz kotek nie ma ucha!
AKITY-HalneWzgórze Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Ka$iu,sory za przeróbkę-tak mnie korciło,że poczyniłam takową:P :lol: :oops: -dla niezorientowanych -czytajcie posty wyżej
AKITY-HalneWzgórze Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Asiunia02'] Czy ta myslaca psinka to sunia czy piesek?? to sunia,niniejszym przedstawiam :NIAGARĘ Halne Wzgórze: a tu w kooperacji z siostrą -Nagasaki-najbardziej lubimy mniej dozwolone zabawki :wink: te dozwolone sa nudnawe :wink: a to pare fotek dla lubiących biel,szczególnie z pozdrowieniami dla KaŚ
Ka$iaN. Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Ka$iu,sory za przeróbkę-tak mnie korciło,że poczyniłam takową:P :lol: :oops: -dla niezorientowanych -czytajcie posty wyżej Bardzo fajna przeróbka:)) Nie zauważyłam tego odgryzionego ucha - musze obejrzec wnikliwie kota;)
AKITY-HalneWzgórze Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='donya']Śliczne maluchy. :P :P :P Życzę wszystkim szczęścia na nowej drodze życia - z akitką :P :P Jola- będę baaardzo wdzięczna za zdjęcie Bushi'ego Tozamy Tak się przyzwyczaiłam,że to Kasia i Łukasz używaja kolorowych dużych czcionek,że byłam przekonana,iż to oni prosza o fotkę Bushiego! -no i kolejne faux pas poczyniłam :oops: ponieważ dzisiaj mam taki forumowy czas, to wkleję te fotki tutaj,a Ty sobie pobierzesz. To fotki z 99roku,jedyne z Bushi'm,jakie posiadam,a posiadam je dlatego,że pan ,który nabył Torę Halne Wzgórze(siostra Thayli),był zaprzyjaźniony z właścicielem Bushiego i Akari (pan Motyka z Czech) i spotykali się ,by pieski razem się bawiły,pewnie do pewnego czasu zanim Tora dojrzała i przestały się kumplować.
AKITY-HalneWzgórze Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Ka$iaN.'][quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Ka$iu,sory za przeróbkę-tak mnie korciło,że poczyniłam takową:P :lol: :oops: -dla niezorientowanych -czytajcie posty wyżej Bardzo fajna przeróbka:)) Nie zauważyłam tego odgryzionego ucha - musze obejrzec wnikliwie kota;) Czyżbyśmy mieli do czynienia z bezkrwawą amputacją? :lol: - bylaby to sensacja na skalę światową!!! Macie cudownego kotka!!!!!! :P niesłychanie cierpliwie znosi akcie karesy,a wiemy wszyscy,że nie są zbyt delikatne(nasz za złapanie za ogon bije akitki po pyszczkach,nie czeka na dalszy ciąg) :D Musicie zrobić jakąs fajną fotkę z Waszymi gęgawami,choć musicie pewnie zachować ostrożność,bo mogłoby się to źle skończyć dla Lisicy. Szkoda,że muszą teraz siedzieć w zamknięciu(Gęgawy) :cry: ,moje kury od soboty też idą do "aresztu" :wink: Naoglądałam się dzisiaj fot i naczytałam,niemalże do syta :lol: :P :D :o Dziekuję także Kasi i Łukaszowi,szczególnie fotka biegnących akiciątek za Ryoko wybitnie mi się spodobała! :D Wkleiłam fotki z Waszej wizyty na halnym,by Was ośmielić,bo pamiętam,jak wołałam,że prosze o cenzurę(bałam się,zeby na fotach nie było mojej-mało akiciej w wyrazie twarzy-choć po tylu latach powinnam już być "dostosowana" :wink: ) Wczoraj skończyły sie wieści o IRU-AGATKO-zmiłuj się-plis,choć o smska! Konniczi też milczą,maja teraz ,co robić,jak nie mieli przez ponad miesiąc żadnej to teraz mają niejako na nowo dwie! :P :lol: :D -może Kasia i Łukasz czasem wkleją jakąś fotkę także ich akitek(Konniczczich)? :roll: Nawrzucałam dzisiaj postów,odrabaijąc zaległości,bo znowu na jakiś czas zniknę-a mam ,co robić :P :wink: - i mam nadzieję,że nie zemdliło wszystkich?! Mam nadzieję,że Kitsune będzie kiedyś grzeczną ,miłą akitką i spełni Wasze marzenia :P Czasami ślijcie maila Pozdrowienia dla wszystkich DOGOMANIAKÓW!!!! Asiunia-a cóż ogród! -ogród sobie dostosowały do swoich potrzeb,ale o tym innym razem,na razie tylko to foto
wojtek_kasia_i_akity Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Kasiu foty rewelacyjne !! :D :lol: :) :D :lol: :) Teraz koniecznie musicie pomyśleć o własnej stronce www, skoro zwierzyniec powiększa się w takim tempie :D Ps. małe sprostowanie, od teraz o Konni będę mówić Koniczi gdyż tak została ochrzczona przez Pańcię :D prace nad www trwają a bedzie troszke inna niż wiekszosc bo poza wiadomosciami o naszym zwierzyncu postaramy sie wykorzystac nasze małe doswiadczenie zawodowe poniekąd ,w dziedzinie zdrowia i podzielic sie ta wiedza z chetnymi ,oczywiscie z naciskiem na zdrowie u akit ,prace trwają a co z tego wyniknie to obaczymy.....
Matagi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Piękne zdjęcia,piękne szczenięta!!!! :D :P :D :P :D Niech się zdrowo chowają i powolutku rosną :wink: :lol: /takie małe są najfajniesze :lol: /!!! Jola! :P och jak pięknie na Halnym......!!!!! :D :P :D :P
weihaiwej Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Oto najświeższe zdjęcia Iru :) Jestem szczęśliwa, bo stanęły jej uszka! W przeciągu jednej nocy :o A wczoraj jeszcze wyglądałam tak (marchewka to najlepszy gryzak :P )
Daisunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 :o Weihaiwej Jejuuuuuu jaaakie cudenko !! mieszkasz we Wroclawiu ??
weihaiwej Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 niunka91, dzięki! Ten słodki misiak nie śpi dziś od 6 rano i rozrabia jak pijany zając :P Daisunia! Tak, obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam w Gliwicach - u rodziców i w Krakowie - na studiach :D
ewelinabuck Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 jaki slodki pysiek :D widac ze dziewczynka dba o swoja figure :lol:
Daisunia Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='weihaiwej']niunka91, dzięki! Ten słodki misiak nie śpi dziś od 6 rano i rozrabia jak pijany zając :P Daisunia! Tak, obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale często bywam w Gliwicach - u rodziców i w Krakowie - na studiach :D już do ciebie PW napisalam ;) jak dobrze pojdzie to w okolicach wroclawia w listopadzie :D
Asiaczek Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 Zdjęcia - super! Te z kotem "uszno-bezusznym" też. Ja sama mam persy w domu i rzeczywiście nieraz te ich zabawy wyglądaja baardzo krwawo. Ale - cieszmy się - że tylko wyglądają! Ogród ze schodami z kamieni - pomysł na "piątkę"!!! Maluchy - smakoszki, tylko chrupać!!! Wszystkie. A ile jeszcze ich zostało? Pzdr.
Asiunia02 Posted October 22, 2005 Posted October 22, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze'] Czy ta myslaca psinka to sunia czy piesek?? to sunia,niniejszym przedstawiam :NIAGARĘ Halne Wzgórze A czy moje cudenko zostaje w Polsce ??? Bardzo bym ja chciała, zobaczyc na zywo, nie tylko jako szczeniaczka :)
Agappe Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 co tu taka cisza??? :( jejj ja w końcu mam zdjęcie małej 6tygodniowej anatki!!!! :))) była przepięknaa!!! :)
Asiunia02 Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Daria na co czekasz wstawiaj je na dogo !!!!!!!
kadziumia Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Za to ja dla odmiany i jao przerywnik wstawiam Wam kilka zdjęć małych pręgusków urodzonych w "szczecińskiem": mfg
Agappe Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 [quote name='Asiunia02']Daria na co czekasz wstawiaj je na dogo !!!!!!! najpierw musze zawojować ze skanerem :p Jolu robisz piękne zdjecia już pomijając te małe piękności które na nich sa :) nawet moja mama była zachwycona :) i z coraz większym entuzjazmem ogląda zdjecia małych akit... może więc cos uda się wymyśleć.. :)
Asiaczek Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Najbardziej podoba mi się "W pogoni za Ryoko" i "Akitki z lotu ptaka". Bomba!!! No i te pręguski Kadziumiowe! Pzdr.
Asiunia02 Posted October 24, 2005 Posted October 24, 2005 Preguski sa cudne :) Widac u nich krew ojca. Ten jeden bedzie 100% tatus. Fajnie, bedzie kolorowiej na wystawach. teraz trzeba znow wrocic do białasków.
Recommended Posts