Agappe Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 ale ona już duuuuuża :))) a widze że zabawa była przednia.. akity bardzo lubią zmieniać kolor :)
Asiunia02 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] to zdjecie obowiazkowo wrzucamy na strone.
Asiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Asiunia02'][quote name='Kasia_i_Łukasz'] to zdjecie obowiazkowo wrzucamy na strone. Piękne, akitowe brudaski!:)) Pzdr.
Asiaczek Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 A czy możecie wstawić na forum zdjęcia tej cudem odnalezionej suni? Ja jej chyba jeszcze nie widziałam:( No i oczywiście, bardzo się cieszę, że jeszcze jeden zaginiony psiak odnalazł drogę do domu:)) Pzdr.
Matagi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nooooooo,na reszcie mam komputer! :lol: Mieć to może i miałam od soboty,ale stał sobie tylko i tyle :-? Złapałam super wirusa :evilbat: :evil: ,o super nazwie:BLOODHOUND!!! :evil: ,trzeba było wsio wywalać,czyścić,instalować od nowa :evil: .Na razie chodzi :lol: Ciesze się bardzo,że Bashi się odnalazła!!!! :D :P ,że Weihaiwej będzie miała już za moment makitkę,że Asztar i białaska to super brudaski!!! :wink: :lol: :wink: :lol: /super fotki!!!! :P /. Yahoo,nie daruj debilom z budowy!!!! Idę teraz poczytać dogo,nie było mnie tu trochę..... 8)
wojtek_kasia_i_akity Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='"Kasia_i_Łukasz"'][size=24][b]KOCHANI AKITOMANIACY !! No to terza bedzie sie działo.Miała byc jedna akita a śa dwie ale super ze Baha wróciła do domku.A nasz potwór przechodzi sam siebie zdemolował dom i okolice,koty porozstawiane po kątach a Ushi jest wiecznie napadana i gryziona.Kitsu po 2 dniach jest tak beszczelna ze nawet warczy jak je i ktos dotyka miske ,włącznie z nami i ciągle gryzie.......wszystko i wszystkich .Pozdrawiam i ide walczyc o kawałek łóżka dla siebie bo konkurencja wzrasta.
Matagi Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='"wojtek_kasia_i_akity"'][quote name='Kasia_i_Łukasz'][size=24][b]KOCHANI AKITOMANIACY !! No to terza bedzie sie działo.Miała byc jedna akita a śa dwie ale super ze Baha wróciła do domku.A nasz potwór przechodzi sam siebie zdemolował dom i okolice,koty porozstawiane po kątach a Ushi jest wiecznie napadana i gryziona.Kitsu po 2 dniach jest tak beszczelna ze nawet warczy jak je i ktos dotyka miske ,włącznie z nami i ciągle gryzie.......wszystko i wszystkich .Pozdrawiam i ide walczyc o kawałek łóżka dla siebie bo konkurencja wzrasta. Hiiiiiiii hiiiiiiii :lol: Super macie! :lol: :wink: U nas w łóżku śpi BABA,rano wpada NAGATA,a później OKII,kiedy Darek wstanie :lol: Najgorsze jest to,że one wszystkie uważają ,że w łóżku jest najlepiej się bawić :lol: A zabawki też należy przynosić do łóżka......i układać na mnie 8) :wink: :lol:
Asiunia02 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Nasz rychu czyli Akuma (pregusek) na noc swoja ulubiona piszczaca zabawke (różowego jezyka) zazwyczaj ma chowana, a spi razem ze mna w lozku. I jesli w nocy mu cos nie odpowiada to wchodzi pod kołderke i spi jak dziecko pod kołderka z głowka na poduszcze. Moze kiedys uda sie mi zrobic jego takie zdjecie, bo zazwyczaj jak ktos wchodzi do pokoju to od razu staje i nie da mu sie zrobic zdjecia w takien pozie.
donya Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Spanie w łózku to dla akity rzecz naturalna :wink: U mnie zwierzyniec (Bimbo i 2 koty) wieczorem maszeruje do mojego łóżka, rozkłada sie tak aby głowy na poduszkach ułozyć i udają, że mocno śpią. Nic nie widzą i nie słyszą. :wink: A zabawki to też normalka. A jeszcze koty się starają i dosyć często znajduję muchy albo inne robactwo na moich poduszkach.
donya Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Mam wielka prośbę. Jeżeli ktoś posiada zdjęcie psa BUSHI TOZAMA i może je udostepnić to baaaaaaaaaaardzo prosze o przesłanie na maila aga@izz.waw.pl
Kasia_i_Łukasz Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Asiunia02'][quote name='Kasia_i_Łukasz'] to zdjecie obowiazkowo wrzucamy na strone. Zgadzam się z Tobą Asiu :D
Kasia_i_Łukasz Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='Asiaczek']A czy możecie wstawić na forum zdjęcia tej cudem odnalezionej suni? Ja jej chyba jeszcze nie widziałam:( No i oczywiście, bardzo się cieszę, że jeszcze jeden zaginiony psiak odnalazł drogę do domu:)) Pzdr. Asiaczek jedyne zdjęcia BASHI jakie posiadam umieściłam w tym topiku: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26548&postdays=0&postorder=asc&start=0 Ona dopiero raz była wystawiana, w tym roku w Katowicach, więc rzeczywiście mogłaś nie widzieć jej wcześniej.
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Zajrzałam, widziałam i dziekuję. Pozdrowienia dla Sylwii, oby już nigdy nie powtórzyła się taka sytuacja! Pzdr.
Agappe Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 donya napisał(a):Spanie w łózku to dla akity rzecz naturalna :wink: U mnie zwierzyniec (Bimbo i 2 koty) wieczorem maszeruje do mojego łóżka, rozkłada sie tak aby głowy na poduszkach ułozyć i udają, że mocno śpią. Nic nie widzą i nie słyszą. :wink: A zabawki to też normalka. A jeszcze koty się starają i dosyć często znajduję muchy albo inne robactwo na moich poduszkach. to ja mam chyba nienormalną akitę.. moja wytrzymuje w łóżku ze mną jakieś 5 min.. z ojcem troche dłuzej bo wieksze łóżko, ale wiecej niż 30 min nie zostaje :( dostałam wybrakowany egzemplarz bez opcji łóżko ;p
Asiunia02 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Kolejny Hit!!! Chikaka nauczyla sie czegos nowego !! :) :) :) Siedzac na kanapie, słysząc słowo MOKRO nie zejdzie z kanapy. To jest dla niej znak, że jest swiezo umyta podłoga i mozna sie poslizgnac :) A ze Chikaka jest bardzo przezorna i nie ryzykuje np. skreceniem nozki. takie te nasze psiska sa madre :)
donya Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Agappe napisał(a):donya napisał(a):Spanie w łózku to dla akity rzecz naturalna :wink: U mnie zwierzyniec (Bimbo i 2 koty) wieczorem maszeruje do mojego łóżka, rozkłada sie tak aby głowy na poduszkach ułozyć i udają, że mocno śpią. Nic nie widzą i nie słyszą. :wink: A zabawki to też normalka. A jeszcze koty się starają i dosyć często znajduję muchy albo inne robactwo na moich poduszkach. to ja mam chyba nienormalną akitę.. moja wytrzymuje w łóżku ze mną jakieś 5 min.. z ojcem troche dłuzej bo wieksze łóżko, ale wiecej niż 30 min nie zostaje :( dostałam wybrakowany egzemplarz bez opcji łóżko ;p Wymień :wink: Jak wrócimy ze spaceru to wstawię zdjęcie - znowy mam aparat :P :P
wojtek_kasia_i_akity Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Agappe napisał(a):mówisz, że mam na lepszy model wymienić? :) Wymien a wybrakowaną wystaw na aukcje na dogo manie znajdą sie chetni nawet bez opcji łóżko.......chetnie przygarniemy
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Jak będziesz dawać swoją sunię na aukcję, to - po znajomości - daj nam znać jako pierwszym; chetni sie na pewno znajdą :D Pzdr.
donya Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Mój zwierzyniec w ilości dwóch sztuk tak spędza wolny czas
Asiaczek Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 No, no, no... I ten też na łóżku. Ładne rzeczy się dzieją w tym akitkowym świecie. Tylko Agappe ma jakąś wyłamującą się suczkę... Na Allegro z nią! Pzdr.
Matagi Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 [quote name='donya']Mój zwierzyniec w ilości dwóch sztuk tak spędza wolny czas Chaa chaaaaaaa! :lol: Bimbomek w swoim żywiole :lol: :wink: Ale,ale....a koci dyrektor nie spoufala się z pospólstwem?On tak oddzielnie?
Agga Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 donya widze, że twój zwierzyniec całkiem dobrze się dogaduje...
Recommended Posts