Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy możecie wstawić na forum zdjęcia tej cudem odnalezionej suni? Ja jej chyba jeszcze nie widziałam:(
No i oczywiście, bardzo się cieszę, że jeszcze jeden zaginiony psiak odnalazł drogę do domu:))
Pzdr.

Posted

Nooooooo,na reszcie mam komputer! :lol: Mieć to może i miałam od soboty,ale stał sobie tylko i tyle :-? Złapałam super wirusa :evilbat: :evil: ,o super nazwie:BLOODHOUND!!! :evil: ,trzeba było wsio wywalać,czyścić,instalować od nowa :evil: .Na razie chodzi :lol:
Ciesze się bardzo,że Bashi się odnalazła!!!! :D :P ,że Weihaiwej będzie miała już za moment makitkę,że Asztar i białaska to super brudaski!!! :wink: :lol: :wink: :lol: /super fotki!!!! :P /.
Yahoo,nie daruj debilom z budowy!!!!
Idę teraz poczytać dogo,nie było mnie tu trochę..... 8)

Posted

[quote name='"Kasia_i_Łukasz"'][size=24][b]KOCHANI AKITOMANIACY !!
No to terza bedzie sie działo.Miała byc jedna akita a śa dwie ale super ze Baha wróciła do domku.A nasz potwór przechodzi sam siebie zdemolował dom i okolice,koty porozstawiane po kątach a Ushi jest wiecznie napadana i gryziona.Kitsu po 2 dniach jest tak beszczelna ze nawet warczy jak je i ktos dotyka miske ,włącznie z nami i ciągle gryzie.......wszystko i wszystkich .Pozdrawiam i ide walczyc o kawałek łóżka dla siebie bo konkurencja wzrasta.

Posted

[quote name='"wojtek_kasia_i_akity"'][quote name='Kasia_i_Łukasz'][size=24][b]KOCHANI AKITOMANIACY !!
No to terza bedzie sie działo.Miała byc jedna akita a śa dwie ale super ze Baha wróciła do domku.A nasz potwór przechodzi sam siebie zdemolował dom i okolice,koty porozstawiane po kątach a Ushi jest wiecznie napadana i gryziona.Kitsu po 2 dniach jest tak beszczelna ze nawet warczy jak je i ktos dotyka miske ,włącznie z nami i ciągle gryzie.......wszystko i wszystkich .Pozdrawiam i ide walczyc o kawałek łóżka dla siebie bo konkurencja wzrasta.

Hiiiiiiii hiiiiiiii :lol: Super macie! :lol: :wink: U nas w łóżku śpi BABA,rano wpada NAGATA,a później OKII,kiedy Darek wstanie :lol: Najgorsze jest to,że one wszystkie uważają ,że w łóżku jest najlepiej się bawić :lol: A zabawki też należy przynosić do łóżka......i układać na mnie 8) :wink: :lol:

Posted

Nasz rychu czyli Akuma (pregusek) na noc swoja ulubiona piszczaca zabawke (różowego jezyka) zazwyczaj ma chowana, a spi razem ze mna w lozku. I jesli w nocy mu cos nie odpowiada to wchodzi pod kołderke i spi jak dziecko pod kołderka z głowka na poduszcze.
Moze kiedys uda sie mi zrobic jego takie zdjecie, bo zazwyczaj jak ktos wchodzi do pokoju to od razu staje i nie da mu sie zrobic zdjecia w takien pozie.

Posted

Spanie w łózku to dla akity rzecz naturalna :wink:
U mnie zwierzyniec (Bimbo i 2 koty) wieczorem maszeruje do mojego łóżka, rozkłada sie tak aby głowy na poduszkach ułozyć i udają, że mocno śpią. Nic nie widzą i nie słyszą. :wink:
A zabawki to też normalka. A jeszcze koty się starają i dosyć często znajduję muchy albo inne robactwo na moich poduszkach.

Posted

[quote name='Asiaczek']A czy możecie wstawić na forum zdjęcia tej cudem odnalezionej suni? Ja jej chyba jeszcze nie widziałam:(
No i oczywiście, bardzo się cieszę, że jeszcze jeden zaginiony psiak odnalazł drogę do domu:))
Pzdr.

Asiaczek jedyne zdjęcia BASHI jakie posiadam umieściłam w tym topiku: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=26548&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ona dopiero raz była wystawiana, w tym roku w Katowicach, więc rzeczywiście mogłaś nie widzieć jej wcześniej.

Posted

donya napisał(a):
U mnie zwierzyniec (Bimbo i 2 koty) wieczorem maszeruje do mojego łóżka, rozkłada sie tak aby głowy na poduszkach ułozyć i udają, że mocno śpią. Nic nie widzą i nie słyszą. :wink:
A zabawki to też normalka. A jeszcze koty się starają i dosyć często znajduję muchy albo inne robactwo na moich poduszkach.

to ja mam chyba nienormalną akitę.. moja wytrzymuje w łóżku ze mną jakieś 5 min.. z ojcem troche dłuzej bo wieksze łóżko, ale wiecej niż 30 min nie zostaje :( dostałam wybrakowany egzemplarz bez opcji łóżko ;p

Posted

Kolejny Hit!!!
Chikaka nauczyla sie czegos nowego !! :) :) :)
Siedzac na kanapie, słysząc słowo MOKRO nie zejdzie z kanapy. To jest dla niej znak, że jest swiezo umyta podłoga i mozna sie poslizgnac :) A ze Chikaka jest bardzo przezorna i nie ryzykuje np. skreceniem nozki. takie te nasze psiska sa madre :)

Posted

Agappe napisał(a):
donya napisał(a):

to ja mam chyba nienormalną akitę.. moja wytrzymuje w łóżku ze mną jakieś 5 min.. z ojcem troche dłuzej bo wieksze łóżko, ale wiecej niż 30 min nie zostaje :( dostałam wybrakowany egzemplarz bez opcji łóżko ;p

Wymień :wink:

Jak wrócimy ze spaceru to wstawię zdjęcie - znowy mam aparat :P :P

Posted

No, no, no... I ten też na łóżku. Ładne rzeczy się dzieją w tym akitkowym świecie. Tylko Agappe ma jakąś wyłamującą się suczkę... Na Allegro z nią!
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']Mój zwierzyniec w ilości dwóch sztuk tak spędza wolny czas

Chaa chaaaaaaa! :lol: Bimbomek w swoim żywiole :lol: :wink: Ale,ale....a koci dyrektor nie spoufala się z pospólstwem?On tak oddzielnie?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...