Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Chris!! przeczytałam i przejżałam całą stronkę od dechy do dechy i jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem :klacz:
Dobrze, że zdążyliśmy z debiutem naszej stronki, bo tak wysoko podniosłeś poprzeczkę, że wątpie czy ktoś ją jeszcze przeskoczy :D

Bardzo, bardzo gratuluję pomysłu i solidnego wykonania!! Tak trzymaj!!:)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojtek_kasia_i_akity napisał(a):
Asiunia02 napisał(a):
kasi niestety nie bedzie w Poznaniu i tez bedzie tego załowac :)

Ale bedzie raczej w Kielcach więc choc tam sobie odbija ostatnie nieobecnosci

Asiunia02 bardzo żałuję i będę żałować, że nie jedziemy w tym roku do Poznania :(
Dzień wcześniej wystawiamy psiaki na Słowacji, więc wystawa dzień po dniu, z uwagi na odległość, byłaby dla nich katorgą. Poza tym chcemy wystawiać obie akitki, więc wybraliśmy Nitrę, bo tam jest klasa baby :lol:

wojtek_kasia_i_akity w Kielcach rzeczywiście będziemy, bo Aszi skończy już pół roku, więc przeskoczy do klasy szczeniąt :lol:

Chris zapomniałam jeszcze zapytać, czy możemy zamieścić link do Twojej stronki? :D
Wracaj szybko do zdrówka !! :)

Przez kilka dni nie będzie mnie tutaj, bo mnie też doktorek wysłał do łóżeczka - ostre zapalenia gardła :(

pozdrówka :hand:

Posted

Agnieszka poddaje się!!!!!! oddaje Ci jahnsową stronę!! ja nie miałam czasu wczoraj nawet zjeść wyszłam z domu o 10, a wróciłam w zasadzie o 23....

zaraz Ci hasła wszystkie powysyłam..
jeszcze musze tą swoją stronę uaktualnić :/

chris poprzesyłać Ci zdjęcia innych akit które mam??? głównie z przydomkiem Yamamoto, ale nie tylko..

Posted

Sie bedziemy tera chwalic bo dzis dotrł do nas w końcu dokument(4 miesiące) potwierdzający że nasza suczka kochana Midori Turzycowa Dolina zwana popularnie ushi jest MŁODZIEŻOWYN CHAMPIONEM POLSKI i bardo jestesmy dumni z naszej latorosli jednoczesnie pełni obaw bo już w niedziele przybywa do nas mały potwór Kitsune który jest podobno urwisem niesłychanym tak wiec 2 akity w tym jeden urwis oj będzie sie działo skóra cierpnie.....
CHRIS stronka jest co tu napisac żeby sie nie powtarzac no extra szczególnie zdjecia i ich segregacja no i linki braaawo ,wracaj do zdrowia bo dużo roboty czeka akity sa coraz popularniejsze.....

Posted

Wydobrzałem na tyle tylko, że mogę przeczytać ostatnie wiadomości, pogratulować m.in. Ushi i powtórzyć kolejny już raz, że zdjęcia i inne rzeczy będę zamieszczał, zwłaszcza, że nie wszystkie akity mam w swoim archiwum.
Z tego wynikałoby, że w najbliższym czasie będzie duża aktualizacja. I o to chodziło.
Acha, zapomniałbym dodać, księga gości już też funkcjonuje. Zapraszam.

Posted

To szczenię z kwietnia tego roku, po Khadabrze i But-su Omono-Gawa :D A że juz wtedy interesowałam się akitami w polskich hodowlach, to pamiętam :)
Ale fajnie, że to znalazłaś :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
A może jakaś ważna wystawa się dzieje i wszyscy zamarli w oczekiwaniu na wyniki?
pzdr.

Ale w Polsce w ten weekend nie ma chyba żadnej wystawy...? W Czechach też żadnej, która mogłaby wchodzić w grę :P
Akiciarze korzystają chyba z uroków jesieni, słusznie uciekając z miast :)

Posted

ja chce fotke jakiejś akity forumowej ! bo ja juz zapomnialam jak te cudne pieski wyglądają
coś mi sie o uszy obiło że to baaaaardzo piekne pieski :D :lol:

Posted

Agappe - robisz błąd! Musisz koniecznie znaleźc czas na internet i na forum!!! Bez Ciebie jest nudno... . Tak po sprawiedliwości, to bez innych też - efekt mamy właśnie teraz; nic się nie dzieje, nikt nic nie pisze i co? Fajnie jest?! Może by tak postarac sie o lepszą organizację czasu? Pzecież potrafisz! :D
Pzdr.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...