Kasia_i_Łukasz Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Chris!! przeczytałam i przejżałam całą stronkę od dechy do dechy i jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem :klacz: Dobrze, że zdążyliśmy z debiutem naszej stronki, bo tak wysoko podniosłeś poprzeczkę, że wątpie czy ktoś ją jeszcze przeskoczy :D Bardzo, bardzo gratuluję pomysłu i solidnego wykonania!! Tak trzymaj!!:)
Kasia_i_Łukasz Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 wojtek_kasia_i_akity napisał(a):Asiunia02 napisał(a):kasi niestety nie bedzie w Poznaniu i tez bedzie tego załowac :) Ale bedzie raczej w Kielcach więc choc tam sobie odbija ostatnie nieobecnosci Asiunia02 bardzo żałuję i będę żałować, że nie jedziemy w tym roku do Poznania :( Dzień wcześniej wystawiamy psiaki na Słowacji, więc wystawa dzień po dniu, z uwagi na odległość, byłaby dla nich katorgą. Poza tym chcemy wystawiać obie akitki, więc wybraliśmy Nitrę, bo tam jest klasa baby :lol: wojtek_kasia_i_akity w Kielcach rzeczywiście będziemy, bo Aszi skończy już pół roku, więc przeskoczy do klasy szczeniąt :lol: Chris zapomniałam jeszcze zapytać, czy możemy zamieścić link do Twojej stronki? :D Wracaj szybko do zdrówka !! :) Przez kilka dni nie będzie mnie tutaj, bo mnie też doktorek wysłał do łóżeczka - ostre zapalenia gardła :( pozdrówka :hand:
Matagi Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1166515#1166515
Agappe Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Agnieszka poddaje się!!!!!! oddaje Ci jahnsową stronę!! ja nie miałam czasu wczoraj nawet zjeść wyszłam z domu o 10, a wróciłam w zasadzie o 23.... zaraz Ci hasła wszystkie powysyłam.. jeszcze musze tą swoją stronę uaktualnić :/ chris poprzesyłać Ci zdjęcia innych akit które mam??? głównie z przydomkiem Yamamoto, ale nie tylko..
wojtek_kasia_i_akity Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Sie bedziemy tera chwalic bo dzis dotrł do nas w końcu dokument(4 miesiące) potwierdzający że nasza suczka kochana Midori Turzycowa Dolina zwana popularnie ushi jest MŁODZIEŻOWYN CHAMPIONEM POLSKI i bardo jestesmy dumni z naszej latorosli jednoczesnie pełni obaw bo już w niedziele przybywa do nas mały potwór Kitsune który jest podobno urwisem niesłychanym tak wiec 2 akity w tym jeden urwis oj będzie sie działo skóra cierpnie..... CHRIS stronka jest co tu napisac żeby sie nie powtarzac no extra szczególnie zdjecia i ich segregacja no i linki braaawo ,wracaj do zdrowia bo dużo roboty czeka akity sa coraz popularniejsze.....
wojtek_kasia_i_akity Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Matagi napisał(a):http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1166515#1166515 na zdjęciu to raczej pies bo obok daty jest oznaczenie samca kólko ze strzałką ale nie wiem kto to podpisał straszny widok
christoph Posted October 12, 2005 Posted October 12, 2005 Wydobrzałem na tyle tylko, że mogę przeczytać ostatnie wiadomości, pogratulować m.in. Ushi i powtórzyć kolejny już raz, że zdjęcia i inne rzeczy będę zamieszczał, zwłaszcza, że nie wszystkie akity mam w swoim archiwum. Z tego wynikałoby, że w najbliższym czasie będzie duża aktualizacja. I o to chodziło. Acha, zapomniałbym dodać, księga gości już też funkcjonuje. Zapraszam.
Agappe Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 potrzebuje pilnie zdjęcia psa WARAKU Go Takatasou.. byłabym wdzięczna o pzresłanie mi na @ akita_inu@op.pl
donya Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Agappe napisał(a):potrzebuje pilnie zdjęcia psa WARAKU Go Takatasou.. byłabym wdzięczna o pzresłanie mi na @ akita_inu@op.pl Wysyłałam Ci kiedyś
Agappe Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 własnie wpadłam na takie cudo w internecie http://scibasj.fajnafotka.pl/
weihaiwej Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 Agappe napisał(a):własnie wpadłam na takie cudo w internecie http://scibasj.fajnafotka.pl/ A ja to cudo rozpoznałam - to Akai Okami Halne Wzgórze :)
Agappe Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 ojejj.. a Ty skąd to wiesz??? jestem pod wrazeniem
weihaiwej Posted October 13, 2005 Posted October 13, 2005 To szczenię z kwietnia tego roku, po Khadabrze i But-su Omono-Gawa :D A że juz wtedy interesowałam się akitami w polskich hodowlach, to pamiętam :) Ale fajnie, że to znalazłaś :)
weihaiwej Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 Agappe, kiedyś Izis wstawiła zdjęcie Waraku, masz je? Izis napisał(a):O ten jest bardzo ladny :-)
Agappe Posted October 14, 2005 Posted October 14, 2005 dziękuję.. a w kolorowej wersji nikt nie posiada??
weihaiwej Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Galeria akit zamarła - znalazłam ją na drugiej stronie :o Gdzie wszyscy zniknęliście?
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 A może jakaś ważna wystawa się dzieje i wszyscy zamarli w oczekiwaniu na wyniki? pzdr.
weihaiwej Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Asiaczek napisał(a):A może jakaś ważna wystawa się dzieje i wszyscy zamarli w oczekiwaniu na wyniki? pzdr. Ale w Polsce w ten weekend nie ma chyba żadnej wystawy...? W Czechach też żadnej, która mogłaby wchodzić w grę :P Akiciarze korzystają chyba z uroków jesieni, słusznie uciekając z miast :)
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Można to i tak nazwać... Ja proponuje "słodkie lenistwo"; sezon wystawowy zbliża się ku końcowi, to i adrenaliny jakby nieco mniej, prawda? pzdr.
Asiunia02 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Sezon wystawowy zakonczony :) jedynie jeszcze Poznań w tym roku i dla mnie to chyba najwazniejsza wystawa bo u siebie.
Daisunia Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ja chce fotke jakiejś akity forumowej ! bo ja juz zapomnialam jak te cudne pieski wyglądają coś mi sie o uszy obiło że to baaaaardzo piekne pieski :D :lol:
Agappe Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 ja choruje, imprezuje i studiuje, wiec coś nie moge znaleźć chweilki na internet :(
Asiaczek Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Agappe - robisz błąd! Musisz koniecznie znaleźc czas na internet i na forum!!! Bez Ciebie jest nudno... . Tak po sprawiedliwości, to bez innych też - efekt mamy właśnie teraz; nic się nie dzieje, nikt nic nie pisze i co? Fajnie jest?! Może by tak postarac sie o lepszą organizację czasu? Pzecież potrafisz! :D Pzdr.
weihaiwej Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ja już niedługo zasypię Was zdjęciami... :D W środę jadę po moją akitkę! :multi: Ale do środy pewnie odezwą się inni z małym skarbem...
Recommended Posts