Kasia_i_Łukasz Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Dawno nie pokazywałam dzieciaczków, więc pora to zmienić :lol: ARASHI Tajgeta ASZTAR Imaginacja ps. chciałam jeszcze dodać, że dzięki Baskomaniakowi, nasz banerek prowadzi do naszej strony www :D
Agappe Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 ojejjjj Arashi rośnie jak na drożdżach!!!!! śliczna dziewczynka :)
Asiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Kasia i Łukasz - a takie to było małe, białe, niewinne... a teraz to już prawie dorosła pannica. Pewnie niedługo już debiut wystawowy (może na klubowej?). pzdr.
Agappe Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Asiaczek napisał(a):Kasia i Łukasz - a takie to było małe, białe, niewinne... a teraz to już prawie dorosła pannica. Pewnie niedługo już debiut wystawowy (może na klubowej?). pzdr. przecież debiut wystawowy już był.. na klubowej w Łodzi.. z tego co pamiętam zajęła 2 miejsce na 5
Asiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Oj, coś mi się poplątało. :oops: Jakos ten czas tak szybko leci i pogubiłam sie w tych maluchach akitkowych; które już było pokazane, które nie. Ale poprawię się, słowo. Pzdr.
Musha Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 KASIA nie jestem :evil: :evil: ale jestem :cry: :cry: :cry:ponieważ nie działa poczta za adresik dzięki ,poszukiwany towar dostałem na wystawce wczoraj matagi nie mogła zadzwonić o ludzkiej porze !!!!!
kadziumia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 No to się KRZYSZTOF baaaaaaaaaaaaaaaaardzo cieszę, że wszystko ok :lol: mfg ps. A ja też mam nowego domownika :multi: Z duma i radością przedstawiam, oto: FIALKA KENZOVNA Tunguska
Asiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 kadziumia napisał(a):No to się KRZYSZTOF baaaaaaaaaaaaaaaaardzo cieszę, że wszystko ok :lol: mfg ps. A ja też mam nowego domownika :multi: Z duma i radością przedstawiam, oto: FIALKA KENZOVNA Tunguska Kadziumia - białaski przybywają w tempie iscie astronomicznym!!!! Masz jeszcze choc trochę wolnego miejsca? :buzi: Pzdr.
kadziumia Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Asiaczek napisał(a): Kadziumia - białaski przybywają w tempie iscie astronomicznym!!!! Masz jeszcze choc trochę wolnego miejsca? :buzi: Pzdr. No jest jeszcze trochę miejsca do biegania "miedzy szklarniami" ;) mfg
donya Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 kadziumia napisał(a):No to się KRZYSZTOF baaaaaaaaaaaaaaaaardzo cieszę, że wszystko ok :lol: mfg ps. A ja też mam nowego domownika :multi: Z duma i radością przedstawiam, oto: FIALKA KENZOVNA Tunguska Cudne maleństwo :P :P
Musha Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 KASIA!!! BOMBOWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Musha Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 LILA poczta już działa !!!! dawaj zdjęcia!!!!! KASIA I ŁUKASZ zdjęcie jest OK.
Matagi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Kasia! :P super białaska,extra fotki!!! :D :P :D :P :D Krzysiek! :P już wysłałam! :lol: :lol:
Agappe Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Mushaaaaaaa poprawcie zdjecia na stronce http://akita.moccaking.com/?x=gfx_pokaz&id=muszi u mnie same krzyzyki sie pojawiły zamiast zdjec
Basenji Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Kadziuma: :D Miśki na motorze są kapitalne. Gratuluję pomysłu na foto. Chętnie bym kiedyś pooglądał te twoje śliczności. Zdrówko
donya Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Musha napisał(a):LILA poczta już działa !!!! dawaj zdjęcia!!!!! KASIA I ŁUKASZ zdjęcie jest OK. A nasze??????????
kadziumia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Basenji napisał(a):Kadziuma: :D Miśki na motorze są kapitalne. Gratuluję pomysłu na foto. Chętnie bym kiedyś pooglądał te twoje śliczności. Zdrówko A dzięki, przekażę hodowcy FIALKI wyrazy uznania pomysłu :) A zapraszam do mnie zawsze: Korczaka 38 przeważnie jestem w domu :) mfg ps. Krzyyyyyyyyyysiu, podejrzewam, że w POZNANIU nie omieszkasz wyprzytulać FIALKĘ tak jak THORVIGA w Łodzi i AZZISA z Berlinie ;)
Asiunia02 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Kadziumiafajnie, ze chociaz Ty z dogomaniakow bedziesz w Poznaniu. W Poznaniu bedzie 28 akit wiem niestety tylko stawke ilosciowa Suki klasa szczeniat 1 mlodziezy 6 posrednia i otwarta po 3 championow 2 Psy klasa mlodziezy 5 posrednia 2 otwarta 5 cham. 1 Chyba wszystko sie zgadza :) moze jedynie klasy posrednie pomyliłam. Ciesze sie bardzo z stawki ilosciowej bo akity zostaly zgloszone po mojej mysli :)
kadziumia Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 No fajnie, fajnie, tylko nie wiem, jak ja sobie poradzę z tą moja białą czwóreczką :o . Asiunia, a skąd Ty masz te ilościowe staweczki???? Też bym chciała się dowiedzieć, czy wogóle moje psy (2 Azzis i Sissy) są przyjęte, że o stawkach chociażby ilościowych nie wspomnę ;). mfg
Musha Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 ASIUNIA mała poprawka akit w Poznaniu 28+1 poza konkurencją KASIA z wielką ochotą pobawię się z białą przytulanką i mam tylko nadzieję iż kona nie zje jej z zazdrości AGNIESZKA twoje oraz ASIUNI również OK.
Matagi Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Musha napisał: ASIUNIA mała poprawka akit w Poznaniu 28+1 poza konkurencją ???? coś Ty wydumał? :wink: :o Czy zdjątka doszły?
Musha Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 LILA!!! nic nie wydumałem po prostu z koną zabiera się kurdupel.
Recommended Posts