Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
donya napisał(a):
Asiaczek mam dla Ciebie płytkę ze zdjęciami z klubówki. Teraz już nie masz wyjścia - musisz się z nami spotkać :P

Podporządkuję się rozkazom wyższych przełożonych!!!
Pzdr.

Asiaczek dopiero teraz przeczytałam to co na płytce napisane. Płytkę mam ze zdjęciami ale z Białegostoku a nie klubówki. Przepraszam za pomyłkę. A na spacer zapraszam kiedy chcesz. My tak każdego dnia od ok. 17:30 - 18:00 jestesmy w parku. Jezeli Ci nie pasuje to czekam na propozycje :P

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
donya napisał(a):
Asiaczek mam dla Ciebie płytkę ze zdjęciami z klubówki. Teraz już nie masz wyjścia - musisz się z nami spotkać :P

Podporządkuję się rozkazom wyższych przełożonych!!!
Pzdr.

Asiaczek dopiero teraz przeczytałam to co na płytce napisane. Płytkę mam ze zdjęciami ale z Białegostoku a nie klubówki. Przepraszam za pomyłkę. A na spacer zapraszam kiedy chcesz. My tak każdego dnia od ok. 17:30 - 18:00 jestesmy w parku. Jezeli Ci nie pasuje to czekam na propozycje :P

Skąd są zdjęcia - nie ma sprawy. Na równi ucieszę się z Białgostoku, jak i z klubówki.
A o ok. 18.00 to ja dopiero kończę spacery z baskami:(( Zanim dojdę do Parku, to Ciebie już nie będzie, albo będzie już bardzo ciemno. Co robić?!
Pzdr.

Posted

"Asiaczek" napisał(a):
[quote]A o ok. 18.00 to ja dopiero kończę spacery z baskami:(( Zanim dojdę do Parku, to Ciebie już nie będzie, albo będzie już bardzo ciemno. Co robić?!
Pzdr.

A gdzie chodzisz na spacery? To może odwiedzimy Cię w drodze do parku :roll:

Posted

Asiaczek napisał(a):
W tygodniu, po pracy to ja głównie spaceruję po uliczkach osiedlowych.
Ale może najbliższy weekend?
Pzdr.

Chyba nas nie bedzie w Warszawie ale tak na pewno to będę wiedziała pod koniec tygodnia.

Posted

Dla tych którzy nie byli i byli :wink: w Nowym Dworze troszkę foteczek :lol: Przepraszam,że tak późno,ale ugrzęźliśmy w NDM /awaria samochodu :evil: /i wróciliśmy dopiero wczoraj po południu do domku,a tam trzeba było wszystko "wrócić na miejsce",bo urzędowała sama Martyna z inwentarzem :wink: :lol:

ojciec i syn,czyli TANOSHIMI i MEJIN :P

Posted

I dalej:

NAMI GO Matagiinu PL

Ojciec i córka -OKII i NAMI GO :P

Nasza świeża pani championowa,czyli BU Yamamoto,czyli KONA :P

MEJIN Tajgeta :P

[b]MEJIN i NAMI GO :P

i nasz czarny brat :wink: :lol: czyli KUORI OJISAMA Tajgeta czyli Odżiś,starszy brat mojej BABY :P

Posted

Dodam jeszcze swój komentarz do wystawy! :lol:
Pogoda dopisała,było cieplutko,tak w sam raz! Akit nie dużo,nie wszyscy dojechali,a szkoda :( Atmosfera była super,wszyscy na loozie,bez nerwów,sielanka wręcz! :lol: :P Z sędziowania wszyscy wyszli zadowoleni,dostali to,na co zasługiwali :P I jak to się już robi tradycją u akiciarzy :wink: klatki /stołów nie było :wink: :lol: / uginały się pod różnego rodzaju ciastami,wędlinami,herbatami i innymi używkami,które akiciarze lubią! :wink: :D Naprawdę ,atmosfera rodzinna wręcz,picnik akitowy :lol: był to.Pomimo,że swoich psów nie zgłosili,były :Agnieszka-Donya i Daria oraz pojawił się Mejin z rodzinką i malutkim akiciątkiem.Urządziliśmy sobie sesje foto,najbardziej "obcykane" oczywiście zostały maluchy,czyli Mejin i Nami Go :D .Popisówkę dał mój Okii,który wchodząc na ring załapał,że w klatce schowana siedzi OJOSAN /na którą przedtem w ogóle nie zwracał uwagi/ i nie życzył sobie biegać po ringu,tylko rwał do siostry tak,że mu się nogi trzęsły jak musiał stać przed sędzią :wink:
Kona skończyła championat dorosły,a Fokus,chyba się nie mylę :o młodzieżowy!!! :lol: Rasę "wziął "Ginger,pokazywany w pięknym stylu przez Agnieszkę,która była bez Inazumy /rozwalona kilka dni wcześniej łapka :( /.
Iwona była tym razem bez akit,ale za to z naszym "czarnym bratem" shibą,który wziął rasę i wylądował zasłużenie na III miejscu na BOG.Akity nie było na BOG-u,musiał niestety podążać ku domowi.Po skończonej wystawie,gdzie już nie było nikogo,stały tylko 3 samochody akiciarzy,którzy się nie mogli nagadać,naprawdę było suuuuuperrrrrrrr!!!
Nawet pomimo tego,że musiałam nocować w samochodzie,bo się drań popsuł :wink: :lol: !
Ojjjjjj,żeby zawsze taka atmosfera nam towarzyszyła.....może się uda??? :wink: :lol: :P [/b]

Posted

Matagi napisał(a):
Pogoda dopisała,było cieplutko,tak w sam raz! Akit nie dużo,nie wszyscy dojechali,a szkoda :( Atmosfera była super,wszyscy na loozie,bez nerwów,sielanka wręcz! :lol: :P Z sędziowania wszyscy wyszli zadowoleni,dostali to,na co zasługiwali :P I jak to się już robi tradycją u akiciarzy :wink: klatki /stołów nie było :wink: :lol: / uginały się pod różnego rodzaju ciastami,wędlinami,herbatami i innymi używkami,które akiciarze lubią! :wink: :D Naprawdę ,atmosfera rodzinna wręcz,picnik akitowy :lol: był to.Pomimo,że swoich psów nie zgłosili,były :Agnieszka-Donya i Daria oraz pojawił się Mejin z rodzinką i malutkim akiciątkiem.Urządziliśmy sobie sesje foto,najbardziej "obcykane" oczywiście zostały maluchy,czyli Mejin i Nami Go :D .Popisówkę dał mój Okii,który wchodząc na ring załapał,że w klatce schowana siedzi OJOSAN /na którą przedtem w ogóle nie zwracał uwagi/ i nie życzył sobie biegać po ringu,tylko rwał do siostry tak,że mu się nogi trzęsły jak musiał stać przed sędzią :wink:
Kona skończyła championat dorosły,a Fokus,chyba się nie mylę :o młodzieżowy!!! :lol: Rasę "wziął "Ginger,pokazywany w pięknym stylu przez Agnieszkę,która była bez Inazumy /rozwalona kilka dni wcześniej łapka :( /.
Iwona była tym razem bez akit,ale za to z naszym "czarnym bratem" shibą,który wziął rasę i wylądował zasłużenie na III miejscu na BOG.Akity nie było na BOG-u,musiał niestety podążać ku domowi.Po skończonej wystawie,gdzie już nie było nikogo,stały tylko 3 samochody akiciarzy,którzy się nie mogli nagadać,naprawdę było suuuuuperrrrrrrr!!!
Nawet pomimo tego,że musiałam nocować w samochodzie,bo się drań popsuł :wink: :lol: !
Ojjjjjj,żeby zawsze taka atmosfera nam towarzyszyła.....może się uda??? :wink: :lol: :P

Potwierdzam, potwierdzam :P :P
szczególnie te trzy samochody :P :P

Posted

donya napisał(a):
Matagi napisał(a):
Ojjjjjj,żeby zawsze taka atmosfera nam towarzyszyła.....może się uda??? :wink: :lol: :P

Potwierdzam, potwierdzam :P :P
szczególnie te trzy samochody :P :P

chyba musze zrobić sobie prawko i kupić samochód.. wtedy bedą stały 4 samochody :p

Posted

Matagi napisał(a):

To dla poczatkujacych akiciarzy :)
I taka wlasnie panuje atmosfera wsrod akiciarzy, a nie jak kiedys pisala i pewnie nadal opowiada pewna hodowczyni akit.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pozazdrościć!!! Ja to Wam zazdroszczę nawet pięknej, zielonej murawy...
Ale może w grudniu uda mi się dotrzec do NDM.
Pzdr.

Nooo w grudniu to już zielonej murawy nie będzie,zapewne będzie biała :wink: Wiem,wiem,że na hali będzie :wink:
Asiaczku! :P Agnieszka jak już pisała ,ma dla Ciebie płytkę ze zdjęciami z Białegostoku.To ode mnie,sama własnoręcznie ją nagrałam :lol: :wink:

Posted

Sezon wystawowy 2005 już dobiega ku końcowi,a nam już na 2006 rośnie konkurencja :wink: :lol: Te maluchy mają 14 dni,ale już się zaprawiają w pozycjach wystawowych :wink: :lol: Łapki sie trzęsą,spać się chce,ale uczyć się trzeba za młodu,bo czego się Jaś nauczy za młodu..... :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pozazdrościć!!! Ja to Wam zazdroszczę nawet pięknej, zielonej murawy...
Ale może w grudniu uda mi się dotrzec do NDM.
Pzdr.

Nooo w grudniu to już zielonej murawy nie będzie,zapewne będzie biała :wink: Wiem,wiem,że na hali będzie :wink:
Asiaczku! :P Agnieszka jak już pisała ,ma dla Ciebie płytkę ze zdjęciami z Białegostoku.To ode mnie,sama własnoręcznie ją nagrałam :lol: :wink:

Tak, wiem, dziękuję ogromnie!!!
Pzdr.

Posted

Matagii!!!!
dlaczego jesteś :evil: :evil: :evil: :evil: i nie odpowiadasz na PW
postaraj się zadryndać (czyżbyś zapomniała numeru tel.)

Posted

Matagi napisał(a):
I dalej:

Te zdjęcie jest przepiękne !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cudowna akita !!!!!

Tak powinny byc prezentowane wszystkie pieski !! Bardzo bym chciała aby i mi sie tak udawało bez stresowo wystawiac :)

Posted

Musha napisał(a):
Matagii!!!!

Nie dostałam żadnego PW :( Zaraz zadzwonię!!!!!!!!!! :D

Posted

Musha napisał(a):
Matagii!!!!

Przyganiał kocioł garnkowi ;)
A moze byś też tak czasem na PW odpowiedział. np mi :evil:
No chyba, że już mnie nie lubisz :(

mfg

Posted

kadziumia napisał(a):
Musha napisał(a):
Matagii!!!!

Przyganiał kocioł garnkowi ;)
A moze byś też tak czasem na PW odpowiedział. np mi :evil:
No chyba, że już mnie nie lubisz :(

mfg

hiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiii :jumpie: Kasia! :P pewnie lubi,ale jak zadzwoniłam,to już chrapał :wink: Zapewne jutro będzie galopem odpisywał :wink: :wink: :wink:

Posted

Matagi napisał(a):

ale jak zadzwoniłam,to już chrapał :wink: Zapewne jutro będzie galopem odpisywał :wink: :wink: :wink:

Normalni ludzie chodzą spać o normalnej porze :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...