Kasia_i_Łukasz Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Agappe napisał(a):czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora??? ja pamiętam : anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/??? Drugi raz łapię Ciebie na tym samym błędzie ;) znowu przechrzciłaś CHIRU na CZIRU, w wynikach z Łodzi na Twojej stronie zrobiłaś to samo :) poza tym suczka z klasy młodzieży to nie YOSHI Roal tylko YOSHI Rilaf...więcej błędów się nie dopatrzyłam, przynajmniej narazie :wink:
donya Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Agappe napisał(a):Agnieszka ja ją też w htmlu robiłam.. w notatniku wszystko napisane :) ale najpierw musze i tak z hasełkami sie uporać Ale ja nie pisałam w notatniku, więc trzeba będzie od początku robić
Agappe Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Agappe napisał(a):czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora??? ja pamiętam : anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/??? Drugi raz łapię Ciebie na tym samym błędzie ;) znowu przechrzciłaś CHIRU na CZIRU, w wynikach z Łodzi na Twojej stronie zrobiłaś to samo :) poza tym suczka z klasy młodzieży to nie YOSHI Roal tylko YOSHI Rilaf...więcej błędów się nie dopatrzyłam, przynajmniej narazie :wink: oj zlitujcie się ja jeszscze jakoś nie moge wytrzeźwieć do końca :))
Musha Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Daria proponuję abyś przestała pić bo wylądujesz na odwyku :P :P :P :P :P :P :P
Agappe Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Musha napisał(a):Daria proponuję abyś przestała pić bo wylądujesz na odwyku :P :P :P :P :P :P :P hahah nie no może nie jest ze mną aż tak źle.. chociaż własnie wróciłam do domu i znowu mam jakieś procenty w krwi :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 PANIE I PANOWIE MAMY NIEBYWAŁY ZASZCZYT I JESZCZE WIEKSZĄ PRZYJEMNOŚĆ Z MOŻLIWOŚCI POCHWALENIA SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ STRONĄ WWW WYKONANĄ PRZEZ Asiunia02 i JEJ CHŁOPAKA Tomka :BIG: www.asztariarashi.prv.pl :laola:
mejin Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):PANIE I PANOWIE MAMY NIEBYWAŁY ZASZCZYT I JESZCZE WIEKSZĄ PRZYJEMNOŚĆ Z MOŻLIWOŚCI POCHWALENIA SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ STRONĄ WWW WYKONANĄ PRZEZ Asiunia02 i JEJ CHŁOPAKA Tomka :BIG: www.asztariarashi.prv.pl :laola: GRATULACJE! SUPER STRONA! BOMBOWE ZDJĘCIA W GALERII! :klacz: Arek
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 mejin napisał(a):GRATULACJE! SUPER STRONA! BOMBOWE ZDJĘCIA W GALERII! :klacz: Arek Bardzo dziękujemy :lol: sama nie mogę jeszcze wyjść z zachwytu :oops:
weihaiwej Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kasiu i Łukaszu! Jako że na Waszej stronie brak jeszcze księgi gości, wpisuję tutaj gratulacje dla Was i twórców strony - świetna robota! Obejrzałam i przeczytałam wszystko z przyjemnością, strona jest przepełniona miłością do zwierzaków, a świetne zdjęcia cieszą oczy :) Gratuluję! Liczę na częste aktualizacje :P
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agatko !! Ślicznie dziękujemy za ciepluchne słowa :lol: mam nadziej, że na brak aktualizacji nie będziesz musiała narzekać :wink:
Agappe Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 jestem własnie w trakcie przeglądania Waszej stronki i urzekło mnie coś niesamowicie... IX MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH, KATOWICE, 19-20-21.03.2004 OPIS: "Grubo kościsty pies." na prawde nic więcej nie macie w opisie?? hehehe jeszcze tak obszernego opisu to ja nie widziałam :)
Agappe Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 zdjecia galerii na prawde kapitalne :))) do Asiuni: zdjęcie w prawym rzędzie - trzecie od dołu (leżaca ASHI) nie pokazuje sie w ramce ide dalej czytac :p
Agappe Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 no dobra zakończyłam :)) postaram sie jeszcze dziś dodać link u mnie na stronie gratuluje ślicznej stronki :) wszystko czytelnie, działa b szybko.. tylko to 1 zdjecie do poprawy :)) no to cóż.. czekamy na kolejne zdjęcia w galerii :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agappe !! dzięki za gratki i dzięki za zamieszczenie na swojej stronie linku do naszej stronki :lol:
donya Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Agappe napisał(a):jestem własnie w trakcie przeglądania Waszej stronki i urzekło mnie coś niesamowicie... IX MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH, KATOWICE, 19-20-21.03.2004 OPIS: "Grubo kościsty pies." na prawde nic więcej nie macie w opisie?? hehehe jeszcze tak obszernego opisu to ja nie widziałam :) Oj Daria narażasz się :wink:
donya Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kasia i Łukasz strona wspaniała. Gratulacje dla twórców i właścicieli. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu abym umiesciła waszą stronę w linkach (naszych). No i czekam na księgę gości aby móc sie wpisać :P :P
Kasia_i_Łukasz Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 donya bardzo się cieszę, że Tobie również spodobała się nasza strona :lol: Bardzo dziekuję za zamieszczenie linku na Waszej stronce :) Księga gości będzie niebawem :lol:
Asiunia02 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ciesze sie, ze stronka Wam sie podoba :) Daria mam prosbne czy mozesz podac mi bezposredni link do wynikow akit ??
Agappe Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html prosze bardzo
Ka$iaN. Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):PANIE I PANOWIE MAMY NIEBYWAŁY ZASZCZYT I JESZCZE WIEKSZĄ PRZYJEMNOŚĆ Z MOŻLIWOŚCI POCHWALENIA SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ STRONĄ WWW WYKONANĄ PRZEZ Asiunia02 i JEJ CHŁOPAKA Tomka :BIG: www.asztariarashi.prv.pl :laola: Bardzo ladna stronka:) Fajne zdjecia i przepiekne koty:)) Psy oczywiscie tez piekne - ale to jest oczywiste;) Mam nadzieje, ze bedziecie ja czesto aktualizowac:)) Super:)
Matagi Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Kasia i Łukasz! :P Gratuluję,pięknej strony!!!! :P :P :P :P Dzięki za umieszczenie mego banerku,zamieszczę również u siebie /noooooo,może nie ja ,ale mój web :wink: / Wasze namiary! :lol: Asiunia02! :P Super wykonanie! :P Gratki wielkie!!! :P :P :P
Musha Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Proszę wszystkich zainteresowanych kalendarzem na rok 2006 o przeslanie zdjec swoich akitek na moj adres email.
Asiunia02 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Strona Kasi i Łukasza jeszcze nie jest w 100% skonczona :) ale z dnia na dzien bedzie uzupelniana :) Ksiega gosci juz dostepna wiec zapraszam :)
cleo2000 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 witamy Chikaka i My zauwazylismy ze wszyscy maja nowe pieski biale i pregowane to my tez przedstawimy 5 miesieczna Hachiko Pa-lis mlodsza siostre Chikaki zdj. wstawi Asiunia
Asiunia02 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Hachiko to nasza preguska, ktroej zdjecia byly juz kiedys w tej galerii. Tylko, ze teraz troche urosla :)
Recommended Posts