Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora???

ja pamiętam :
anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/???

Drugi raz łapię Ciebie na tym samym błędzie ;) znowu przechrzciłaś CHIRU na CZIRU, w wynikach z Łodzi na Twojej stronie zrobiłaś to samo :) poza tym suczka z klasy młodzieży to nie YOSHI Roal tylko YOSHI Rilaf...więcej błędów się nie dopatrzyłam, przynajmniej narazie :wink:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
Agnieszka ja ją też w htmlu robiłam.. w notatniku wszystko napisane :)
ale najpierw musze i tak z hasełkami sie uporać

Ale ja nie pisałam w notatniku, więc trzeba będzie od początku robić

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Agappe napisał(a):
czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora???

ja pamiętam :
anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/???

Drugi raz łapię Ciebie na tym samym błędzie ;) znowu przechrzciłaś CHIRU na CZIRU, w wynikach z Łodzi na Twojej stronie zrobiłaś to samo :) poza tym suczka z klasy młodzieży to nie YOSHI Roal tylko YOSHI Rilaf...więcej błędów się nie dopatrzyłam, przynajmniej narazie :wink:

oj zlitujcie się ja jeszscze jakoś nie moge wytrzeźwieć do końca :))

Posted

Musha napisał(a):
Daria proponuję abyś przestała pić bo wylądujesz na odwyku :P :P :P :P :P :P :P

hahah nie no może nie jest ze mną aż tak źle.. chociaż własnie wróciłam do domu i znowu mam jakieś procenty w krwi :)

Posted

PANIE I PANOWIE MAMY NIEBYWAŁY ZASZCZYT I JESZCZE WIEKSZĄ PRZYJEMNOŚĆ Z MOŻLIWOŚCI POCHWALENIA SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ STRONĄ WWW WYKONANĄ PRZEZ Asiunia02 i JEJ CHŁOPAKA Tomka :BIG:
www.asztariarashi.prv.pl :laola:

GRATULACJE! SUPER STRONA! BOMBOWE ZDJĘCIA W GALERII! :klacz:

Arek

Posted

Kasiu i Łukaszu! Jako że na Waszej stronie brak jeszcze księgi gości, wpisuję tutaj gratulacje dla Was i twórców strony - świetna robota! Obejrzałam i przeczytałam wszystko z przyjemnością, strona jest przepełniona miłością do zwierzaków, a świetne zdjęcia cieszą oczy :)
Gratuluję! Liczę na częste aktualizacje :P

Posted

jestem własnie w trakcie przeglądania Waszej stronki i urzekło mnie coś niesamowicie...
IX MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH, KATOWICE, 19-20-21.03.2004
OPIS: "Grubo kościsty pies."

na prawde nic więcej nie macie w opisie?? hehehe jeszcze tak obszernego opisu to ja nie widziałam :)

Posted

zdjecia galerii na prawde kapitalne :)))

do Asiuni:
zdjęcie w prawym rzędzie - trzecie od dołu (leżaca ASHI) nie pokazuje sie w ramce

ide dalej czytac :p

Posted

no dobra zakończyłam :)) postaram sie jeszcze dziś dodać link u mnie na stronie

gratuluje ślicznej stronki :) wszystko czytelnie, działa b szybko.. tylko to 1 zdjecie do poprawy :)) no to cóż.. czekamy na kolejne zdjęcia w galerii :)

Posted

Agappe napisał(a):
jestem własnie w trakcie przeglądania Waszej stronki i urzekło mnie coś niesamowicie...
IX MIĘDZYNARODOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH, KATOWICE, 19-20-21.03.2004
OPIS: "Grubo kościsty pies."

na prawde nic więcej nie macie w opisie?? hehehe jeszcze tak obszernego opisu to ja nie widziałam :)

Oj Daria narażasz się :wink:

Posted

Kasia i Łukasz strona wspaniała. Gratulacje dla twórców i właścicieli. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko temu abym umiesciła waszą stronę w linkach (naszych).
No i czekam na księgę gości aby móc sie wpisać :P :P

Posted

PANIE I PANOWIE MAMY NIEBYWAŁY ZASZCZYT I JESZCZE WIEKSZĄ PRZYJEMNOŚĆ Z MOŻLIWOŚCI POCHWALENIA SIĘ NAJPIĘKNIEJSZĄ STRONĄ WWW WYKONANĄ PRZEZ Asiunia02 i JEJ CHŁOPAKA Tomka :BIG:
www.asztariarashi.prv.pl :laola:

Bardzo ladna stronka:)
Fajne zdjecia i przepiekne koty:))
Psy oczywiscie tez piekne - ale to jest oczywiste;)
Mam nadzieje, ze bedziecie ja czesto aktualizowac:)) Super:)

Posted

Kasia i Łukasz! :P Gratuluję,pięknej strony!!!! :P :P :P :P
Dzięki za umieszczenie mego banerku,zamieszczę również u siebie /noooooo,może nie ja ,ale mój web :wink: / Wasze namiary! :lol:

Asiunia02! :P Super wykonanie! :P Gratki wielkie!!! :P :P :P

Posted

witamy

Chikaka i My zauwazylismy ze wszyscy maja nowe pieski biale i pregowane
to my tez przedstawimy 5 miesieczna Hachiko Pa-lis mlodsza siostre Chikaki
zdj. wstawi Asiunia

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...