Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haa no dobra to ja kilka zaległych zdjec powstawiam z czasów wyjazdu do Białegostoku

baczne obserwowanie kaczuszek i łabędzi...

łowimy ryyyyby

nie ma to jak zdjęcie zrobione w dobrym momencie :p

dwa ogonki :)

obiadek niedalego sie pławi... :)

Posted

Podobno akity nie są długowieczne, ale np. Seihoh of Juntaidoh, który jest w 4 pokoleniu przodkiem mojego psa od strony ojca, w styczniu tego roku skończył 15 lat i trzymał się całkiem dobrze.
@Matagi - pies-medalista, który jest na zdjęciu z Wrocławia prawdopodobnie nie jest tym samym, który jest umieszczony przez Ciebie w galerii. Rozmawiałem z córką, która go widziała na żywo i wg jej relacji umaszczenie miał tak jasne, że prawie białe, tylko głowa była czerwona.
@Agappe- mój pies jakoś notorycznie unika takich zbiorników wodnych, taki z niego czyścioch, że nawet kałuże omija szerokim łukiem;-) Może trzeba go zaprowadzić tam, gdzie można złowić jakieś rybki?

Posted

christoph napisał(a):

@Agappe- mój pies jakoś notorycznie unika takich zbiorników wodnych, taki z niego czyścioch, że nawet kałuże omija szerokim łukiem;-) Może trzeba go zaprowadzić tam, gdzie można złowić jakieś rybki?
a kaczuszki i łabędzie nie są dla niego wystarczającą motywacją?? Anata kiedyś pływała za kaczkami przez 30min!! a potem biedactwo wylazło z oklapniętym ogonem i sie na łapach słaniało.. za patykami do wody nie lata, ale za ptaszkami jak najbardziej :)

a kałusze Anata normlalnie omija.. chyba że jest wykończona i spragniona to potrafi pół lasu kałuź wypić :p <w mieście to jej nie opzwalam>

Posted

christoph napisał(a):
Dzięki wszystkim za graaatulacje, a niektórym jeszcze dodatkowo za kibicowanie ...
Wczoraj było gorąco, a Bushi dopiero dzisiaj mógł porządnie wypocząć. A jak, zobaczcie sami.

Co tam majster! Za to jaki piękny pyszczek psiaka! I piękna fotka - jak na konkurs!
Pzdr.

Posted

czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora???

ja pamiętam :
anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/???

Posted

Agappe napisał(a):
czy ktos pamięta wszystkie psy ktre reprezentowały goku w konkurencji o najlepszego reproduktora???

ja pamiętam :
anata, bimbo, cziru, bu Yamamoto, OKII Matagiinu Pl, Goku.. był ktoś jeszcze/???

I to wszystko

Posted

Agappe napisał(a):
hmm a fokusa roal nie było??? mi coś świta że jeszcze jakiś jeden pies..

Mnie się wydaje, że nie. Nasza grupa kończyła się na Okim

Posted

qrcze a może ktoś to ma na zdjęciach?? przejrzałam wszystkie zdj które zostały wstawione tu na forum i niestety nie widziałam.. tylko bosa dzieci były.. a nasze na pudle, ale to takie że nawet mnie i anaty nie widać, wiec ktoś też sie mógł nie zmieścić..

Posted

Agappe napisał(a):
qrcze a może ktoś to ma na zdjęciach?? przejrzałam wszystkie zdj które zostały wstawione tu na forum i niestety nie widziałam.. tylko bosa dzieci były.. a nasze na pudle, ale to takie że nawet mnie i anaty nie widać, wiec ktoś też sie mógł nie zmieścić..

http://img198.imageshack.us/my.php?image=lodz17ek.jpg

http://img198.imageshack.us/my.php?image=lodz39ik.jpg

http://img198.imageshack.us/my.php?image=lodz49ix.jpg

http://img198.imageshack.us/my.php?image=lodz54pf.jpg

Posted

Agappe napisał(a):

Przypomnij sobie. Bimbo biegł pierwszy, potem Chiruś, Anata, Bu i Oki.
pamietasz co powiedział p.Jakubowski do Lilki - zeby się do nas przysunęła bo przypiszą ja do........ I nikogo więcej nie było.

Posted

Agappe napisał(a):

Ojjjjjjjjj marudo! :wink: Nikogo więcej nie było :lol: Ja w trakcie rundy,oczywiście przyleciałam na końcu,bo się zagapiłam :wink: ,a przy pudle odsunęłam się dalej,żeby OKII nie "porozmawiał " sobie z CHIRU.Dlatego p.Jakubowski,pytał się czy przypadkiem OKII nie jest mamutem :wink: Poniżej dowód naoczny: :wink:

dodam jeszcze foteczkę Inazumy -ślicznie tu wygląda :P :P :P

Posted

Matagi napisał(a):
Jużżżżż tam przyznać nie chciałam :wink: :wink: :lol: OKII się wiercił :lol: :wink:

Taaaaaak, teraz to na psa zwalasz :P :P

Posted

no dobra niech Wam tam będzie.. próbuje swoją stronę doprowadzić do jakiegoś względnego ładu.. potem będę musiała jeszcze nad jedną popracować..tylko najpierw musze sobie przypomnieć jakie to ja mogłam inteligentne hasło wymyślić :p

donya może chce Ci sie przejąć w obroty wiesz czyją stronę?? :)

Posted

Agappe napisał(a):
no dobra niech Wam tam będzie.. próbuje swoją stronę doprowadzić do jakiegoś względnego ładu.. potem będę musiała jeszcze nad jedną popracować..tylko najpierw musze sobie przypomnieć jakie to ja mogłam inteligentne hasło wymyślić :p

donya może chce Ci sie przejąć w obroty wiesz czyją stronę?? :)

W zasadzie mogę przejąć ale będzie podobna do Bimbowej bo ja tylko w html umiem pisać. I muszą powiedzieć co tam ma być.

Posted

nie skleroza.. tylko nie miałam po co pamiętać tego hasełka.. wydrukowałam wszystko i dostarczyłam osobie zainteresowanej.. a że potem ta kartaczke tej osobie zaginęła to już nie moja wina.. po za tym to było rok temu

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...