Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matagi - ale tej zapowiadanej demolki ogrodu wcale nie widać! Coś Ci się chyba pomyliło...

Agappe - usmiechnij się do Agabass (od basenji); ona ma piękne zdjęcie z klubówki Twojej parki. Naprawdę warto!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Agappe - usmiechnij się do Agabass (od basenji); ona ma piękne zdjęcie z klubówki Twojej parki. Naprawdę warto!
Pzdr.

Asiaczek parka to jest moja. A niektórych już prosiłam o przesłanie zdjęć ale jakoś się nie doczekałam :(

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Asiaczek parka to jest moja. A niektórych już prosiłam o przesłanie zdjęć ale jakoś się nie doczekałam :(

Donya - przepraszam. Zmyliło mnie to, że Agappe była z nimi na ringu. Ale teraz już się nie pomylę!
A Agabass nie zagląda do "Galerii akit". I pewnie stąd nie ma pojęcia o Twojej prośbie. Ale dzisiaj widziałam to zdjęcie u niej w kompie i poprosiłam Ją, coby je wstawiła i wysłała. Myślę, że to zrobi. :D To bardzo życzliwa innym osoba.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Donya - przepraszam. Zmyliło mnie to, że Agappe była z nimi na ringu. Ale teraz już się nie pomylę!
A Agabass nie zagląda do "Galerii akit". I pewnie stąd nie ma pojęcia o Twojej prośbie. Ale dzisiaj widziałam to zdjęcie u niej w kompie i poprosiłam Ją, coby je wstawiła i wysłała. Myślę, że to zrobi. :D To bardzo życzliwa innym osoba.
Pzdr.

Dziękuję :P :P :P
Nie no, nie musisz przepraszać. Z pewnych wzgledów Ananta jest moja a nie Bimbo Darii. Tak więc parka nalezy do mnie :P
Pisałam do Baskomaniaka o zdjęcia ale chyba zapomniało się. :roll:

Posted

Matagi napisał(a):
Jutro we Wrocławiu sędzia P.Rehanek wyda wyrok na: :wink: :lol:

Psy
Młodzież
UGOKU Akita u Izis FCI
UMON Akita u Izis FCI

Pośrednia
MUSHIRO Tsunami

Otwarta
AMAI Bakira
ASHI Yoko-Inu
CZENAY Roal
CZINGO Roal

Championy
BISHO Tajgeta

suki

Szczenięta
FUJIN Yamamoto

Młodzież
DAICHI Omono Gawa
DONA Omono Gawa
Tycon EMI GO

Pośrednia
BASHI z Doliny Wiązów

Otwarta
ARASHI Bakira
DIKAKA Pa-Lis

Spodziewałam sie wiekszej stawki .

I Pierwsze wyniki z Wroclawia :)

Dona Omono-Gawa - noeobecna :)

Posted

Matagi napisał(a):
Agappe napisał(a):
są już jakieś wieści z Wrocławia??

Są :lol: :wink:

a Ty wredna jesteś.. piszesz że są.. ale już jakie to nie grrrrr.

Posted

:wink: :lol: :wink: :lol: ładnie prosisz.... :lol: :wink: :lol: :wink: - masz! :lol:
ja wszystkiego nie wiem.....oba psy w młodzieży dostały oceny doskonałe,który był pierwszy nie wiem.Za ringiem,już po sędziowaniu pokłóciły się ponoć o miejsca i była tłuczka.Amai skończył championat!Gratulacje dla AMAIA i Krzyśka!!! :D :P :D :P
Suczek młodzieżowych nie było.Poczęstowałam grypą nie tylko Darię :-? ale również Agę od Inazumy i Tomka,który nie dojechał z Cześkiem i Daichi :( .Rasę wziął BISHO Tajgeta,tatuś AMAIA :P
Nic więcej nie wiem :D Wieczorkiem późnym zapewne pojawi się Chris,który wszystko wie i pewnie ma też fotki!!! :wink: :lol:

Posted

To jeszcze ja wredna :wink: :lol: napiszę,że :
w pośredniej MUSHIRO Tsunami dostał CWC
w otwartej nie było CZINGO Roal
AMAI dostał oprócz CWC res.Cacib :D
BISHO Cacib
ARASHI Bakira /siostra Amaia/ CACIB
DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc

UGOKU I UMON ,jak już pisałam,dostały oceny doskonałe,ale tytuły nie były napisane na tablicy,nie było też napisane,która suka dostała res.Cacib.
Tyle wiem! :wink:

Posted

Matagi napisał(a):
BISHO Cacib
DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc

UGOKU I UMON ,jak już pisałam,dostały oceny doskonałe,ale tytuły nie były napisane na tablicy,nie było też napisane,która suka dostała res.Cacib.

jakim cudem Dikaka dostała CWC, a Arashi CACIBa skoro one obie były w tej samej klasie??????

Posted

Agappe napisał(a):
Matagi napisał(a):
BISHO Cacib
DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc

jakim cudem Dikaka dostała CWC, a Arashi CACIBa skoro one obie były w tej samej klasie??????

Aaaaaaaaa no tak :wink: Coś nie dosłyszałam chybaaaaaaa :wink: Przyjdzie Krzysiek,wszystko powie :D :P

Posted

Już/dopiero wróciłem z Wrocławia. Na początek wyniki, zdjęcia później.
Ugoku - D2
Umon - D1, Zw.Mł.
Mushiro - D1, CWC
Amai - D1, CWC, Res.CACIB
Bisho - D1, CACIB, CWC, BOS, BOB
Arashi - D1, CACIB, BOS
Dikaka - D2

Pozostałe zgłoszone psy na ringu nieobecne.

Amai na dzisiejszej wystawie zakończył dorosły championat - tym razem to już na pewno minęło pół roku;-)
Zdjęcia zaraz, właśnie obrabiam.

Posted

Niestety, nie wszystkie zdjęcia wyszły tak jak powinny, niektórych nie ma, może w późniejszym czasie coś mi się uda z nimi zrobić. Poza tym sędzia sędziował w ekspresowym tempie i trzeba było ekwilibrystyki, aby przy zdjęciach jeszcze zdążyć na ring.
Ale teraz fotki.
Ugoku

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...