Agappe Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 jej ale baba jest maleńka... :) a tutaj to jej w ogóle nie widać.. biedny malec.. :) widze że makitkom już uszka stanęły :)
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Matagi - ale tej zapowiadanej demolki ogrodu wcale nie widać! Coś Ci się chyba pomyliło... Agappe - usmiechnij się do Agabass (od basenji); ona ma piękne zdjęcie z klubówki Twojej parki. Naprawdę warto! Pzdr.
donya Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Asiaczek napisał(a): Agappe - usmiechnij się do Agabass (od basenji); ona ma piękne zdjęcie z klubówki Twojej parki. Naprawdę warto! Pzdr. Asiaczek parka to jest moja. A niektórych już prosiłam o przesłanie zdjęć ale jakoś się nie doczekałam :(
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 donya napisał(a):Asiaczek napisał(a): Agappe - usmiechnij się do Agabass (od basenji); ona ma piękne zdjęcie z klubówki Twojej parki. Naprawdę warto! Pzdr. Asiaczek parka to jest moja. A niektórych już prosiłam o przesłanie zdjęć ale jakoś się nie doczekałam :( Donya - przepraszam. Zmyliło mnie to, że Agappe była z nimi na ringu. Ale teraz już się nie pomylę! A Agabass nie zagląda do "Galerii akit". I pewnie stąd nie ma pojęcia o Twojej prośbie. Ale dzisiaj widziałam to zdjęcie u niej w kompie i poprosiłam Ją, coby je wstawiła i wysłała. Myślę, że to zrobi. :D To bardzo życzliwa innym osoba. Pzdr.
donya Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Asiaczek napisał(a): Donya - przepraszam. Zmyliło mnie to, że Agappe była z nimi na ringu. Ale teraz już się nie pomylę! A Agabass nie zagląda do "Galerii akit". I pewnie stąd nie ma pojęcia o Twojej prośbie. Ale dzisiaj widziałam to zdjęcie u niej w kompie i poprosiłam Ją, coby je wstawiła i wysłała. Myślę, że to zrobi. :D To bardzo życzliwa innym osoba. Pzdr. Dziękuję :P :P :P Nie no, nie musisz przepraszać. Z pewnych wzgledów Ananta jest moja a nie Bimbo Darii. Tak więc parka nalezy do mnie :P Pisałam do Baskomaniaka o zdjęcia ale chyba zapomniało się. :roll:
Asiaczek Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Napisz na priv. jeszcze raz. On mógł rzeczywiście zapomnieć. pzdr.
Asiunia02 Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Matagi napisał(a):Jutro we Wrocławiu sędzia P.Rehanek wyda wyrok na: :wink: :lol: Psy Młodzież UGOKU Akita u Izis FCI UMON Akita u Izis FCI Pośrednia MUSHIRO Tsunami Otwarta AMAI Bakira ASHI Yoko-Inu CZENAY Roal CZINGO Roal Championy BISHO Tajgeta suki Szczenięta FUJIN Yamamoto Młodzież DAICHI Omono Gawa DONA Omono Gawa Tycon EMI GO Pośrednia BASHI z Doliny Wiązów Otwarta ARASHI Bakira DIKAKA Pa-Lis Spodziewałam sie wiekszej stawki . I Pierwsze wyniki z Wroclawia :) Dona Omono-Gawa - noeobecna :)
Matagi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Agappe napisał(a):są już jakieś wieści z Wrocławia?? Są :lol: :wink:
Agappe Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Matagi napisał(a):Agappe napisał(a):są już jakieś wieści z Wrocławia?? Są :lol: :wink: a Ty wredna jesteś.. piszesz że są.. ale już jakie to nie grrrrr.
Matagi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 :wink: :lol: :wink: :lol: ładnie prosisz.... :lol: :wink: :lol: :wink: - masz! :lol: ja wszystkiego nie wiem.....oba psy w młodzieży dostały oceny doskonałe,który był pierwszy nie wiem.Za ringiem,już po sędziowaniu pokłóciły się ponoć o miejsca i była tłuczka.Amai skończył championat!Gratulacje dla AMAIA i Krzyśka!!! :D :P :D :P Suczek młodzieżowych nie było.Poczęstowałam grypą nie tylko Darię :-? ale również Agę od Inazumy i Tomka,który nie dojechał z Cześkiem i Daichi :( .Rasę wziął BISHO Tajgeta,tatuś AMAIA :P Nic więcej nie wiem :D Wieczorkiem późnym zapewne pojawi się Chris,który wszystko wie i pewnie ma też fotki!!! :wink: :lol:
donya Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 WIELKIE GRATULACJE DLA AMAI BAKIRA no, dla chrisa również :wink:
Matagi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 To jeszcze ja wredna :wink: :lol: napiszę,że : w pośredniej MUSHIRO Tsunami dostał CWC w otwartej nie było CZINGO Roal AMAI dostał oprócz CWC res.Cacib :D BISHO Cacib ARASHI Bakira /siostra Amaia/ CACIB DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc UGOKU I UMON ,jak już pisałam,dostały oceny doskonałe,ale tytuły nie były napisane na tablicy,nie było też napisane,która suka dostała res.Cacib. Tyle wiem! :wink:
sh_maniak Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Jeszcze raz gratulacje dla Chrisa skonczenia Championatu :angel: :angel: piekna pogoda była we Wrocławiu, wiec pewnie będa super fotki :angel:
Agappe Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Matagi napisał(a):To jeszcze ja wredna :wink: :lol: napiszę,że : w pośredniej MUSHIRO Tsunami dostał CWC w otwartej nie było CZINGO Roal AMAI dostał oprócz CWC res.Cacib :D BISHO Cacib ARASHI Bakira /siostra Amaia/ CACIB DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc UGOKU I UMON ,jak już pisałam,dostały oceny doskonałe,ale tytuły nie były napisane na tablicy,nie było też napisane,która suka dostała res.Cacib. Tyle wiem! :wink: jakim cudem Dikaka dostała CWC, a Arashi CACIBa skoro one obie były w tej samej klasie??????
Matagi Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Agappe napisał(a):Matagi napisał(a):To jeszcze ja wredna :wink: :lol: napiszę,że : w pośredniej MUSHIRO Tsunami dostał CWC w otwartej nie było CZINGO Roal AMAI dostał oprócz CWC res.Cacib :D BISHO Cacib ARASHI Bakira /siostra Amaia/ CACIB DIKAKA ZAŚ DOSTAŁA cwc UGOKU I UMON ,jak już pisałam,dostały oceny doskonałe,ale tytuły nie były napisane na tablicy,nie było też napisane,która suka dostała res.Cacib. Tyle wiem! :wink: jakim cudem Dikaka dostała CWC, a Arashi CACIBa skoro one obie były w tej samej klasie?????? Aaaaaaaaa no tak :wink: Coś nie dosłyszałam chybaaaaaaa :wink: Przyjdzie Krzysiek,wszystko powie :D :P
christoph Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Już/dopiero wróciłem z Wrocławia. Na początek wyniki, zdjęcia później. Ugoku - D2 Umon - D1, Zw.Mł. Mushiro - D1, CWC Amai - D1, CWC, Res.CACIB Bisho - D1, CACIB, CWC, BOS, BOB Arashi - D1, CACIB, BOS Dikaka - D2 Pozostałe zgłoszone psy na ringu nieobecne. Amai na dzisiejszej wystawie zakończył dorosły championat - tym razem to już na pewno minęło pół roku;-) Zdjęcia zaraz, właśnie obrabiam.
christoph Posted September 25, 2005 Posted September 25, 2005 Niestety, nie wszystkie zdjęcia wyszły tak jak powinny, niektórych nie ma, może w późniejszym czasie coś mi się uda z nimi zrobić. Poza tym sędzia sędziował w ekspresowym tempie i trzeba było ekwilibrystyki, aby przy zdjęciach jeszcze zdążyć na ring. Ale teraz fotki. Ugoku
Recommended Posts