Asiunia02 Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Chris spisałes sie na medal !!!! Bushi rowniez !!!!!! Jestes z wystawy zadowolony prawda?? Widac, ze w kazdej klasie bylo cos na czym mozna bylo wiesic oko. Tylko w sukach w klasie posredniej jakos jak narazie z tych fotorelacji niz mi nie wpadlo. Ale juz wkrótce i tam sie zagęści od ładnych suczek :) W koncu mlodzieki rosna :)
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 christoppp czy ja moge dostać te zdjecia @ w wersji oryginalnej (nie pomniejszonej i bez znaczka), żeby wklepić opisane do mnie na strone?? Mogę jak chcesz potem napisać że od kogo są zdjecia... byłabym ooooooooooooogromnie wdzieczna
donya Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 baskomaniak a ja jeszcze raz proszę o zdjęcia pary hodowlanej. Baaaaardzo proszę.
christoph Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Agappe napisał(a):christoppp czy ja moge dostać te zdjecia @ w wersji oryginalnej (nie pomniejszonej i bez znaczka), żeby wklepić opisane do mnie na strone?? Mogę jak chcesz potem napisać że od kogo są zdjecia... byłabym ooooooooooooogromnie wdzieczna Możesz, tylko zdecyduj się, które... Każde w wersji oryginalnej ma ok. 1,4 Mb i wielkość 2272x1704px. A jeśli chodzi o ten podpis, to mój znak firmowy/rozpoznawczy (niepotrzebne skreślić), inaczej mówiąc copyright, itp. itd. I co ty na to?
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 wersje oryginalną :p potem bedę sie bawiła w zmniejszanie, obcinanie niepotrzebnych boków, trawy czy nieba :p
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 to ja tylko małe zdjęcie naszych wczorajszych osiągnięć + 2 puchary za reproduktorra
GR Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 wszystkim bardzo,bardzo dziekuje, gratuluje swietnych zdjec Christophowi, swieta racja Asiuniu rosna nam sliczne akitki, a przeciez Poznan - swiatowka juz tuz tuz. Musimy pokazac swiatu, do czego juz doszlismy, niech wiedza i sie dziwuja, tym bardziej ze oceniac bedzie m.innymi rodowity Japonczyk :D :D :D
weihaiwej Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Chris, piękna jest Twoja fotorelacja z wystawy :) Wystawcom gratuluję jeszcze raz większych i mniejszych sukcesów!
Kasia_i_Łukasz Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Nareszcie online !! :lol: Jeszcze raz ogromne gratki dla wszystkich wystawianych i wystawiających :BIG: Miło było spotkać się z tyloma dogomaniakami-akiciarzami i zamienić chociaż kilka słów :lol: Bardzo się cieszę, że nareszcie poznałam Asiaczka i Baskomaniaka, wiedziałam, że to bardzo uprzejmi i uczynni dogomaniacy, a "na żywo" okazali się poprostu przesympatyczni :) Pozdrawiam i gratuluje baskowych sukcesów :) Chris gratuluję super foto relacji, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :D Jak obrobię zdjęcia to zamieszczę moją fotorelacje z klasy baby, bo nie ukrywam, że wtedy napstrykałam najwięcej fotek :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Zanim fotoreportaż babyków, 2 zdjęcia ASZTARA Imaginacja :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 No to lecimy: :lol: Od lewej: A'BAKIO Tajgeta, AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze, AKEGATA Halne Wzgórze, ARASHI Tajgeta, ATSUMI Tajgeta AKEGATA Halne Wzgórze, ARASHI Tajgeta, ATSUMI Tajgeta A'BAKIO Tajgeta, AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze, AKEGATA Halne Wzgórze, ARASHI Tajgeta, ATSUMI Tajgeta ARASHI Tajgeta ATSUMI Tajgeta AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze, AKEGATA Halne Wzgórze, ARASHI Tajgeta ATSUMI Tajgeta, ARASHI Tajgeta, AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze ATSUMI Tajgeta, ARASHI Tajgeta, AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze, AKEGATA Halne Wzgórze ARASHI Tajgeta siostrzyczki z ślicznymi pucharkami :D
Asiunia02 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):No to lecimy: :lol: Od lewej: A'BAKIO Tajgeta, AKARI NO TSUKI Halne Wzgórze, AKEGATA Halne Wzgórze, ARASHI Tajgeta, ATSUMI Tajgeta Malutka na tych zdjeciach wyglada super :) Juz na tym zdjeciu widac jej gracje :) DZISIAJ MIJA OSTATECZNY TERMIN ZGŁASZANIA PSIAKOW NA WYSTAWE DO POZNANIA !!!! (sedzia Ewa Stolarska)
christoph Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Agappe napisał(a):wersje oryginalną :p potem bedę sie bawiła w zmniejszanie, obcinanie niepotrzebnych boków, trawy czy nieba :p Daria, omijasz trochę temat, pytałem o to, które zdjęcia chcesz i co z copyright'em?;-)
Agappe Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 christoph napisał(a):Agappe napisał(a):wersje oryginalną :p potem bedę sie bawiła w zmniejszanie, obcinanie niepotrzebnych boków, trawy czy nieba :p Daria, omijasz trochę temat, pytałem o to, które zdjęcia chcesz i co z copyright'em?;-) oj przepraszam jestem chora i z gorączką :( a zdjęcia poprosze wszystkie.. co z copyright'em?? ee a co ma być?? <jestem nieprzytomna>
Agappe Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Asiunia02 napisał(a): DZISIAJ MIJA OSTATECZNY TERMIN ZGŁASZANIA PSIAKOW NA WYSTAWE DO POZNANIA !!!! (sedzia Ewa Stolarska) eh no to się przejechałam do Poznania :((
Asiaczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Nareszcie online !! :lol: Jeszcze raz ogromne gratki dla wszystkich wystawianych i wystawiających :BIG: Miło było spotkać się z tyloma dogomaniakami-akiciarzami i zamienić chociaż kilka słów :lol: Bardzo się cieszę, że nareszcie poznałam Asiaczka i Baskomaniaka, wiedziałam, że to bardzo uprzejmi i uczynni dogomaniacy, a "na żywo" okazali się poprostu przesympatyczni :) Pozdrawiam i gratuluje baskowych sukcesów :) Chris gratuluję super foto relacji, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :D Jak obrobię zdjęcia to zamieszczę moją fotorelacje z klasy baby, bo nie ukrywam, że wtedy napstrykałam najwięcej fotek :lol: Witajcie on-line! Mnie również było miło, choć szkoda, że tak krótko pogadaliśmy. Ale do następnej wystawy, prawda? :buzi: Pzdr.
Matagi Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Helooooooo Wszystkim! :P :D :P :D Superrrrrrrrrr zdjęcia wstawiacie!!!!!!!! :P :P :P Dostałam dzisiaj płytkę z super fotami :P ,ale muszę wszystkie zdjęcia obrobić,potrwa to trochę,ponieważ ja mało na oczy widzę,temperatura robi swoje :evil: ,ale najgorszy to jest kaszel.... :evil: więc wolę komputera nie zapluć na amen :wink: Cieszę sie bardzo,że na żywo poznałam wielu tutaj piszących!!!! :P :D Było fajnie,nie da się zaprzeczyć!!!! :P To,że OKII pozostał bez lokaty,też mnie nie martwi,dostał doskonałą,jest ...OKI :lol: Mam w domu malutką BABĘ :P :D :lol: Jest......ojjjjjjjjjjjj jest niesamowita!!!!!!!!!!!!Niektórzy widzieli ją,jak siedziała sobie w kojcu,taka malutka,cichutka,spokojniutka.....istny :angel: :P Ale ona wcale nie jest taka .....cichutka,spokojniutka :lol: To jest mały,słodki szatanek! :lol: Jak ciutkę wydobrzeję,zrobię fotki małej kamikadze! :D Dzisiaj usiłowała zagryżć Okiego :wink:
donya Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Matagi napisał(a): Mam w domu malutką BABĘ :P :D :lol: Jest......ojjjjjjjjjjjj jest niesamowita!!!!!!!!!!!!Niektórzy widzieli ją,jak siedziała sobie w kojcu,taka malutka,cichutka,spokojniutka.....istny :angel: :P Ale ona wcale nie jest taka .....cichutka,spokojniutka :lol: To jest mały,słodki szatanek! :lol: Jak ciutkę wydobrzeję,zrobię fotki małej kamikadze! :D Dzisiaj usiłowała zagryżć Okiego :wink: Widzę, że to rodzinne. Jej braciszek (którego niańczyłam na wystawie) chciał zjeść mojego złotego Bimbonka :P
Asiaczek Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Rany boskie, Matagi - coś Ty sobie do domu wzięła?! Mały szatanek? Chroń makity, póki masz jeszcze siły! Czekamy na zdjęcia małego diablika! Pzdr.
Recommended Posts