Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie nie wiem czy w przyszłym czy jeszcze w następnym. Już w przyszłym by mogła w weteranach pójść.
W tym zastanowię się nad Daichi ale trochę mi szkoda brać go na wystawę latem bo duchota dla psa w tym wieku jeszcze mniej przyjemna jest niż dla młodego - poza tym chciałam Ayame pokazać no i jeszcze kogoś a nie roztroję się. Szkoda, że nie ma wystaw jesienią w Trójmieście. Zresztą pomyślę... może przy odrobinie pomocy w wystawianiu uda się roztroić ;-)
Co o tym myślisz?

Posted

[quote name='Izis']No właśnie nie wiem czy w przyszłym czy w następnym. Już w przyszłym by mogła w weteranach pójść.
W tym zastanowię się nad Daichi ale trochę mi szkoda brać go na wystawę latem bo duchota dla psa w tym wieku jeszcze mniej przyjemna jest niż dla młodego - poza tym chciałam Ayame pokazać no i jeszcze kogoś a nie roztroję się. Szkoda, że nie ma wystaw jesienią w Trójmieście. Zresztą pomyślę... może przy odrobinie pomocy w wystawianiu uda się roztroić ;-)
Co o tym myślisz?[/quote]
No wiesz, ja w Sopocie będę na 99, 9% więc mogę nawet w miarę obytego z ringiem psa wystawić :-).
Myślę, że wystawianie weteranów jest pięknym zwyczajem, a ja chętnie bym zobaczyła Daichiego :lol:.
Tak więc ja mogę pomóc i w tedy nie będzie musiała się troić, tylko dwoić ;).
Tylko błagam - nie AYAME :eviltong:. Toż to mały potworek jest ;).
A tak swoją drogą, to chyba możesz Likę na klubówkę w przyszłym roku zgłosić do "Najlepsza Suka Hodowlana", nie?

Posted

[quote name='Izis']Pomyślimy ;-) Coś dogo mi wariuje. Napisałam posta i go wcięło :-(

A może w Gdyni?[/quote]
Tzn. mam pomóc Ci w wystawianiu któregoś z psów w Gdyni? Planujesz już jakiego?
Zobaczę co da się wymyślić...
Bo nie jestem na 100% pewna, czy mama nie ma innych planów, czy coś.
Ale może akurat :cool3:.

Posted

Zazdroszcze wam takich miejsc do spacerkow... chociaz tez nie mam zle ;) Jednak jesli chodzi o widoczki to bijecie moje pole za plotem na glowe.

Azayake :loveu: i inne maluchy :loveu:... juz nie takie maluchy ;)

Posted

Kidori i Chikaka pilnują grilla, co by im jedzonko nie uciekło.

Walka z Kacprem o piłkę, a raczej resztki piłki

Mamy tyle akit, a jeszcze żadna nie wymyśliła jak odgonić od siebie skutecznie tego małego pana :)

Posted

Ucieczka przed kolegą (a z tyłu zaczepna koleżanka Lilka)

Kidori – ciekawe czy bardziej podobała jej się kanapa czy jej codzienne lokum czyli buda, bo jej mama Doncia ewidentnie woli budę, bo nikt jej tam nie zagląda :)

I tutaj mamusia – Doncia

Posted

SMUTNA HISTORIA PEWNEGO NIEDOJRZAŁEGO JABŁKA :p:p:p:p

Obserwacja

Jeszcze trochę walki z gałęzią ....

... i jabłuszko zostało pożarte

i nawet nie podzieliła się ani z mamuśką ani z Gutkiem

Posted

A wracając do wątku o dojrzałych już wiekiem akitach, to poniżej zdjęcie Billiego – naszego 10 - letniego WIELKIEGO niedźwiadka , który razem z Kidori nie może się nadziwić co wyprawiają obok na wybiegu nasza małe szkraby – jamniory :lol:

Obecnie Biily przezywa druga młodość, bo Kidori nie daje mu odpocząć ani minuty, ciagle go zaczepia.

Posted

Paulinko dawaj zdjęcia ze Szczecina proszę. Wiem, że robiłaś. Czekam, żeby je zobaczyć. Śliczną YOKO i resztę kitek..

Posted

oj nie tylko ty...:loveu: cudne maluchy, no i mamy sentyment do tatusia :)
no w końcu można powiedzieć, że przyrodnie rodzeństwo Taszika.

Posted

[quote name='Asiunia02']juz nie wystawowe wiec w galerii zdjęcia Amai ze Szpilkowego Lasu.

Dzięki Asia ponownie za pomoc;)
Ale.... znowu poprawka - to jest moja Kitka (rodowodowo...Fara Rilaf)
babcia:evil_lol: weteranka, mama AMAI
Pzdr

Posted

Śpiący bandyta :loveu:

Taishi żaba ;)

jak pies z kotem ( a właściwie - osaczony ;) )

pozujemy :cool3:

reszta dzisiejszych zdjęć psokotów w fotoblogu...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...