sh_maniak Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 donya napisał(a):A w ślady Darii też nie radzę iść. Wczoraj na parę hodowlaną poszła z Anatą tylko :wink: Ale się drobiazgów czepiacie :wink: Daria za dużo pucharków juz miała w rekach i tylko Anata jej się mieściła :wink: Ale w sumie kazdemu może się zdarzyc iść na pare hod z jednym psem, w końcu Daria + Anata to tez śliczna para :D
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 haha, ale sie ubawiłam :))) jestem ciekawa które miejsce byśmy zajeły bez Bimba? :))
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców Klubu!!! Tak trzymać do następnej wystawy i dalej... A co się dzieje z fotkami w Waszej Galerii? Zawsze tych zdjęc było od... zarąbania, a po klubówce - tak jakoś marniutko. Gdzie zdjęcia Zwycięzców?! Pzdr.
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 lilka choruje, więc nie wstawia ja chorowałam, wiec nie robiłam a reszta pewnie nadal baluje.. :)
Ka$iaN. Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A co się dzieje z fotkami w Waszej Galerii? Zawsze tych zdjęc było od... zarąbania, a po klubówce - tak jakoś marniutko. Gdzie zdjęcia Zwycięzców?! Ja niestety poki co nie mam cyfrowki, tylko lustrzanke, dlatego tez zdjecia wstawie pozniej - musze odebrac je najpierw z laboratorium;) Jeszcze raz Wszystkim GRATULUJEMY:))) :laola:
Basenji Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 A to Ci rozrywkowe panienki, no, no, no! :lol: zdrówko
Agappe Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 zdjęcciaaaaa. zdjecia ja pragne zdjęć!! :)
Musha Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Daria pogoń mojego imiennika o zdjęcia on ma najładniejsze ujęcia :lol: :lol: :lol: właśnie przeglądam płytkę którą otrzymałem od niego
Musha Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 matagi możesz pszedstawić to maleństwo ja ze swej strony mogę powiedzieć iż jest to moje rodzeństwo ale imienia nie pamiętam :lol: :lol:
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Ka$iaN. napisał(a): A co się dzieje z fotkami w Waszej Galerii? Zawsze tych zdjęc było od... zarąbania, a po klubówce - tak jakoś marniutko. Gdzie zdjęcia Zwycięzców?! Ja niestety poki co nie mam cyfrowki, tylko lustrzanke, dlatego tez zdjecia wstawie pozniej - musze odebrac je najpierw z laboratorium;) Jeszcze raz Wszystkim GRATULUJEMY:))) :laola: OK. Czekamy. Pzdr.
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Basenji napisał(a):A to Ci rozrywkowe panienki, no, no, no! :lol: zdrówko I dlatego żałuj, że Ciebie nie było! Poznałbyś Donyę i Agappe, Agabass i Nale oraz wiele, wiele innych wesołych osób. Może na następnej klubówce (26 luty 2006 r., Legionowo) poprawisz się? pzdr.
donya Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 sh_maniak napisał(a):donya napisał(a):A w ślady Darii też nie radzę iść. Wczoraj na parę hodowlaną poszła z Anatą tylko :wink: Ale się drobiazgów czepiacie :wink: Daria za dużo pucharków juz miała w rekach i tylko Anata jej się mieściła :wink: Ale w sumie kazdemu może się zdarzyc iść na pare hod z jednym psem, w końcu Daria + Anata to tez śliczna para :D No , jak się wyrywało pucharki innym to miała dużo :wink:
Asiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Haaaa, ale się obśmiałam. :lol: Agappe - puścisz to płazem? Pzdr.
donya Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Asiaczek napisał(a):Haaaa, ale się obśmiałam. :lol: Agappe - puścisz to płazem? Pzdr. Trzeba Darię uświadomić co wczoraj wyprawiała pod wpływem... :wink:
christoph Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Trochę mi to czasu zajęło, ale już jestem gotowy na wysyłkę, oczywiście jak zwykle na raty. Zaczynamy. 2005 Wystawa Klubowa Łódź Konkurencje hodowlane Najlepsza hodowla Yamamoto
christoph Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Najlepszy reproduktor wystawy - Rengoku de la Valle des Dragons Sacres
christoph Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Konkurencja najepsza suka hodowlana: Yumenoshima No Gyohime Go
christoph Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Psy pośrednia: Oda Nobunaga Halne Wzgórze
Recommended Posts