Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
A w ślady Darii też nie radzę iść. Wczoraj na parę hodowlaną poszła z Anatą tylko :wink:

Ale się drobiazgów czepiacie :wink:
Daria za dużo pucharków juz miała w rekach i tylko Anata jej się mieściła :wink:
Ale w sumie kazdemu może się zdarzyc iść na pare hod z jednym psem, w końcu Daria + Anata to tez śliczna para :D

Posted

Gratulacje dla wszystkich Zwycięzców Klubu!!! Tak trzymać do następnej wystawy i dalej...

A co się dzieje z fotkami w Waszej Galerii? Zawsze tych zdjęc było od... zarąbania, a po klubówce - tak jakoś marniutko. Gdzie zdjęcia Zwycięzców?!
Pzdr.

Posted

A co się dzieje z fotkami w Waszej Galerii? Zawsze tych zdjęc było od... zarąbania, a po klubówce - tak jakoś marniutko. Gdzie zdjęcia Zwycięzców?!

Ja niestety poki co nie mam cyfrowki, tylko lustrzanke, dlatego tez zdjecia wstawie pozniej - musze odebrac je najpierw z laboratorium;)
Jeszcze raz Wszystkim GRATULUJEMY:))) :laola:

Posted

Daria pogoń mojego imiennika o zdjęcia on ma najładniejsze ujęcia :lol: :lol: :lol: właśnie przeglądam płytkę którą otrzymałem od niego

Posted

matagi możesz pszedstawić to maleństwo ja ze swej strony mogę powiedzieć iż jest to moje rodzeństwo ale imienia nie pamiętam
:lol: :lol:

Posted

Ka$iaN. napisał(a):

Ja niestety poki co nie mam cyfrowki, tylko lustrzanke, dlatego tez zdjecia wstawie pozniej - musze odebrac je najpierw z laboratorium;)
Jeszcze raz Wszystkim GRATULUJEMY:))) :laola:

OK. Czekamy.
Pzdr.

Posted

Basenji napisał(a):
A to Ci rozrywkowe panienki, no, no, no! :lol:
zdrówko

I dlatego żałuj, że Ciebie nie było! Poznałbyś Donyę i Agappe, Agabass i Nale oraz wiele, wiele innych wesołych osób. Może na następnej klubówce (26 luty 2006 r., Legionowo) poprawisz się?
pzdr.

Posted

sh_maniak napisał(a):
donya napisał(a):
A w ślady Darii też nie radzę iść. Wczoraj na parę hodowlaną poszła z Anatą tylko :wink:

Ale się drobiazgów czepiacie :wink:
Daria za dużo pucharków juz miała w rekach i tylko Anata jej się mieściła :wink:
Ale w sumie kazdemu może się zdarzyc iść na pare hod z jednym psem, w końcu Daria + Anata to tez śliczna para :D

No , jak się wyrywało pucharki innym to miała dużo :wink:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Haaaa, ale się obśmiałam. :lol: Agappe - puścisz to płazem?
Pzdr.

Trzeba Darię uświadomić co wczoraj wyprawiała pod wpływem... :wink:

Posted

Trochę mi to czasu zajęło, ale już jestem gotowy na wysyłkę, oczywiście jak zwykle na raty.
Zaczynamy.
2005 Wystawa Klubowa Łódź
Konkurencje hodowlane
Najlepsza hodowla

Yamamoto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...