weihaiwej Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Matagi napisał(a):A ja zaraz wstawię foteczkę,nie za dużą,ale jest na niej mały,wielki sercem macho!!!! :lol: : Matagi! a cóż to za macho??
donya Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Cudne maleństwo :P :P Oj, biedna ta druga akitka :wink:
Piotr_32 Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Witajcie szczęśliwi Ci co maja internet w domu
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Matagi - a cio to za makitka, taka malutka pręgowana? Śmiesznota jedna! Pzdr.
agabass Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 donya napisał(a): Cudne maleństwo :P :P Oj, biedna ta druga akitka :wink: słodkości maleńkości :loveu:
Matagi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagi - a cio to za makitka, taka malutka pręgowana? Śmiesznota jedna! Pzdr. :lol: :lol: :lol: ,a ....zgaduj-zgadula :wink: powiem w niedzielę :lol:
Asiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Coś zaczynam łapać... No to "do wystawy!". Pzdr.
Matagi Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Asiaczek napisał(a):Coś zaczynam łapać... No to "do wystawy!". Pzdr. :P
Kasia_i_Łukasz Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 donya i Asiaczek bardzo dziękujemy za pomoc w poszukiwaniu noclegu :D niestety Sylwia (właścicielka zaginionej BASHI) nie ma z kim zostawić dziecka, więc przyjedziemy wyłącznie na wystawę :) pozdrówka :hand:
Kasia_i_Łukasz Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 W niedziele czeka nas bardzo escytujące wydarzenie a ja mam wrażenie, że tylko my je przeżywamy :D Akiciarze w tej chwili proszę się tu odzywać !! Czy zna ktoś może stawkę, ale tak personalnie a nie tylko po numerkach :lol:
weihaiwej Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ja też je przeżywam :) bo będę na klubówce po raz pierwszy=pierwszy raz będę miała okazję zobaczyć tyle akit na żywo i poznać niektórych dogomaniaków-akiciarzy :D Ale nie do mnie ten apel... a reszta z wrażenia zamilkła :lol:
Asiunia02 Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Witam :) Zycze powodzenia na klubowce :)
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Hej, Akiciarze, do zobaczenia na wystawie! Pzdr.
Matagi Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Musha napisał(a): Lilka, ja mam ładniejsze. A już tam! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:
Asiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Ło matko, przy pierwszym zdjęciu prawie się popłakałam ze śmiechu!!!! Pzdr.
donya Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Musha napisał(a): No ładnie tak malucha marchewką karmić :wink: to tak aby kolor zmienił :P :P :P
Musha Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 może będzie bardziej czerwony i będzie przypominał akitę znaną z ringów a nie jakieś takie pręgowane cosik
donya Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Musha napisał(a):może będzie bardziej czerwony i będzie przypominał akitę znaną z ringów a nie jakieś takie pręgowane cosik oj, czepiacie się maluszka :wink:
Matagi Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Jak tam nastroje "przedklubówkowe"??? :wink: Ja wyjeżdżam o 3.00 :x Jadę razem z 38 stopniami gorączki! :evil: Może zgubię ją po drodze :wink: A cieszę się baaaaardzo,bardzoooooo,że wszystkich spotkam!!!! :D :P No i jutro zobaczę i odbiorę swoje nowe psisko :wink: :lol: :D :P Jadę jakoś tak ....bezstresowo,może to przez gorączkę :wink: :lol: Co będzie to będzie,wieszać się z rozpaczy nie będę jak dostanę po ogonie! :lol: :lol: :lol:
Asiaczek Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Matagi - zdrowia życzę! I nie ukrywaj się z nowym maluszkiem, pokaż go, no może nie światu, ale przynajmniej nam... Pzdr.
Matagi Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Asiaczek napisał(a):Matagi - zdrowia życzę! I nie ukrywaj się z nowym maluszkiem, pokaż go, no może nie światu, ale przynajmniej nam... Pzdr. Yes!!!!!!!! :P Jutro !Zapraszam do makitowego ringu! :D :P :D :P Mała w skrócie nazywa się.....BABA!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:
donya Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 Matagi napisał(a):Jak tam nastroje "przedklubówkowe"??? :wink: Ja wyjeżdżam o 3.00 :x Jadę razem z 38 stopniami gorączki! :evil: Może zgubię ją po drodze :wink: A cieszę się baaaaardzo,bardzoooooo,że wszystkich spotkam!!!! :D :P No i jutro zobaczę i odbiorę swoje nowe psisko :wink: :lol: :D :P Jadę jakoś tak ....bezstresowo,może to przez gorączkę :wink: :lol: Co będzie to będzie,wieszać się z rozpaczy nie będę jak dostanę po ogonie! :lol: :lol: :lol: Kuruj się, kuruj - ktoś musi latać po ringu. Ja tam też bezstresowo (przynajmniej na razie). Będzie co ma być nasza konkurentko :wink:
Ziemniak Posted September 17, 2005 Posted September 17, 2005 JA wyjezdzam o piatej..... wiec sie spotkamy :D Powodzenia
Recommended Posts