Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - a cio to za makitka, taka malutka pręgowana? Śmiesznota jedna!
Pzdr.

:lol: :lol: :lol: ,a ....zgaduj-zgadula :wink: powiem w niedzielę :lol:

Posted

W niedziele czeka nas bardzo escytujące wydarzenie a ja mam wrażenie, że tylko my je przeżywamy :D
Akiciarze w tej chwili proszę się tu odzywać !!
Czy zna ktoś może stawkę, ale tak personalnie a nie tylko po numerkach :lol:

Posted

Ja też je przeżywam :) bo będę na klubówce po raz pierwszy=pierwszy raz będę miała okazję zobaczyć tyle akit na żywo i poznać niektórych dogomaniaków-akiciarzy :D
Ale nie do mnie ten apel... a reszta z wrażenia zamilkła :lol:

Posted

Musha napisał(a):
może będzie bardziej czerwony i będzie przypominał akitę znaną z ringów a nie jakieś takie pręgowane cosik

oj, czepiacie się maluszka :wink:

Posted

Jak tam nastroje "przedklubówkowe"??? :wink: Ja wyjeżdżam o 3.00 :x Jadę razem z 38 stopniami gorączki! :evil: Może zgubię ją po drodze :wink: A cieszę się baaaaardzo,bardzoooooo,że wszystkich spotkam!!!! :D :P No i jutro zobaczę i odbiorę swoje nowe psisko :wink: :lol: :D :P Jadę jakoś tak ....bezstresowo,może to przez gorączkę :wink: :lol: Co będzie to będzie,wieszać się z rozpaczy nie będę jak dostanę po ogonie! :lol: :lol: :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Matagi - zdrowia życzę!
I nie ukrywaj się z nowym maluszkiem, pokaż go, no może nie światu, ale przynajmniej nam...
Pzdr.

Yes!!!!!!!! :P Jutro !Zapraszam do makitowego ringu! :D :P :D :P
Mała w skrócie nazywa się.....BABA!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Matagi napisał(a):
Jak tam nastroje "przedklubówkowe"??? :wink: Ja wyjeżdżam o 3.00 :x Jadę razem z 38 stopniami gorączki! :evil: Może zgubię ją po drodze :wink: A cieszę się baaaaardzo,bardzoooooo,że wszystkich spotkam!!!! :D :P No i jutro zobaczę i odbiorę swoje nowe psisko :wink: :lol: :D :P Jadę jakoś tak ....bezstresowo,może to przez gorączkę :wink: :lol: Co będzie to będzie,wieszać się z rozpaczy nie będę jak dostanę po ogonie! :lol: :lol: :lol:

Kuruj się, kuruj - ktoś musi latać po ringu. Ja tam też bezstresowo (przynajmniej na razie). Będzie co ma być nasza konkurentko :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...