Asiunia02 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Chyba padło bo wszyscy wola pisac tutaj :) Dostałam zdjecia od Chrisa, ale wstawie tylko jedno Dony Omono-Gawy, gdzy Chris pewnie wstawi cala swoja fotorelacje. Chudzielcowi wrocil apetyt wiec czekamy na efekty, bo narazie jak widac duzo sie nie zmieniła, no moze zebrek juz nie widac :)
Kasia_i_Łukasz Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Gratulujemy wszystkim wystawianym i wystawiającym w Chorzowie, Warszawie i Zielonej Górze !! :laola:
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Cały wczorajszy dzień spędziłam na zawodach agility :D Startowała tam też taka suczka: :lol: :wink: :D :P
Ka$iaN. Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Matagi napisał(a):Cały wczorajszy dzień spędziłam na zawodach agility :D Startowała tam też taka suczka: Jak jej poszlo?
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Ka$iaN. napisał(a):Matagi napisał(a):Cały wczorajszy dzień spędziłam na zawodach agility :D Startowała tam też taka suczka: Jak jej poszlo? Aaaa całkiem dobrze! :P Ona dopiero zaczyna się w to bawić,to był jej pierwszy start.Sunia nie ma rodowodu,nie jest może zbyt urodziwa,ale charakter ma iście akici :wink: :lol: Jej właścicielka,młodziutka dziewczyna bardzo dużo z nią pracuje :D Gaja zna kupę różnych sztuczek,min,potrafi się wstydzić :wink: :lol: Siada słupka i łapkami zasłania oczki :lol: :lol: :lol:
christoph Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Wczoraj miałem małą awarię i nie mogłem wstawić reportażu z Zielonej Góry, ale teraz już naprawiam ten niewybaczalny błąd. Utsukushii Hoseki
christoph Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Już po występach, można się odprężyć...
donya Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 christoph napisał(a):Bushi wraca po wystawie do domu świetna fotka :P :P :P
Asiunia02 Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 christoph napisał(a):Bushi wraca po wystawie do domu Gdyby mial jeszcze łapki na kierownicy to był by dopiero czad :)
Matagi Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 christoph napisał(a):Bushi wraca po wystawie do domu Ciekawe dokąd Bushi wywiózł yoreczka z młodym człowiekiem?Daleko zajechali?A prawo jazdy makita posiada?Ojjjjjjjjjj,bo będzie mandacik jakiś.....! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: Super zdjątko!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Barbara_bb Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Cześć, sprawdzam jak mi pójdzie wstawianie zdjecia
Barbara_bb Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 I udało się. No to przedstawiam psiska. Akita - Toki(niektórym już znana) i owczarek belgijski - Tekila Pozdrawiam http://forum.owczarkibelgijskie.pl/files/im000513_192.jpg [Takie wielkoludy nie beda wyswietlane ]
Matagi Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Barbara_bb napisał(a):Cześć, sprawdzam jak mi pójdzie wstawianie zdjecia Basieńko!!! :P całkiem zdolna dziewczynka z Ciebie!!!! :wink: :lol: :D :P Witaj na DGM!!!! :P :P :P Czekamy na więcej i dużo więcej fotek TOKI!!!!!! Dlaczego nie zgłosiłaś Toki na Klubową????????????? :( Spowiadaj się,migiem! :wink: :lol:
Barbara_bb Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wiedziałam, wiedziałam, że CZERWONE, SZALEJĄCE jeszcze nie śpi!!!!!nawet spokojnie popracowac nie da. Toki i wystawy? - Boże zlituj się, przecież to suczysko na wystawach to jedno wielkie nieszczęście, mężowski zresztą też nie przepada za nimi. Toki ma dwa złota , jedno srebro, z sopotu wróciła tylko z bdb i juz dość. Do uprawnien hodowlanych, jakby co, wystarczy, a że jest to sunia Krzyśka to klamka zapadła i koniec z wystawami. Zaraz poszukam jeszcze zdjęć.
Kasia_i_Łukasz Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Witajcie kochani !! Wczoraj otrzymałam zgłoszenia na wystawę, tym razem sztuk dwie :lol: W związku z czym mam pytanie, czy ktoś z akiciarzy wybiera się na sobotnie sympozjum ?? Czy nie znacie jakiegoś w miare taniego noclegu w Łodzi, oczywiście gdzie można nocować z psiakami ?? pozdrówka :hand:
donya Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Witajcie kochani !! Wczoraj otrzymałam zgłoszenia na wystawę, tym razem sztuk dwie :lol: W związku z czym mam pytanie, czy ktoś z akiciarzy wybiera się na sobotnie sympozjum ?? Czy nie znacie jakiegoś w miare taniego noclegu w Łodzi, oczywiście gdzie można nocować z psiakami ?? pozdrówka :hand: może tutaj http://lodz.naszemiasto.pl/noclegi/ coś znajdziecie
Asiaczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Kasia_i_Łukasz napisał(a):Witajcie kochani !! Wczoraj otrzymałam zgłoszenia na wystawę, tym razem sztuk dwie :lol: W związku z czym mam pytanie, czy ktoś z akiciarzy wybiera się na sobotnie sympozjum ?? Czy nie znacie jakiegoś w miare taniego noclegu w Łodzi, oczywiście gdzie można nocować z psiakami ?? pozdrówka :hand: Mam kilka namiarów i już je przekazuję dalej: 1/ Hotel GRAND, ul.Piotrkowska 72, tel. (42) 632 19 95 psy = 50 zł. Uwaga - w weekendy = ceny weekendowe. 2/ Hotel AMBASADOR, ul. Kosynierów Gdyńskich 8, tel. (42) 646 49 04, (42) 6464 322 nie ma opłat za psy. 3/ ZAJAZD NA ROGACH, ul. Łupkowa 10/16, tel. (42) 617 03 20. za psy = nic. Te namiary mam od. p. P. Szemraja. pzdr.
Matagi Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Barbara_bb napisał(a):Wiedziałam, wiedziałam, że CZERWONE, SZALEJĄCE jeszcze nie śpi!!!!!nawet spokojnie popracowac nie da. Toki i wystawy? - Boże zlituj się, przecież to suczysko na wystawach to jedno wielkie nieszczęście, mężowski zresztą też nie przepada za nimi. Toki ma dwa złota , jedno srebro, z sopotu wróciła tylko z bdb i juz dość. Do uprawnien hodowlanych, jakby co, wystarczy, a że jest to sunia Krzyśka to klamka zapadła i koniec z wystawami. Zaraz poszukam jeszcze zdjęć. Chaaaaaaaa chaaaaaaa! :wink: :lol: :wink: Jasne,że ja o tej porze nie chrapię :lol: Ja tu czuwam :lol: :wink: :lol: :wink: Basieńko miła! :P wstawiaj foteczki,wstawiaj :D !!!!My tu wszyscy na nie czekamy! :D Postaraj się wklejać je ciut mniejsze,2 fotkę wstawiłaś za dużą,strona się rozjechała :lol: A ja zaraz wstawię foteczkę,nie za dużą,ale jest na niej mały,wielki sercem macho!!!! :lol: :
Recommended Posts