Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba padło bo wszyscy wola pisac tutaj :)

Dostałam zdjecia od Chrisa, ale wstawie tylko jedno Dony Omono-Gawy, gdzy Chris pewnie wstawi cala swoja fotorelacje.
Chudzielcowi wrocil apetyt wiec czekamy na efekty, bo narazie jak widac duzo sie nie zmieniła, no moze zebrek juz nie widac :)

Posted

Ka$iaN. napisał(a):
Matagi napisał(a):
Cały wczorajszy dzień spędziłam na zawodach agility :D
Startowała tam też taka suczka:

Jak jej poszlo?

Aaaa całkiem dobrze! :P Ona dopiero zaczyna się w to bawić,to był jej pierwszy start.Sunia nie ma rodowodu,nie jest może zbyt urodziwa,ale charakter ma iście akici :wink: :lol:
Jej właścicielka,młodziutka dziewczyna bardzo dużo z nią pracuje :D Gaja zna kupę różnych sztuczek,min,potrafi się wstydzić :wink: :lol: Siada słupka i łapkami zasłania oczki :lol: :lol: :lol:

Posted

christoph napisał(a):
Bushi wraca po wystawie do domu

Ciekawe dokąd Bushi wywiózł yoreczka z młodym człowiekiem?Daleko zajechali?A prawo jazdy makita posiada?Ojjjjjjjjjj,bo będzie mandacik jakiś.....! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

Super zdjątko!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Posted

Barbara_bb napisał(a):
Cześć, sprawdzam jak mi pójdzie wstawianie zdjecia

Basieńko!!! :P całkiem zdolna dziewczynka z Ciebie!!!! :wink: :lol: :D :P
Witaj na DGM!!!! :P :P :P
Czekamy na więcej i dużo więcej fotek TOKI!!!!!!
Dlaczego nie zgłosiłaś Toki na Klubową????????????? :( Spowiadaj się,migiem! :wink: :lol:

Posted

Wiedziałam, wiedziałam, że CZERWONE, SZALEJĄCE jeszcze nie śpi!!!!!nawet spokojnie popracowac nie da.
Toki i wystawy? - Boże zlituj się, przecież to suczysko na wystawach to jedno wielkie nieszczęście, mężowski zresztą też nie przepada za nimi. Toki ma dwa złota , jedno srebro, z sopotu wróciła tylko z bdb i juz dość. Do uprawnien hodowlanych, jakby co, wystarczy, a że jest to sunia Krzyśka to klamka zapadła i koniec z wystawami.
Zaraz poszukam jeszcze zdjęć.

Posted

Witajcie kochani !!

Wczoraj otrzymałam zgłoszenia na wystawę, tym razem sztuk dwie :lol:
W związku z czym mam pytanie, czy ktoś z akiciarzy wybiera się na sobotnie sympozjum ?? Czy nie znacie jakiegoś w miare taniego noclegu w Łodzi, oczywiście gdzie można nocować z psiakami ??

pozdrówka :hand:

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Witajcie kochani !!

W związku z czym mam pytanie, czy ktoś z akiciarzy wybiera się na sobotnie sympozjum ?? Czy nie znacie jakiegoś w miare taniego noclegu w Łodzi, oczywiście gdzie można nocować z psiakami ??

może tutaj http://lodz.naszemiasto.pl/noclegi/ coś znajdziecie

Posted

Kasia_i_Łukasz napisał(a):
Witajcie kochani !!

Mam kilka namiarów i już je przekazuję dalej:
1/ Hotel GRAND, ul.Piotrkowska 72, tel. (42) 632 19 95
psy = 50 zł.
Uwaga - w weekendy = ceny weekendowe.

2/ Hotel AMBASADOR, ul. Kosynierów Gdyńskich 8, tel. (42) 646 49 04,
(42) 6464 322
nie ma opłat za psy.

3/ ZAJAZD NA ROGACH, ul. Łupkowa 10/16, tel. (42) 617 03 20.
za psy = nic.

Te namiary mam od. p. P. Szemraja.
pzdr.

Posted

Barbara_bb napisał(a):
Wiedziałam, wiedziałam, że CZERWONE, SZALEJĄCE jeszcze nie śpi!!!!!nawet spokojnie popracowac nie da.
Toki i wystawy? - Boże zlituj się, przecież to suczysko na wystawach to jedno wielkie nieszczęście, mężowski zresztą też nie przepada za nimi. Toki ma dwa złota , jedno srebro, z sopotu wróciła tylko z bdb i juz dość. Do uprawnien hodowlanych, jakby co, wystarczy, a że jest to sunia Krzyśka to klamka zapadła i koniec z wystawami.
Zaraz poszukam jeszcze zdjęć.

Chaaaaaaaa chaaaaaaa! :wink: :lol: :wink: Jasne,że ja o tej porze nie chrapię :lol: Ja tu czuwam :lol: :wink: :lol: :wink:
Basieńko miła! :P wstawiaj foteczki,wstawiaj :D !!!!My tu wszyscy na nie czekamy! :D Postaraj się wklejać je ciut mniejsze,2 fotkę wstawiłaś za dużą,strona się rozjechała :lol:
A ja zaraz wstawię foteczkę,nie za dużą,ale jest na niej mały,wielki sercem macho!!!! :lol: :

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...