Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Agappe napisał(a):biedny bimbuś.. samotny w takie święto.. :( Ale Pańcia zarabiała na kosteczki,piłeczki,paróweczki i różne takie,które Bimbomek kocha najbardziej! :P :D I zapewne mu to wynagrodzi z nawiązką :D :lol: :P
Agappe Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 [quote name='Pregus'] Zobaczie jaki jestem ladny. a cóż to za akitka?? z jakiej hodowli???
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 I znowu kilka foteczek z MB! :P i czarny koń Iwonki! :P BOBUŚ I BOGUŚ :P
donya Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Tu jest nasz konkurent - Toramaru Go Sanzenkarisou A to są psy z klasy otwartej
Matagi Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 Ta choroba nie boli.... :wink: :lol: Już dawno miałam o to poprosić,ale ciągle zapominałam... :oops: Agnieszka! wstaw stawkę z MB,masz katalog przecież :wink: :lol: Ja mam skan katalogu,ale nie czytelny on,niestety :( Oki? :wink: :D
Agappe Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 ja jestem ciekawa jak tam naszym akitom jutro pójdzie na ringu.. :) mam nadzieje, że przed nocą dostanę jakies wyniki, bo jeśli nie dopiero po klubowej bedę uaktualniać stronę..
donya Posted September 10, 2005 Posted September 10, 2005 LILA no dobra, wstawię :P AKITY W MLADA BOLESLAV PSY młodzież ARTUSH AIRSEN pośrednia BIMBO YAMAMOTO TORAMARU GO SANZENKARISOU otwarta AMOR TOMIMOPA E KAGA GO HARU KAZE X-WATASHI KEN AMANA championów TANOSHIMI GO DOGUTTI SUKI szczeniat BENI HIME Z HRABOVSKEHO DVORA młodzieży DINA TOMIMOPA pośrednia BENTENA HEZKA CHVILKA BU YAMAMOTO otwarta ASAKA HEZKA CHVILKA AYA AYABE CHERRY CZECH KOKIMI KEN AMANA R-AYAME Z BAMBUSOVEHO HAJE championów AKAJA REBIA
Asiunia02 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 No to wrócilismy z Zielonej Góry :) Najpierw wyniki, a pozniej fotorelacja. PSY Klasa mlodziezy Akita u Izis UTSUKUSHII - ocena doskonała, Zw.Ml., Zw. Rasy Hoseki Halne Wzgórza - ocena doskonała lokata 2 Klasa Otwarta Akuma Akairo - lokata 1, ocena doskonala NPwR Amai Bakira - lokata 2, ocena doskonała SUKI Klasa mlodziezy Dona Omono-Gawa - ocena bardzo dobra Chciałam sie jescze pochwalic, ze moja Akuma (Tiger) swoj powrot na ring uczcił super. Bardzo ladnie sie zachowywał, gdy sedzina go dosłownie obmacywała :) Wszyscy zainteresowani wiedza skad moja radość :)
donya Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Podpiszę zdjecia, które wstawiła Lilka pies z klasy młodziezy - Artush Airsen pies z klasy otwartej - nie wiem który BU Yamamoto i głowa Bentena Hezka Chvilka BU Yamamoto Bentena Hezka Chvilka Suki z klasy otwartej - ASAKA HEZKA CHVILKA AYA R-AYAME Z BAMBUSOVEHO HAJE AYA R-AYAME Z BAMBUSOVEHO HAJE Suka z klasy championów - Akaja Rebia
Asiunia02 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Dziekuje :) Zaczynam fotorelacje. Dony nie mam zadnego zdjecia, bo nie bylo co robic, bo nadal jest chudziutka a do tego kompletnie nie chciała sie dzisiaj wystawiac, ale moze Chris lub Pani Jola cos bedzie miala :) No to jako pierwszy HOSEKI HALNE WZGÓRZA (śliczniutki piesek)
Asiunia02 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 AKUMA AKAIRO (Tiger) - moj grzeczny synuś :lol: :lol: :lol: AMAI BAKIRA
donya Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla wygranych i tych trochę mniej
Basenji Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Piękne psy, ale ich nazwy też niczego sobie :lol: zdrówko
Kotis Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Witam wszystkich. :lol: My też wróciliśmy z wystawy w Chorzowie Podam wyniki te które znam (ciężko jest w tym samym czasie wystawiać, zapisywać, pilnować dzieci i psa) mam nadzieją że zainteresowani uzupełnią lub poprawią: Psy młodzież HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze - oc doskonała, miejsce 1/I, medal złoty, Zw Mł. Suki młodzież MALWA Puchate Kreple - oc ???, miejsce 2/III, MIJA-SAWA Turzycowa Dolina - oc bdb, miejsce 3/III YOSHI Rilaf - oc doskonała, miejsce 1/III, medal złoty, Zw Mł. Zw Rasy Suki pośrednia MIDORI Turzycowa Dolina - oc doskonała, miejsce 1/I, medal złoty, NSwR, CWC Pozdrawiam i do zobaczenia w Łodzi :fadein:
lima Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Gratulacje dla YOSHI Rilaf,kolejne Zwyc.Rasy
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Kotis napisał(a):Witam wszystkich. :lol: My też wróciliśmy z wystawy w Chorzowie Podam wyniki te które znam (ciężko jest w tym samym czasie wystawiać, zapisywać, pilnować dzieci i psa) mam nadzieją że zainteresowani uzupełnią lub poprawią: Psy młodzież HOKORI-TAKAI Halne Wzgórze - oc doskonała, miejsce 1/I, medal złoty, Zw Mł. Suki młodzież MALWA Puchate Kreple - oc ???, miejsce 2/III, MIJA-SAWA Turzycowa Dolina - oc bdb, miejsce 3/III YOSHI Rilaf - oc doskonała, miejsce 1/III, medal złoty, Zw Mł. Zw Rasy Suki pośrednia MIDORI Turzycowa Dolina - oc doskonała, miejsce 1/I, medal złoty, NSwR, CWC Pozdrawiam i do zobaczenia w Łodzi :fadein: gratulacje wszystkim zwyciezcom :))
bellatriks Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 oni moze wybyli, ale za to ja podziwiam akity :wink:
donya Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 a gdzie zdjęcia :bigcry: - poproszę wiecej zdjęć :cool1:
Asiunia02 Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 Chris cos sie ociaga ze zdjeciami :) Halniaczkom mozna to wybaczyc bo musza nakarmic cała gromadke :)
Agappe Posted September 11, 2005 Posted September 11, 2005 ojj to ja zdjęcia zobacze pewnie dopiero po klubowej :(
Recommended Posts