Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Matagi - dzięki za PW. Wszystko juz załatwione. Będzie tak, jak napisałaś. Pzdr.
Matagi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Łał.... :lol: wszyscy mi dziękują :D :D :D Jaka to ja uprzejma :lol: :wink: :lol: :wink: Ola K! :P i Asiaczek! :P nie ma za co :D :P
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 to jak taka miła jesteś, to moze byś zdjęcia wstawiła??? :p
Kasia_i_Łukasz Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Jolu, Matagi, Donya i Agappe dzięki za "zezwolenia" :lol: Dawno nie pokazywałam Wam Aszi, a w końcu udało mi się zrobić fotki, na których chyba najbardziej mi zależało, więc koniecznie muszę się pochwalić :lol: to jest moje ulubione :D
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 na tym ostatnim zdjeciu to chłopczyk chyba nie wytrzymał?? czyzby uznał ze trzeba w końcu z małą porządek zrobić? :) jej jak te maluszki szybko rosną
Matagi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Agappe napisał(a):to jak taka miła jesteś, to moze byś zdjęcia wstawiła??? :p Wstawię,wstawię,wieczorową porą! :lol: I też mi ładnie podziękujesz? :lol: :wink:
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 jak wstawisz to Ci podziękuje, na razie na to nie licz :p
weihaiwej Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Kasia, mamy to samo ulubione :) Asztar oblizuje się ze smakiem, chyba mu się ta zabawa podoba :P Wspaniale się bawią! Super sesja zdjęciowa :D A Aszi już taka duża! :o
Piotr_32 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Cześć Kasia fajne fotki, rośnie jak na drożdżach
Piotr_32 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 i ząbki widze zdrowe, zabawa wre widze dobrze z mamusia sie tak bawi
Piotr_32 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Mam zamiar kupić sobie aparacik cyfrowy to pochwalę sie swoim pupilem, Kasia extra zdjęcia, pozdrawiam
Asiunia02 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Piotr_32 napisał(a):i ząbki widze zdrowe, zabawa wre widze dobrze z mamusia sie tak bawi Asztarek to przyjaciel Aszi :) razem mieszkaja u Kasi i Łukasza :)
Matagi Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 SHIRA TORI Eskimo River : Noooooooo,Daria już możesz...... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 i nie wiem co miałam zobaczyć.. dla mnie za duże uszy i samcza.. ale tych oczu nie widze.. no moge Ci ewentualnie podziękować :p
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 wracając do akitek z okienka.. piękne zdjęcie wynalazłam
Basenji Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Matagi'] Ale ta jedna akita to jest raczej kitaA lub moze mikrokita. Zdrówko
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Matagi - zdjęcia bawiącej się Aszi - ekstra! Mała nieźle daje czadu, co? A te drugie zdjęcia, to akita taka sobie; to jakaś utytułowana akita, czy co? Pzdr.
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Asiaczek']Matagi - zdjęcia bawiącej się Aszi - ekstra! Mała nieźle daje czadu, co? A te drugie zdjęcia, to akita taka sobie; to jakaś utytułowana akita, czy co? Pzdr. ta druga nie była jeszcze na ani jednej wystawie.. jest to siostra SAKAI Eskimo River, które była m.in. w Sopocie..
Asiunia02 Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Agappe']hahahah to zdjęcie musze wam pokazać BOSKIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pozniej ludzie sie dziwia, ze mu tak kochamy te akitki :) Foksterrierowi bys nie załozyla takiego cuda :)
Agappe Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 to jeszcze jedno ciekawe zdjęcie... wystawilibyscie w polsce w takim stroju akitę? aaa ps. to jest zdjęcie z jakiejś wystawy w europie..
Asiaczek Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Agappe']to jeszcze jedno ciekawe zdjęcie... wystawilibyscie w polsce w takim stroju akitę? aaa ps. to jest zdjęcie z jakiejś wystawy w europie.. Ależ byłaby sensacja! A i psiak prezentowany przez tę pania jest OK. Gdyby taka osoba zadomowiła się w PL, to swoim strojem (jakże egzotycznym) przebiłąby Czerwona Marynarkę! Może warto zaprosić kogoś takiego do nas, do PL? pzdr.
donya Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 [quote name='Asiaczek'][quote name='Agappe']to jeszcze jedno ciekawe zdjęcie... wystawilibyscie w polsce w takim stroju akitę? aaa ps. to jest zdjęcie z jakiejś wystawy w europie.. Ależ byłaby sensacja! A i psiak prezentowany przez tę pania jest OK. Gdyby taka osoba zadomowiła się w PL, to swoim strojem (jakże egzotycznym) przebiłąby Czerwona Marynarkę! Może warto zaprosić kogoś takiego do nas, do PL? pzdr. Tylko jak w tym biegać. :roll: Nie wszędzie ocenia się akity w ruchu.
Recommended Posts