Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Agappe']dobra udało się.. troche powynajdywałam...
http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html

jeżeli sš jakie niecisłoci prosze pisać

Witam wszystkich!
czeć Daria!- przy wystawie w Lesznie(28-29.05)-sędziowała Lisbeth Match (Szwajcaria) a nie p.Ewa Szeliga-Szeremeta i przy wystawie Głogów 7.08. Ryoko Halne Wzgórze owszem Zw.mł. ale nie Zw.Rasy -to do poprawienia.

I mam pytanie-czy moge mieć link z swojej strony do wyników na Twojej?

Aktualnie pracuje nad stronami i będš małe przeróbki,także w linkach,a do wyników już zamieciłam,i mam nadzieję,że mogę?

to wietnie ,że tak skrupulatnie się tym zajmujesz,mylę,że wielu tam często zaglšda:P
pozdrawiam wszystkich

Zaraz bedę poprawiać.. jeżeli jeszcze coś jest to prosze krzyczeć :)
linki oczywiście można wstawić.. przecież nie robie tego sama dla siebie, tylko dla wszystkich zainteresowanych, więc niech jak najwięcej osób tam zagląda :)

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matagi']

Dla Asiuni:
To jest BU Yamamto..
bardzo się zmieniła, ale mi się udało od razu poznać, chociaż w 100% pewna nie byłam

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki!

Matagi - ten czarny shiba jest boski! I to spojrzenie - zabójcze! Bardzo smakowity deserek...
Pzdr.

Asiaczku! :P Jutro zadzwonię w wiadomej sprawie :wink: będę wiedziała już wsio :wink:
Sobotę i niedziele spędziłam na zawodach hippicznych,tam Daria z Martyną woziły swoje 4 litery na konikach :wink: :lol: Wstawię zaraz fotkę psiaka,który został kupiony na bazarze psim za całe 700 zł.Pani kupiła "akitę",tak się jej wydawało....kilka miesięcy temu dokupiła DPJ,kupiła co prawda okazyjnie,ale z papierami.Psiaki te skatowały kundla -rezydenta Klubu Jeździeckiego,gdzie miały miejsce zawody :evil: Właścicielka psów miała pretensje,że pies klubowy biega luzem,jej psy trzymane były na smyczy,którą .....przytrzymywała stopą :evilbat: Cały wypadek skomentowała tak:a co tu się dziwić???? :evil: Przecież to są prawdziwie japońskie psy,one tak ZAWSZE reagują na psy INNYCH RAS/!!! :evilbat: /
Na fotce po lewej jest "prawdziwy,japoński akita",po prawej zaś tyłek DPJ. :x :x :x

tacy ludzie nie powinni mieć psów.. a już na pewno nie takich..eh.. biedny rudzik.. bardzo go pokancerowały??

Posted

[quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki!

Dziękuję.. chociaż dużo ten reportaż zawdzięcza donyi bo to ona zrobiła większosć zdjęć :))

Posted

[quote name='Kasia_i_Łukasz']

Agappe Ciebie chciałam poprosić o zgode na zamieszczenie linku bezpośrednio prowadzącego do wyników akit. :) Przyznam szczerze, że pomysł ukradłam Joli :oops: Z góry wszystkim dziękujemy :)

oczywiscie, nie ma najmniejszego probelmu, a Wy macie już swoją stronkę czy dopiero jest w budowie?? jeżeli już jest to bardzo prosze o linka, zeby wstawić do akicich linków ( z tm też staram się być na bieżąco )
I ja jak zawsze opóźniona również przyłączam się do gratulacji za częstochowę :)

p.Jolu
maleństwa są przepiękne i przesłodkie :)) chciałabym chociaż jeden dzień poprzebywać z tyloma maluszkami (wiem, że na pewno dużo przy nich jest pracy, ale ogromnie chciałabym tego zakosztować.. najmniejsze akitki, które widziałam to były teraz u matagi - 8tyg, a takich brzdąców niestety na żywo nie :(( )
czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :)

Posted

Ja też niedługo zmienię swoje linki na stronie i wiele linkow pozamieszczam,bo ubożuchno u mnie w linkach.oczywiście,Kasiu nie mam nic przeciwko,a link do wyników na stronie Darii,jak tylko ona na to pozwoli (ale coś Daria myśli i nie odpowiada :-? ) Daria nie trzymaj nas w napięciu :roll: -to przecież ważne wiadomości dla wszystkich akiciarzy!!! i uważam,że powielenie tego pomysłu to nic złego Kasiu :P
Na pewno wszyscy będziemy Darii pomagać uzupelniać wyniki i oceny,ale może Daria uzna,ze to za mało za jej pracę,bo w końcu to kawał pracy,a czasu też zabiera niemało.
Daria odezwij się !!!

ciesze się,że malce się podobają,dzięki.

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Kasia_i_Łukasz']

Agappe Ciebie chciałam poprosić o zgode na zamieszczenie linku bezpośrednio prowadzącego do wyników akit. :) Przyznam szczerze, że pomysł ukradłam Joli :oops: Z góry wszystkim dziękujemy :)

oczywiscie, nie ma najmniejszego probelmu, a Wy macie już swoją stronkę czy dopiero jest w budowie?? jeżeli już jest to bardzo prosze o linka, zeby wstawić do akicich linków ( z tm też staram się być na bieżąco )
I ja jak zawsze opóźniona również przyłączam się do gratulacji za częstochowę :)

p.Jolu
maleństwa są przepiękne i przesłodkie :)) chciałabym chociaż jeden dzień poprzebywać z tyloma maluszkami (wiem, że na pewno dużo przy nich jest pracy, ale ogromnie chciałabym tego zakosztować.. najmniejsze akitki, które widziałam to były teraz u matagi - 8tyg, a takich brzdąców niestety na żywo nie :(( )
czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :)

No to napisałyśmy posty równoczesnie! :P
Dzięki Agappe! ale po co ta literka z kropeczką przed moim imieniem/ :P

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='AKITY-HalneWzgórze'][quote name='Agappe']dobra udało się.. troche powynajdywałam...
http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html

jeżeli sš jakie niecisłoci prosze pisać

Witam wszystkich!
czeć Daria!- przy wystawie w Lesznie(28-29.05)-sędziowała Lisbeth Match (Szwajcaria) a nie p.Ewa Szeliga-Szeremeta i przy wystawie Głogów 7.08. Ryoko Halne Wzgórze owszem Zw.mł. ale nie Zw.Rasy -to do poprawienia.

I mam pytanie-czy moge mieć link z swojej strony do wyników na Twojej?

Aktualnie pracuje nad stronami i będš małe przeróbki,także w linkach,a do wyników już zamieciłam,i mam nadzieję,że mogę?

to wietnie ,że tak skrupulatnie się tym zajmujesz,mylę,że wielu tam często zaglšda:P
pozdrawiam wszystkich

Zaraz bedę poprawiać.. jeżeli jeszcze coś jest to prosze krzyczeć :)
linki oczywiście można wstawić.. przecież nie robie tego sama dla siebie, tylko dla wszystkich zainteresowanych, więc niech jak najwięcej osób tam zagląda :)

bez literki i kropeczki mam pisać... hmmmm no pomyśle co da się z tym zrobić :)))
wklejam to jeszcze raz bo chyba tego nie zauważyłaś..odpisywałam wszystkim po koleji

Posted

aa jeszcze jedna sprawa apropo wyników do 2 osób:

Jolu: mówiłaś mi rok temu w Ustroniu, że pomyliłam coś z 2 lokatami z Łodzi 2004 w suczkach.. (wyleciało mi z głowy które miałam poprawić)

GR: z której wystawy lokaty mam poprawić???

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Matagi']

Dla Asiuni:
To jest BU Yamamto..
bardzo się zmieniła, ale mi się udało od razu poznać, chociaż w 100% pewna nie byłam

Tak tez myslałam, ze to ona, ale Matagi mnie zmylila :)

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Kasia_i_Łukasz']

Stronka jest dopiero w budowie, ale z tak dobrymi wspolpracownikami powstanie bardzo szybko :)

Posted

[quote name='Asiunia02'][quote name='Agappe'][quote name='Matagi']

Dla Asiuni:
To jest BU Yamamto..

Tak tez myslałam, ze to ona, ale Matagi mnie zmylila :)

Ja celowo to zrobiłam :lol: :wink: byłam ciekawa czy ktoś ją pozna :wink: :lol: Daria kapnęła się pierwsza wczoraj :lol: pytała mnie czy to BU na gg :wink: Powiedziała,że jestem wredna... :ices_bla: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Asiaczek']Matagi, nie zagaduj innych, tylko napisz do mnie.
Pzdr.

Zadzwonię,nie napiszę :wink: Czekam na ostateczną wersję,dostanę ją ok.21.00 :wink: :D

Posted

[quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Matagi, nie zagaduj innych, tylko napisz do mnie.
Pzdr.

Zadzwonię,nie napiszę :wink: Czekam na ostateczną wersję,dostanę ją ok.21.00 :wink: :D
OK. Czekam.
Pzdr.

Posted

UFF.................
w końcu udało mi się zalogować
witam wszystkich!!!!!!!!!!
jak widzę asiunia interesuje się BU YAMAMOTO , na tych zdjęciach (z MB)
ma za dużą ringówkę jeżeli znajdę inne zdjęcia to je zamieszczę

Daria! :roll:
w uzupełnieniu twoich wyników dot. BU
Katowice 2005 CWC
Opole 2005 CWC, r.Cacib
natomiast nie ma żadnego CWC z krajowej jak napisałaś wcześniej
wyniki do sprawdzenia na stronie MOCCAKING

Posted

[quote name='Musha']UFF.................

Katowice 2005 CWC
Opole 2005 CWC, r.Cacib

Łał!!!! :lol: Ależeś się zmordował tym logowaniem :wink: Super,Krzychu! :P ,że tu na reszcie jesteś!!!!! :D :P Cieszem siem baaaaardzo! :P :D Czekamy na foteczki,nie tylko z MB :P
Zobaczymy się już za 11 dni :D jazda będzie ostra .....54 akity :P
Szykujemy z Darkiem już pewne .....hmmm....rzeczy do zabrania ze sobą :wink: :lol: :wink: :lol:

Posted

Musha napisał(a):
UFF.................

Katowice 2005 CWC
Opole 2005 CWC, r.Cacib

zaraz poprawie opole i rodzine.. w katowicach to mam. ale nie miałam wyniku z opola.. a cwc z krajowej napisałamm bo mi się pomyliło chyba z bunką..tak czy siak do intera jeszcze jej troszke brakuje:p..
no cóż brak internetu przez 7 miesięcy robi swoje i nie można wszystkiego tak dokładnie sprawdzać... gratuluje wyniku z opola :)))) (troche opóźniona:p)

Posted

Musha napisał(a):
Lila gdyby nie kamil to by było kiepsko z tym logowaniem

Noooooo tak! :P To teraz pomyślimy nad avatarkiem :P Szkoda,żebyś był bez główki na dogo!Zaraz popatrzę na foteczki,może coś znajdziemy odpowiedniego,może z MB....Kona ładnie trzyma tam główkę! :D Zmieniła się bardzo,wypiękniała :P :D

Posted

Musha napisał(a):
UFF.................

Witam serdecznie :) Coraz wiecej Nas sie robi :)
Czekamy na duza ilosc zdjec :)
Ta stronka, o której mowa to o BU jesli tak po poprosze o adres :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):
Musha napisał(a):
UFF.................

Witam serdecznie :) Coraz wiecej Nas sie robi :)
Czekamy na duza ilosc zdjec :)
Ta stronka, o której mowa to o BU jesli tak po poprosze o adres :)

Asiunia ta stronka istnieje już dość długo.. z póltora roku.. i u mnie w linkach też jest mniej więcej tyle czasu hehe

a musha wcześniej udzielał się na dogsach i tu chyba również tylko pod innym nickiem

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...