Asiunia02 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Matagi'] i na deser czarny rodzynek Iwony :P ,czarny koń z Tajgeta!!! :P :P :P naprawde piekny !!!!!!!! Ogormne gratulacje dla Pani Iwonki :) A z która sunia przegrała BU ??
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki! Matagi - ten czarny shiba jest boski! I to spojrzenie - zabójcze! Bardzo smakowity deserek... Pzdr. Asiaczku! :P Jutro zadzwonię w wiadomej sprawie :wink: będę wiedziała już wsio :wink: Sobotę i niedziele spędziłam na zawodach hippicznych,tam Daria z Martyną woziły swoje 4 litery na konikach :wink: :lol: Wstawię zaraz fotkę psiaka,który został kupiony na bazarze psim za całe 700 zł.Pani kupiła "akitę",tak się jej wydawało....kilka miesięcy temu dokupiła DPJ,kupiła co prawda okazyjnie,ale z papierami.Psiaki te skatowały kundla -rezydenta Klubu Jeździeckiego,gdzie miały miejsce zawody :evil: Właścicielka psów miała pretensje,że pies klubowy biega luzem,jej psy trzymane były na smyczy,którą .....przytrzymywała stopą :evilbat: Cały wypadek skomentowała tak:a co tu się dziwić???? :evil: Przecież to są prawdziwie japońskie psy,one tak ZAWSZE reagują na psy INNYCH RAS/!!! :evilbat: / Na fotce po lewej jest "prawdziwy,japoński akita",po prawej zaś tyłek DPJ. :x :x :x Matagi - dobra, czekam. A na zdjęciu - "akita" pełna gębą... A co z rezydentem, przeżył? Pzdr.
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Rudzik,pies przybłęda,stróż koni klubowych i dobytku przeżył! :D Został pocerowany,ale będzie dobrze!!!! :D
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matagi napisał(a):Rudzik,pies przybłęda,stróż koni klubowych i dobytku przeżył! :D Został pocerowany,ale będzie dobrze!!!! :D Co za ulga! Pzdr.
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='donya']O CACIB z tą A co to za suka? Pzdr.
donya Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Asiaczek napisał(a): A co to za suka? Pzdr. ASAKA HEZKA CHVILKA
donya Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Jolu dziekujemy bardzo :P A wystawa była w Mlada Boleslav :P Cieszę się tym bardziej bo wygraliśmy z niebyle kim. Klasę posrednią z TORAMARU GO SANZENKARISOU a potem z TANOSHIMI GO DOGUTTI
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 donya napisał(a):Asiaczek napisał(a): A co to za suka? Pzdr. ASAKA HEZKA CHVILKA Nie widzę jej głowy, ale wydaje mi się siakaś-taka... Pzdr.
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='donya'][quote name='Asiaczek'] A co to za suka? Pzdr. ASAKA HEZKA CHVILKA Jak sama nazwa wskazuje,była to jej CHVILKA :wink: tAKIE .... 5 minutek :-?
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='donya']Jolu dziekujemy bardzo :P A wystawa była w Mlada Boleslav :P no tak,coś mi się te miasta ciągle mylą! -a w Ceskich Budejovicach wystawa dopiero w październiku,sory za omyłkę :oops: a tak a propos,czy ktoś się wybiera do Ceskich Budejowic?
Asiunia02 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :) A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam :) Przegladam sobie zdjecia Kasi i Łukasza i tak bardzo mi sie to podoba, ze wklejam je ponownie :) Prawdziwa, szczera milosc :)
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Asiunia02']Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :) A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam :) Przegladam sobie zdjecia Kasi i Łukasza i tak bardzo mi sie to podoba, ze wklejam je ponownie :) Prawdziwa, szczera milosc :) to zdjęcie jest arcyświetne!!!-brawo dla Kasi!,bo pewnie ona je zrobiła. ja dzisiaj usiłuję wkleić fotki,ale coś mi nie wychodzi,co chwilę zrywa sie internet,ale jeszcze popróbuję chwilę :x
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 To Thaylowe malce pierwszy dzień na "spacerze"
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A to małe Sayonarki i Yuu Go ,najpierw balbiny,potem łepki,no i cała dziesiątka! :P :roll: :lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 A to portreciki Thaylowych szczeniąt już z imionami. Najpierw panienki: i panowie: Znaczenia imion w j.japońskim są takie: NAZO-zagadka,NIJI-tęcza,Natsu-lato,NIKKO-światło słoneczne,NANKYOKU-biegun południowy. Nagasaki to imię po słynnej babci,a Niagara ma swój źródłosłów w japońskim,bo nagare znaczy żródło,prąd,strumień,rzeka. pozdrawiam wszystkich serdecznie. :P Ostatnio aktualizowałam stronę i fotki wszystkich szczeniatek już są,ale niebawem tu też wkleję portrety szczeniąt Momijowych i Sayonarowych. :D
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='Asiunia02']Mi sie rowniez ta suczka niezbyt podoba :) A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam :) Przegladam sobie zdjecia Kasi i Łukasza i tak bardzo mi sie to podoba, ze wklejam je ponownie :) Prawdziwa, szczera milosc :) Kasia i Łukasz - a może warto zastanowić się nad wysłaniem tego zdjęcia do "Mojego Psa"? Możesz je wysłać zarówno na konkurs, jak i jako przykład np. dobrego wykadrowania czy ostrości . Sprawy fotografii z miesięczniku "MP" prowadzi p. Maciej Kłos i zamieszczenie zdjęcia w jego rubryce jest zawsze dużym wyróżnieniem:)) Spróbujecie? Pzdr.
Asiunia02 Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']A to portreciki Thaylowych szczeniąt już z imionami. Najpierw panienki: Po pierwszysch zdjeciach wybralam sobie te ryjki na ulubiencow :)
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jak dla mnie - NIKKO forever! Choć i pozostałe to sama słodycz. A dlaczego podczas sesji zdjęciowej panienki są takie śpiące?! zamiast rzucać powłoczyste spojrzenia spod rzęs, uśmiechać się do oglądających, bawić i wzruszać, to one SPIĄ! Słodkie paskudy! Pzdr.
Basenji Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Ale kapitalne maluszki - jak małe foczki. Szczeniaczki są rewelacyjne! :lol: zdrówko
Matagi Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Jola! :P Śliczne fotki,ślicznych dzieci!!!! :P :D :P :D
Matagi Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Asiunia02 napisała: A moge poprosic chociaz 1 zdjecie BU, gdyz dwano jej nie widziałam Przecież BU jest na fotkach z MB :wink: :D Napisałam tam,że polskich akit nie ma....ale......nie do końca nie ma :wink: Bu jest na 4 i 5 zdjęciu,myślałam,że łatwo zostanie rozpoznana :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Witajcie kochani !! Wpadłam tylko na momencik, bo ostatnio mam sporo pracy :( Matagi i Donya bardzo dziękujemy za gratki :lol: Aszi w nosek ucałowana :lol: Matagi Twój biały rodzynek to :lilangel: Jolu mogę sobie wyobrazić ile masz roboty z prześlicznymi maleństwami, bo już drugi raz gratulujesz nam za ten sam sukces, ale dobrego nigdy za wiele, jak to mówi któryś z dogomaniaków, więc jeszcze raz dziękujemy :lol: Chyba nikt nie ma najmniejszych wątpliwości, która sunia mnie powaliła !! NAGASAKI jest poprostu BOSKA :iloveyou: Asiunia wpominała na dogo, że przegląda nasze fotki, więc chyba najwyższa pora pochwalić się tym, że tworzymy stronę naszych psiaków, a właściwie tworzy ją ASIA a my jedynie dostarczamy materiały :D Jeszcze raz Asiu za wszystko dziękujemy :Rose: W związku z naszą stroną mam pytanie do Joli, Matagi, Donya, czy mogłabym zamieścić na naszej stronie linki do Waszych stron ?? :) Agappe Ciebie chciałam poprosić o zgode na zamieszczenie linku bezpośrednio prowadzącego do wyników akit. :) Przyznam szczerze, że pomysł ukradłam Joli :oops: Z góry wszystkim dziękujemy :) Asiaczek jak tylko będziemy mieli wiecej czasu, to napewno zastanowimy się nad przesłaniem tego zdjęcia do MP :lol: pozdrówka :hand:
Matagi Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Kasia i Łukasz! :P Jasne,że możesz! :lol: I baner też! :lol:
Recommended Posts