Kasia_i_Łukasz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Ola_K']Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand: Witamy serdecznie kolejnych akitomaniaków !! :laola:
Kasia_i_Łukasz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='donya'] Czarny shiba Iwony wygrał też BOG V. Sędzia, który oceniał shiby był nim oczarowany do tego stopnia, że robił mu zdjęcia na ringu. Ogromne gratki dla Iwonki i jej shibkowego BOGusia !! :BIG: Chris dzięki za gratki !! :D
Asiunia02 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Ola_K napisał(a):Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand: Witamy serdecznie !!!! czekamy na duzo ilosc zdjec :) w koncu to galeria wiec musisz sie przylaczyc :)
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 ojej... widze, że wy wszyscy dość ranne ptaszki... mnie obudziła pi$#&T^*^T$# wiertarka i młotek piętro wyżej.. nie polecam a matagi powinna pojawić się wieczorem :)) w końcu
weihaiwej Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Donya, gratuluję sukcesu Bimbusia w Czechach!! Gratulacje także dla pozostałych psiaków: Gingera, Bu i Księcia, który zauroczył sędziego :) :) Mam nadzieję, że pojawią sie jakieś zdjęcia :P
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 rodzeństwo ciąg dalszy: chłopczyk z okienka :)
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Próbuje uaktualnić strone.. czy ktoś gdzies widział wyniki z Raciborza?????
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 dobra udało się.. troche powynajdywałam... http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html jeżeli są jakieś nieścisłości prosze pisać
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Agappe']Próbuje uaktualnić strone.. czy ktoś gdzies widział wyniki z Raciborza????? Wyników z Raciborza nie mam,ale fotki chyba wstawiłam......nie pamiętam.... :oops: Fotki z Mlada Boleslaw mam za to :wink: :lol: :wink: :lol: i może zdążę je późnym wieczorem wstawić....bo czasu nie mam w ogóle na nic :( W Przemyślu akit było sztuk 1 :-? Sędziował W.Boryczko,a jedyna makita to suczka w kl.młodzieży SHIRA TORI Eskimo River.Mam nawet jej fotki,dostałam dzisiaj :lol: Nie z wystawy co prawda,ale wystawowe też dostanę.Zapewne kiedyś je tu wlepię /ten czas.... :evil: / więc mnie nie zabijajcie... :wink: :lol: Sukcesywnie będę wstawiała :lol: Dla wygranych w Mlada Boleslaw składałam gratulacje smsem,pozostało mi jeszcze pogratulować dla Kasi i Łukasza !!!!!GRATULACJE WIELKIE!!!! :P :P :P Jeżeli kogoś pominęłam to przepraszam,ostatnio czytałam wszystko w przyśpieszonym tempie....ale nadrobię! :wink: :lol:
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matagi napisał(a): W Przemyślu akit było sztuk 1 :-? Sędziował W.Boryczko,a jedyna makita to suczka w kl.młodzieży SHIRA TORI Eskimo River.Mam nawet jej fotki,dostałam dzisiaj :lol: Nie z wystawy co prawda,ale wystawowe też dostanę.Zapewne kiedyś je tu wlepię /ten czas.... :evil: / więc mnie nie zabijajcie... :wink: :lol: Sukcesywnie będę wstawiała :lol: Lila a nie wiesz co uzyskała mała?? Widziałaś swoje małe białe?
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 aaa i jeszcze jedno jak Matyas (z Białegostoku) ma na imię?
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matyasowi na imię Jarosław,małe białe widziałam,a mała SHIRA doskonała,Zw,Mł.i chyba BOB.... :lol: spadam,będę wieczorkiem :lol:
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 danke no to mykaj, mykaj.. czekam jutro na telefon
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Agappe']dobra udało się.. troche powynajdywałam... http://www.republika.pl/akitaken/wyniki.html jeżeli sš jakie niecisłoci prosze pisać Witam wszystkich! czeć Daria!- przy wystawie w Lesznie(28-29.05)-sędziowała Lisbeth Match (Szwajcaria) a nie p.Ewa Szeliga-Szeremeta i przy wystawie Głogów 7.08. Ryoko Halne Wzgórze owszem Zw.mł. ale nie Zw.Rasy -to do poprawienia. I mam pytanie-czy moge mieć link z swojej strony do wyników na Twojej? Aktualnie pracuje nad stronami i będš małe przeróbki,także w linkach,a do wyników już zamieciłam,i mam nadzieję,że mogę? to wietnie ,że tak skrupulatnie się tym zajmujesz,mylę,że wielu tam często zaglšda:P pozdrawiam wszystkich
_Ola_K. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Ola_K']Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand: Witamy serdecznie kolejnych akitomaniaków !! :laola: Dzięki za powitanie :fadein: i dziękuję za miłe słowa o nas i o Chirku :D czy istnieje możliwość wklejania zdjęć ze sojego kompa? :question: :Help_2:
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Zgodnie z obietnicą wtykam foteczki z Mlada Boleslaw,które otrzymałam dzięki "dobremu duszkowi akitowemu" :P Dostałam też skan katalogu,ale niestety,guzik widać... :( Za to fotki ładne,wszystko można uwidzieć :D :P Nasze akity znamy już dobrze,dlatego na fotkach ich nie ma,no.....może jest wyjątek :wink: :lol: Na końcu będzie .....deserek :lol: :lol: :lol: i na deser czarny rodzynek Iwony :P ,czarny koń z Tajgeta!!! :P :P :P
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Ola_K'][quote name='Kasia_i_Łukasz'][quote name='Ola_K']Witam wszystkich Akitomaniaków najwyższa pora się ujawnić i zacząć udzielać :fadein: jestem szczęśliwą "właścicielką" Chiru Yamamoto i niniejszym serdecznie wszystkich pozdrawiamy :hand: :hand: :hand: Witamy serdecznie kolejnych akitomaniaków !! :laola: Dzięki za powitanie :fadein: i dziękuję za miłe słowa o nas i o Chirku :D czy istnieje możliwość wklejania zdjęć ze sojego kompa? :question: :Help_2: Zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=15516
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki! Matagi - ten czarny shiba jest boski! I to spojrzenie - zabójcze! Bardzo smakowity deserek... Pzdr.
donya Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='weihaiwej']Donya, gratuluję sukcesu Bimbusia w Czechach!! Gratulacje także dla pozostałych psiaków: Gingera, Bu i Księcia, który zauroczył sędziego :) :) Mam nadzieję, że pojawią sie jakieś zdjęcia :P A dziękuję, dziękuję :P :P I dla Asztara oczywiście wieeelkie gratulacje. Proszę go ucałować i małą również :P
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Asiaczek']Agappe - dzięki za piękny i dłuuugi reportaż z Sopotu. Wartobyło poczekać na fotki! Matagi - ten czarny shiba jest boski! I to spojrzenie - zabójcze! Bardzo smakowity deserek... Pzdr. Asiaczku! :P Jutro zadzwonię w wiadomej sprawie :wink: będę wiedziała już wsio :wink: Sobotę i niedziele spędziłam na zawodach hippicznych,tam Daria z Martyną woziły swoje 4 litery na konikach :wink: :lol: Wstawię zaraz fotkę psiaka,który został kupiony na bazarze psim za całe 700 zł.Pani kupiła "akitę",tak się jej wydawało....kilka miesięcy temu dokupiła DPJ,kupiła co prawda okazyjnie,ale z papierami.Psiaki te skatowały kundla -rezydenta Klubu Jeździeckiego,gdzie miały miejsce zawody :evil: Właścicielka psów miała pretensje,że pies klubowy biega luzem,jej psy trzymane były na smyczy,którą .....przytrzymywała stopą :evilbat: Cały wypadek skomentowała tak:a co tu się dziwić???? :evil: Przecież to są prawdziwie japońskie psy,one tak ZAWSZE reagują na psy INNYCH RAS/!!! :evilbat: / Na fotce po lewej jest "prawdziwy,japoński akita",po prawej zaś tyłek DPJ. :x :x :x
donya Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matagi napisał(a): Sobotę i niedziele spędziłam na zawodach hippicznych,tam Daria z Martyną woziły swoje 4 litery na konikach :wink: :lol: Wstawię zaraz fotkę psiaka,który został kupiony na bazarze psim za całe 700 zł.Pani kupiła "akitę",tak się jej wydawało....kilka miesięcy temu dokupiła DPJ,kupiła co prawda okazyjnie,ale z papierami.Psiaki te skatowały kundla -rezydenta Klubu Jeździeckiego,gdzie miały miejsce zawody :evil: Właścicielka psów miała pretensje,że pies klubowy biega luzem,jej psy trzymane były na smyczy,którą .....przytrzymywała stopą :evilbat: Cały wypadek skomentowała tak:a co tu się dziwić???? :evil: Przecież to są prawdziwie japońskie psy,one tak ZAWSZE reagują na psy INNYCH RAS/!!! :evilbat: / biedny piesek - rudzik :(
Matagi Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agnieszka ma rację :D pogryziony psiak -rezydent to Rudzik. Nie obyło sie też na zawodach bez mego......hmmmm...przy....pasa :wink: :lol: Okiiiego :wink: :lol: Bardzo mu się koniki podobały,patrzył ...i patrzył,też miał ochotę poskakać.....ale nie dali mu... a później zrezygnowany Okii pociągnął mnie w towarzystwie Martyny w niewiadomym kierunku,zastanawiałam się dokąd tak szybko podążamy... okazało się,że nadeszła pora na świętowanie....puchary czas wznieść/ciężki był,uwierzcie :wink: / a Okiiemu tylko ciekła ślinka..../dostał "coś" z grilla/ aaaa.... później.... to był dobry kabaret...... :wink: :lol: :wink: :lol:
AKITY-HalneWzgórze Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 -widać na wystawie w Ceskich Budejovicach akit było sporo,więc tymbardziej należy się cieszyć z sukcesu akitek z Polski!!! :P :D Gratuluję Agnieszce i Bimbo!-WIELKI SUKCES!!!! Gratuluję również Gingerowi -pani Ewie!!! i BU - pp.Durskim ,a Iwonie niech sukces doda jeszcze skrzydeł-Książę jest prześliczny!!! -jakaż to wspaniała nagroda za trud i konsekwencję!!!! Gratuluję Lilce sukcesów Oki'ego! Gratuluję także Kasi i Łukaszowi kolejnego sukcesu z Asztarkiem!!! :P Cieszę się też z Zw.Mł. RENAI SABI ,z Zwyciestw MIDORI Turzycowa Dolina- i dlatego też ,że to dziecię KAYGI NAKI Halne Wzgórze i BISHO Tajgeta. :lol: Witam nowych dogomaniaków z Chiru Yamamoto i życzę takich sukcesów,jakie odnoszą inne akitki z tej świetnej hodowli! I sory za małą przerwę,ale chyba wszyscy rozumieją ile, wraz z przybyłymi akitkami przybyło obowiązków.
Recommended Posts