donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 christoph napisał(a):Swoją drogą co niektórym chyba wykrakałem... Dziękujemy za gratulacje. O tak, kracz dalej :wink:
takatuka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Agappe'] WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT: na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!! TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB BU Yamamoto CAC, res.CACIB wielkie gratulacje!!!!! :klacz: :klacz: :klacz: To akity tak samo jak samoyedy rządziły na tej wystawie :B-fly: Gratuluję! :lol:
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzisiaj w Ceskich Budejovicach (Czechy) akitki i shiby z Polski odniosły ogromne sukcesy! Ale może poczekajamy,aż sukcesorzy wrócą i się pochwalą.Myślę,że jest to największy i tak skomasowany sukces polskich akitek z wszystkich dotąd w Czechach :lol: Ja składam wielkie gratulacje Iwonie, za Cacib i BOB jej młodziutkiego wychowanka -czarnego shiby Ojisamy Kuroi (Czarnego Księcia)! :P No a akity poszalały,ale to pewnie niebawem się dowiecie :P a ja nadrobię zaległości i niebawem wstawię pare nowych fotek malców. Tylko je pozmniejszam odpowiednio,by już nie narażać się adminowi. :-? pozdrawiam wszystkich serdecznie! Wszystkim wystawiającym dzisiaj w Czechach akitki gratuluję!!! :klacz: Kasi i Łukaszowi również następnego sukcesu Asztara-brawo! Czarny shiba Iwony wygrał też BOG V. Sędzia, który oceniał shiby był nim oczarowany do tego stopnia, że robił mu zdjęcia na ringu.
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Aaaaa! niestety nie mam zdjęć z Wystawy w Mlada Boleslav. Bimbo w przypływie radości wrzucił nam aparat w piach i niestety zdjęć na wystawie nie dało się już zrobić. :cry:
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='donya'][quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzisiaj w Ceskich Budejovicach (Czechy) akitki i shiby z Polski odniosły ogromne sukcesy! Ale może poczekajamy,aż sukcesorzy wrócą i się pochwalą.Myślę,że jest to największy i tak skomasowany sukces polskich akitek z wszystkich dotąd w Czechach :lol: Ja składam wielkie gratulacje Iwonie, za Cacib i BOB jej młodziutkiego wychowanka -czarnego shiby Ojisamy Kuroi (Czarnego Księcia)! :P No a akity poszalały,ale to pewnie niebawem się dowiecie :P a ja nadrobię zaległości i niebawem wstawię pare nowych fotek malców. Tylko je pozmniejszam odpowiednio,by już nie narażać się adminowi. :-? pozdrawiam wszystkich serdecznie! Wszystkim wystawiającym dzisiaj w Czechach akitki gratuluję!!! :klacz: Kasi i Łukaszowi również następnego sukcesu Asztara-brawo! Czarny shiba Iwony wygrał też BOG V. Sędzia, który oceniał shiby był nim oczarowany do tego stopnia, że robił mu zdjęcia na ringu. haha tego jeszcze nie słyszałam :) gratulacje dla P.Iwony!! :))
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agappe napisał(a):Asiaczek napisał(a):Ja też będę z moim stadkiem basków. Na pewno się zobaczymy na klubówce. Mi też było miło poznać się wreszcie, pogadać ... . Teraz juz się nie przegapimy na kolejnych wystawach, prawda? :lol: pzdr. na pewno... a ten autobusik wystawowy o którym mówiłas, a mi donya przekazała wygląda niezwykle interesująco.... :) No tak. Bus pełen basków!!! (10 szt.) Pzdr.
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Agappe'][quote name='Asiaczek'][quote name='Agappe']poczekam na odzew i dopiero zacznę wstawiać następne :) Na nic nie czekaj, tylko wstawiaj dalej. Jak to miło powspominać sobie B-stok... . Wiesz o tym, że zdjęć nigdy dosyć. Fotki pierwsza klasa. pzdr. Asiaczek.. miło było poznać.. :))) przeczytałaś jak poszło Bimbowi w czechach?? :)) a oto uśmiechnięte rodzeństwo :) Tak. WIELKIE GRATULACJE!!! A na zdjęciu takie uśmiechnięte mordeczki. Ekstra! Pzdr.
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 uśmiechające mordeczki i świecące oczka.. :) a może nie tylko 10 baskó.. może jeszcze jakieś akity byś przygarnęła?? takie dwie uśmiechnięte? :))
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda. I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus? Pzdr.
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 hmm czy my mówimy o tej samej wystawie??ja myśle o następnym roku,,
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiaczek napisał(a):Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda. I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus? Pzdr. A gdzie Wy jedziecie????
Asiunia02 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 OGROMNE GRATULACJE DLA BIMBUSIA I GINGERA no i naszej osomotnionej suni BU. A z kim przegrała BU z jakas moze interka, bo jesli tak to interka skonczyla, chyba ze jej z Polski brakuje. Daria wklejaj zdjecia :)
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiunia02 napisał(a):OGROMNE GRATULACJE DLA BIMBUSIA I GINGERA no i naszej osomotnionej suni BU. A z kim przegrała BU z jakas moze interka, bo jesli tak to interka skonczyla, chyba ze jej z Polski brakuje. Daria wklejaj zdjecia :) Dziekujemy bardzo Bu przegrała z taką sobie suczką. Sedzia powiedział, że jest piekna ale trochę za niska i dlatego nie dostała CACIBa. Szkoda bo naprawdę była najładniejsza.
Asiunia02 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Szkoda :) Bo bylaby kolejna Interka polska :) A czy ktos wogole jakies zdjecia robil?? np. Pani Ewa
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Agappe napisał(a):hmm czy my mówimy o tej samej wystawie??ja myśle o następnym roku,, A...! Jeżeli chodzi o przyszły rok, to jazda busem jest sprawą baaardzo szeroko otwartą. Możemy już zacząć myśleć, jak chcesz. :fadein: Pzdr.
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiunia02 napisał(a):OGROMNE GRATULACJE DLA BIMBUSIA I GINGERA no i naszej osomotnionej suni BU. A z kim przegrała BU z jakas moze interka, bo jesli tak to interka skonczyla, chyba ze jej z Polski brakuje. Daria wklejaj zdjecia :) Bu jeszcze dużo brakuje do intera... jej osiągnięcia to Mł.Ch.Pl,5xWO, Best Puppy, vice BIS BABY, 3xZw.Mł, 1xCWC, 2xCAC, 1xCAC-VDH, 1xres.CACIB, 1xCACIB, 1xNSwR najblizej intera z polskich suczek to jest chyba KHADABRA Halne Wzgórze.. ma 2 caciby z polski i 1 z Litwy.. anata tak jak chikaka mają 3 caciby z polski...podobnie chyba yukarihime tajgeta
Asiaczek Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 donya napisał(a):Asiaczek napisał(a):Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda. I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus? Pzdr. A gdzie Wy jedziecie???? Już wszystko się wyjaśniło. A my jedziemy na klubówkę oczywiście. Prawda, że mocny desant warszawski? pzdr.
donya Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Asiaczek napisał(a):donya napisał(a):Asiaczek napisał(a):Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda. I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus? Pzdr. A gdzie Wy jedziecie???? Już wszystko się wyjaśniło. A my jedziemy na klubówkę oczywiście. Prawda, że mocny desant warszawski? pzdr. Nooooooooooo, mocny, oj bardzo mocny
Agappe Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 haha a ja myśle o zagranicy.. na klubą jakoś dojedziemy.. co prawda oddzielnie, ale dojedziemy :))
Asiunia02 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Agappe napisał(a): Bu jeszcze dużo brakuje do intera... jej osiągnięcia to Mł.Ch.Pl,5xWO, Best Puppy, vice BIS BABY, 3xZw.Mł, 1xCWC, 2xCAC, 1xCAC-VDH, 1xres.CACIB, 1xCACIB, 1xNSwR najblizej intera z polskich suczek to jest chyba KHADABRA Halne Wzgórze.. ma 2 caciby z polski i 1 z Litwy.. anata tak jak chikaka mają 3 caciby z polski...podobnie chyba yukarihime tajgeta Bu ma napewno CACIB z Berlina, bo nasze Chikaka dostała Res. CACIB a z Polski nie ma zadnego??
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Bu ma tylko z Berlina CACIBa... ona w Polsce od pewnego czasu praktycznie nie jest wystawiana.. z Polski ma tylko jedno CWC z krajowej... więc do intera jeszcze daleka droga
Kasia_i_Łukasz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Daisunia']Gratulacje dla Asztarka !!! :D:D :lol: :lol: :lol: Daisunia dzięki za gratki !! :lol:
Kasia_i_Łukasz Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Agappe']WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT: na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!! TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB BU Yamamoto CAC, res.CACIB wielkie gratulacje!!!!! My też przyłączamy się do gartulacji !! :klacz:
Agappe Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 no dobra no to sopot leci: SUCZKI - młodzież SUCZKI - pośrednia SUCZKI - otwarta SUCZKI - championy porównanie o CACIB porównanie o BOB
Recommended Posts