Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agappe'] WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT:
na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły
BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!!
TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB
BU Yamamoto CAC, res.CACIB

wielkie gratulacje!!!!!

:klacz: :klacz: :klacz:
To akity tak samo jak samoyedy rządziły na tej wystawie :B-fly:
Gratuluję! :lol:

Posted

[quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzisiaj w Ceskich Budejovicach (Czechy) akitki i shiby z Polski odniosły ogromne sukcesy! Ale może poczekajamy,aż sukcesorzy wrócą i się pochwalą.Myślę,że jest to największy i tak skomasowany sukces polskich akitek z wszystkich dotąd w Czechach :lol:
Ja składam wielkie gratulacje Iwonie, za Cacib i BOB jej młodziutkiego wychowanka -czarnego shiby Ojisamy Kuroi (Czarnego Księcia)! :P
No a akity poszalały,ale to pewnie niebawem się dowiecie :P
a ja nadrobię zaległości i niebawem wstawię pare nowych fotek malców.
Tylko je pozmniejszam odpowiednio,by już nie narażać się adminowi. :-?
pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Wszystkim wystawiającym dzisiaj w Czechach akitki gratuluję!!! :klacz:
Kasi i Łukaszowi również następnego sukcesu Asztara-brawo!

Czarny shiba Iwony wygrał też BOG V. Sędzia, który oceniał shiby był nim oczarowany do tego stopnia, że robił mu zdjęcia na ringu.

Posted

Aaaaa! niestety nie mam zdjęć z Wystawy w Mlada Boleslav. Bimbo w przypływie radości wrzucił nam aparat w piach i niestety zdjęć na wystawie nie dało się już zrobić. :cry:

Posted

[quote name='donya'][quote name='AKITY-HalneWzgórze']Dzisiaj w Ceskich Budejovicach (Czechy) akitki i shiby z Polski odniosły ogromne sukcesy! Ale może poczekajamy,aż sukcesorzy wrócą i się pochwalą.Myślę,że jest to największy i tak skomasowany sukces polskich akitek z wszystkich dotąd w Czechach :lol:
Ja składam wielkie gratulacje Iwonie, za Cacib i BOB jej młodziutkiego wychowanka -czarnego shiby Ojisamy Kuroi (Czarnego Księcia)! :P
No a akity poszalały,ale to pewnie niebawem się dowiecie :P
a ja nadrobię zaległości i niebawem wstawię pare nowych fotek malców.
Tylko je pozmniejszam odpowiednio,by już nie narażać się adminowi. :-?
pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Wszystkim wystawiającym dzisiaj w Czechach akitki gratuluję!!! :klacz:
Kasi i Łukaszowi również następnego sukcesu Asztara-brawo!

Czarny shiba Iwony wygrał też BOG V. Sędzia, który oceniał shiby był nim oczarowany do tego stopnia, że robił mu zdjęcia na ringu.

haha tego jeszcze nie słyszałam :)
gratulacje dla P.Iwony!! :))

Posted

Agappe napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Ja też będę z moim stadkiem basków. Na pewno się zobaczymy na klubówce.
Mi też było miło poznać się wreszcie, pogadać ... . Teraz juz się nie przegapimy na kolejnych wystawach, prawda? :lol:
pzdr.

na pewno... a ten autobusik wystawowy o którym mówiłas, a mi donya przekazała wygląda niezwykle interesująco.... :)

No tak. Bus pełen basków!!! (10 szt.)
Pzdr.

Posted

[quote name='Agappe'][quote name='Asiaczek'][quote name='Agappe']poczekam na odzew i dopiero zacznę wstawiać następne :)
Na nic nie czekaj, tylko wstawiaj dalej. Jak to miło powspominać sobie
B-stok... . Wiesz o tym, że zdjęć nigdy dosyć. Fotki pierwsza klasa.
pzdr.

Asiaczek.. miło było poznać.. :)))
przeczytałaś jak poszło Bimbowi w czechach?? :))

a oto uśmiechnięte rodzeństwo :)

Tak. WIELKIE GRATULACJE!!!
A na zdjęciu takie uśmiechnięte mordeczki. Ekstra!
Pzdr.

Posted

uśmiechające mordeczki i świecące oczka.. :)
a może nie tylko 10 baskó.. może jeszcze jakieś akity byś przygarnęła?? takie dwie uśmiechnięte? :))

Posted

Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda.
I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus?
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Miejsca, niestety, nie starczy. Jest nas w sumie 5 osób + 10 basków. Nie da rady. Szkoda.
I naprawdę nie macie czym jechać? A ile Was jest? Może zamówicie po prostu następny bus?
Pzdr.

A gdzie Wy jedziecie????

Posted

OGROMNE GRATULACJE DLA BIMBUSIA I GINGERA no i naszej osomotnionej suni BU.

A z kim przegrała BU z jakas moze interka, bo jesli tak to interka skonczyla, chyba ze jej z Polski brakuje.

Daria wklejaj zdjecia :)

Posted

Asiunia02 napisał(a):

A z kim przegrała BU z jakas moze interka, bo jesli tak to interka skonczyla, chyba ze jej z Polski brakuje.

Dziekujemy bardzo

Bu przegrała z taką sobie suczką. Sedzia powiedział, że jest piekna ale trochę za niska i dlatego nie dostała CACIBa. Szkoda bo naprawdę była najładniejsza.

Posted

Agappe napisał(a):
hmm czy my mówimy o tej samej wystawie??ja myśle o następnym roku,,

A...! Jeżeli chodzi o przyszły rok, to jazda busem jest sprawą baaardzo szeroko otwartą. Możemy już zacząć myśleć, jak chcesz. :fadein:
Pzdr.

Posted

Asiunia02 napisał(a):

Bu jeszcze dużo brakuje do intera... jej osiągnięcia to
Mł.Ch.Pl,5xWO, Best Puppy, vice BIS BABY, 3xZw.Mł, 1xCWC, 2xCAC, 1xCAC-VDH, 1xres.CACIB, 1xCACIB, 1xNSwR

najblizej intera z polskich suczek to jest chyba KHADABRA Halne Wzgórze.. ma 2 caciby z polski i 1 z Litwy..

anata tak jak chikaka mają 3 caciby z polski...podobnie chyba yukarihime tajgeta

Posted

donya napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

A gdzie Wy jedziecie????

Już wszystko się wyjaśniło.
A my jedziemy na klubówkę oczywiście. Prawda, że mocny desant warszawski?
pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
donya napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Pzdr.

A gdzie Wy jedziecie????

Już wszystko się wyjaśniło.
A my jedziemy na klubówkę oczywiście. Prawda, że mocny desant warszawski?
pzdr.

Nooooooooooo, mocny, oj bardzo mocny

Posted

Agappe napisał(a):

Bu jeszcze dużo brakuje do intera... jej osiągnięcia to
Mł.Ch.Pl,5xWO, Best Puppy, vice BIS BABY, 3xZw.Mł, 1xCWC, 2xCAC, 1xCAC-VDH, 1xres.CACIB, 1xCACIB, 1xNSwR

najblizej intera z polskich suczek to jest chyba KHADABRA Halne Wzgórze.. ma 2 caciby z polski i 1 z Litwy..

anata tak jak chikaka mają 3 caciby z polski...podobnie chyba yukarihime tajgeta

Bu ma napewno CACIB z Berlina, bo nasze Chikaka dostała Res. CACIB a z Polski nie ma zadnego??

Posted

Bu ma tylko z Berlina CACIBa... ona w Polsce od pewnego czasu praktycznie nie jest wystawiana.. z Polski ma tylko jedno CWC z krajowej... więc do intera jeszcze daleka droga

Posted

[quote name='Agappe']WIADOMOŚCI ZE SWIATA AKIT:
na wystawie w Czechach w Mlodej Boleslaw(jakoś tak) nasze polskie Akity wywalczyły
BIMBO Yamamoto CAC, CACIB, BOB!!!
TANOSHIMI Go DOgutti CAC, res.CACIB
BU Yamamoto CAC, res.CACIB

wielkie gratulacje!!!!!

My też przyłączamy się do gartulacji !! :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...