wani Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bardzo podobne :) Stitch te wszystkie maluszki to Twoje wlasne? ;P Wrzuc jeszcze jakies zdjecia - pliss :loveu:
Agappe Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Stich prześliczne zdjęcia!!!!! :loveu::loveu::loveu: przyłączam sie do apelu wani o więcej
Mori No Kodomo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Trochę wyjaśnień .... fotki są robione na naszych spotkaniach tzw. Akitniętych ;) ... miejsce Taszów a co do uczestników to można się domyślić :) ... Wani - wszystkie szczeniaczki NIESTETY nie są moje bo pachniało by to rozwodem ;) Azayaka Halne Wzgórze i Keiko Halne Wzgórze ... tylko te Akitki są moje na fotkach są jeszcze : Tenshi Halne Wzgórze (Sylwia) A-Hotaru Halne Wzgórze, Ayaka No Yuki Halne Wzgórze i Amenouzume Halne Wzgórze (Jola & Leszek) uffff dawno tyle nie napisałem na forum ;) wolę wklejać fotki
wani Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Booooooze :loveu::loveu::loveu: Gdybym miala wybrac jedno foto to mialabym duze problemy... Wszystkie sa cudniaste, a kiteczki boskie. Bardzo szkoda, ze u nas nie ma takich urokliwych potoczkow... szkoda tez, ze nie mozecie do naszej licznej ekipy dolaczyc ;) Jak sobie pomysle co by wtedy z takiego naszego spotkania wyszlo :-o Moze kiedys... Mozna pomarzyc :lol: Te maluchy bija rekordy popularnosci w galeryjce akitowej i jak sadze nikomu sie nie znudzily, wiec bede monotematyczna i powiem - JESZCZE!
ania_wawa Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Stich cuuuuudowne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:. Każde jedno nadaje się na pocztówkę :). Fotografujesz amatorsko czy jest to Twoje hobby?? Mi cholercia takie śliczne zdjęcia nigdy nie chcą wyjść :)
Mori No Kodomo Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ania_wawa napisał(a):Stich cuuuuudowne zdjęcia :loveu::loveu::loveu:. Każde jedno nadaje się na pocztówkę :). Fotografujesz amatorsko czy jest to Twoje hobby?? Mi cholercia takie śliczne zdjęcia nigdy nie chcą wyjść :) Fotografia to moja pasja ;) .... ale na drugim miejscu, -na pierwszym są Akity jak widać :)
Veene2 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Akita u Izis FCI EMIKO - na plazy w Plocku po wystawie:)
revii Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 INU napisał(a):I jak Wam się podoba? Brzyyydal :evil_lol: ;) I jak przeżył podróż? Jak w nowym miejscu? Piiisz!
Izis Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Podróż zniósł bardzo dzielnie jak przystało na prawdziwego macho ;-)
INU Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Teraz to FUKASHI gryzie sobie grzecznie sznurek od mamusi i tatusia:p. Podróż rzeczywiście zniósł baaardzo grzecznie:cool3:. I kitę już nosi na tyłku;). Wcześniej opuszczał. Moje maleństwo:loveu::loveu::loveu:.
wani Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 zabeczki szpileczki :cool3: Jak sie zaklimatyzowal to najwazniejsze. Jesli sliczniutki :loveu: Czekamy na koeljne fotki... DUZO fotek ;)
INU Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='wani']zabeczki szpileczki :cool3: Jak sie zaklimatyzowal to najwazniejsze. Jesli sliczniutki :loveu: Czekamy na koeljne fotki... DUZO fotek ;) To może coś w stylu "Sam w małym mieście";)... Zdjęcia już nie podpisywałam, bo chyba wiecie kto na nim jest...
Taishi Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jaki duży chłopak :loveu:. I jak Inu wszyscy w domu zwariowali na punkcie kitki?:evil_lol:
Balaska Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 INU Fukashi normalnie :loveu:, wygłaskać mi go proszę. Braciszek Fumisato przesyła pozdrowionka dla Fukashiego. I kilka fotek naszego menczyzny :lol:
wani Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak sie wszyscy tak pozdrawiaja... Emiko tez przesyla :lol: i :kiss_2: z wiosennego spacerku po polu dla Fumistato i Fukashiego i oczywiscie wszystkich innych kitek tez.
Balaska Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :lol: zostawił w domu żeby być bardziej aerodynamiczny podczas biegania
INU Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='Balaska']INU Fukashi normalnie :loveu:, wygłaskać mi go proszę. Braciszek Fumisato przesyła pozdrowionka dla Fukashiego. I kilka fotek naszego menczyzny :lol: http://img410.imageshack.us/img410/4986/p1000413pd9.jpg O jejku, ale oni podobni!
Naikari Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='wani'] http://img168.imageshack.us/img168/1323/mg0736hs5.jpg ZAKOCHAŁAM SIĘ :loveu::loveu::loveu: Jeeeeeejj... jaka ona śliczniusia! A ta różowa obróżka jak jej pasuje :razz:
wani Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Hihih Emiko to prawdziwa dziewczynska sucz, wiec musi wystepowac w rozu :cool3::lol:
Recommended Posts